یه سوال واسه دکترا باز مثل ارشد میشه گرایش رو تغییر داد؟
آخرین ویرایش:
به لحاظ علمی که تربیت مدرس از خواجه و علم و صنعت بالاتره اما یکی دوتا مشکل بزرگ داره.یک اینکه این دانشگاه لیسانس نداره و دست دانشجوهای ارشد برای برداشتن کلاسهای فوق برنامه آزمایشگاهی و حل تمرین کوتاه هست.همچنین دانشگاه ارشد باید جایی باشه که شخص بیشترین تلاشش رو بکنه که واسه دکتری همونجا پذیرفته بشه و تربیت مدرس در مدرک دکتری فقط مینویسه "مهندسی برق" و گرایش رو قید نمیکنه.من میخوام ببینم مثلا دانشگاهی مثل شیراز یا صنعتی اصفهان توی مخابرات چه تفاوتی(علمی-رفاهی-مدرکی) بین اون سه دانشگاه داره و آیا پذیرش در اون 3 تا بهتر هست یا شیراز و صنعتی؟
دکتر حسین توکلی در گفتوگو با ایسنا،
با اشاره به اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد در هفته سوم اردیبهشت ماه به صورت کارنامه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org، گفت: بر این اساس دفترچه راهنمای انتخاب رشته تحصیلی آزمون کارشناسی ارشد 48 ساعت قبل از انتشار کارنامه بر روی سایت سازمان سنجش قرار میگیرد.
وی با اشاره به نحوه انتخاب رشته مجازین، افزود: مجازین انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد میتوانند حداکثر 100 کد رشته محل از میان کد رشته محلهای امتحانی مجاز را به ترتیب تقدم علاقه در فرم مربوطه انتخاب کنند.
مشاور عالی سازمان سنجش کشور با اشاره به ثبتنام 896 هزار 44 داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد 92، زمان اعلام نتایج نهایی این آزمون را هفته اول شهریور ماه اعلام کرد.
احسان جان من نمیدونما دقیق ولی اونطوریکه توی سایت های اساتیدی مثل مومن زاده تقدسی و .. رو دیدم و سوالاتی مثل سوال شما پرسیده بودن اکثر اساتید بالای 90 درصد گفته بودن دانشگاهای تهران بهتر از شهرستانایی حتی مثل اصفهانو شیرازه.حتی میگفتن اگه مشکل شهریه ندارید شبانه تهرانو برید تا اینکه بخواین روزانه شهرستان برید.میتونی توی سایت این اساتید قسمت سوالات جستجو کنی![]()
واسه دکترا باز مثل ارشد میشه گرایش رو تغییر داد؟
از میان دوستان کسی هست که بدونه مخابرات کدوم از یک از سه دانشگاه خواجه نصیر و تربیت مدرس و علم و صنعت بهتره؟
همچنین امکانات کدوم دانشگاه بهتره؟
کسی از دوستان برنامه ای واسه مطالعه از همین الان واسه پایه ضعیف نداره ؟
یک برنامه ای که بازده خوبی داشته باشه
کسی از دوستان برنامه ای واسه مطالعه از همین الان واسه پایه ضعیف نداره ؟
یک برنامه ای که بازده خوبی داشته باشه
سلام دوست من خودم تقریبا با این روش شروع کردم اما ساعت هاش رو تغییر دادم کنکور آزمایشی ندادم اون پایینم نوشته پارسه اما پارسه نرید ... من آزمون خیلی بد دادم اما این ملاکی بی نتیجه گرفتن من نیست الانم برای سوالات مشکلی ندارم تجربیات خودم دو ، سه تا صفحه ورق بزنی میبینی اگه بعضی اون شماره ها رو از اول میدانستم مطمنا الان به این دو دلی درس نمی خوندم گرچه الان .....
کاربری به نام علی این پستو رو نوشته ......
----------------------------------------------------------------------------------------
بنده یکی از دو روش زیر را پیشنهاد میکنم....اول هدف و گرایش مورد نظر شما که کدام گرایش است انتخاب و بر اساس آن منابع ارشد اون گرایش.....
یکی از این دوحالت برای شروع کار و مطالعه با توجه به فرصت و میزان مطالعه شما....
دو حالت:
حالت اول: اگر وقت شما کمه و درگیر دانشگاه هستید زیاد و تعداد واحد زیادی دارید....وقت آزاد برای مطالعه کمه
.....
ابتدا برای دوماه فقط ریاضیات ارشد و فعلا بیشتر ریاضی مهندسی و تا حدودی معادلات بخونید چون پیش نیازه..... و مدارهای الکتریکی. برای هر درس میشه 2-4 ساعت اختصاص داد در طول روز و مطالعه داشت.....و بعد از دو ماه کم کم درس های دیگه اضافه بشه و مطالعه بشه در کنار ریاضیات و مدار...
حالت دوم....زمان و فرصت مطالعه دارید (بخصوص از الان ).... که با 4 درس مهم و زمان بر و مفهومی شروع کنید.....روزی دو درس مطالعه کنید....روزهای زوج هفته مدار و ریاضیات ارشد....و روزهای فرد هفته دو درس دیگه با توجه به گرایش مدنظر.....هر درس متوسط 2-4 ساعت و یا میانگین 3 ساعت مطالعه
.
( مثلا برای دو درس دیگه از دروسی که ضریب سختی بالاتری دارند انتخاب میشوند معمولا....:
گرایش قدرت : مغناطیس و ماشین......گرایش کنترل: الکترونیک و ماشین.....گرایش مخابرات و الکترونیک: مغناطیس و الکترونیک)
پایتون را در این چهار درس...ویا اگر فرصت زیاد ندارید اول در ریاضیات و مدار بسازید...که با همین دو درس ریاضیات ارشد و مدار شما نیمی از راه را طی کرده اید.
روش مطالعه تقریبا بشکل کلی بصورت زیر باشد:
ابتدا مبحث و فصلی را از روی جزوه کنکوری بخونید و بعد همون فصل را از روی کتاب کنکوری که به عنوان منبع اولی و اصلی انتخاب کردید مطالب آموزشی آنرا بخونید و بعد تست های انتهای فصل تعدادیشو بزنید مثلا اگر 80 تا تست داشت 20 تا شو بزنید و نه همشو.....بقیه باشه برای دفعات بعدی....اینجا یکی از دوحالت ممکنه که رخ بده...
حالت اول: از پس حل کردن تست ها بر میاید که دیگه وقت را تلف نکنید و سراغ مبحث و فصل بعدی برید
.....
حالت دوم: تست ها را نمیتوانید که درست حل کنید و به پاسخ نهایی برسید که یعنی ایراد و اشکال هنوز وجود داره و مطلبو درست هنوز نگرفتید که لازمه برید سراغ منابع مطالعه دیگه ای که در اون درس تهیه کردید و از روی اونها بخونید و مروری مجددا بر روی جزوه و کتاب اول که اصلی ترین منبع بوده داشته باشید تا مشکل برطرف بشه ....
------------------------------------------------------------------
توجه مهم:
برنامه مطالعه فصل تابستان:
پیشنهاد میکنم که قطعا از سیستم زوج و فرد کردن ایام هفته استفاده نمائید....
روزهای زوج هفته ریاضیات ارشد(ر-م-آ) و مدارهای الکتریکی و روزهای فرد هفته دو درس دیگه.....
و اگر ساعات مطالعه شما در ایام تابستان بیشتر از 7 ساعت است در طول شبانه روز روزی سه درس مطالعه کنید.....و در واقع سه درس روزهای زوج و سه درس روزهای فرد .....از منابع ارشد گرایش مورد نظر....
در تابستان بصورت زیر به عنوان مثال عمل کنید:
روزهای زوج که قراره ریاضیات و مدار مطالعه کنید در دو نوبت صبح و نوبت عصر و هر کدام 2+2 مجموعا 4 ساعت صبح و 4 ساعت عصر برای ریاضیات و مدار زمان مطالعه اختصاص دهید....و نوبت شب مرور مطالب مطالعه شده در طول روز به مدت 1-2 ساعت....
روزهای زوج....
مثلا: 9-11 ریاضیات
11/20 -1/20 مدار
این شد برنامه نوبت صبح....
برنامه عصر:
4-6 ریاضیات
6/20-8/20 مدار
روزهای فرد....
مثلا: 9-11 مغناطیس
11/20 -1/20ماشین
این شد برنامه نوبت صبح....
برنامه عصر:
4-6 مغناطیس
6/20-8/20 ماشین
توجه مهم نوبت شب: در نوبت شب قبل از خواب لطفا مروری سریع بر مطالب مطالعه شده در طول روز داشته باشید....حدود 1-2 ساعت و سوالات مورد دار و مطالب نکته دار را مجددا بررسی کنید...
توجه: روزهای جمعه: هم فقط مرور داشته باشید و بررسی و مطالعه مجدد مباحثی که با مطالعه اولیه در طول هفته درست متوجه نشدید و اشکال در آنها داشتید.....
بقیه زمان هم اختصاص به امور شخصی و تفریح مثلا بیرون رفتن و بودن در کنار فامیل و دوستانی که خوش صحبت و خوش برخورد هستند و بودن در کنار آنها و گفتن و خندیدن در کنار آنها باعث شارژ روحی شما میشود و سرحال تر میشید اختصاص پیدا کنه....
توجه مهم(*اتمام دور اول مطالعه 4 یا 6 درس اصلی): سعی کنید که تا اواسط و یا اوایل شهریور ماه یا در 4 درس از منابع ارشد گرایش مورد نظرتون به تسلط کافی دست پیدا کرده باشید و یا 6 درس را یک بار مطالعه کرده باشید....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توجه مهم فصل پاییز:(زبان هر شب 45 دقیقه قبل از خواب کافیه اهمیت چندانی این درس ندارد...مثال و دلیل: رتبه 1 ارشد برق 86 10 درصد زبان زده و رتبه 1 ارشد برق 88 14 درصد زبان زده ....پس اگر خیلی مهم بود این افراد نمیبایست رتبه 1 ارشد برق میشدند.)
لطفا در فصل پاییز بیشتر تست بزنیدجهت آمادگی شرکت در کنکورهای آزمایشی و برای کنترل کار و روند مطالعه و شناخت واقعی از وضعیت خودتون و سیر نکردن در حالت توهم پیشنهاد میکنم که در ***کنکورهای آزمایشی شرکت کنید که فعلا**پارسه بخاطر جامعه آماری بالاتر و جذب داوطلبای قویتر در رشته مهندسی برق پیشنهاد میشه....و در واقع رتبه های شما به واقعیت نزدیک تر خواهد بود و اگر در کنکورهای آزمایشی رتبه های شما در یک محدوده مشخصی دور بزند و خیلی فاصله باهم نداشته باشند تقریبا نزدیک اون را خواهید آورد.....
توجه مهم: اگر اختلاف رتبهای شخص در مرحل مختلف زیاد باشه یعنی یک جای کار داره میلنگه: و نمیشه خیلی روشون حساب باز کرد....یا شخص بگیر نگیر داره...و بعضی وقت ها که حسشو داره درس میخونه و بعضی وقت ها هم نه و یا ببخشید سر جلسه آزمون آزمایشی اگر بغل دستی قوی باشه از لطف پاسخ نامه اون بهره مند شده و رتبش خوب میشه و اگر نه کسی نباشه رتبش خراب میشه....روی این افراد و رتبه هاشون نمیشه حساب چندانی باز کرد و غیرقابل پیش بینی هستند.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
توجه مهم: در رابطه با خلاصه نویسی از مطالب مهم: در هنگام مطالعه و تست زدن نکات و مطالب و فرمول های مهم را یادداشت کنید و درواقع خلاصه نویسی به هیچ وجه فراموش نشه که در دوماه آخر باقی مانده تا آزمون ارشد قطعا به ارزش این کار پی خواهید برد....
توجه مهم
ماه آخر : ماه آخر زمان مرور خلاصه هایی که جمع کردید و زدن تست های کتاب دانشگاه تهران که مجموعه سوالات ارشد مهندسی برق سالهای گذشته است...
سلام،تجربه بدست اومده برای Dashpot:واقعا ممنونم از توجهتون و کمکی که میکنید.
دعای خیر من همیشه پشت سر شمات هست دوست عزیز.
همین راهنمایی ها باعث میشه آدم زودتر راه درست تر رو انتخاب کنه.
این چند ماه شاید نقطه عطف زندگی من باشه.
میخوام خودمو از دانشگاه غیرانتفاعی برسونم به دولتی.
دوست دارم هر نکته ای هست دوستانی که تجربه دارن بگن تا مسیر درست رو انتخاب کنم.
اگر الان مدار و ریاضی مهندسی رو شروع کنم تا کی باید تمومش کنم ؟
مدار رو از روی کارو زرگر و ریاضی مهندسی هم از روی مومن زاده (راهیان ارشد ) میخوام شروع کنم.
کاروزرگر خوبه و مدار رو میفهمم ولی ریاضی مهندسی یکم کتابش واسم گنگه.دوستان کتابی که جزییات رو زیاد ریز شده باشه و خودآموز باشه نمیشناسن ؟
باز ممنون از Joe_Bel عزیز.
انشالله بتونم جبران کنم.
میشه یکی لطفا من رو برای کلاس الکترو مغناطیس راهنمایی کنه ؟
اشرفیان یا باغستانی؟
گرایشم مخابراته
معدل برای آزمون 20 درصد تاثیر داره اما چون دانشگاه متفاوت هستش معدل موثر گذاشته اند مثلا یکی دانشگاه تهران درس خونده معدلش 13 هستش به فرض مثال معدل ان 14 مینویسند وحساب میکندآقایون خانوما یه سوال مهم دارم!
معدل لیسانس تو کنکور ارشد تاثیر داره؟ و چقدر؟
شنیدم که چون تو ارشد من از سراسری هست هم از آزاد، معدل رو کم تاثیر میدن! که مثلآ حق سراسریا حروم نشه؟!!! اینطوریه؟ میشه یک بگه؟
ممنون ببخشید الکترونیک اسلام ÷ناه و ندارید واسه دانلود بذارید آخه من نتونستم بگیرمش!
معدل برای آزمون 20 درصد تاثیر داره اما چون دانشگاه متفاوت هستش معدل موثر گذاشته اند مثلا یکی دانشگاه تهران درس خونده معدلش 13 هستش به فرض مثال معدل ان 14 مینویسند وحساب میکند
معدل برای آزاد تاثیری ندارد
ممنون ببخشید الکترونیک اسلام ÷ناه و ندارید واسه دانلود بذارید آخه من نتونستم بگیرمش!
اگر معدل برای کسایی که کارشناسی آزاد خوندن تاثیری نداشت ایقدر نمیگفتن معدل رو دقیق وارد کنین برید یه برگه از دانشگاه بگیرید مهر بشه که معدلتون ایقدره . ضریب برای بیشتر دانشگاه آزاد ها 1 محسوب میشه.
اگر معدل برای کسایی که کارشناسی آزاد خوندن تاثیری نداشت ایقدر نمیگفتن معدل رو دقیق وارد کنین برید یه برگه از دانشگاه بگیرید مهر بشه که معدلتون ایقدره . ضریب برای بیشتر دانشگاه آزاد ها 1 محسوب میشه.
محاسبه معدل خیلی پیچیده است .....
منظورم از دانشگاه آزاد تاثیری نداره برای کنکور دانشگاه آزاد هستش نه سراسری