سلام دوستان
من یه سوال دارم، توی کتاب ها مقاومت فشاری رو گاهی با واحد kg/cm2 معرفی میکنند و گاهی هم با Mpa ، تفاوت این دو در چیه؟ و چطوری میشه به همدیگه تبدیلشون کرد ؟
ممنون
----------------------------------------------------سلام
من دانشجوی رشتهی ای تی هستم می خوام رشته انشگاهیمو عوض کنم برم عمران؟؟؟؟
نظر شماها رو می خواستم بدونم
مرسی از همه
منم خودم عمران دوس دارم ولی خیلیا بم می گن بازار کار نداره هر چند خودم قبول ندارم به نظر من تو ایران هم کار هست هم نیست بستگی داره ادم خودش چقد دست و پا داشته باشه
یکی دیگه از دلایلمم اینه که عمران سراسری روزانه گرمسار ولی ای تی ازاد تهران
به نظر شما ها می ارزه برم؟؟؟
سلام
من دانشجوی رشتهی ای تی هستم می خوام رشته انشگاهیمو عوض کنم برم عمران؟؟؟؟
نظر شماها رو می خواستم بدونم
مرسی از همه
چند تا سوال داشتم
وقتی میخاییم بتم بسازیم حداقل چه زمانی لازمه تا بتن ساخته بشه؟
چه مدت زمان میتونه بتن داخل میکسر در حال حرکت بمونه؟
برای ریختن بتن روی سطوح شیبدارروی صخره ها وپشت بام ها از چه وسیله ای استفاده میشه؟
چند تا سوال داشتم
وقتی میخاییم بتم بسازیم حداقل چه زمانی لازمه تا بتن ساخته بشه؟
چه مدت زمان میتونه بتن داخل میکسر در حال حرکت بمونه؟
برای ریختن بتن روی سطوح شیبدارروی صخره ها وپشت بام ها از چه وسیله ای استفاده میشه؟
به نظر من یه سر برو گرمسار از دانشجوهاش بپرس ببین اونجا دانشگاهش چطوره. اگه قرار باشه بری هیچی یاد نگیری همین آزاد تهران خیلی بهتره. الان بحث فقط رشته مطرح نیست. دانشگاه هم مهمه. سراسری گرمسار رو با آزاد تهران باید مقایسه کنی.
خوب تو این تالار شاید بیشتر بگن عمران چون عمرانی هستن دوستان.
اگه آی تی علاقه نداری به نظر من بزار سال بعد شرکت کن تا آزاد عمران تهران قبول بشی ولی اگه علاقه داری به نظر من آی تی تهران بهتره.
بچه ها میشه بهم یه نرم افزار ترجمه انلاین تخصصی واقعا خوب معرفی کنید
ممنون![]()
سلام دوستان عزیزم.من میخوام مهندسی عمران دانشگاه فردوسی بخونم اما همه میگن برای دختری که عمران خونده کار پیدا نمیشهیا خیلی کمه(میگن برو معماری یا دندانپزشکی).شما دختری رو دیدید که عمران بخونه و موقعیت شغلی خوبی داشته باشه؟لطفا راهنماییم کنید.
![]()
سلام دوستان عزیزم.من میخوام مهندسی عمران دانشگاه فردوسی بخونم اما همه میگن برای دختری که عمران خونده کار پیدا نمیشهیا خیلی کمه(میگن برو معماری یا دندانپزشکی).شما دختری رو دیدید که عمران بخونه و موقعیت شغلی خوبی داشته باشه؟لطفا راهنماییم کنید.
![]()
![]()
سلام دوستان ، یه موضوعی ذهنم و خیلی درگیر کرده؛ خواستم از شما نظر بپرسم...
حقیقتش اینه که من دانشجوی سال آخر مهندسی آب گرایش کشاورزی هستم و میخوام برای کارشناسی ارشد عمران امتحان بدم.
مشکلی که این وسط مشغولم کرده، اینه که آیا خوندن ارشد عمران دانشگاه آزاد تهران یا علوم تحقیقات ؛ اگر امسال قبول شم!! میارزه به یه سال دیگه وقت گذاشتن برای کنکور و قبول شدن یه دانشگاه دولتی؟
در واقع سوال من اینجاست که دانشگاه ازاد واحد تهران یا علوم تحقیقات به لحاظ بار علمی در مقایسه با بقیه ی دانشگاه های دولتی کشور چطوره؟
و اینکه تو شرایط استخدامی حالا یا شرکت خصوصی یا اداری!!! ازاد یا دولتی بودن دانشگاه چقدر ملاک هست؟
مرسی از جواباتون![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |