elahe.civil
عضو جدید
گل خانم اینقدر زود تحت تاثیر قرار نگیر به این میگن سیاست!!رسول داره احساسات کاربرارو قلقلک میده!!به من اعتماد کن!----------
بابا من که حسابی تحت تاثیر قرار گرفتم!
دم شما گرم!
این ریاست همچین آش دهن سوزی هم نیست !

گل خانم اینقدر زود تحت تاثیر قرار نگیر به این میگن سیاست!!رسول داره احساسات کاربرارو قلقلک میده!!به من اعتماد کن!----------
بابا من که حسابی تحت تاثیر قرار گرفتم!
دم شما گرم!
این ریاست همچین آش دهن سوزی هم نیست !
نه من نمیخوام نایب رییس شما باشمسلام رئیس
من کوچیک بچه های تالار عمرانم
واسه ریاست هم نیازی به زیر آب زدن نیست،اان رئیس نیستش ،سرش شلوغه
ولی وقتی بیاد مطمئنم دو دستی تقدیمت میکنه تخت ریاستو
منم به عنوان همکارش حاضرم جامو با شما عوض کنم
حالا کی شروع میکنی کمکون کنی؟؟؟
قلقلک؟گل خانم اینقدر زود تحت تاثیر قرار نگیر به این میگن سیاست!!رسول داره احساسات کاربرارو قلقلک میده!!به من اعتماد کن!![]()
یادم باشه اگه خواستم خواستگاریو رد کنم بگم جواب این سوالو بده!!قلقلک؟
ببین ما اینجا رو سیاست شایسته سالاری جلو می ریم آقا رسول که کارشون خوبه می خواید شما هم یک خودی نشون بده شاید رای آوردینا!
مثلاً بگو نسبت کارایی کف FER است یا NFR؟ دو روزه گذاشتم تو تالاره http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=182766 کسی هنوز جواب نداده!
درووددروود
من برای پروژه کارآفرینیم به جواب این 3 تا سوال نیاز دارم..نیازی نیست جوابا دقیق باشن. تقریبی باشن کافیه!! ممنون میشم اگه کمکم کنین.
1- برای ساخت یک سوله به ابعاد 240 متر چه مقدار هزینه لازمه؟
2- برای خاکبرداری زمینی به ابعاد 400 متر چقدر هزینه لازمه؟
3- برای محوطه سازی(مثل فضای سبز) در مساحت تقریبی 30 متر به چه مقدار هزینه نیازه؟؟
بدرووود![]()
نه من نمیخوام نایب رییس شما باشم
شما از همین الان داری سخت میگیری
یکی جا من پیدا کن
در ضمن شما اول از همه گفتید میتونید به همه کمک کنید
پس نپرسید چه کمکی
تالار درخواستها خیلی به کمک احتیاج داره از اونجا شروع کنید
رییس هم میشید ایشالا
در ضمن تشکر تو این تاپیک مبنای خاصی نداره تقریبا به همه پستهایی که بخونم (توی این تاپیک ) تشکر میدم
چرا دلگیر؟اگه بخوام با یه پیشنهاد سازنده ناراحت شم نمی تونم رییس خوبی باشم!!خوب بگو چه کمکی از دستم بر میاد که برات انجام بدم؟![]()
دروود
من رییس تالارم!اگه کمک می خوای به سوالام جواب بده!
1-دهنه سوله و ارتفاع سولت؟سقفش جرثقیلیه؟
2_نوع خاک زمینت و ارتفاع خاکبرداری و محل خاکبرداری؟
3_چه نوع محوطه سازی می خوای؟درخت داریم صد میلیون!!یکم شفاف سازی کن!
من من بگم بگم من حاضرم جاتو بگیرمنه من نمیخوام نایب رییس شما باشم
شما از همین الان داری سخت میگیری
یکی جا من پیدا کن
در ضمن شما اول از همه گفتید میتونید به همه کمک کنید
پس نپرسید چه کمکی
تالار درخواستها خیلی به کمک احتیاج داره از اونجا شروع کنید
رییس هم میشید ایشالا
در ضمن تشکر تو این تاپیک مبنای خاصی نداره تقریبا به همه پستهایی که بخونم (توی این تاپیک ) تشکر میدم
واسه سوله با این مشخصات حدود متر مربعی 120_150هزار تومن_جواب همه سوالای دیگت تو فهرست بهای سازمان مدیریت می تونی پیدا کنی!چون زمین کشاورزیه اگه می خای کار عمرانی توش انجام بدی باید همه خاک کشاورزی و برداری.اینا همش تو فهرست بها هست!بابا ریییس..//.. ما کوچیکیم......
1- یه جورایی فقط انباره.. ولی یه مقدار کارای تعمیراتی هم قراره توش انجام بشه.. آره سقفش جرثقیل داره...
2- فرض کن قراره یه زمین کشاورزی رو صافش کنیم..!
3- نه بابا پول ندارم.. چه خبره!!؟ یه محوطه سازی ساده ..نه زیاد گرون . نه زیاد ارزون..!
ببین به این سوالام هم میتونی جواب بدی؟؟
1-این هزینه ای رو که الان میخوای برای ساخت سوله بگی همراه با کارای دیگه هست؟ ((مثل زیر سازی و ستون و سقف و ...؟؟)) یا فقط دیوارشه؟
2- میخوام باقی محوطه رو آسفالت کنم( حدود 150 متر) میدونی هزینش چقدر میشه؟؟
3- حصار کشی اطراف این زمین (400 متر) چقدر هزینه میبره؟
بدروود![]()
یادم باشه اگه خواستم خواستگاریو رد کنم بگم جواب این سوالو بده!!اخه عزیزم کف چی؟من گفتم رییسم نگفتم که ذهن خونیم بلدم!یکم توضیح بده که راجع به جه بحثیه!
![]()
امان از دست تو دخمل شیطون!!از اونجایی که من خیلی با هوشم کلی جواب واسشون پیدا کردم!بذار فک کنم کدومشونو بگم![FONT="]رییس جواب سوالمو ندادی؟ اینجوری کمک میکنی؟[/FONT]![]()
جواب اولیش یه نوشته با جوهر مخصوصه!! که نوشته مایع!!وقتی میذاریش تو آفتاب کلمه جامد هویدا میشه!!! وای که چقدر من با هوشم!!جواب دومیش یه سنجاب سیاه با دم بزرگ سفیده![FONT="]رییس جواب سوالمو ندادی؟ اینجوری کمک میکنی؟[/FONT]![]()
امان از دست تو دخمل شیطون!!از اونجایی که من خیلی با هوشم کلی جواب واسشون پیدا کردم!بذار فک کنم کدومشونو بگم!![]()
جواب اولیش یه نوشته با جوهر مخصوصه!! که نوشته مایع!!وقتی میذاریش تو آفتاب کلمه جامد هویدا میشه!!! وای که چقدر من با هوشم!!جواب دومیش یه سنجاب سیاه با دم بزرگ سفیده!به نظرت نابغه نیستم؟
مطمئنی تو ایران بزرگ شدی؟با عرض پوزش از رییس وهواخواهان ایشان: 1:نه2:نه
ولی نظرم بخوای چرا خلاقی!![]()
مطمئنی تو ایران بزرگ شدی؟چه طور ممکنه تا الان تملق و چاپلوسی(پاچه خواری)رییستو یاد نگرفته باشی؟
از امروز اخراج شدی!
جلو همه تو روی رییسش وای میسه میگه اشتباه گفتی!!
یه فرصت بهت میدم تا جبران کنی!!
چون شيشكي اينجا منو دوس نداره و همش ميگين رييس سختگيريم اين مسيوليت رو به آقا رسول و خودت واگذار مينمايم!تازشم مگه شماها گروه نرم افزارو انتخاب نكردين؟رییس زود به مهمونمونکمک کن
والا خیلی بد میشه![]()
![]()
چون شيشكي اينجا منو دوس نداره و همش ميگين رييس سختگيريم اين مسيوليت رو به آقا رسول و خودت واگذار مينمايم!تازشم مگه شماها گروه نرم افزارو انتخاب نكردين؟در آخر هم بايد بگم رييس به علت سرخوردگي از اينجا ميره
ديگم نميام
اصرار نكنين
![]()
دوباره سلام
به من لطف کنید دوستان در خصوص برنامه چهارضلعی با دو قطر و پیمایش در برنامه مطلب به کمکتون نیاز دارم!!!
توضیح : در برنامه پیمایش ، برنامه از ما بپرسد :
اولا :پیمایش باز است یا بسته ؟
ثانیا : پیمایش چند ضلعی است؟
با تشکر
از کمکتان تشکر میشود
یاعلی![]()
دوستم فک کنم بهتر باشه درخواستتو تو قسمت درخواستا مطرح کنیامیدوارم جواب بگیر
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |