elahe.civil
عضو جدید
من کوشم؟الان کلی نوشتم!
سلامفکر کنم فهمیدم جه خبره!!!![]()
خب خب خب!!
بچه ها ببينم چي كار ميكنيد امتحانا رو ديگه!!
يه شاخ شيكوني راه بندازيم كه نگو!!!
.
من كه اين ترم فقط يه تحليل خوندم بقيه رو هم به زور دعا و مناجات ايشالا راه ميندازيم!!
شوخي بود!!
برم درس بخونم كه قضيه خيلي حساسه!!
ميگن معدل خيلي تاثير داره واسه ارشد!!![]()
بازم تو که همون یه درسو خوندی من هیچی نخوندم تازه میخوام خودمو برسونم به امتحانا.![]()
راسش دست خودم بود همينم نميخوندم!!
يكي اومد گفت ميشه تحليل واسم درس بدي، ديدم اگه بگم نه خيلي بد ميشه نشستم بكوب خوندم!!
ولي به سرم زده حسابي اين 15 روزو بخونم!!
اوضاع معدلم كه خيلي داغونه! طبق مقايسه ديدم معدل خيلي مهمه واسه ارشد!!
نه؟!![]()
ممنون از راهنماییتون البته از اونجایی که خودم خیلی با هوشم متوجه شدم چه خبره!!ولی اگه باز اطلاعاتی داشتی که کمکم کنه تا بتونم اینجا رییس شم ممنون میشم در اختیارم بذاری!سلام
خوش اومدی
چت روم که نیس همون موقع بنویسی همون موقع جواب بگیرید
اینجا تاپیک گفتگو دوستانست
علمی خبری نیست،فقط احوال پرسی و ....
رئیس؟!ممنون از راهنماییتون البته از اونجایی که خودم خیلی با هوشم متوجه شدم چه خبره!!ولی اگه باز اطلاعاتی داشتی که کمکم کنه تا بتونم اینجا رییس شم ممنون میشم در اختیارم بذاری!![]()
خوب اره من نمی تونم تحمل کنم که رییس نباشم!!اگه من رییس باشم کلی به همتون کمک می کنمرئیس؟!![]()
خب حالا گفتم چی شدی!آخه من هنو دانشجوام![]()
پس بیا شریک شیم کارای بزرگتر برداریمخوب اره من نمی تونم تحمل کنم که رییس نباشم!!اگه من رییس باشم کلی به همتون کمک می کنم
خوب اره من نمی تونم تحمل کنم که رییس نباشم!!اگه من رییس باشم کلی به همتون کمک می کنم
متاسفم من ندارم.سلام
کسی یه جزوه ی خوب خاک داره؟
شراکت تو کارم نیست !ولی میتونی معاونم بشی!!باید رییس صدام کنی.منم هواتو خواهم داشت!حالا برای اینکه اینجا رییس شم باید زیراب کیو بزنیم معاون؟پس بیا شریک شیم کارای بزرگتر برداریم![]()
چرا دلگیر؟اگه بخوام با یه پیشنهاد سازنده ناراحت شم نمی تونم رییس خوبی باشم!!خوب بگو چه کمکی از دستم بر میاد که برات انجام بدم؟شما همون جوری با عضو معمولی بودن بهمون کمک کن بعد اگه سوابق درخشانت تایید شد رییس میشی؟ خب
دلگیر نشی ازم![]()
سلام رئیسممنون از راهنماییتون البته از اونجایی که خودم خیلی با هوشم متوجه شدم چه خبره!!ولی اگه باز اطلاعاتی داشتی که کمکم کنه تا بتونم اینجا رییس شم ممنون میشم در اختیارم بذاری!![]()
باید از تشکری که واسه ارانوس فرستادی متوجه می شدم از روسا هستی!!سلام رئیس
من کوچیک بچه های تالار عمرانم
واسه ریاست هم نیازی به زیر آب زدن نیست،اان رئیس نیستش ،سرش شلوغه
ولی وقتی بیاد مطمئنم دو دستی تقدیمت میکنه تخت ریاستو
منم به عنوان همکارش حاضرم جامو با شما عوض کنم
حالا کی شروع میکنی کمکون کنی؟؟؟
مثلا چه کمکی ؟هدفتون از رییس شدن چیه؟خوب اره من نمی تونم تحمل کنم که رییس نباشم!!اگه من رییس باشم کلی به همتون کمک می کنم
مثلا چه کمکی ؟هدفتون از رییس شدن چیه؟خوب اره من نمی تونم تحمل کنم که رییس نباشم!!اگه من رییس باشم کلی به همتون کمک می کنم
----------سلام رئیس
من کوچیک بچه های تالار عمرانم
واسه ریاست هم نیازی به زیر آب زدن نیست،اان رئیس نیستش ،سرش شلوغه
ولی وقتی بیاد مطمئنم دو دستی تقدیمت میکنه تخت ریاستو
منم به عنوان همکارش حاضرم جامو با شما عوض کنم
حالا کی شروع میکنی کمکون کنی؟؟؟
مثلا چه کمکیخوب اره من نمی تونم تحمل کنم که رییس نباشم!!اگه من رییس باشم کلی به همتون کمک می کنم
خوب هرکی واسه یه کاری آفریده شده منم واسه ریاست!حالا بگو ببینم چه کمکی می خوای مهندس؟مثلا چه کمکی؟هدفتون از رییس شدن چیه؟اگه بتونی به من کمک کنی اون وقت میتونل رو کمک من حساب باز کنی
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مهندسی عمران بدون کنکور | مهندسی عمران | 0 | |
S | معرفی بهترین کانال های تلگرامی عمران و معماری | مهندسی عمران | 5 | |
A | مهندسی عمران | مهندسی عمران | 0 | |
![]() |
پذیرش خارج از کشور - عمران ( ژئوتکنیک ) | مهندسی عمران | 1 | |
C | فراخوان ارسال مقاله به نشریه مهندسی عمران Civil Engineering Journal | مهندسی عمران | 0 |