salam kasi hast mano komak kone ?
چه کمکی میخای عزیز؟
فقط نوشتی کمک و رفتی!
salam kasi hast mano komak kone ?
سلام به دوستان عزیز
این تاپیک و زدم تا همه مدیران گل بیان خودشون و معرفی کنن و با هم دیگه بحث های مدیریتی داشته باشیم
دوستان عزیز اینجا مکانی برای بحث های مدیریتی و دوستان گل می تونن واسه گفتگو دوستانه به تاپیک های دیگر مراجعه کنن
با تشکر
سلام
فکر میکنم به هدف اولتون از زدن این تاپیک رسیدید خیلی ها اومدن و خودشونو معرفی کردن
اما بحث های مدیریتی؟!
فکر میکنم اگه یه موضوع(میگم یکی برا اینکه بحث متمرکز باشه) مطرح بشه بهتر میشه نتیجه گرفت.من فکر میکنم این بحثی که تو صفحات اول شروع شده جالبه، اینکه
"تو خیلی پست ها و سمت ها اشخاصی هستند که جایگاهشون اونجا نیس"
حالا
علت این مساله، مشکل یا... چیه؟؟؟
راه حلش چیه؟؟؟
.
.
.
اگه این موضوع و سوالات پیرامونش براتون جالبه لطفا نظر بدید.
سلام
فکر کنم هر کدوم از ما اگه ابتدا عملکرد خودمون بررسی کنیم و به حق هم بررسی کنیم خواهیم دریافت که ما قبل از اینکه مسائل میز خودمونو و کارهایی که به ما محول شده رو حل کنیم می خوایم کل مشکلات سازمانمونو حل کنیم . اول باید هر کس از خودش شروع کنه درست کار سختیه امّا حداقلش این که وقتی به سن 60 70 سالگی برسیم کشوری آباد و سرافراز داریم .![]()
خدا رحمت کن پروفسور حسابی رو گفتن اگه این کلمه ولش کن نبود اوضا اینگونه نبود.
در ضمن طبق آمار جهانی ایرانی ها در تنبلی رده سوم جهان بعد از اعراب و آفریقاییها به خود اختصاص دادن .![]()
سلام - اگه در مورد Q.C بحثي داشته باشيم ممنون ميشم.![]()
خانمها و اقايون سلام
من دانشجوي MBAدر دورههاي يكساله هستم در ارتباط با تستهاي استعداد يابي
كسي منبع مناسبي برا مطالعه سراغ دارد
سلام من ارشد مدیریت بازرگانیمسلام بچه ها من کاردانی به کارشناسی رشته مدیریت صنعتی غیر انتفاعی قبول شدم میخواستم بپرسم مدیریت صنعتی بهتره یا بازرگانی کدومش و چرا بهتره؟؟؟خواهش میکنم کمک کنید
امروز رفتم دانشگاه همه دختر پسرها مدیریت بازرگانی بودن کفم برید بازار کارتون اشباع نمیشه ولی از راهنمائیت ممنونمسلام من ارشد مدیریت بازرگانیم
شنیدم که صنعتی برای آقایون بهتره
همه ی دختر پسر ها بازرگانی بودن؟!!!!امروز رفتم دانشگاه همه دختر پسرها مدیریت بازرگانی بودن کفم برید بازار کارتون اشباع نمیشه ولی از راهنمائیت ممنونم![]()
منظورم اینه که بیشتر بچه ها مدیریت بازرگانی میخوندنهمه ی دختر پسر ها بازرگانی بودن؟!!!!
خواهش ....![]()
اره رها جون... من استادم مشاور ایران خودرو هست و کلا خیلی با سوادهسلام
فکر میکنم به هدف اولتون از زدن این تاپیک رسیدید خیلی ها اومدن و خودشونو معرفی کردن
اما بحث های مدیریتی؟!
فکر میکنم اگه یه موضوع(میگم یکی برا اینکه بحث متمرکز باشه) مطرح بشه بهتر میشه نتیجه گرفت.من فکر میکنم این بحثی که تو صفحات اول شروع شده جالبه، اینکه
"تو خیلی پست ها و سمت ها اشخاصی هستند که جایگاهشون اونجا نیس"
حالا
علت این مساله، مشکل یا... چیه؟؟؟
راه حلش چیه؟؟؟
.
.
.
اگه این موضوع و سوالات پیرامونش براتون جالبه لطفا نظر بدید.
با سلام.
دوستان من کارشناسی مدیریت مالی می خونم به نظر شما برای ارشد کدوم گرایش مدیریت از همه بهتره؟ بازرگانی یا صنعتی؟؟؟؟ مالی هم علاقه دارم اما همزمان روی یک گرایش دیگه هم می خوام وقت بذارم.[/QUOTE
صنعتی بهتره