سلام. احسانم. بازرگانی شاهد. کنکور دارم 28ام !
تازه دارم میخونم. به نظرتون قبول میشم؟!
salam tozihe bishtar bede azizam ke age toonestam komaki konamسلام من یه پروژه برای درس فنون تجزیه و تحلیل سیستم رشته مدیریت بازرگانی میخواستم.ممنون میشم کمکم کنید
چرا هیچکی سری به اینجا نمیزنه خوب
اوهوم
ترم 3 مدیریت بازرگانی شهید اشرفی
واقعا از بچه های مدیریت اینهمه بی حالی بعیده ، چون مدیریت و بی حالی تناقض شدید دارند
فقط یه آدم باحال تو این تاپیک هست که متاسفانه فینگلیش تایپ میکنهاگه فارسی تایپ کنه که دیگه معرکه میشه
یه یاسی جون واقعی هیچوقت فینگیلیش تایپ نمیکنه
به دل نگیر شوخی کردم
اینم به خاطر گل روی شمافارسی تایپ کردم
اما خیلی سخت عادت ندارم
![]()
من که آقا نیستم آقا مدیررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر!!!!!!!!!!!!!!!!!سخت که نیست اما من دوسش نددارمممممممممممممممممنوکرتم خیلی آقائی
واسه یه مدیر کلمه سخت هیچ معنی ای ندارهیه مدیر همیشه به خودش میگه میخوام و میتونم ، من مطمئنم که خیلی زود بهش عادت میکنی ، اولش یکم سخته ، به این مرحله میگند خروج از انجماد ، اگه تمرین کنی کم کم عادت میکنی و بعد تبدیل به رفتار میشه که نا خودآگاه اونو انجام میدی بدون اینکه فشاری بهت بیاد
موفق باشی
راستی کی به اون پروانه میرسی ؟ یکم تند تر بدو![]()
salammmmmmmmmm na tatilll nashode faghat yekami bihalannnnnnnsalam
man Arshad e bazaryabiam
ta'til shode topic?!?!?!
سلامبا سلام اسم ومشخصات دقیق من همین که با هاش عضو باشگاه شدم
من هم مهندسی عمران تموم کردم ودر ضمن الان دانشجوی مدیریت MBAگرایش استراتژیک میخونم ترم سوم هستم
با سلام.
دوستان من کارشناسی مدیریت مالی می خونم به نظر شما برای ارشد کدوم گرایش مدیریت از همه بهتره؟ بازرگانی یا صنعتی؟؟؟؟ مالی هم علاقه دارم اما همزمان روی یک گرایش دیگه هم می خوام وقت بذارم.
بلع میتونین هیچ محدودیتی نیست اتفاقا بجه های صنایع زیاد مدیریت میخونن برای فوقسلام
می خواستم ببینم برای ادامه تحصیل در ارشد مدیریت بازرگانی آیا کسی که مهندسی صنایع خونده می تونه در کنکورش شرکت کنه؟
سلاممن دانشجوی مدیریت کسب وکار هستم رشتیه خیلی جدیدیه که اول دانشگاه تهران اورد بعد دانشگاه سمنان الان هم کلا این دو دانشگاه رشته رو دارن و یه دانشگاه مجازی غیر انتفاعی و دانشگاه علمی کاربردی
رشته ی ما توی ارشد همون رشته مدیریت کارافرینی هست و MBA هم یه گرایش به این اسم داره
ما تو این رشته شروع و اداره انواع کسب و کار ها رو یاد میگیریم مثه کسب وکار روستایی الکترونیکی خانگی و حتما همتون اطلاع دارین که BP یا business plan (طرح کسب وکار) چیه که الان این کار رو مهندسای صنایع توی کشور انجام میدن ولی رشته ما تنها رشته هست که 3 واحد تخصصی مخصوص همین کار داره
از بچه های ما پارک های علم و فناوری و مراکز رشد حمایت میکنن و اگه ایده ای داشته باشن بهشون وام میدن و مکانی برای اجرای طرح براشون فراهم میکنن
من خیلی دوست دارم اینجا همه باهم بحث کنیم تازه میتونیم اینجا case study بیاریم و باهم تحلیلشون کنیم یه مدیر نیاز یه قدرت تحلیل بالای داره و این بهمون کمک میکنه
راستی اسمم هم سونیا ست