ترم اول مديريت بازرگاني هستم و علاقمندم که از دانستنيهاي شما دوستان بهره ببرم
به به خانوم مدیر حال شما چطوره خوبید داشتم تاپیک ها می خواندم یه جایی ازدواجتون را تبریک گفته بودند
بسلامتی به پای هم پیرشوید ضمنا تاپیک جدید مبارک متاسفانه من زیاد نمی توانم به سایت مراجعه کنم خوشحالم که مدیریتی ها استقلال پیداکرده اند امیدوارم موفق باشید![]()
سلام بچه ها
خوبین؟
راستش من می خواستم از نرم افزار های تخصصی مدیریت بپرسم؟
هر گرایشی چه نرم افزاری داره؟
یا اینکه در دوران تحصیل با چه نرم افزارهایی لازمه کار کنین؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
مرسی
نه دیگهمنظورت نرم افزارهای مدیریت رشته خودمونه ؟؟؟؟؟
نه دیگه
نرم افزارهایی که بچه های مدیریت لازمه باهاشون کار کنن در طول تحصیلشون، چه عمومی مثل آفیس یا تخصصی مثل ... نمی دونم، بچه های مدیریت بگن ؟
مرسی سانان جونممعمولا بیشتر Excel کار میکنن
البته نرم افزار مدیریت زیاده
حالا چرا اینجا اینقد خلوته یه رهگذرم نمیاد جواب بده ، عجبببببببببببببببب
مرسی سانان جونم
خب یکیشون Excell ، دیگه چی هست؟ تخصصی هم دارن؟ برا حسابداری هم می دونی بگو
میگم خودمونیم ، دیگه اسپمگاه می خواستیم چیکار، می اومدیم همین جا از همون اول !
مرسی سانان جونمالبته من چیز خاصی ندیدم فقط نوشته کامپیوتر و کاربرد آن در مدیریت که اونم مبانی رو بهشون میگن
مرسی سانان جونم
ممکنه حسابداری، آمارشون هم نرم افزار داشته باشن. بازم ممنون
معلومه که بهتریفدات بشم عزیزم
دیدی من از اینا بهترم![]()
معلومه که بهتری
دقت کردی اینجا واقعا تاپیک دنجیه واسه اسپم،
اسپمگاه خودمونم می فروشیم با پولش ماشین می گیریم![]()
سلام ام-سالاری.به جمع ما خوش اومدی.من خودم مدیریت صنعتی خوندم.به نظر خودم رشته ی بسیار خوب وعالی هست.اگر خوب بتونی بخونی ویاد بگیری واستاد های خوبی هم داشته باشی تو تمام زمینه ها یه اطلاعاتی داری.با مهندسی صنایع تحلیل سیستمها چند واحد اختلا داره اونم ریاضی وشیمی وگارگاهی هست.به نظر من شاید زا بقیه مدیریتها کامل تر باشه.سلام
منم مدیریت صنعتی میخونم اما علاقه زیادی بهش ندارم ازتون میخوام بهم کمک کنین بیشتر با مدیریت اشنا شم
سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بزرگانی هستم،جدیدا وارد این سایت شدم،خوشحال میشم با هم رشته ای های خودم بیشتر تبادل اطلاعات داشته باشم
با آرزوی موفقیت برا همه دانشجویانhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif
سلام منم مدیریت بازرگانی میخونم
میگم اینجاچه قدفضاش سرده همه فقط میان خودشونو معرفی میکنن ومیرن به جای گفتگوی مدیریتی بایداسمش رو ااشنایی مدیریتی گذاشت