+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه از نظر من جمع بندی اسلام پناه رو اجرا نکنید، من کردم که اشتباه بود باید 3-4 دور 10 سال اخیر رو میزدم تا کامل مرور شه اون روش نذاشت کارمو انجام بدم و فکر میکنم واسه همینم شدیدا درصدامو کم کرد

جمع بندی اسلام پناه یک اشتباه بزرگ بود که از همون اول نوار فهمیدم و دیگه حتی گوش ندادمش.آخه کی میاد 2-3 روز واسه یک آزمون هدر بده؟؟؟؟

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه ادم وقتی نگاه کتاب آقاسی میکنه یه جلدش آموزشه و جلد بعدیش تست

گفتم شاید یه جزوه 52 صفحه ای کافی نباشه!

در ضمن این جزوه با کتاب معادلات پارسه چقدر تفاوت داره؟

چی شده!!؟
البته بستگی به خودت داره اما من نمیتونم قبول کنم جزوه به جای کتاب! درضمن معتقدی یه سبکی داره که من نه باهاش راحتم نه یاد میگیرم ازش کلا حال نمیکنم با این سبک کتاب
معتقدی اول دوصفحه نکته میگه بعد تست میده(من خوشم نمیاد از این روشش) من کتاب کریمی خوندم خیلی هم خوب گفته واقعا عاله هر نکته که میگه چندتا تست میاره که این مطلبو جا میندازه و از طرفی کل تستهای رشته های دیگه رو داره مثلا 300 تست فصل اول!(از طرفی هم معتقدی مکانیکی هست و برا برقیا افت داره کتاب مکانیکی خوندن:D)
پیشنهاد من کتاب کریمیه
اما شما باید بری کتابفروشی هر دو کتابو ورق بزنی و ببینی با کدوم راحتی و بعد انتخاب کنی

masoud_5april

عضو جدید
دوستان میدونم این سوال شاید کمی مسخره به نظر بیاد ولی به نظرتون اگه یه درس آسون باشه مثلا همین الک و سیگنال امسال،
من الک رو زدم 50،سیگنالم 70
به نظرتون تاثیر میزاره رو ترازم ؟یا نه چون آسون بودن مثل سالهای قبل تاثیرش رو از دست میده ؟
البته من باقی درسها رو خوب نزدم میانگینم حدود 25 هست
ممنون

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
جمع بندی اسلام پناه یک اشتباه بزرگ بود که از همون اول نوار فهمیدم و دیگه حتی گوش ندادمش.آخه کی میاد 2-3 روز واسه یک آزمون هدر بده؟؟؟؟

ای ول دادا خوب زود متوجه شدی خوش به حالت کاش منم اصلا گوش نمیدادم خیلی ضرر کرد!! این همه خوندم یک ماه مونده به کنکور گند زدم به همه داشته هام!!!!:cry:

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان میدونم این سوال شاید کمی مسخره به نظر بیاد ولی به نظرتون اگه یه درس آسون باشه مثلا همین الک و سیگنال امسال،
به نظرتون تاثیر میزاره رو ترازم ؟یا نه چون آسون بودن مثل سالهای قبل تاثیرش رو از دست میده ؟
ممنون
دوست عزیز منهم عین خودت زدم مگه دیگه قراره بیشتر از 100 بزنیم تا تاثیر بذاره:D خیالت تخت باشه تاثیر میذاره.الک امسال ساده نبوده همه استادا گفتن متوسط بوده

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون
درسی که همه بالا میزنن رو شمهام بالا بزنی کار خاصی نکردی فقط خودتو به دیگران رسوندی اما درسی که همه کم میزنن زیاد بزنی کار شاقی کردی که ترازتو میبره بالا
از طرفی یه سری درسا هم هست مثل مدار و ریاضی که اگه کسی از یه حدی کمتر بزنه تقریبا از دور رقابت حذف میشه!
البته سیگنال 70 خیلی خوبه و امتیاز مثبتشو بهت میده

dadash masoud

عضو جدید
سلام دوستان

با معدل موثر 17.79 و درصد های
زبان 70
ریاضی 8.33
مدار 25
الکترونیک 19.44
سیگنال 38.88
کنترل 2.7
رتبه چند رو پیش بینی میکنید برای الکترونیک و مخابرات؟امیدی هست؟؟مدرسان شریف رتبه 1136 رو برای الکترونیک داد
تند و سریع منابع زبانتو بگو:w02:
بگو بگو یالا بگو:w17::w17:

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز منهم عین خودت زدم مگه دیگه قراره بیشتر از 100 بزنیم تا تاثیر بذاره:D خیالت تخت باشه تاثیر میذاره.الک امسال ساده نبوده همه استادا گفتن متوسط بوده

آره البته سیگنالم مومن زاده گفته متوسط، اما تقدسی میگه در حد سوالات ارشد نبود!!!:razz:

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسی که همه بالا میزنن رو شمهام بالا بزنی کار خاصی نکردی فقط خودتو به دیگران رسوندی اما درسی که همه کم میزنن زیاد بزنی کار شاقی کردی که ترازتو میبره بالا
از طرفی یه سری درسا هم هست مثل مدار و ریاضی که اگه کسی از یه حدی کمتر بزنه تقریبا از دور رقابت حذف میشه!
البته سیگنال 70 خیلی خوبه و امتیاز مثبتشو بهت میده
از چه حدی دقیقا؟:cry:

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اونو نزدم!!! خودمم نمیدونم چطور تا آخر حلش کردمو به جواب نرسیدم!!!
اما همون 1.5 میشه کهن اصلاح کرد

سیگما،فاطیماخانوم اون سوال ولتاژ و نمیگه سوال خودالقایی رو میگه که توش همه چی بود از R تا منبع جریان که M=1/3 میشد کهن حل کرده

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ممنون

با این درصد ها واقعا رتبه عالی میارید اما تخمین رتبه خیلی خطا داره چون ما سهمیه های امسال واندازه گیری معدلو نمیدنیم

ای ول دادا خوب زود متوجه شدی خوش به حالت کاش منم اصلا گوش نمیدادم خیلی ضرر کرد!! این همه خوندم یک ماه مونده به کنکور گند زدم به همه داشته هام!!!!:cry:

ای بابا من که موفق به انجامش نشدم اگه انجامش میدادم کارم یک سره میشد الان نیمه سره است

منمون بابت سایتون زحمت کشیدن برادر
من اسلام پناه ایده شو قبول دارم ولی یه روز یه سال، خوب تجربه شما بیشتره ولی 5 انگشت شبیه همدیگه نیست دیگه خودت میدونی.
من سایت های دیگه نظراتو دیدم خیلی ها هستن به زور 20 درصد الکترونیک زده اند در واقع موافقم متوسط بوده

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یوسف سیگنال رو هم هرکی تا الان به من گفته ساده بوده از 50 بیشتر نزده.درسته ساده بود ولی من موندم چرا اینجوری شده.این نشون میده که سیگنال درس ریزیه.همه فکر میکنن درست زدن.خود من اگه سوال مسخره دوره تناوب رو کمی دقت میکردم همون اولین سوال الان درصدم 83 بود!

Joe_Bel

کاربر ممتاز
من اونو نزدم!!! خودمم نمیدونم چطور تا آخر حلش کردمو به جواب نرسیدم!!!
اما همون 1.5 میشه کهن اصلاح کرد

من 1/3 بدست آوردم الان یادم اومد این دفترچه اول قشنگ یادم نمیاد چیا رو حل کردم

dadash masoud

عضو جدید
منظوری نداشتم بخدا:redface::D
فک کردم شا هم جزئ بچه هایی بودین که امسال توپخوندید و میری:smile:

من از توپ هم اونورتر خوندم فقط واسه تهران!
یه چیزی میگم یه چیزی میشنویدها
اما 30 دی به من گفتند که نمیتونی ارشد بخونی.6ماه زحمتم پوچ شد تا دو سه روز که اصلن نمیدونستم کجام.همین که معتاد نشدم خیلی بود .
دیگه چاره ای جز بی خیال شدن کنکورو نداشتم که حتی جامع سوم که پولشو دادمم نرفتم .
از یکشنبه هفته ی قبل اونم به اصرار دوستان که اثبات بشه چقدر خوندم. یه خورده درس خوندم.
تو اون دو هفته به معنی واقعی کاری نکردم اما به جاش کلی فیلم قشنگ دیدم.
سال دیگه اگه اونقدر انرژی و اراده داشته باشم شاید خوندم
اما زبان چیزی که اگه کنکور هم ندم باز می خونمش واسه همین پرسیدم

Joe_Bel

کاربر ممتاز
یوسف سیگنال رو هم هرکی تا الان به من گفته ساده بوده از 50 بیشتر نزده.درسته ساده بود ولی من موندم چرا اینجوری شده.این نشون میده که سیگنال درس ریزیه.همه فکر میکنن درست زدن.خود من اگه سوال مسخره دوره تناوب رو کمی دقت میکردم همون اولین سوال الان درصدم 83 بود!

نزنی ها ولی دادش کوچیکت 22 درصد زده
بخدا اگه شروع کردم خیلی خوب بودم واقعا خوب بودم اما نمی دونستم باید همیشه تمرین کنم درس فراری پاسم نکرده بودم... خلاصه گفتم عالی یادم گرفتم ولش کردم گفتم آخراش یه مرور میکنم آخرش دیدم که به فنا رفتم هر کاری کردم در مدت کم نتونستم جمع کنم

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بخدا اگه شروع کردم خیلی خوب بودم واقعا خوب بودم اما نمی دونستم باید همیشه تمرین کنم درس فراری پاسم نکرده بودم... خلاصه گفتم عالی یادم گرفتم ولش کردم گفتم آخراش یه مرور میکنم آخرش دیدم که به فنا رفتم هر کاری کردم در مدت کم نتونستم جمع کنم

درسای ارشد و زمانی میتونی توی پاییز سریع جمع کنی که تابستون به اندازه کافی خودت جمع بشی! یعنی به عمق مطلب پی ببری.

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا :cry::cry::cry:

Joe_Bel

کاربر ممتاز

اما زبان چیزی که اگه کنکور هم ندم باز می خونمش واسه همین پرسیدم

منم موافقم همین روزا شروع میکنم به زبان اما نمی دونم از کجا آقای انصاری این دو نرم افزارو معرفی کرده

نرم افزار jMemorize
نرم افزار pauker

اینم که خودم قبلا گذاشته بودم ببین کمک میکنه که در عرض 5 روز 80 نفر دانلود کردن
http://s1.picofile.com/file/7623028381/چگونه_انگلیسی_یاد_بگیریم؟.exe.html

dadash masoud

عضو جدید
سلام دوستان

با معدل موثر 17.79 و درصد های
زبان 70
ریاضی 8.33
مدار 25
الکترونیک 19.44
سیگنال 38.88
کنترل 2.7
رتبه چند رو پیش بینی میکنید برای الکترونیک و مخابرات؟امیدی هست؟؟مدرسان شریف رتبه 1136 رو برای الکترونیک داد

تند و سریع منابع زبانتو بگو:w02:
بگو بگو یالا بگو:w17::w17:

نگفتی که؟

arshad1367

عضو جدید
کاربر ممتاز

اصلا هروقت میام اینجا میبینم میگن الک ساده بود سیگنال ساده بوداااااااا یدونه ....نثار خودم میکنم کاش کنکور مثل دوسال باکیفیت بود...

milad mansoury

عضو جدید
اقا من چند تا مطلب راجع به کنترل بگم که تو اینترنت هرجا دیدم به نظرم غلط حل کرده بودن (پیشنهاد می کنم برای درصد گیری کنترل دست نگه دارید)

ا سوال 58 زمان نشست 1.14 اشتباه تایپی بوده و منظور طراح از گزینه غلط به نظرم گزینه ای بوده که گفته صفر نزدیک به مبدا بالازدگی بی نهایت ایجاد میکنه
مشخصه چرا اولا این صفر ممکنه سمت راست محور باشه و فروجهش ایجاد کنه و نکته مهم تر اینه که شما نباید سیستم رو فقط با صفر یا فقط با قطب تحلیل کنید خیلی راحت اینجا میتونه حذف صفر و قطب رخ بده و این بالازدگی چند صددر صد ایجاد نشه .البته ممکنه طراح دو گزینه رو جواب درست بگه

سوال 62
گزینه با دور شدن قطب ها از محور سرعت سیستم افزایش پیدا می کنه غلطه به خاطر اینکه لزوما حرکت به سمت چپ محور jw نیست که اگه قطب ها به سمت راست حرکت بکنن سیستم ناپایدار میشه (ذهن ادم همیشه حرکت رو سمت چپ در نظر میگیره)
و گزینه درست با دور شدن قطب ها از محور ممکن است بالا زدگی افزایش بیابد صحیح است دقت کنید این گزینه نکته داره اولا نگفته سیستم استاندارد درجه دو
دوما نکته دیگه اینکه ممکنه سیستم در نزدیک محور یک صفر داشته باشه که با قطب نزدیک محور حذف بشه و فراجهش ایجاد نکنه و با دور شدن قطب ها از محور به سمت چپ فراجهش ایجاد بکنه
تحلیل سیستم فقط با در نظر گرفتن قطب ها یا صفر ها اشتباهه

سوال 65:
قبلا بحث شده بود ولی چون ساده ترین کنترلر رو خواسته پس گزینه تناسبی صحیح است

دوستان به نظرتون سازمان چکار میکنه سوال ۵۸ رو حذف میکنه یا نه(من همین گزینه بالا زدگی بی نهایتو زدم)خوب اګه بخواد حذف کنه این نامردی به تمام معنا به نظرم باید هردو رو درست اعلام کنه)

وضعیت
موضوع بسته شده است.