آقا میگم چطوره این کنترل و از کنکور حذف کنن جاش تست هوش بذارن والا بصرفه تره 

توی کلیدیکه میاد اون زمان نشسته درست نیست.اون یکی که میلاد زده درسته.اما چون سوتی دادن یا سوال و باید حذف کنن یا دوتا گزینه رو درست اعلام کنن.بچه های مشهدی بریزین رو سر هدتنی اون زورش میرسه شدید.اشاره کنه دو گزینه درست اعلام میشه.
آقا میگم چطوره این کنترل و از کنکور حذف کنن جاش تست هوش بذارن والا بصرفه تره![]()
اره باید جاش استعداد تحصیلی دکترا رو بیارن ارشد بذارنآقا میگم چطوره این کنترل و از کنکور حذف کنن جاش تست هوش بذارن والا بصرفه تره![]()
توی کلیدیکه میاد اون زمان نشسته درست نیست.اون یکی که میلاد زده درسته.اما چون سوتی دادن یا سوال و باید حذف کنن یا دوتا گزینه رو درست اعلام کنن.بچه های مشهدی بریزین رو سر هدتنی اون زورش میرسه شدید.اشاره کنه دو گزینه درست اعلام میشه.
بازم ممنونم
شبتون بخیر[/QUOT]
یعنی میخوام برم واسه سال بعد شروع کنم
خیلی هم عالیه
پشتکار و درس خوندن شما و اقا احسان به من خیلی انگیزه داد
امیدوارم نتیجه تلاشاتون رو اردیبهشت ماه ببینید
کلا من الان انقد انرژی گرفتم که دلم می خواد برم بشینم از الان بخونم![]()
خوندن مغناطیس و سیگنال الان می چسبه!
باهام درد دل کنین اروم بشم اخر شبی!
من خیلی سیگنال و مغناطیس دوس دارم![]()
کنکوری که گذشت همیشه روحیه به بقیه دادم به خیلیا انگیزه دادم و رفتن خوندنولی همشون یادشون میرفت به من انگیزه بدن
دیدن وخوندن پستای شما دوستان همیشه بهم انگیزه میده![]()
نمی تونم کامپیوترو خاموش کنم دیگه!![]()
بعد یه چیز دیگه من الان شک کردم که توی دفترچه من که d بود اون گزینه احتمالا همون 1.4 بود .حالا ایشالا میرم دفترچه رو میگیرم ببینم .
تو نیکی کن ودر دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد بازکنکوری که گذشت همیشه روحیه به بقیه دادم به خیلیا انگیزه دادم و رفتن خوندنولی همشون یادشون میرفت به من انگیزه بدن
دیدن وخوندن پستای شما دوستان همیشه بهم انگیزه میده![]()
آخ امروز چقدر حال داد بازی
بعد بازی کلی درس خوندم(شوخی میکنی)
والا سبک مسی هم بلد نیستم![]()
این یعنی چی؟
بازم ممنونم
شبتون بخیر[/QUOT]
یعنی میخوام برم واسه سال بعد شروع کنم
خوندن مغناطیس و سیگنال الان می چسبه!
باهام درد دل کنین اروم بشم اخر شبی!
نمی تونم کامپیوترو خاموش کنم دیگه!![]()
اره احتمالا می خوام شروع کنم
اگه خدا فبول کرد و امسال فبول شدم هم که ضرر نکردم
البته اول باید واسه خونه تکونی خودمو اماده کنم![]()
اون زمان نشسته که بد جور غلطه! اصن واضحه سوتی دادن خفن.طرف فقط کافیه یه فرمول بلد باشه تا اون تست و بزنه.
سپاس بابت راهنماییت6 تا زدیم اون پیکی چهره ش خیلی جالب میشه گل میزه
میگم دقت کردی پسرا عاشق فوتبالن ولی دخترا بازکنان فوتبال
صبح اول وقت یک در میون با ریاضی مهندسی بخون خیلی با کلاس اول درس نامه بعد مثال بعد دفتر خلاصه نویسی اگه تستی حل کردی که خیلی برات جالب وجامع بود یه علامت بزن که بعدها؛ بارها حلش کنی و لذت ببری
واسه زمان نشست یه چیز من بهتون بگم که دلیل بشه واستون که اصلا غلط در غلطه اونم اینکه اصلا اورشوت این سیستم 4.3 درصد هست معیار 5درصد واسش مععنایی ندارهتوی کلیدیکه میاد اون زمان نشسته درست نیست.اون یکی که میلاد زده درسته.اما چون سوتی دادن یا سوال و باید حذف کنن یا دوتا گزینه رو درست اعلام کنن.بچه های مشهدی بریزین رو سر هدتنی اون زورش میرسه شدید.اشاره کنه دو گزینه درست اعلام میشه.
احسان جان نظرت راجع به ۵۶ چیه اون سوالم من زدم هر دو محدود اخه اگه تابه تبدیلا رو بدست بیاریم دو تابع n(s) و r(s) مخالف هم هستن و جمعشون میشه صفر پس با هر ورودی میشن محدود(حالا یكم روم زیاد شده می خوام همه چیرو به نفع خودم تموم کنم دی![]()
راستی ای کسانی که میخواهید سال دیگه بخونید دستا بالا
جدی اگه هر کی تصمیم داره سال دیگه بخونه مثل این جمعی که ارسال دیر هش رسیدم تشکیل بدیم تا بهم کمک کنیم ایشالا واسه سال بعد
دیگه واقعا شبتون بخیر![]()
کنترل رو شوخی میکنی یا واقعا 70 زدی؟!!!
برا کنترل منبع معرفی کن عزیز! روش مطالعه کنترل رو توضیح بده! کلا همه چیز رو بگو به ما...
ان شاءالله یه رتبه تپل میاری!
اقا شما این کنکورم میدادی اساتید جات مینوشتن دیگه دوتا دوتا کلاس رفتی(محض خنده) ولی خداییش من کلاس میرفتم الان تک رقمی بودما
دوستاي گلم اين بود آرمانهاي ما ؟! يعني يه نفر يه كارنامه نداره من بفهمم رتبم چيه؟
من با چند تا از اساتيدصحبت كردم همه تخمين ميزدن كه زير 200 ميارم.
در مورد بحثهاي منبع و كلاس و ... هم بابا تو رو خدا انقدر با هم كل نندازيد. الان حدوديكساعته كه دارم صفحه هاي ديشب تا الانو بالا پايين ميكنم.آخه يعني چي طرف در موردگلاب بروتونwc رفتنش هم پست زده...! يه كمرعايت كنن بعضيالطفا...بنظرم كسايي كه زياد درموردمنبع حرف ميزنن ازهمه نتيجشون بدترميشه. بابا اول و آخرش خودتونين... جزوه و كلاس و استاد و... وسيله است (الان احساس ميكنم بالاي منبرم)
يه نكته خيلي برام عجيبه وجالبه اونم نظرات دوستان در مورد منابعه. يكي گفته بود الك اشرفيان خيلي خوب نيس. جالبه! من با همون اشرفيان كلاس رفتم خيلي هم عالي درس ميداد خيلي هم آدم گلي بود اگه گند زدم خودم نخوندم! به همين سادگي! چرا آدم بايد خودشو گول بزنه آخه... بنده خدا استاد اشرفيان فوق العاده قشنگ و كامل درس ميداد. خيلي خدا بود ولي وقتي من كلا فقط 100 تست 5 سال اخير الك رو زدم خوب نبايد انتظار درصد خيلي بالا داشته باشم ديگه
در مورد منابعم من كنترل و مدارو با تقوي كلاس رفتمو (تابستونو پاييز) از كتاب خودشم خوندم.البته كنترل شيرين آبادي هم رفتم تابستون ولي تقوي خيلي حرفه اي تره توي روشهاي تستي بنظرم شيرين آبادي بيشتر تئوري ميگفت . بهرحال همونطور كه گفتم دليل اصلي جواب گرفتنم از مدار و كنترل خودم بودم. گرچه استاد تقوي خيلي خداست ولي فكر كنم بالاي 500 تا تست متفرقه فقط توي كنترلو مدار باهاش حل كردم. تستاي كتاب خودشم لااقل 2بار امسال و 1بارسال پيش زدم. پس نتيجه زحمت خودمه نه چيز ديگه!
يه چيز مهم هم بگم. مهندس تقوي هميشه ميگفت قضيه امپدانس مچينگ بايد در مورد استاد و كتاب و دانشجو برقرار باشه. من واقعا اين جملشو قبول دارم. مثلا من اولش كه كتاب معتقدي رو ميخوندم برام سنگين بود ولي دليلش مچ نبودن سواد من با كتاب اون بنده خدا بود. بعد كه رفتم سركلاسش فهميدم چقد استاد معتقدي خداس توي كارش. نكته اش اينه كه براي استفاده از نكات ريزي كه ميگه بايد خودتو در حد معتقدي بياري بالا و بعدش هم با تمرين خودتو بكشي
يه مثال ديگه هم بگم كه مسئله حل جا بيفته. منبرا مغناطيس جزوه باغستاني رو خوندم. خيلي هم عالي ميشد فهميدش ولي ميدونيد چرا؟ چون سطحش پايين بود و با سطح سواد من مچ بود در حاليكه اگه من ميخواستم از مغناطيس جواب بگيرم بايد يه كلاس سنگين مثل استاد اشرفيان ميرفتم و بعد انقد تلاش ميكردم كه خودمو باهاش مچ كنم ولي تنبلي كردم و نتيجش هم شد گند زدن به مغناطيس
راستي اگه كس ديگه اي هم سوال پرسيده انقدرپستاي الكي زياده من ديگه حوصله خوندن ندارم. دوباره بپرسه درخدمتيم
ضمنا اگه كسي برا رتبه من كارنامه پيدا كرد يه ندا بده...
ايشاالله همتون رتبتون تووووووپ بشه![]()
بچه ها من از استرس کنکور سال بعد شبا خوابم نمیبره صبحها هم زودبیدر میشم سر درد میگیرم..این سایت احسان رو هم دیدم بدتر شدم من 3سالم خودمو بکشم به برنامه ی اون نمیرسم.. چطور 10بار دور کرده؟؟ من واسه یه دورش هر چی میخوام برنامه بریزم حس میکنم غیر معقولانه س و به برنامه م نمیرسم....
احسان روزی چند ساعت میخوندی؟![]()
بچه ها من از استرس کنکور سال بعد شبا خوابم نمیبره صبحها هم زودبیدر میشم سر درد میگیرم..این سایت احسان رو هم دیدم بدتر شدم من 3سالم خودمو بکشم به برنامه ی اون نمیرسم.. چطور 10بار دور کرده؟؟ من واسه یه دورش هر چی میخوام برنامه بریزم حس میکنم غیر معقولانه س و به برنامه م نمیرسم....
میگم یوسف کلا زدی تو بازار شکلک، نه؟
کار شادمان رو داری ادامه میدیااااااااا ! راستی این شادمان کجا رفته پس؟!! یه ورد برا من خوند، من غیب شدم اونوقت، حالا فک کنم خودش از یکی دیگه رودست خورده!![]()
میدونی من تو دانشگاه که هم بودیم بچه ها میومدن میگفتن من 2 دور 3دور.. خوندم ...منم میدیدی هنوز 2فصلمم مونده...نمراتو که میدادن من از اونا بیشتر بودم فکر میکردن دروغ گفتم که هنوز یه بارو نخوندم..چون من دقیق و موشکافانه میخوندم..به قول شما همون روش خودم بهتره..ممنونیکی از بزرگترین اشتباهات یک کنکوری اینه که خودشو با بقیه مقایسه کنه شما بهتره ازین برنامه ایده بگیری برحسب توانایی خودت شروع کنی حتما مجبور نیستی 10 دور بزنی ...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5656 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 |