عزیزم تستای اتوماسیون اگه یه کنکوریه متوسط باشی مثل اکثر ماها ....جواب تشریحی نمیخواد خصوصا ریاضی و مدارش که دیگه چه عرض کنم بشین بزن کمتر از 70 زدی بگو بشینم حل کنم اسکنم میکنم برات میزارم ولی در صورتی که خداییش تا اینجارو خوب اومده باشی حتی الکترونیکشم کمتر از 50 نمیزنی خودتو داشته هاتو باور کن عزیز دل انجمن
چند توصیه تست زنی برای روزهای باقیمانده
اصطلاح تست سوخته را براي تستی به کار می بریم که قبلاً آن را درست حل کرده اید. درست حل کردن در اینجا به معناي حل تحلیلی و کاملاً دقیق مسئله است نه حل کردن به روش هاي رد گزینه و با حدس و گمان. اگر تستی را یک بار یا دوبار حل کنید پرداختن به آن بیش ازین نه تنها مفید نیست بلکه میتواند اثرات منفی در کاهش خلاقیت داشته باشد حل بیش از دوبار یک تست ارزشی ندارد و داوطلب با حل آن چیزي نمی آموزد. در مقابلِ اصطلاح تست سوخته مفهوم دیگري با نام تست جدید قرار دارد و به تستی گفته میشود که تابحال آن را ندیده اید. تست هاي جدید کنکوري تست هاي کنکورهاي پیش هستند که تا بحال آنها را حل نکرده اید و تست هاي جدید تألیفی به تست هاي تألیفی گفته میشوند که تابحال مجالی براي فکر کردن بر روي آنها نداشته اید بعضاً دیده می شود داوطلبینی که براي آزمون ارشد برق مطالعه می کنند تست هاي سال هاي پیش را بارها و بارها حل میکنند به گونه اي که وقتی تست ها را نگاه می کنند می دانند کدام گزینه صحیح است! مخصوصاً افرادي که اضطراب و نگرانی بیشتري در مورد نتیجه کنکور دارند بیشتر گرایش به این روش اشتباه تست زنی دارند. داوطلبینی که اینگونه عمل می کنند خود را در معرض شکست در کنکور اصلی قرار می دهند و جالب آنکه اصلاً متوجه این قضیه نیستند!
در حالیکه می توانید زمان خود را بر روي تست هاي جدید گذاشته و مطالب بیشتر یاد بگیرید با پرداختن مکرر به تست هاي کنکورهاي سال هاي پیش در حالی متوجه ارزش زمان و مدیریت صحیح آن نیستید آن را تلف می کنید. بدانید که رقباي شما در زمانی که شما آن را تلف می کنید در حال یادگیري هستند. ناشیانه و بیهوده رفتار نمی کنند. اگر از رتبه هاي برتر سال هاي قبل نیز پرس و جو کنید خواهید دید که هیچکس توصیه نمی کند تست هاي سالهاي قبل را 10 بار حل کنید. بلکه تکیه آنها بر مفاهیم ارائه شده در سؤاات سالهاي پیش است. اگر گفته می شود که روي تست هاي کنکور گذشته تأکید داشته باشید منظور یادگیري مفاهیم ارائه شده در آنهاست این دو را باید تفکیک کرد وقتی مفاهیم تأکید شده در تست ها را یاد گرفتید سریعاً باید به تست هاي جدید (یعنی تست هایی که تا به حال آنها را حل نکرده اید) بپردازید و ازینطریق یادگیري خود را محک بزنید.
وقتی تست هاي تکراري را بارها و بارها حل می کنید در حالیکه گزینه صحیح و حتی روش حل را می دانید حرارت و شور و شوق یادگیري را از خود سلب می کنید با حل چندین باره تست هایی که قبلاً حل کرده اید جلوي خلاقیت خود را گرفته و لذت یادگیري را از بین می برید. باز هم تأکید می کنم به جاي پرداختن به تست هایی که قبلا حل کرده اید به حل تست هاي جدید بپردازید. قطعاً اولویت با تست هاي جدید کنکوري است و بعد از آن تست هاي جدید تألیفی.
در واقع وقتی شما بارها سوالات کنکور را حل می کنید درصدي که هر دفعه بدست می آورید نسبت به دفعه قبل غیر واقعی تر می شود. زیرا جواب ها و راه حل سوالات برایتان کاملاً معلوم است. در این دام بزرگ که پیامد بسیار خطرناك اعتماد به نفس کاذب است نباید گرفتار شد.
تهیه یکی از منابع زیر جهت حل تست هاي بیشتر مراجعه کنند:
اولویت اول با سؤالات تألیفی موجود در کتاب هاي معتبر می باشد که مؤلف آنها شناخته شده است.
2- اولویت دوم با سؤالات آزمون هاي آزمایشی سال جاري در موسسات است.
3- اگر بازهم زمان داشتید می توانید به سؤالات مؤسسات که در 2 سال گذشته ارائه شده اند رجوع کنید.
4- در نهایت حل سؤالات کنکورهاي دانشگاه آزاد پیشنهاد می شود.
اشتباه نکنید! بعضی از داوطلبین به اشتباه فکر می کنند اگر فقط به حل سؤالات کنکور بپردازند سؤالات استانداردتري حل کرده اند و احتمالاً باید نتیجه بهتري در کنکور اصلی بگیرند. این افراد از این مطلب غافلند که مواجهه با تست ها و مسائل گوناگون است که آمادگی فرد را براي مواجهه با سؤالات آزمون اصلی افزایش می دهد
تردید نداشته باشید اگر سوالات آزمون هاي آزمایشی مؤسسات را در یک درس پاسخ داده و درصد 30 % راکسب کنید به مراتب ارزشمندتر و واقعی تر از درصد 90 ایست که در برخورد با سوالات کنکورهاي پیش که که چندین بار آنها را حل کرده اید بدست میاید. به دنبال شناخت تسلط واقعی خود باشید نه اینکه با درصدهاي کاذب به خودتان روحیه دروغین بدهید. هوشیار باشید!
منبع : مومن زاده
دانلود کامل فایل
سلیغه ایه هرکس یه جوری میگه بهتره خودت دو دوتا 4 تا کنیالان من دچار یه تناقض فلسفی شدم؛
از یه طرف میگن تستای تالیفی غیراستاندارد حل نکنین و فقط کنکورا رو مسلط باشین و موفقیت در کنکور تنها حاصل تکرار در تستهای سالهای پیش است و ...
از یه طرف میگن تستای تکراری خلاقیت رو از شما میگیرن و برین تست جدید بزنین!
حالا با فرض اینکه ما کنکورای قبلیو که در هر صورت ب نظر من تو اولویتن کامل مسلط باشیم،تست تالیفی که مطمئن باشیم تو این روزای آخر میارزه روش وقت بذاریم از کجا بیاریم؟!
یکی از دوستای من که جامع مدرسان رو زده بود آخرش خیلی پشیمون بود که وقتش تلف شده چون سوالا خیلی ساده بود!
ضمن اینکه منی که حاضر نیستم دیگه تست مبحثی بزنم و فقط پی جامعم؛سنجشو که خودم شرکت میکنم،می مونه بینش و پارسه که به جالب بودن سوالای اونام خیلی مطمئن نیستم
نهایتا هم میشه 3-4 تا جامع!
بعدش چی؟!
امکان داره شما امسال کنکور بدید و بهمن ماه سال بعد به دانشگاه برید؟مثلا چون فارغ التحصیلی شما تا بهمن سال بعد طول می کشه شما می خواید اون زمان به دانشگاه برید.آیا چنین چیزی ممکنه و تحت چه شرایطی امکان پذیره؟
امکان داره شما امسال کنکور بدید و بهمن ماه سال بعد به دانشگاه برید؟مثلا چون فارغ التحصیلی شما تا بهمن سال بعد طول می کشه شما می خواید اون زمان به دانشگاه برید.آیا چنین چیزی ممکنه و تحت چه شرایطی امکان پذیره؟
Home work شماره 7 بینش http://trainbit.com/files/4360819884/260.pdf
آغاز ثبتنام کنکور ارشد دانشگاه آزاد از 9 بهمن/3 تغییر مهم آزمونی و
http://www.iran-eng.../images/smilies/eek.gifافزایش 49 درصدی ظرفیتhttp://www.iran-eng.../images/smilies/eek.gif (چی میشد این افزایش ظرفیت مال دانشگاههای سراسری بودhttp://www.iran-eng.../images/smilies/icon_smile.gif )
هان!!! مگه چه خبره این جوری شم نبود باز قبول میشدیم یه سره بگن بدون کنکور چرا میپیچونن
از دوستان کسی سوالات ریاضیات مهندسی دکتری مکانیک و دکتری مخابرات میدان سال پیش رو داره؟
سوال لاپلاس سال پیش برق سوال دکتری سال پیش یکی از گرایشها(فکر کنم میدان) بوده.اگه کسی داره یا میتونه پیدا کنه لطفا بذاره
از دوستان کسی سوالات و پاسخ های تشریحی بررسی سیستم قدرت کنکورهای 84 تا 88 رو داره؟ ممنون
بچه ها میدونم بی ربطه و جاش اینجا نیست ولی گویا وزارت نیرو آزمون استخدامی گذاشته ثبت نامم از امروزه وامتحانم 10 اسفند اشتبا نکنم.قضیه چیه؟صحت داره؟؟؟؟؟؟
آره صحت داره ، اینم لینکش
بچه ها میدونم بی ربطه و جاش اینجا نیست ولی گویا وزارت نیرو آزمون استخدامی گذاشته ثبت نامم از امروزه وامتحانم 10 اسفند اشتبا نکنم.قضیه چیه؟صحت داره؟؟؟؟؟؟
ازبین کسانیکه به 60درصد سوالات(حداقل)جواب صحیح بدن واسه مصاحبه صدا می کنن(الف 11)![]()
ازبین کسانیکه به 60درصد سوالات(حداقل)جواب صحیح بدن واسه مصاحبه صدا می کنن(الف 11)![]()
سلام دوستان گلم
كسي پاسخنامه كنكور ٩٠ داره ؟؟
من در به در دنبالش ميگردم!!!
اگه داريد ، بگذاريد تا من استفاده كنم. اللهي كه خير از جوانيتون ببينيد.
دوستان حل کنکور 91 پارسه { ریاضی و زبان رو نداره } {فقط پاسخها هست ، پس جوابا رو خودتون لطف کنید با دفترچه سوالایی که دارید تطبیق بدید }
http://www.uploadbaz.com/7lf6o1lpzchb
حل مغناطیس 90 پارسه { ابتدا سوالات و سپس پاسخها هستند پس شماره سوالا با جوابا منطبقه }
http://www.uploadbaz.com/8wqkjdkrrqbm
من خودم صرفا از مغناطیسش استفاده کرم. شاید برای شما هم مفید بود
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5656 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 |