منم موافقم ولی به نظرم منظور دوستمون این بود که چه فرقی داره که از الان بدونی طراح کیه؟؟!! راست میگه دیگه این حاشیه ها رو ول کن چون هیچ تاثیری به حالت نداره فقط برو سر جلسه طراح سوال از مریخم که اومده بود نترس و بزن تموم سوالاتشو بترکون که مریخیها بفهمن ما اشرف مخلوقات خداییم، ایییننههه![]()
به قضیه لایپنیتز حتما توجه بکن دوست عزیز!بچه ها یه لطفی میکنین یه راهنمایی بمن بکنین در مورد این عکسی که گذاشتم
مشاهده پیوست 134238
چندین مرتبه توی کتاب آقای کریمی این کارو انجام داده ولی من متوجه نمیشم چجوریه!!![]()
بچه ها یه لطفی میکنین یه راهنمایی بمن بکنین در مورد این عکسی که گذاشتم
مشاهده پیوست 134238
چندین مرتبه توی کتاب آقای کریمی این کارو انجام داده ولی من متوجه نمیشم چجوریه!!![]()
بچه ها یه لطفی میکنین یه راهنمایی بمن بکنین در مورد این عکسی که گذاشتم
مشاهده پیوست 134238
منم موافقم ولی به نظرم منظور دوستمون این بود که چه فرقی داره که از الان بدونی طراح کیه؟؟!! راست میگه دیگه این حاشیه ها رو ول کن چون هیچ تاثیری به حالت نداره فقط برو سر جلسه طراح سوال از مریخم که اومده بود نترس و بزن تموم سوالاتشو بترکون که مریخیها بفهمن ما اشرف مخلوقات خداییم، ایییننههه![]()
سلام بچه ها:
رو سوالاتی که 50 50 شک داریمو به نظرتون چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا اگه رو 3 تا سوال شک داشتیم میشه دو ناشو زد سومی نزنی یعنی چون هر 3 تا غلط یکیو حذف میکنه این جوری به نظرتون جواب میده ؟؟؟؟
من سوالايي كه اينجوري شك دارمو نمي زنم. يكي دو بار امتحان كردم به ضررم تموم شد. بستگي به تجربه شخصيت داره.
سلام بچه ها:
مثلا اگه رو 3 تا سوال شک داشتیم میشه دو ناشو زد سومی نزنی یعنی چون هر 3 تا غلط یکیو حذف میکنه این جوری به نظرتون جواب میده ؟؟؟؟
دوستان کلید ارشد آزاد91 رو از کجا میشه دانلود کرد؟ کسی نداره؟
سلام بچه ها:
من سوالايي كه اينجوري شك دارمو نمي زنم. يكي دو بار امتحان كردم به ضررم تموم شد. بستگي به تجربه شخصيت داره.
.من همیشه اشتباه زدم راه رو باید 100 درصد رفت نه 50درصد
به قضیه لایپنیتز حتما توجه بکن دوست عزیز!
برای مشتق گرفتن از یه انتگرال باید به این شیوه عمل کنی:
((کران بالا رو داخل تابع میذاریم) ضربدر (مشتق کران بالا)) حالا کل این پرانتز منهای ((کران پایین رو داخل تابع میذاریم) ضربدر (مشتق کران پایین))
امیدوارم با این توضیح فارسی متوجه شده باشی![]()
ممنونم از هردوتونعکس قشنگیه فقط اگه کاغذش سفیدتر بود بهتر به چشم میومد! راهنمایی دیگه خواستی در خدمتم
اینم فرمول مشتق گیری از توابع انتگرالی در حالت کلی
مشاهده پیوست 134261
آره دوست من جمله آخر یعنی همون انتگرال رو بنویس تابع زیر انتگرال رو نسبت به x (یا شاید مشتق گیری نسبت به متغییر دیگه مثلا t باشه) مشتق بگیر البته اگه تابع زیر انتگرال تک متغییره باشه اصولا 0 میشهقضیه لایپنیتز؟؟!!
من نتونستم درسا رو کامل بخونم
میشه یه عکس ازش بگیرین اینجا بزارین؟؟
ممنون
ممنونم از هردوتون
یه اختلافی بین گفته های شما 2 تا دوست عزیز هست اونم جمله آخره که سیگما اضافه تر گفته!
چجوریاس؟؟؟؟!!!
سیگما جان اون جمله آخر انتگرال از "مشتق" اِفه ایکسه!!!؟؟ (هرکاری کردم انگلیسی بنویسم نشد، قاطی میشد!!!!)
خیالت نباشه تو تلاشتو کامل و در حد توان کردی این چند روزم مرور کن ایشاا... به نتیجه ای که میخوای میرسی منم این روزا کم کاری کردم خیلی اکثرا این روزا کم کاری میکنن چون خسته میشنبچه ها من یه اعتراف میخام بکنم:من دو روزه درس نخوندم!!!
درست تو این لحظات حساسی که کسائی هم که تا حالا نمیخوندن افتادن رو دور تند من ترمز کردم!!!!!!!!!
میخاستم اعتراف به این گناه بکنم محکمه ای بهتر از اینجا سراغ نداشتم.گناهم تاوان سختی داره نه؟
سلام بچه ها:
yesssssسنجشیا لایک کنن میخوایییییییییم فردا بترکونیمممممممم به امید خدا![]()
منم میگم باید نگاه کنی به طرز عملکردت و این واضحهخوب این بستگی به تعداد تستی که زدی داره اګه ۷ تا تستو زدی این یعنی از خیلیا افتادی جلو (چون تراکم درصد توی طرفای ۲۰ تا ۴۰(۵۰۰۰-۱۰۰۰۰نفر) البته باز بستگی به درسش داره ) خوب حالا تو می تونی ۳ تا تست شانسی بزنی (حتی ۷۰-۳۰) چون تو اګه ۳ تا غلط بزنی انگار در مجموع ۶ تا درست زدی و لی خیلی تو رو به عقب بر نمیگردونه ولی حالا اګه ۱ از اونو رو شانسی درست بزنی تو رو کلی توی کورس رتبه برتری جلو می ندازه یا حداقل جایګاهتو تثبیت می کنه.
حالا فکر کن ۳تا تست درست زدی یعنی یه چیزی بین ۲۵ درصد حالا اګه یه تست شانسی بزنی و غلط باشه چقدر تو رو به عقب می کشه شاید در حد ۳۰۰-۴۰۰ نفر شایدم بیشتر.
سلام بچه ها خوبین.
راستش من زدم توی نت چگونه برای ارشد بخونیم بااینجااشناشدم دوروزی میشه.
خب من ارشد قبول شدم ولی بهخاطرراه دور والته بیشترهزینه انصراف دادم آخه آزادبود ولیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
بعدش انگار دیگه به هیچی علاقه ندارم ازادانشگاهم که دورشدم ازبچه ها دیگه حوصله ندارم درصورتی قبلا اینجورنبودم آخه تنها خیلی سخته درس خوندن یعنی تو محیط درس نباشی برای همین وقتی بااین باشگاه آَناشدم البته درست و کامل آَشنانیستم ولی خیلی خوشحال شدم گفتم شاید یکم حال و هوام عوض بشه شاید یه پایه برای درس پیدابشه یه کسی که بشه روش حساب کرد ازراهنمایی هاش از انرژیش و.....انرژی گرفت
یاحق![]()
خوب جایی اومدی اینجا پر انرژیه، البته حواصتم باشه چون معتاد میکنهسلام بچه ها خوبین.
راستش من زدم توی نت چگونه برای ارشد بخونیم بااینجااشناشدم دوروزی میشه.
خب من ارشد قبول شدم ولی بهخاطرراه دور والته بیشترهزینه انصراف دادم آخه آزادبود ولیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
بعدش انگار دیگه به هیچی علاقه ندارم ازادانشگاهم که دورشدم ازبچه ها دیگه حوصله ندارم درصورتی قبلا اینجورنبودم آخه تنها خیلی سخته درس خوندن یعنی تو محیط درس نباشی برای همین وقتی بااین باشگاه آَناشدم البته درست و کامل آَشنانیستم ولی خیلی خوشحال شدم گفتم شاید یکم حال و هوام عوض بشه شاید یه پایه برای درس پیدابشه یه کسی که بشه روش حساب کرد ازراهنمایی هاش از انرژیش و.....انرژی گرفت
یاحق![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5656 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 |