+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
منم موافقم ولی به نظرم منظور دوستمون این بود که چه فرقی داره که از الان بدونی طراح کیه؟؟!! راست میگه دیگه این حاشیه ها رو ول کن چون هیچ تاثیری به حالت نداره فقط برو سر جلسه طراح سوال از مریخم که اومده بود نترس و بزن تموم سوالاتشو بترکون که مریخیها بفهمن ما اشرف مخلوقات خداییم، ایییننههه:w11:;)

این سخن گران بها رو باید با طلا نوشت

Ehsan756

عضو جدید
بچه ها یه لطفی میکنین یه راهنمایی بمن بکنین در مورد این عکسی که گذاشتم
30012013068.jpg

چندین مرتبه توی کتاب آقای کریمی این کارو انجام داده ولی من متوجه نمیشم چجوریه!! :(

niki.unique

عضو جدید
مشاهده پیوست 134238

چندین مرتبه توی کتاب آقای کریمی این کارو انجام داده ولی من متوجه نمیشم چجوریه!! :(
به قضیه لایپنیتز حتما توجه بکن دوست عزیز!

hamidchi

عضو جدید
مشاهده پیوست 134238

برای مشتق گرفتن از یه انتگرال باید به این شیوه عمل کنی:

((کران بالا رو داخل تابع میذاریم) ضربدر (مشتق کران بالا)) حالا کل این پرانتز منهای ((کران پایین رو داخل تابع میذاریم) ضربدر (مشتق کران پایین))

امیدوارم با این توضیح فارسی متوجه شده باشی :D

* F A R Z A D *

عضو جدید
توصیه‌هایی برای روزهای آخر

چند توصیه برای استفاده بهینه از چند روز باقیمانده
۱- مهمترین کار تو این چند روز باقیمانده،
مرور نکات، فرمول‌ها و تست‌هایی است که تا به حال مطالعه کردید. مرور صرفا به معنی یادآوری مطالب گذشته است و بنابراین یک مطالعه سطحی (حتی به شکل روخوانی) کفایت می‌کنه. البته بسیاری از نکات و فرمول‌ها در خود تست‌ها نهفته است و اگر قصد دارید تو روزهای باقیمانده، تمامی تست‌هایی که قبلا حل کردید (و یا حداقل دسته مهمی از تست‌های قبلی) رو مرور کنید شاید دیگه نیازی به مرور جداگانه نکات و فرمول‌ها نباشه.
۲- سعی کنید در برنامه روزانتون، مرور قسمت‌هایی از همه درس ها و یا حداقل قسمت‌هایی از سه درس رو لحاظ کنید بطوریکه
در دو روز آخر، یک نیم‌‌نگاهی به همه درس‌ها داشته باشید.
۳- اگر
سوالات کنکورهای سنوات اخیر رو (به صورت طبقه بندی شده در کتب و جزوات یا به صورت جداگانه) هنوز مطالعه نکردید،‌ زمانی رو برای مطالعه آن‌ها اختصاص دهید و اگر قبلا به صورت طبقه‌بندی شده، مطالعه کردید دیگه خیلی نیاز نیست که دوباره به صورت جامع و سالیانه آن‌ها رو مطالعه کنید؛ و فقط کافی است که این تست‌ها رو مثل بقیه تست‌ها در برنامه مرورتون قرار بدید. به هر حال اختصاص حداکثر ۳ تا ۴ روز برای زدن تست‌های جامع سال‌های اخیر کفایت می‌کنه.
۴-
در صبح روز آزمون یه مرور کلی روی نکات و فرمول‌ها (به شکل روخوانی) داشته باشید. این توصیه که "تا چند ساعت قبل از آزمون، دیگه نباید مطالعه کنید" رو جدی نگیرید و اگه اضطراب نمی‌گیرید حتی تا قبل از نشستن در صندلی آزمون نیز مرور فرمول‌ها و نکات (مخصوصا در مورد درس‌های فرار) رو فراموش نکنید.
۵-
اعتماد به نفس تو این روزها خیلی اهمیت داره. خودتون رو با هیچکس مقایسه نکنید و به خودتون تلقین کنید که نتیجه مناسبی خواهید گرفت. در جلسه کنکور، انتظارتون رو از نتیجه آزمون به پایین ترین سطح برسونید تا احیانا با بلد نبودن چند تا تست،‌ اضطراب نگیرید. قبلا هم تأکید کردم که به طور متوسط زدن 3 تا 4 تست در هر درس برای قبولی شما در یک رشته و دانشگاه خوب ان شاء الله کفایت می‌کنه.
۶- با توجه به اینکه احتمالاً کنکور رشته برق در بعد از ظهر برگزار خواهد شد،
برنامه خواب و استراحتتون رو جوری تنظیم کنید که در بعد از ظهر شادابی و تمرکز بیشتری داشته باشید.
در آخر از خدا بخواید که اون چیزی که خیر و مصلحت شماست رو نصیبتون کنه و شما رو نسبت به نتیجه تلاشتون (هر چه که باشد)،‌ کاملا راضی و قانع قرار بده.
اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ سُؤالَ خاضِعٍ مُتَذَلِّلٍ خاشِعٍ
خدایا از تو مسئلت می‏کنم با سؤالى از روى خضوع و ذلت و خشوع

اَنْ تُسامِحَنى وَ تَرْحَمَنى
که بر من آسان گیرى و به حالم ترحم کنى
وَ تَجْعَلَنى بِقِسْمِکَ راضِیاً قانِعاً
و مرا به قسمت مقدر خود خوشنود و قانع سازى
وَ فى جَمیعِ الاْحْوالِ مُتَواضِعاً
و در هر حال مرا متواضع گردانى
فرازی از دعای کمیل

منبع : مهندس تقدسی

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام بر تمامی دوستان عزیز خودم !مقاومت کنید ،پیروزی نزدیک است !:)

حتما همه اتون ،یه طرح کلی برای خودتون چیدید که سر جلسه اجرا کنید !به هرحال ،من وقتی از خودم آزمون می گرفتم ،یه سری قانون گذاشتم برای خودم ،که سرجلسه کنکور هم رعایتشون کنم !گفتم چکیده اشو بذارم !!!
البته من به گویش خودم نوشتم !:redface:

,1آروم باش ....آروم باش ....چشاتو ببند ,دو تا نفس عميق بكش ...باز كن ,...بسم الله
2.نگران نباش به اتوبوس مي رسي!!بس با طمئنيه خاطر و خوانا بنويس ,دليلي براي عجله وجود نداره ,خط بعدي هم تو راهه!!
3. سوالات رو همون اول دسته بندي كن,و برا هر درس يه زمان بندي داشته باش,
4.به تو چه كه خونه ي قلي صابون مي پزه!!شايد بغل دستي و يا دور و بري هات برا خوردن سانديس اومدن!!
5, توی محاسبات خیلی دقت کن !حدالمقدور هیچ چیز رو ذهنی حل نکن ،مخصوصا جمع و تفریق های ساده !! ضرایب قبل از پرانتز فراموش نشه !
6, حدالامكان سوالات انشايي رو حل نكن!!مخصوصا تو درس شيرين مدار!!!
7, فقط به سوال جلوي روت توجه كن ,قبلي مرد,بعدي هم هنوز نيومده!
8..صورت سوال رو درست بخون ,زير مورد سوال و بعضی از نكات مهم خط بكش , به باشد ها و نباشد ها توجه بنما مخصوصا عبارت منفی و ....
9. سوالایي كه شك داري رو نزن ,جيزي كه زياده دام تستيه!!!
10. فلفل نبين چه ريزه بشكن ببين چه تيزه!! بعضي سوالاي به ظاهر ساده ,يه نكات خاصي توشونه,سعي كن ,دقت كني
11. از سوالاي غول پيكر نترس ,بيخود قيافه ميگیره!! معمولا سوالاي غول پيكر ,با يه تكنيك خاص ,خيلي ساده ميشه ,دنبال تكنيكش باش
12.,توي پر كردن پاسخنامه دقت كن ,به شماره ها ...به گزنيه ها
13. چيزي كه داري روش فكر مي كني ,رو پررنگ نكن ,ضمن كثيف كاري ,بعدا يه وقتي تلف ميشه واسه پاك كردنش، تو این مدت فکر کردنت هم تمام _ رو + کردی !!
14.بفرما کشمش!(حتما یه چیز شیرین با خودتون ببرید ...)
15. بعضي از نكات سوال رو فارسي بنويس كنار سوال!!یا چیزی که ازش فهمیدی !
16. طراحان كنكور جايز الخطا هستند!!به جواب نرسيدي , سوال رو رهاش كن...سوالاي بعدي تو را مي خوانند!
17.,سوال اگه سخته ,واسه همه سخت هست ,خودتو نباز....
18,يادت بياد چند ماه ،شبانه روز زحمت كشيدي واسه همین چهار_پنج ساعت ,پس اصلا خسته نيستي , گرما ,سرما ,سر و صدا ....همينه كه هست !!!
19. دفتر چه اول ، وقت كم آوردي ....عاديه!!اگه وقت زياد ميوردي جاي تعجب داشت!!
20.شخصی !!!!(ههههههه،خواستم رند شه !!)

تذکر بسیار بسیار مهم :

ببين دوست عزيز ,با همه چي ات كنار اومدم !!با غرغر كردنات ... با بي خيالي هات ...با جير جير كردن صندليت ...با بسكويت خوردنات .. ....با كل كل كردنت با مراقبا .... با درخواست های بی موردت ...با دلشوره هات ... با کم طاقتی هات ... با همه چی ات کنار اومدم .....فقط جون عزيزت اين پاهاتو نجنبون ,انگار داري اعصاب منو مي جنبوني!!يكم هم شما مراعات كن ,فقط شما كه كنكور نداري ,حالا من اخلاقم خوبه,دليل نميشه ....بخشش من هم حدي داره!!:smile:
يهو ديدي سر جلسه ,انواع المان هاي الكتريكي به سمتت پرتاب شد,!!حواست
باشه...:whistle:

زندگي كنكور عزيزه ,
از برد و باختش نگريز
دلتو بده به آسمون ,
اسير غصه ها نمون يكي هميشه با تو هست
مثل صدا ...مثل نفس.....

ایشالا هممون موفق شیم :gol:!

آخرین ویرایش:

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 134238

عکس قشنگیه فقط اگه کاغذش سفیدتر بود بهتر به چشم میومد! راهنمایی دیگه خواستی در خدمتم:D

اینم فرمول مشتق گیری از توابع انتگرالی در حالت کلی
6026c5febaa02b8f4a2e5139a4a246af.jpg

milad mansoury

عضو جدید
منم موافقم ولی به نظرم منظور دوستمون این بود که چه فرقی داره که از الان بدونی طراح کیه؟؟!! راست میگه دیگه این حاشیه ها رو ول کن چون هیچ تاثیری به حالت نداره فقط برو سر جلسه طراح سوال از مریخم که اومده بود نترس و بزن تموم سوالاتشو بترکون که مریخیها بفهمن ما اشرف مخلوقات خداییم، ایییننههه:w11:;)

اتفاقا به نظر من که طراح این دو سال هرکی بوده راه چارش اینه که باید بدونی از اون اطلاعاتی که بهت داده کدوم بدردت میخوره.مثلا سال ۹۰ یک سری اطلاعات توی مدار هست که اصلا به کارت نمیاد.(البته هرکی طراح باشه به این نکته باید دقت کنید)

hts

عضو جدید
سلام بچه ها:

رو سوالاتی که 50 50 شک داریمو به نظرتون چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟

مثلا اگه رو 3 تا سوال شک داشتیم میشه دو ناشو زد سومی نزنی یعنی چون هر 3 تا غلط یکیو حذف میکنه این جوری به نظرتون جواب میده ؟؟؟؟

sauron.heir

عضو جدید
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر!

سلام بچه ها:

مثلا اگه رو 3 تا سوال شک داشتیم میشه دو ناشو زد سومی نزنی یعنی چون هر 3 تا غلط یکیو حذف میکنه این جوری به نظرتون جواب میده ؟؟؟؟

من سوالايي كه اينجوري شك دارمو نمي زنم. يكي دو بار امتحان كردم به ضررم تموم شد. بستگي به تجربه شخصيت داره.

arshad1367

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها:

دوست عزیز اگه از 12 تا 5 تا سوال 100 درصدی زدی و تو 2 یا 3تا سوال بین دو گزینه شک داشتی توصیه میکنم حتما بزن ولی درصورتی که شکت بین اون دوتا گزینه ای که تو ذهنته باشه ... بزنید به ریسکش میارزه نهایت 3تاشم غلط بشه یه سوال صحیحت میره ولی اگه بگیره که خوش بحالته

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کلید ارشد آزاد91 رو از کجا میشه دانلود کرد؟ کسی نداره؟

Joe_Bel

کاربر ممتاز
دوستان کلید ارشد آزاد91 رو از کجا میشه دانلود کرد؟ کسی نداره؟

فقط سیگنالشو سایت تقدسی خبر دارم قرار بود امسال برا اولین بار کلید بدن بیرون ، فک نکنم داده باشن

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام بچه ها:

من سوالايي كه اينجوري شك دارمو نمي زنم. يكي دو بار امتحان كردم به ضررم تموم شد. بستگي به تجربه شخصيت داره.

من همیشه اشتباه زدم راه رو باید 100 درصد رفت نه 50درصد
.
.
.
واقعا برام جای سواله و تعجب....شما دوستانی که این قدر درس میخونید به یه چیزایی اصلا توجه ندارید؟؟!!!!
این جاست که فرق یه رتبه زیر صد با رتبه 1000 توی کنکور با یه سطح علمی یکسان مشخص میشه....و باعث میشه بینشون تفاوت ایجاد شه
من نمیتونم بیش از این توضیح بدم ولی همین قدر بگم حتی در شرایطی باید شک بین سه گزینه رو هم زد
دو گزینه که سهله.....
واستون ارزوی موفقیت دارم....

afba

عضو جدید
بچه ها من یه اعتراف میخام بکنم:من دو روزه درس نخوندم!!!
درست تو این لحظات حساسی که کسائی هم که تا حالا نمیخوندن افتادن رو دور تند من ترمز کردم!!!!!!!!!

میخاستم اعتراف به این گناه بکنم محکمه ای بهتر از اینجا سراغ نداشتم.گناهم تاوان سختی داره نه؟

Ehsan756

عضو جدید
به قضیه لایپنیتز حتما توجه بکن دوست عزیز!

قضیه لایپنیتز؟؟!!
من نتونستم درسا رو کامل بخونم
میشه یه عکس ازش بگیرین اینجا بزارین؟؟
ممنون
برای مشتق گرفتن از یه انتگرال باید به این شیوه عمل کنی:

((کران بالا رو داخل تابع میذاریم) ضربدر (مشتق کران بالا)) حالا کل این پرانتز منهای ((کران پایین رو داخل تابع میذاریم) ضربدر (مشتق کران پایین))

امیدوارم با این توضیح فارسی متوجه شده باشی :D

عکس قشنگیه فقط اگه کاغذش سفیدتر بود بهتر به چشم میومد! راهنمایی دیگه خواستی در خدمتم:D

اینم فرمول مشتق گیری از توابع انتگرالی در حالت کلی
مشاهده پیوست 134261
ممنونم از هردوتون
یه اختلافی بین گفته های شما 2 تا دوست عزیز هست اونم جمله آخره که سیگما اضافه تر گفته!
چجوریاس؟؟؟؟!!!
سیگما جان اون جمله آخر انتگرال از "مشتق" اِفه ایکسه!!!؟؟ (هرکاری کردم انگلیسی بنویسم نشد، قاطی میشد!!!! :D )

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
قضیه لایپنیتز؟؟!!
من نتونستم درسا رو کامل بخونم
میشه یه عکس ازش بگیرین اینجا بزارین؟؟
ممنون

ممنونم از هردوتون
یه اختلافی بین گفته های شما 2 تا دوست عزیز هست اونم جمله آخره که سیگما اضافه تر گفته!
چجوریاس؟؟؟؟!!!
سیگما جان اون جمله آخر انتگرال از "مشتق" اِفه ایکسه!!!؟؟ (هرکاری کردم انگلیسی بنویسم نشد، قاطی میشد!!!! :D )
آره دوست من جمله آخر یعنی همون انتگرال رو بنویس تابع زیر انتگرال رو نسبت به x (یا شاید مشتق گیری نسبت به متغییر دیگه مثلا t باشه) مشتق بگیر البته اگه تابع زیر انتگرال تک متغییره باشه اصولا 0 میشه

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من یه اعتراف میخام بکنم:من دو روزه درس نخوندم!!!
درست تو این لحظات حساسی که کسائی هم که تا حالا نمیخوندن افتادن رو دور تند من ترمز کردم!!!!!!!!!

میخاستم اعتراف به این گناه بکنم محکمه ای بهتر از اینجا سراغ نداشتم.گناهم تاوان سختی داره نه؟
خیالت نباشه تو تلاشتو کامل و در حد توان کردی این چند روزم مرور کن ایشاا... به نتیجه ای که میخوای میرسی منم این روزا کم کاری کردم خیلی اکثرا این روزا کم کاری میکنن چون خسته میشن

• Like
واکنش ها: afba

milad mansoury

عضو جدید
سلام بچه ها:

خوب این بستگی به تعداد تستی که زدی داره اګه ۷ تا تستو زدی این یعنی از خیلیا افتادی جلو (چون تراکم درصد توی طرفای ۲۰ تا ۴۰(۵۰۰۰-۱۰۰۰۰نفر) البته باز بستگی به درسش داره ) خوب حالا تو می تونی ۳ تا تست شانسی بزنی (حتی ۷۰-۳۰) چون تو اګه ۳ تا غلط بزنی انگار در مجموع ۶ تا درست زدی و لی خیلی تو رو به عقب بر نمیگردونه ولی حالا اګه ۱ از اونو رو شانسی درست بزنی تو رو کلی توی کورس رتبه برتری جلو می ندازه یا حداقل جایګاهتو تثبیت می کنه.

حالا فکر کن ۳تا تست درست زدی یعنی یه چیزی بین ۲۵ درصد حالا اګه یه تست شانسی بزنی و غلط باشه چقدر تو رو به عقب می کشه شاید در حد ۳۰۰-۴۰۰ نفر شایدم بیشتر.

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب این بستگی به تعداد تستی که زدی داره اګه ۷ تا تستو زدی این یعنی از خیلیا افتادی جلو (چون تراکم درصد توی طرفای ۲۰ تا ۴۰(۵۰۰۰-۱۰۰۰۰نفر) البته باز بستگی به درسش داره ) خوب حالا تو می تونی ۳ تا تست شانسی بزنی (حتی ۷۰-۳۰) چون تو اګه ۳ تا غلط بزنی انگار در مجموع ۶ تا درست زدی و لی خیلی تو رو به عقب بر نمیگردونه ولی حالا اګه ۱ از اونو رو شانسی درست بزنی تو رو کلی توی کورس رتبه برتری جلو می ندازه یا حداقل جایګاهتو تثبیت می کنه.

حالا فکر کن ۳تا تست درست زدی یعنی یه چیزی بین ۲۵ درصد حالا اګه یه تست شانسی بزنی و غلط باشه چقدر تو رو به عقب می کشه شاید در حد ۳۰۰-۴۰۰ نفر شایدم بیشتر.
منم میگم باید نگاه کنی به طرز عملکردت و این واضحه
مثلا اگر از 12 تا تست 6 تا تست رو درست زدی و یقین داری درست زدی میتونی 1 تست یا نهایتا دو تست شک دار بین دو گزینه(نه اینکه بین 3 4 گزینه!!) بزنی با این حساب اگه درست بزنی درصدت شده 57.44 حدودا و اگر غلط بزنی میشه 47.33 اگرم نزنی میشه 50 که اینجا واضحه به ریسکش میارزه
اما اگه 7 تا بزنی از این 7تا خودش 3تا غلط باشه و بازم یکی دوتا شک دار بزنی که نابودی!!! چرا چون اون 7 تا رو با یقین جواب ندادی یا بی دقتی کردی

* F A R Z A D *

عضو جدید
اینم چند تا توصیه از مهندس کریمی برای کسانی که قراره فردا آخرین آزمون آزمایشی رو بدن

1-در این آزمون ها هدف فقط سنجش افراد نیست بلکه شما باید یاد بگیرید در شرایط بحرانی چگونه آزمون را مدیریت کنید تا بهترین توانایی خود بتوانید انتقال دهید. ۲-در امتحان کنکور درصد مهم نیست هیچگاه قبل از امتحان درصد خاصی برای خودتان درنظر نگیرید به دلایل زیر:

الف - ممکن است شما در یک درس هشتاد درصد بزنید رتبه شما در این درس هزار شود و در یک درس چهل درصد و رتبه شما در این درس ده شود اگر ضریب دو درس یکسان باشد مطمئنا تاثیر درس دوم در کاهش رتبه شما قابل مقایسه با درس اول نیست به همین دلیل نمرات تراز می شود.

ب - در امتحان کنکور ارشد رتبه شما در بین شرکت کنندگان اهمیت دارد یعنی اگر در آزمون امسال نفر اول گرایش مکانیک میانگین هفتاد درصد زده باشد و نفر اول برق میانگین چهل درصد زده باشد این تفاوت هیچ اثر مثبت یا منفی ندارد.

ج - تجربه نشان داده است اکثر دانشجویانی که درصد بالایی در یک درس در ذهنشان در نظر می گیرند در جلسه امتحان در صورتی که نتوانند به چند سوال متوالی پاسخ دهند به آنها شوک وارد شده و تمرکز خود را از دست می دهند و از عهده حل سایر سوالات هم بر نمی آیند.

۳- هر چه در آزمونهای آزمایشی با بحرانهای بیشتر روبرو شوید آزمون اصلی را بهتر می توانید مدیریت کنید.

۴- اگر من طراح سوالات آزمون اصلی ارشد بودم به این سختی سوال طرح نمی کردم

اما در این آزمونها تجربه نشان داده سوالات سخت نتیجه بهتری برای داوطلب دارد که توضیح آن مفصل است.
در هر صورت برای من طرح سوال ساده خیلی آسانتر است اگر به این صورت طرح می شود به این جهت است که برای شما مفید تر باشد

با آرزوی موفقیت برای تمامی شما دوستان

navsob

عضو جدید
یادمه کنکور 89 سوالای کنترل خیلی سخت ومبهم بودن من تو چهار تا سوال با رد گزینه اونم دو تا گزینه زدم هر چهارتاش درست از اب دراومدن کنترلم شد33 درصد ولی سیگنال که از 15 تا نمی دونم درست یادم نیست 13 تا زدم درصدم 11 شد.

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام

سلام

:gol:سلام بچه ها خوبین.
راستش من زدم توی نت چگونه برای ارشد بخونیم بااینجااشناشدم دوروزی میشه.
خب من ارشد قبول شدم ولی بهخاطرراه دور والته بیشترهزینه انصراف دادم آخه آزادبود ولیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
بعدش انگار دیگه به هیچی علاقه ندارم ازادانشگاهم که دورشدم ازبچه ها دیگه حوصله ندارم درصورتی قبلا اینجورنبودم آخه تنها خیلی سخته درس خوندن یعنی تو محیط درس نباشی برای همین وقتی بااین باشگاه آَناشدم البته درست و کامل آَشنانیستم ولی خیلی خوشحال شدم گفتم شاید یکم حال و هوام عوض بشه شاید یه پایه برای درس پیدابشه یه کسی که بشه روش حساب کرد ازراهنمایی هاش از انرژیش و.....انرژی گرفت
یاحق:gol::(

sharifqc

عضو جدید
خب من ارشد قبول شدم ولی بهخاطرراه دور والته بیشترهزینه انصراف دادم آخه آزادبود ولیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
بعدش انگار دیگه به هیچی علاقه ندارم ازادانشگاهم که دورشدم ازبچه ها دیگه حوصله ندارم درصورتی قبلا اینجورنبودم آخه تنها خیلی سخته درس خوندن یعنی تو محیط درس نباشی برای همین وقتی بااین باشگاه آَناشدم البته درست و کامل آَشنانیستم ولی خیلی خوشحال شدم گفتم شاید یکم حال و هوام عوض بشه شاید یه پایه برای درس پیدابشه یه کسی که بشه روش حساب کرد ازراهنمایی هاش از انرژیش و.....انرژی گرفت

سلام
کار خیلی خوبی کردید که اومدید اینجا چون تنهایی درس خوندن واقعا خیلی سخته و اکثر بچه هایی ام که میان اینجا مثل شمان لااقل من که اینطوریم :D
ولی اگه متوجه شده باشی الان چون دیگه خیلی نزدیک کنکوره همه در حد یه چک کردن ساده میان و همینه که الانم اینجا خیلی خلوته

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب جایی اومدی اینجا پر انرژیه، البته حواصتم باشه چون معتاد میکنه :w18:
منم که پارسال درسم تموم شد چند روز بعد از اینکه اومدم خونه داشتم دیوونه میشدم از بیکاری آخه دانشگاه عادت کرده بودیم با بچه ها بودیم هر چند روز یه بار کلاس داشتیم سرمون گرم بود ولی یهو که درست تموم میشه:cry: (دلم لک زده واسه دیوونه گیهای خوابگاه با بچه ها:cry:بگذریم)
بعدش که نشستم رو درس و افتادم تو دور درس دیگه حالم خوب شد حوصلمم سر نمیرفت چون مشغول شده بودم و کلا عادت کردم باز، خیالت نباشه یه کم درس بخونی سرت گرم شه راحت میشی
به امید موفقت همممممممممممهههههههههههههههههه دوستان گلم:gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.