fight till u win
عضو جدید
جواب زبان ارشد 91 رو کسی داره؟
روانی شدم بخدا
روانی شدم بخدا
دورود
دوستان این کتاب زیان تخصصی پارسه رو نمیشه بیرون گیر آورد ؟ حتما باید از خود موسسه بگیریم ؟
سوال دوم :
توی ثبت نام کنکور هم معدل کاردانی میخواد هم کارشناسی ؟
بعد معدل کاردانی هم توی رتبه تاثیر داره ؟
معدل کل رو میخوان یا معدل 2 ترم اول ؟
کلا حس درس رو از دست دادم
واقعا این استادا هستن که مارو توی درس خوندن سرد میکنن
استادای پولکی
حدودا یه هفته درس کنترل خطی بخونی روزی 8 ساعت بعد نمرت بشه 10حداقل 15 میشدم
دوستان راهی هست روحیه گند من برگرده ؟ هنوز امتحان دارم و لی شدیدا با این وضع نمره ها دلسرد شدم از ادامه .
نمیدونم چند نفر تا الان شروع کردن به زدن تستای جامع. من تا الان با خیلی از نقطه ضعفای خودم آشنا شدم. سعی میکنم تا اونجا که میتونم توی این مدت باقیمونده چیزایی که توی ذهنم میاد رو به اشتراک بذارم. دوستان هم لطفاً همکاری کنید و اگه مطلبی به نظرتون مهم بود بگید تا ما استفاده کنیم.
در مورد تستای زبان، خیلیا ازش فراری هستن و سفید میذارنش، یه توضیحی در مورد تستاش بدم برای کسایی که زیاد تو خط زیان نیستن. البته تستای تا قبل از 86 فقط 25 سئوال ریدینگ بوده و بعد از 86 شده 10 سئوال لغت و 5 تا گرامر و 15 تا هم ریدینگ که برای هر کدوم هم 1 دقیقه (جمعاً 30) وقت هست.
لغت:
توي تستاي لغت قبل از هر چیز سريع به گزينه ها نگاه کنيد، اگه ديديد معني هيچ کدوم از گزينه ها رو نميدونيد سريع ازش بگذريد. چون مطمئناً نمیتونید بهش پاسخ بدید. تستای لغت به نسبت گرامر و ریدینگ سخت تر هستن، از طرفی هم کمترین زمان رو توی جواب دادن میبرن. یعنی برای هر تست لغت یک دقیقه وقت دارید ولی معمولاً کمتر از سی ثانیه بهشون جواب میدید.
اگه تا الان روی لغت کار نکردید، بهتره توی این چند هفته باقی مونده اصلاً روی لغت حفظ کردن وقت نذارید.
یه نکته ای هم که تقریباً در مورد تستای لغت صادقه، اینه که شما فقط باید لغت بلد باشید (برای مواقعی که روی حرف اضافه یا فعل یا ... شک داشتید ولی معنیش رو میدونستید) و معمولاً تستای رو طوری نمیدن که به گرامر ربط کنه.
گرامر:
تستاي گرامر ارشد، در حد گرامر دبيرستان هست و با يه دور خوندن گرامر ميتونيد خيلياش رو جواب بديد. اما پيشنهاد من اينه که اگه قصد جواب دادن تستاي گرامر رو داريد، يه کتاب کنکور مثل کتاب زبان عمومي پارسه رو گير بياريد و خلاصه درس گرامرش رو توي اين چند هفته مرور کنيد.
مثلاً افعالی که بعد از اونها فعل به شکل ing میاد یا به شکل مصدر to. یا مثلاً بعد از make و let فعل بدون to و بدون ing میاد.
ترتیب صفت ها و قیدها رو مرور کنید و ببینید مثلاً از بین most crowd و mostly crowed و most crowded و very crowded و ... کدوم حالت صحیحه.
یا ضمایر موصولی مثل who و whom و that و ... و اینکه بعد از اونها فعل یا جمله به چه شکل میاد و ...
اینها مباحثی هستن که هر ساله از اونا سئوال طرح میشه و خوندن هر کدومشون بیشتر از 10 دقیقه وقت نمیگیره.
ریدینگ:
تستاي ريدينگ برخلاف خيليا که فکر ميکنن سخت و غير قابل جواب دادن هستن، نمره بيار ترين تستاي زبان هستن. سئوالای ریدینگ دو دسته هستن، دسته اول مستقیماً توی متن ذکر شدن که مثل آب خوردن میشه جواب داد بهشون. دسته دوم توی متن نیستن و باید خودتون نتیجه گیری کنید جواب چی میشه.
برای جواب دادن به دسته اول نیازی نیست ریدینگا رو کامل بخونید و فقط باید بگردید و جمله ای که سئوال کرده رو توی متن پیدا کنید و ببینید در ادامش و یا قبلش چی گفته. حتی نیازی نیست معنی لغات رو کامل بلد باشید یا اصلاً ممکنه نفهمید منظور متن چیه ولی به جواب درست برسید.
اما دسته دوم، سخت تر هستن و معمولاً باید کل متن یا پاراگراف رو بخونید تا بتونید جواب بدید. کسایی که زبانشون ضعیفه بهتره از این دسته سئوالات عبور کنن.
هیچ وقت از ریدینگای طولانی نترسید چون (معمولاً) از دسته اول هستن و جواب توی متن هست. و برعکس (معمولاً) ریدینگای کوتاه مفهومی تر هستن.
همیشه سعی کنید اول سئوالا رو بخونید و بعد ریدینگ رو. از شکل سئوال میتونید بفهمید که جواب توی متن هست یا نه. خیلی وقتا خوندن سئوال و گزینه ها در ابتدا، به شما کمک میکنه که جواب رو سریع از توی متن پیدا کنید و یا اینکه از قسمت های غیرمهم متن بگذرید.
بعضی از متنها به اندازه یه صفحه A4 هستن و آخرش هم 2 یا 3 سئوال پرسیده شده، طبیعتاً وقت خوندن همه این متن رو ندارید، کار صحیح اینه که ببینید سئوال (و گزینه ها) از کدوم قسمت متن پرسیده شده، بعد سریع اون رو توی متن پیدا کنید (به بیان ساده توی ذهنتون ctrl+F رو بزنید!!) به این کار میگن skim and scan. توی این روش شما اصلاً به معنی و مفهوم متن کاری ندارید و فقط دنبال جواب میگردید. با این روش یه بچه 7 ساله هم که فقط بلده A B C رو بنویسه میتونه به سئوالا جواب بده! البته احتیاج به تمرین داره و توی تمرین باید به دو تا چیز توجه کنید: 1- سئوالایی که با این تکنیک قابل پاسخ هستن رو چطور شناسایی کنید 2- چشمتون عادت کنه سریع متن رو بخونه و جستجو کنه.
بعضی سئوالا به این شکله که "از پاراگراف دوم چه نتیجه ای گرفته میشه...." (infer) یا مثلاً "از متن میتونیم بفهمیم که ..." (deduce) این دسته از سئوالا مشکل هستن و باید کاملاً از مطمئن باشید و بعد به اونها جواب بدید.
یه قانون غیرکلی هم توی تستای ریدینگ هست و اون اینه که سئوالا به ترتیب از پاراگرافای متن انتخاب میشن. یعنی مثلاً اگه سئوال دوم جوابش توی پاراگراف دوم بود؛ احتمال خیلی زیاد سئوال سوم جوابش بعد از اون پاراگراف هست و نه قبلش.
موفق باشید![]()
من از روش جمع بندی که اسلام پناه تو کنفرانسش گفت استفاده می کنم. البته روش اون خیلی ایده آله به خاطر همین دقیق اونو اجرا نمی کنم ولی تو برنامه خودم ازش ایده می گیرم. فایل صوتی کنفرانسش تو وبلاگش هستباور کنید از اول دی ماه خواستم یه برنامه ریزی کنم تا الان نتونستم از اون وقتم کنکور آزمایشی که بچه ها گذاشتن یه دور خوندمش تا به امروز؛ از یکی دو روز دیگه نمی دونم چکار کنم وجدانا اگه راه داره از برنامه هاتون این دو سه هفته چی نوشیتین یه عکس بگیرین حداقل یه راه کار باید تو دستمون اگه فکر میکنید عکس خونه میشه یه تاپیک براش بزاریم
با تشکر از بچه گل
کارنامه اولیه سنجش اومد.فقط درصدها رو اعلام کردن فعلا.سوال 37 پاسخ درست گزینه 3 هست نه 2.طراح سوال رو درست حل کرده و به 3 رسیده ولی 2 رو درست اعلام کرده.
پاسخ تشریحی
http://s2.picofile.com/file/7625288923/1251_m6.pdf.html
سوالات ریاضی در حد آسان بود.
سوالات مدار متوسط بود و دو سوال دقیقا سوالات آزمون مهندس کهن در سایتشون بود
سوالات کنترل خوب بود ولی از نایکوییست و بد سوال طرح نشده بود!!!!!
سوالات سیگنال خوب بود و 5 سوال آخر کپی سوالات دکتری مخابرات سیستم 91 بود.
سوالات الکترونیک برای من جالب نبود
بچه های پارسه، آزمون چطور بود؟؟؟؟؟؟؟
برای من که خیلی سخت بود.. مخصوصا دفترچه دومش که.....
نیکی و پرسش؟واسه من هم خیلی سخت بود. خیلی اعصابم بعد امتحان خورد بود. اگه خواستین اسکن می کنم میذارم براتون
سلام و تشکرکارنامه اولیه سنجش اومد.فقط درصدها رو اعلام کردن فعلا.سوال 37 پاسخ درست گزینه 3 هست نه 2.طراح سوال رو درست حل کرده و به 3 رسیده ولی 2 رو درست اعلام کرده.
پاسخ تشریحی
http://s2.picofile.com/file/7625288923/1251_m6.pdf.html
سوالات ریاضی در حد آسان بود.
سوالات مدار متوسط بود و دو سوال دقیقا سوالات آزمون مهندس کهن در سایتشون بود
سوالات کنترل خوب بود ولی از نایکوییست و بد سوال طرح نشده بود!!!!!
سوالات سیگنال خوب بود و 5 سوال آخر کپی سوالات دکتری مخابرات سیستم 91 بود.
سوالات الکترونیک برای من جالب نبود
واسه من هم خیلی سخت بود. خیلی اعصابم بعد امتحان خورد بود. اگه خواستین اسکن می کنم میذارم براتون
منم همینطور..
درسای مختلف رو چطور بودی؟
من ریاضی و مدار برام خوب بود اما دفترچه ی دوم رو واقعا نمیدونم من خیلی خراب کردم یا خیلی سخت بودن
سیگنال که هنوز بهش فکر میکنم اعصابم میریزه به هم...
درصد گرفتی؟
ممنون، من نمیتونم کارنامه اولیه ام رو ببینم کلیدو نگاه کردم دیدم 37 رو 2 اعلام کرده تعجب کردم اومدم بپرسم که شما گفتی
سوال 110 هم به نظرم 1 اهم درسته نه 0.5 اهم!!!
من سوالات کهن رو کار نکردم میشه بگی کدوم دو سوال از کهن بود؟
ریاضی خوب زدم. مدار نصف سوالا رو نرسیدم ببینم. کنترل نزدم. سیگنال متوسط. الکترونیک خوب. مغناطیس نمی دونمخیلی بد بود. فکر نکنم به اندازه من خراب کرده باشی
دوستان جامع سنجش را با کیفیت خوب بذارید. من به زودی پارسه رو میذارم یاد بگیرید کیفیتو
![]()
تا صبح سنجشو میزارم
دوستان سنجشی این چه وضعشه آخه!!! سوال 110 الک رو غلط حل کرده!!! سوال 37 ریاضی هم گزینه رو غلط انتخاب کرده گمونم با همین کلید تصحیح بشه و اصلا به مشکلات رسیدگی نکنن!! آزمون قبلشون هم غلط داشت رفع نکردن
با این حرکتشون الک من افتضاح شد، آخه سوالات الکشون خودش مذخرف هست بعد اینجوری هم میشه دیگه غوز بالا غوز(یا شایدم غوض یا قوز یا... حالا گیر ندین
)
یا مثلا سوال 107 الک من نشستم دوساعت dc حل کردم حالا میبینم آقا Io رو dc گرفته Vi رو ac!!!! بابا حداقل سوال رو واضح بدین ااااااااااااههههههههه
سلام.با بررسی بیشتر متوجه شدم که 4 سوال دقیقا همون سوالات آزمونهای عمومی مهندس کهن هستن!!سوالات 44 و 46 و 48 سوالات تنها آزمون دی ماه سال 90 ایشون در وبلاگ خودشون هست و سوال 53 سوال یکی از 4 آزمونی هست که در بهمن 90 در وبلاگ برگزار کردن.البته من از قبل هم میدونستم که سوالات مدار سنجش رو مهندس کهن طرح میکنن و به احتمال 95 درصد سوالات ریاضی سنجش رو هم دکتر معتقدی طراحی میکنن.جالب تر اینکه در آزمون 50 درصد دوم بینش که هفته پیش شرکت کردم دقیقا 6 سوال سیگنال بینش در این آزمون هم همون سوالات سیگنال دکتری مخابرات سیستم 91 بودن و من امروز از این تکرار مجدد موندم خوشحال بشم یا ناراحت!!!!!!!!!!
در مورد 110 الکترونیک من هم دقیقا عدد 50/51 رو به عنوان مقاومت ورودی در آوردم ولی پاسخ 0.5 اهم داده!
دمت گرم سیگنال متوسط؟! سیگنال تست چی میزنی؟
واسه من هم خیلی سخت بود. خیلی اعصابم بعد امتحان خورد بود. اگه خواستین اسکن می کنم میذارم براتون
ممنون، سوال 110 رو تو تحلیل dc جریان کلکتور رو 0.5 بدست آورد بعد تو حلش 1 میلی آمپر گذاشت جالبه!!!![]()
کلا طراح سوال الکشون که جیگریه واسه خودش!!
سوالات ریاضی هم با توجه به روش حلاش کریمی هست که خودشم تو سایتش چندبار گفت که جامع ها با خودشه و بقیه با معتقدی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5656 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 |