+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

niki.unique

عضو جدید
اگر کسی در دانشگاه سراسری در بین ورودی های خودش اول بشه این موضوع تاثیری در رتبه اش در کنکور خواهد داشت؟
بله . رتبه این فرد حتی از یک سوم هم کمتر خواهد شد.
بعنوان مثال پانصدو خرده ای امسال در گرایش کنترل به دلیل شاگرد اول بودن در همان گرایش مقطع لیسانس روزانه دانشگاه شریف قبول شد.

BalroG

عضو جدید
سلام به همه دوستان
توی لینک زیر سوالات کنکور سال قبل (91) با پاسخ تشریحی برای همه دروس گذاشته شده
یک pdf هم توی همین مجموعه هست که شامل نمونه کارنامه های سال قبل هست و درصدها و رتبه ها رو زده
http://hejazi.persiangig.com/document/91.rar
امیدوارم بدردتون بخوره

اینجا هم تمام کتابهای مرجع که طراحهای سوالات کنترل خطی بهش توجه دارند رو گذاشتم :
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/211541-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AC%D8%B9-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84?p=5745171&viewfull=1#post5745171

دست شما دوست عزیز درد نکنه.
یه نکته ای هم به شما بگم: لینک "کتاب حل تمرين گل نراقي و بنجامين کو" کار نمیکنه! وقتی میزنیم که دانلود بشه، سرور پیداش نمیکنه! یه عنایتی به این مسئله بکنید مهندس.
باز هم تشکرات فراوان!

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
عجیب تو این مساله گیر کردم..
میشه یکی حلش کنه
مشاهده پیوست 124660

یه خازن کروی داده که 4 تا ناحیه موازی داره و صفحه درونیش پتانسیل v0 و صفحه بیرونیش زمینه...
جواب تستش 0.5 میشه ولی نمیدونم از چه راهی رفته!
کسی بلد نیست

مشاهده پیوست 124660

اینجا کسی الکترومغناطیس نمیخونه واسه کنکور؟؟؟!!!!:eek:

تو تاپیک مغناطیس سوال کنین زودتر جواب میگیرید، کسایی که میرن تو تاپیک مغناطیس واسه جواب دادن به همین سوالات میان اما اینجا نه

shh91

عضو جدید
دست شما دوست عزیز درد نکنه.
یه نکته ای هم به شما بگم: لینک "کتاب حل تمرين گل نراقي و بنجامين کو" کار نمیکنه! وقتی میزنیم که دانلود بشه، سرور پیداش نمیکنه! یه عنایتی به این مسئله بکنید مهندس.
باز هم تشکرات فراوان!

اصلاح شد

BalroG

عضو جدید

مهندس جان بازهم تشکر! دیگه روم نمیشه بگم، ولی مثل اینکه "سيستمهاي کنترل مدرن ( ويرايش دوازدهم ) درف ، بيشاپ + کتاب حل تمرين" هم لینک نمیده! من دو ساعت تلاش کردم تا لینک بده، ولی از من اصرار بود و از اون انکار! حتی توی سایتش هم ثبت نام کردم، ولی نشد که نشد!
سپاس فراوان...

shh91

عضو جدید
مهندس جان بازهم تشکر! دیگه روم نمیشه بگم، ولی مثل اینکه "سيستمهاي کنترل مدرن ( ويرايش دوازدهم ) درف ، بيشاپ + کتاب حل تمرين" هم لینک نمیده! من دو ساعت تلاش کردم تا لینک بده، ولی از من اصرار بود و از اون انکار! حتی توی سایتش هم ثبت نام کردم، ولی نشد که نشد!
سپاس فراوان...
برای دانلود اون یکی ، باید دانلود منیجر رو کلا غیر فعال کنی و بزاری خود جستجوگر اینترنت دانلود کنه

fight till u win

عضو جدید
الکترونیکیا جواب بدن!
من یه دور اسلام پناهو خوندم و مثالاشو حل کردم و تعدادی از تستا رو زدم،الان دور دوم دارم مثالای سخت ترو 2باره حل میکنم و همه تستا رو میزنم.
همه فصلا اوکی ان،ولی با تستای فیدبک خیلی مشکل دارم!اصلا به جواب نمیرسم!
واقعا تستای فیدبک سختتر از بقیه فصلان یا مشکل از منه؟!
:(

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
الکترونیکیا جواب بدن!
من یه دور اسلام پناهو خوندم و مثالاشو حل کردم و تعدادی از تستا رو زدم،الان دور دوم دارم مثالای سخت ترو 2باره حل میکنم و همه تستا رو میزنم.
سلام ،
دیدتون رو نسبت به فیدبک عوض کنین !

اگه شما نوع فیدبک رو اشتباه تشخیص بدین ،دیگه هرچه حل کنین ،آب در هاون کوبیدنه !
بقیه ی داستانای فیدبک ،زیاد مشکل نیست!البته ظاهرش مشکل میزنه !

توی فیدبک باید رفت ....
چشم ها را باید شست ....
جور دیگری باید دید .....

(سهراب کنکوری!)

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
الکترونیکیا جواب بدن!
واسه خودت یه رو برداشتی کن که فیدبک هر نوعش (4 نوع) دارای دو یا سه شکل برای یکی از همان نوع فیدبک است کلا من نوشتم 7 شکل بیشتر نشده

Joe_Bel

کاربر ممتاز
اگر کسی در دانشگاه سراسری در بین ورودی های خودش اول بشه این موضوع تاثیری در رتبه اش در کنکور خواهد داشت؟
چه جوریاست من کاردانی ورودی 83 بودم کارشناسی 86 ، برای ثبت نام ورودی کارشناسی خواسته بود منم 86 وارد کردم و در مورد کاردانی چیزی نگفته بود
و با این حساب ورودی 86 شدم

mo_ha

عضو جدید

دوست عزیز این موضوع اصلا ربطی به کنکور نداره...!!!!!
تنها چیزی که به کنکور مربوطه معدل شماست.
اگه شما جزء 10 درصد اول ورودی های خودتان باشید شامل قانون استعدادهای درخشان میشید و میتونید بدون کنکور وارد مقطع ارشد تودانشگاه خودتون بشید.
البته بعضی از دانشگاه ها آگهی میدن که از نفرات برتر یه سری دانشگاه های خاص با بررسی سوابق تحصیلی شون ثبت نام میکنن(بدون کنکور)
اینجا روهم یه نیگا بندازین بد نیست.

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
الکترونیکیا جواب بدن!
یه کمی تمرین بیشتر و دقت میخواد سخت نیست، سعی کن درست به ذهن بسپاری مطالب رو مثلا بگو فیدبک ولتاژ-موازی چون خروجی موازیه و تو حالت مواری کردن هم مقاومت کاهش پیدا میکنه پس تو این فیدبک مقاومت خروجی میاد پایین یعنی بر 1+BA تقسیم میشه و ... در کل سوالات فیدبک از بقیه سوالات وقت گیرتره

llvll.asoud

کاربر ممتاز
دوست عزیز این موضوع اصلا ربطی به کنکور نداره...!!!!!
تنها چیزی که به کنکور مربوطه معدل شماست.
اگه شما جزء 10 درصد اول ورودی های خودتان باشید شامل قانون استعدادهای درخشان میشید و میتونید بدون کنکور وارد مقطع ارشد تودانشگاه خودتون بشید.
البته بعضی از دانشگاه ها آگهی میدن که از نفرات برتر یه سری دانشگاه های خاص با بررسی سوابق تحصیلی شون ثبت نام میکنن(بدون کنکور)
اینجا روهم یه نیگا بندازین بد نیست.

اتفاقا اگه بین ورودیای خودت در سراسری نفر اول باشی رتبت تقسیم بر 3 میشه.من یکیو میشناسم توی تبریز میخوند رتبش شده بود 160 اینا بعد چون نفر اول بود رتبش تقسیم بر 3 شد و الان کنترل شریف میخونه!البته توی کارنامه مینویسه 160 فک کنم

ansari1404

عضو جدید
دوستان اولویت خوندن کتاب کنترل رضایی با کدوم فصل هاست ؟ (با ذکر دلیل!:smile:)

arshad1367

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من پاسخ تشريحي سوالات الكترونيك اتوماسيون 86تا88 رو از كجا گير بيارم؟

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا اگه بین ورودیای خودت در سراسری نفر اول باشی رتبت تقسیم بر 3 میشه.من یکیو میشناسم توی تبریز میخوند رتبش شده بود 160 اینا بعد چون نفر اول بود رتبش تقسیم بر 3 شد و الان کنترل شریف میخونه!البته توی کارنامه مینویسه 160 فک کنم

من تا حالا نشنیده بودم!!:surprised:
میشه با منبع بگین دلیل این حرفتونو؟

آخرین ویرایش:

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز

باید همه رو بخونی ولی گاهی زیادی جو داده به موضوع (چه چیزی میگم یه چیزی میبینی اگه بخونی:biggrin:)
من بعضی جاهاشو نخوندم خیلی برام نا اشنا بود اخه !!
اگه میخواین تازه شروع کنین دو فصل اخر فکر کنم مهم تره تجزیه و تحلیل تو حوزه فرکانس (کتابم دست کسیه نمیدونم دقیقا کدوم فصلا بود همون نایکویست و قطبی و... !!)

Dashpot

عضو جدید
سلام؛
یکی از فصول مهم کتاب رضایی به نظر من فصل پنجمش هستش چون تو این فصل تقریباً میفهمی هدف کنترل چیه،با حساسیت و اثر فیدبک روی پارامتر های مهم سیستم را آشنا میشی.تو این فصل حتی بحث محاسبه خطا رو هم میاره(که اصلش تو فصل هفتمه).
بعد فصل 6 و 7 و 8 و 9 که خیلی مهمند.
سال گذشته از فصول 8 - 9 و 10 کتاب رضایی 8 تست از مجموع 12 تست مطرح شده که البته به شکل ترکیبی سوال دادن.(کتاب رضایی یکی از تستای پارسال نایکوییست رو نداره)
کسی که بخواد به 7 تا(غیر از تست فصل 10)پاسخ بده باید روی 5 و 6 و 7 حداقل تسلط داشته باشه.تازه اگه بخوان با فضای حالت ترکیبش کنن که فصل 3 هم لازم میشه.میتونن با جرم و فنر (فصل 4 )هم ترکیب کنند.
ولی به یاری خدا اگه شما رو فصول 5 و 6 و 7و 8 و 9 خوب کار کنین نتیجه خوبی میگیرید.
فصول دیگر برای کسب درصدهای بالاست.(بالای70)
کلاً این کتاب برای الان توصیه نمیشه.کتاب مدرسان شریف(درس) رو هم ببینید.
اگه باز هم رو خوندن رضایی تاکید دارین،با فصل 8 و 9 شروع کنین و بقیه فصل ها رو از جزوه یا کتابی که کم باشه پوشش بدید.
پیروز باشید

آخرین ویرایش:

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز

من تا حالا نشنیده بودم!!:surprised:
میشه با منبع بگین دلیل این حرفتونو؟

منم تا حالا نشنیدم، فقط 20% معدلت تو کنکور تاثیر داره نه چیز دیگه، اگرم دانشجوی دانشگاهایی مثل تهران یا شریف یا امیر کبیر و ... باشی معدل الف بشی بدون کنکور میری ارشد
اینجوری اگه بود اونایی که روزانه ضعیف قبول شدن که راحت این امتیاز رو بدست میارن!! اونوقت میدونی چندنفر تو کل دانشگاها هستن!!!:razz:
در ضمن رتبه 160 خب اگه معدلش خوب باشه کنترل شریف میاره دیگه این که چیز عجیبی نیست!!!

arshad1367

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی از مهندس کهن خبری داره؟ هر سال این موقع ها آزمون میذاشتا از شانس خوب ما امسال غیب شدن:w05:

hadaf1368

عضو جدید
منم تا حالا نشنیدم، فقط 20% معدلت تو کنکور تاثیر داره نه چیز دیگه، اگرم دانشجوی دانشگاهایی مثل تهران یا شریف یا امیر کبیر و ... باشی معدل الف بشی بدون کنکور میری ارشد
اینجوری اگه بود اونایی که روزانه ضعیف قبول شدن که راحت این امتیاز رو بدست میارن!! اونوقت میدونی چندنفر تو کل دانشگاها هستن!!!:razz:
در ضمن رتبه 160 خب اگه معدلش خوب باشه کنترل شریف میاره دیگه این که چیز عجیبی نیست!!!

نه دوستان، اتفاقا دقیقا این قانون هست.
تازه توی رتبه های بالا تقریبا تقسیم بر 10 میشه رتبه ات، یعنی مثلا رتبه حدود 1000 ، اگه نفر اول گرایش خودش توی دانشگاه خودش باشه، رتبه اش مثل 100 میشه و جایی قبول میشه که رتبه ی 100ی که رتبه یک نیست قبول میشه.
البته همونطور که بچه ها گفتن این قانون واسه رتبه های پایین، حدود 1/3 میشه...
مطمئنم:)

bolka

عضو جدید
یه سوال مهم در ارتباط معدل داشتم!

تاثیر معدل تو ارشد چقدره؟
ضرایب این معدلها برای همه دانشگاهها یکسانه؟ اینطور که شنیدم انگار ضریب معدل دانشگاه آزاد 1 هست برای سراسری 1.25 و یا یه همچین رقمایی!
این چقدر صحت داره؟؟

atena2

عضو جدید
سهمیه شاگرد اولی هست اما نه تقسیم رتبه
بلکه من اینجوری که میدونم اینطور بود که علاوه بر ظرفیت اعلام شده در دفترچه در هرگرایش و دانشگاه یک نفر هم اضافه میشه برای شاگرد اولها که بین خود اونها و رتبه شون رقابته
در حد یکی دو دانشگاه جابه جا م یکنه مثلا طرف بدون سهمیه ممکنه امیر کبیر قبول شه با سهمیه میشه تهران
اما خارج از ظرفیت اعلام شده است این چیزیه که زمان ما توی دفترچه مینوشت
اینم بگم خیلی از شاگرد اولها خبر دار نمی شوند و استفاده نمی کنند
البته فقط برای دانشگاههای دولتی روزانه هست

من خودم دانشگاهم خوب بود اما با ضریب معدلم فقط یک صدم تغییر کرد!! که فرقی به حالم نکرد !! و قبول نشدم
فکر کنم رتبه دانشگاهم دهم هست

atena2

عضو جدید
با توجه به اینکه توی کنترل دانشگاه تهران بالاتر از شریفه
160 با سهمیه شاگرد اولی عجیب نیست شریف قبول شده

arshad1367

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه دوستان، اتفاقا دقیقا این قانون هست.
تازه توی رتبه های بالا تقریبا تقسیم بر 10 میشه رتبه ات، یعنی مثلا رتبه حدود 1000 ، اگه نفر اول گرایش خودش توی دانشگاه خودش باشه، رتبه اش مثل 100 میشه و جایی قبول میشه که رتبه ی 100ی که رتبه یک نیست قبول میشه.
البته همونطور که بچه ها گفتن این قانون واسه رتبه های پایین، حدود 1/3 میشه...
مطمئنم:)

ببخشید این قضیه برای همه دانشگاه هاس یا دانشگاه های دولتی فقط؟

atena2

عضو جدید
من الان رفتم از سایت سازمان سنجش خوندم آیین نامه جدید استعدادهای درخشان رو
اگه جزو 10 درصد اول باشید یعنی اگه سی نفر هستید سه نفر اول می تونید استفاده کنید . بدون دادن کنکور
اولویت هم همون دانشگاهی هست که می خونید مگر اینکه دانشگاه دیگه قبول کنه
برای پیام نور هم هست !! اما فکر کنم توی همون پیام نور!! شاگر اول پیام نور رو که نمی یارن شریف!!
آزاد هم برای دانشجوهای خودش داره . من چند سال پیش دیده بودم ه دختره شاگرد اول بود توی تهران جنوب بدون کنکور یه گرایش خوب فرستاده بودنش که فقط قزوین داشت فکر کنم امنیت یا آی تی بود اما میخواست سراسری قبول شه و داشت میخوند

در ضمن اینها اصلا آزمون نمیدن
اون بنده خدا رتبه 160 هم با همت خودشون قبول شدن . تبریز قبولی ارشدش خوبه . استادای سخت گیری داره . وگرنه با سهمیه شاگرد اول می تونست همون تبریز بخونه اما خوب کنکور داده بهتر قبول شده
شاید شبانه هست . توی مدرک نمی نویسن . گفتم که تهران هم بالاتره توی کنترل از شریف
رتبه های بچه های گرایش های مختلف هم قاطی میشه مثلا 3 الکترونیک 50 کنترل هم ممکنه باشه به خطر دروس مشترک برای همین اون نفرات قبلش ممکنه گرایش های دیگه قبول شده باشند .

من دوستم با 400 شبانه مخابرات موج امیرکبیر میخوند.

http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=2&id=607

یه فایل پی دی اف هم هست شرایط رو توضیح داده نمی دونم روی چی زدم که برام باز شد
http://bn.pnu.ac.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=f31dadb0-9375-4c4c-9486-859ab4c6cfc6

آخرین ویرایش:

atena2

عضو جدید
در آخر هم نگران این چیزها نباشید همه مازاد بر ظرفیته

شما فقط بخونید

من تا مهر خوب خوندم اما نمی دونم چی شده که الان دو ماهه حتی یک کلمه هم نخوندم

حالا امیدوارم دوباره همتم رو جمع کنم و شروع کنم

Joe_Bel

کاربر ممتاز
کسی از مهندس کهن خبری داره؟ هر سال این موقع ها آزمون میذاشتا از شانس خوب ما امسال غیب شدن:w05:
سلام دوست عزیز
خوب بهتر هر وقت آقای کهن آزمون برگزار کردن کل برنامه م خراب شده در واقع یه دلیلی دیگه ای هم داره سوالات بیشتر شبیه تمرین هستش به ندرت سوالی پیدا میشه کمتر از 5 دقیقه حل بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.