تست های تالیفی مهندس تقدسی تا الان ندیده بودم هنوز شروع به دانلود نکردم باید عالی باشن
http://mtsignal.blogsky.com/1391/08/28/post-118/
http://mtsignal.blogsky.com/1391/08/28/post-118/
راستی بچه ها: دسته حسینیه زنجان رو حتما از تلویزیون ببینید!
وقتی به این دسته عزاداری رفتم، حتما برای همه شماها دعا میکنم...
از تلویزیون نگاه کنید، شاید منم نشون داد![]()

بابا داری خوب پیش میری که نگرانیت چیه منم دانشجو هستم میدونم واقعا سخته به هر دو برسی اما نظر من اینه امسال رو هدر نده و سعی کن کنکور رو همین امسال قبول شی اما درسای سختی برداشتی واحد هم زیاد برداشتیواقعا مخم ترکیده!!!
هر چی درس تابستون خوندم هم از یادم داره میره..........
اخه با درسای این ترم (کنترل مدرن و کنترل دیجیتال و کنترل صنعتی و تکنیک پالسو ابزار دقیق ) به امتحانات میانترم خوندن هم نمیرسم وای به حال درس کنکور؟؟؟
دوستان راهنمایی کنند.درس دانشگاه الان واجبتره یا درس کنکور؟؟
کلا چند روز هفته رو واسه کنکور وقت بگذارم؟؟
اینم بگم که فقط 4و5 شنبه دانشگاه میرم.
خلاصه بهم خیلی زور داره اون درسایی که تابستون خوندم هم از یادم بره!!
چطور از امروز جمع بندی کنم واسه کنکور؟؟؟
این هم بگم تا الان مدار و الک و کنترل و سیگنال و ریاضی مهندسی رو 2بار خوندم.ولی همش از یادم میره!!!
تست تو زمان قانونی هم اصلا تا حالا نزدم!!!![]()
فراموش کردن که طبیعیه واسه همه پیش میاد، چون حجم درسا زیاده، تستهای زمان بندی هم از اول دی بزن به نظرم الان نیاز نیست، اولویت با درسای دانشگاهته چون اول باید اونو تموم کنی(یه نصیحت هم از من به تو: معدلتو بکش بالا تا میتونی، 20 درصد تاثیر معدل کم نیست)واقعا مخم ترکیده!!!
هر چی درس تابستون خوندم هم از یادم داره میره..........
اخه با درسای این ترم (کنترل مدرن و کنترل دیجیتال و کنترل صنعتی و تکنیک پالسو ابزار دقیق ) به امتحانات میانترم خوندن هم نمیرسم وای به حال درس کنکور؟؟؟
دوستان راهنمایی کنند.درس دانشگاه الان واجبتره یا درس کنکور؟؟
کلا چند روز هفته رو واسه کنکور وقت بگذارم؟؟
اینم بگم که فقط 4و5 شنبه دانشگاه میرم.
خلاصه بهم خیلی زور داره اون درسایی که تابستون خوندم هم از یادم بره!!
چطور از امروز جمع بندی کنم واسه کنکور؟؟؟
این هم بگم تا الان مدار و الک و کنترل و سیگنال و ریاضی مهندسی رو 2بار خوندم.ولی همش از یادم میره!!!
تست تو زمان قانونی هم اصلا تا حالا نزدم!!!![]()
سپاس فراوان....بابا داری خوب پیش میری که نگرانیت چیه منم دانشجو هستم میدونم واقعا سخته به هر دو برسی اما نظر من اینه امسال رو هدر نده و سعی کن کنکور رو همین امسال قبول شی اما درسای سختی برداشتی واحد هم زیاد برداشتی
باز هم سپاس فراوان.فراموش کردن که طبیعیه واسه همه پیش میاد، چون حجم درسا زیاده، تستهای زمان بندی هم از اول دی بزن به نظرم الان نیاز نیست، اولویت با درسای دانشگاهته چون اول باید اونو تموم کنی(یه نصیحت هم از من به تو: معدلتو بکش بالا تا میتونی، 20 درصد تاثیر معدل کم نیست)
بنظر من رو سیگنال وقت بذار برا مهندسی پزشکی ضریبش 4 هست اگر نخوندی لااقل دوسه فصل مهمشو بخون بقیه رو همینجوری تقویت کنی عالیه ایشاالله قبولیمیگم بچه ها یه سوال این کارنامه 50 درصد اول نصیره مال خودمه با این اوصاف اگه این درسهایی که زدمو تقویت کنم و بقیه را دیگه نخونم فکر میکنید روزانه قبول بشم؟ من میخوام مهندسی پزشکی قبول شم.
![]()
منظورم جهت گشتاور نیرو اعمالی (تاو)
اگه کتاب عبدالعای داشته باشین مثالهای ص 85 تا 94 رو جهت گشتاور چه جوری بدست آورده
در اونجا B و m و V چه جوری شده
چه جوری جهت x,y یا z میشه ماله B و m ؛ جهت های B و m چه جوری بدست میاد ؟
Bو m مشخص شد بعدش راحته که تاو که ضرب خارجی میشه
با تشکر از زحمات شما دوست عزیز.دوستان خوبم خداحافظ برا همیشه .
دوستان خوبم خداحافظ برا همیشه .
ببخشید کدوم فصلهای سیگنال مهمترن؟بنظر من رو سیگنال وقت بذار برا مهندسی پزشکی ضریبش 4 هست اگر نخوندی لااقل دوسه فصل مهمشو بخون بقیه رو همینجوری تقویت کنی عالیه ایشاالله قبولی
ببخشید کدوم فصلهای سیگنال مهمترن؟
سلام
"سَلامٌ قَولً مِن رَبٍّ رَحيمٍ"
دوستان خوبم این پست به پیشنهاد چند تن از دوستان سفارش شده :
بیایید یه کار بسیار مهمی بکنیم که انجامش بسیار راحت است،
کار سختی نسیت, مشکل نیست, وقت گیر نیست،
فقط به یک همدلی و همیاری نیاز دارد.
:::.. ظهر روز عاشورا، موقع اذان ظهر، همگی، هر جا هستید، هر کاری می کنید،...:::
||/:::..."فقط برای یک دقیقه، همگی "دعای فرج امام زمان" را بخوانیم"...:::\||
هیچ وقتی از شما نمی گیره فقط اگه این پست را "فوروارد" کنید و دست به دست کنید تا تعداد زیادی آن را بخوانند قدمی بسیار بزرگ برداشتید.
لطفا بییاید فقط، چند کلیک ساده بکنیم تا به نتیجه بسیار بزرگ برسیم...
(اللهم ارزقنا شفاعة الحسين يوم الورود)
بسم الله...
فصل خواص اساسی سیستمها هم حتما بخون هر سال 2-3 تا سوال میادبه ترتیب اولویت مینوسیم البته این نظر منه
1. فصل سیستم های LTI حتما باید خونده بشه (ویژگی سیگنالهاوسیستم ها از نظر خطی علیت معکوس پذیری پایداری کانولوشن و....)
2. تبدیل فوریه گسسته در زمان
3. تبدیل فوریه پیوسته در زمان
4. تبدیل z
5. سری فوریه
6.تبدیل لاپلاس
7. نمونه برداری(من خودم این فصل و حذف کردم)
ببخشید کدوم فصلهای سیگنال مهمترن؟
سومین Homework بینش.دوستان گل ازمون های موسسه بینش فوق العاده هستش من امسال این ازمون ها رو شرکت کردم و خیلی هم راضی هستم. http://trainbit.com/files/9800399884/223.pdf
خو اینا که کل سیگنال شد . یه فصل هایی که بتونم 4-5 تا تست هم بزنم کافیهبه ترتیب اولویت مینوسیم البته این نظر منه
1. فصل سیستم های LTI حتما باید خونده بشه (ویژگی سیگنالهاوسیستم ها از نظر خطی علیت معکوس پذیری پایداری کانولوشن و....)
2. تبدیل فوریه گسسته در زمان
3. تبدیل فوریه پیوسته در زمان
4. تبدیل z
5. سری فوریه
6.تبدیل لاپلاس
7. نمونه برداری(من خودم این فصل و حذف کردم)
ممنون دوست عزیزمنم یه چیزی بگم ؟!
تبدیل فوریه هم مهمه !هر سال هم چند تایی ازش میاد!
برا تبدیل فوریه باید سری فوریه رو بلد باشین!
تبدیل و سری فوریه رو یاد گرفتین ،تبدیل لاپلاس و تبدیل z هم مشکلی ندارین !!
همه اشون بهم ربط دارن و مثل هم می باشن !!و اصلن هم سخت نیستن
این درس برخلاف ظاهرش ،اصلن درس سختی نیس ، شاید باور نکین ،ولی زودتر از بقیه ی درسا تموم میشه !و خیلی هم راحتر از درسی مثل مدار و الکترونیک و یا حتی کنترل هست ....
موفق باشین![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
|
|
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
|
|
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5656 | |