+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahid092

عضو جدید
دوستان من میخوام کارت شرکت در آزمونو اینترنتی بخرم: http://92.242.195.223/onlinepayment/creditcardlist.aspx?task=dt&cd=11
راهنمایی کنید هر 2 کارت اصلی و غیر انتفاعیو میشه یکجا خرید؟؟
بعد ازاون مهمتر موقع ثبتنام مشخصات کارت اصلیو باید وارد کنم دیگه؟؟بعد مشخصات کارت غیرانتفاعی پس کجا وارد میشه؟؟!!
یکی جواب بده

hoomif

عضو جدید
دوستانی که سنجش شرکت کردن: کارنامه ها اومده؟ جامعه آماریش مشخص نشده هنوز؟ امسال چندتا شرکت کننده داره؟

نه هنوز...فعلا کارنامه های اولیه اومده (فقط درصد ها) :razz: می گفتن به کنکور نزدیکه ولی فکر نمیکردم تا این حد باشه که اعلام نتایج اش هم مثل کنکور باشه...:biggrin:

omid-power

عضو جدید
دوستان من میخوام کارت شرکت در آزمونو اینترنتی بخرم: http://92.242.195.223/onlinepayment/creditcardlist.aspx?task=dt&cd=11
راهنمایی کنید هر 2 کارت اصلی و غیر انتفاعیو میشه یکجا خرید؟؟
بعد ازاون مهمتر موقع ثبتنام مشخصات کارت اصلیو باید وارد کنم دیگه؟؟بعد مشخصات کارت غیرانتفاعی پس کجا وارد میشه؟؟!!
یکی جواب بده

وحید جان کارت اصلی با غیرانتفایی را جدا باید خرید.یعنی اول یکیش را میخری بعد اون یکی را
با مشخصات کارت اصلی وارد میشی وشروع به پرکردن فرم ثبت نام میکنی. بعد تو فرم ثبت نام اونجاییکه میگه تمایل به غیرانتفایی داری یا نه؟ رمز غیرانتفایی را هم وارد میکنی

hoomif

عضو جدید
به ایشون پیام دادم، ولی جوابی دریافت نکردم!
اگه شما اطلاعاتی در این مورد دارید، لطفا دریغ نکنید!
:w27:

به نظر من که باید فقط به یکیش فکر کنی...مخصوصا اگه مثل پارسال اتوماسیون بیفته صبح کنکور برق...خیلی ها از دوستام خوب بودن ولی چون کنکور صبح رو شرکت کردند عصر سردرد شده بودند و کنکور برق رو خراب کردند...بازم صلاح مملکت خویش...:smile:

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه هنوز...فعلا کارنامه های اولیه اومده (فقط درصد ها) :razz: می گفتن به کنکور نزدیکه ولی فکر نمیکردم تا این حد باشه که اعلام نتایج اش هم مثل کنکور باشه...:biggrin:

:w15::w15::w25: چه باحال
آقا هروقت اومد خبرشو بدین برای امسال من که میخوان 3 آزمون جامع رو به شما بپیوندن:w36: مفیده

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
به ایشون پیام دادم، ولی جوابی دریافت نکردم!
اگه شما اطلاعاتی در این مورد دارید، لطفا دریغ نکنید!
:w27:
ببین دوست من اصولا خیلی از بچه های برق مثل خود من این رشته رو شرکت نکردن چون صبح همون روز آزمون برگزار میشه و انرژیتو واسه آزمون برق از دست میدی حتی اگه آزمون برق صبح بود این بعداز ظهر همه شرکت میکردن اما اینجوری ریسکش بالاست البته اگه یه نگاه به سوالاتش بندازی ساده تر از آزمون برقه
شما باید به علاقت بها بدی نه بازار کار مثلا من خودم خیلی مایلم شرکت کنم اما هرگز نمیتونم کنکور برق رو بهش ترجیح بدم من با الک به دنیا اومدم با الک هم میمیرم!:w47:(تکلیفم همینه که مشخص کردم و از دو دلی در اومدم) شما هم زودتر تکلیفتو مشخص کن و انرژیتو فقط رو یه آزمون بزار
این رشته واسه شرکت نفت خوبه خوب جذب میشی حقوقش خوبه اما دانشگاهش بار علمی خوبی نداره واسه ادامه تحصیل و رفتن به خارج هم نمیتونی زیاد فکر کنی در کل فقط بازار کارش خوبه(غذا و خوابگاهه خیلی خوبی هم داره!! ;))
امیدوارم مفید بوده باشه حرفام
موفق باشی

BalroG

عضو جدید
آیا پایان شب سیه سفید است..؟

آیا پایان شب سیه سفید است..؟

به نظر من که باید فقط به یکیش فکر کنی...مخصوصا اگه مثل پارسال اتوماسیون بیفته صبح کنکور برق...خیلی ها از دوستام خوب بودن ولی چون کنکور صبح رو شرکت کردند عصر سردرد شده بودند و کنکور برق رو خراب کردند...بازم صلاح مملکت خویش...:smile:

ببین دوست من اصولا خیلی از بچه های برق مثل خود من این رشته رو شرکت نکردن چون صبح همون روز آزمون برگزار میشه و انرژیتو واسه آزمون برق از دست میدی حتی اگه آزمون برق صبح بود این بعداز ظهر همه شرکت میکردن اما اینجوری ریسکش بالاست البته اگه یه نگاه به سوالاتش بندازی ساده تر از آزمون برقه
شما باید به علاقت بها بدی نه بازار کار مثلا من خودم خیلی مایلم شرکت کنم اما هرگز نمیتونم کنکور برق رو بهش ترجیح بدم من با الک به دنیا اومدم با الک هم میمیرم!:w47:(تکلیفم همینه که مشخص کردم و از دو دلی در اومدم) شما هم زودتر تکلیفتو مشخص کن و انرژیتو فقط رو یه آزمون بزار
این رشته واسه شرکت نفت خوبه خوب جذب میشی حقوقش خوبه اما دانشگاهش بار علمی خوبی نداره واسه ادامه تحصیل و رفتن به خارج هم نمیتونی زیاد فکر کنی در کل فقط بازار کارش خوبه(غذا و خوابگاهه خیلی خوبی هم داره!! ;))
موفق باشی

خیلی ممنون که به سوال من پاسخ دادین و نظرات خودتون رو بیان کردین.
ولی خب آینده کاری خیلی مهمه! (خیلی خیلی مهمه!)
الآن دایی بنده، در رشته صنایع (مقطع کارشناسی ارشد) داره از دانشگاه علم و صنعت فارغ التحصیل میشه! همین الآن کارش تضمین شده هستش! ولی چند نفر از هم خوابگاهیاش که دارن توی همون دانشگاه و توی همون مقطع، در رشته برق فارغ التحصیل میشن، از انتخابشون پشیمان هستن! نمیتونن یه کار درست و حسابی پیدا کنن! به داییم میگفتن: ما برقیا از همه بیشتر درس میخونیم، از همه بیشتر زجر میکشیم، آخرش هم به سختی کار پیدا میکنیم! (تازه اگه پیدا کنیم!) میگن وضعیت برق دیگه خیلی افتضاح شده! پیام نور یالغوزآباد هم داره برق میده بیرون!
سه نفر از دوستای من که پارسال توی رشته مخابرات سیستم دراومدن صنعتی شریف، تابستون که اومده بودن اینجا، میگفتن تا اینجاش که نتونستیم توی تهران یه کار دست و حسابی پیدا کنیم! تازه هفته پیش شنیدم که دو نفرشون که توی آزمون مخابرات تهران شرکت کرده بودن، قبول شدن! از یه طرف خوشحال بودم که بالاخره تونستن یه کاری پیدا کنن، ولی از یه طرف دیگه ناراحت بودم که این همه درس بخونی، با معدل بالا از کارشناسی فارغ التحصیل بشی، توی شاخ ترین دانشگاه کشور و تاپ ترین رشته و گرایش برق ادامه تحصیل بدی، آخرش بشی کارمند مخابرات!!!
برای همین یه کم از رشته برق زده شدم! فعلا دارم ادامه میدم، ولی خب ناامید شدم از رشته ام!
از دوستان خواهش میکنم که نظرات خودشون رو اعلام کنن...

یونس313

عضو جدید
سلام

دوستان

فیلم آموزشی الکترومغناطیس توووپ سراغ دارین!!؟

سلام
زبان اصلی می خوای یا با زیرنویس فارسی .دی

فقط یک مجموع فیلم اموزشی وجود داره اون هم مال باغستانی . محمد یک پیشتهاد بهت میدم : برو موسسه بینش جزوه اماده باغستانی رو اونجا می فروشند . ویس کلاس ها رو هم از یکی بگیر

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررسی کردم. همون صفر مثبت درسته. توی فرمول کتاب هم که دادید ننوشته df/dt در چه لحظه ای به دست میاد. احتمالاً فرمول صفر منفی رو نوشته اونجا.
همه سئوالات با صفر مثبت به جواب میرسن و با صفر منفی به جواب نمیرسم.

این یکی از مشکلات درس بررسی هست. چون از سال 84 توی کنکور اومد، زیاد ازش سئوالی وجود نداره. ولی اون کتاب همه سئوالات سراسری داخلش هست. اگه دنبال سئوال بیشتر هستید باید برید سراغ سئوالای دانشگاه آزاد که شباهت زیادی به سراسری نداره.
پیشنهاد میکنم همون سئوالات رو چند دور بخونید تا روشون مسلط شید و واسه تمرین بیشتر سئوالات آزمونایی که دوستان میذارن رو حل کنید.

نه اون صفر مثبت هست با توجه به قضیه مقدار اولیه که جوابو تو صفر مثبت میده پایین همین صفحه رو نگاه کنین

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی یه سوال دیگه برای مقدار نهایی باید پایداری رو چک کرد. ولی تا اونجایی که من یادمه برای مقدار اولیه شرط پایداری نداشتیم داشتیم؟

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
این یکی از مشکلات درس بررسی هست. چون از سال 84 توی کنکور اومد، زیاد ازش سئوالی وجود نداره. ولی اون کتاب همه سئوالات سراسری داخلش هست. اگه دنبال سئوال بیشتر هستید باید برید سراغ سئوالای دانشگاه آزاد که شباهت زیادی به سراسری نداره.
پیشنهاد میکنم همون سئوالات رو چند دور بخونید تا روشون مسلط شید و واسه تمرین بیشتر سئوالات آزمونایی که دوستان میذارن رو حل کنید.

سپاسگزارم:gol:

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی یه سوال دیگه برای مقدار نهایی باید پایداری رو چک کرد. ولی تا اونجایی که من یادمه برای مقدار اولیه شرط پایداری نداشتیم داشتیم؟

برای استفاده از مقدار اولیه هیچ قید و بندی وجود نداره و به راحتی استفاده میشه

milad mansoury

عضو جدید
خیلی ممنون که به سوال من پاسخ دادین و نظرات خودتون رو بیان کردین.
ولی خب آینده کاری خیلی مهمه! (خیلی خیلی مهمه!)
الآن دایی بنده، در رشته صنایع (مقطع کارشناسی ارشد) داره از دانشگاه علم و صنعت فارغ التحصیل میشه! همین الآن کارش تضمین شده هستش! ولی چند نفر از هم خوابگاهیاش که دارن توی همون دانشگاه و توی همون مقطع، در رشته برق فارغ التحصیل میشن، از انتخابشون پشیمان هستن! نمیتونن یه کار درست و حسابی پیدا کنن! به داییم میگفتن: ما برقیا از همه بیشتر درس میخونیم، از همه بیشتر زجر میکشیم، آخرش هم به سختی کار پیدا میکنیم! (تازه اگه پیدا کنیم!) میگن وضعیت برق دیگه خیلی افتضاح شده! پیام نور یالغوزآباد هم داره برق میده بیرون!
سه نفر از دوستای من که پارسال توی رشته مخابرات سیستم دراومدن صنعتی شریف، تابستون که اومده بودن اینجا، میگفتن تا اینجاش که نتونستیم توی تهران یه کار دست و حسابی پیدا کنیم! تازه هفته پیش شنیدم که دو نفرشون که توی آزمون مخابرات تهران شرکت کرده بودن، قبول شدن! از یه طرف خوشحال بودم که بالاخره تونستن یه کاری پیدا کنن، ولی از یه طرف دیگه ناراحت بودم که این همه درس بخونی، با معدل بالا از کارشناسی فارغ التحصیل بشی، توی شاخ ترین دانشگاه کشور و تاپ ترین رشته و گرایش برق ادامه تحصیل بدی، آخرش بشی کارمند مخابرات!!!
برای همین یه کم از رشته برق زده شدم! فعلا دارم ادامه میدم، ولی خب ناامید شدم از رشته ام!
از دوستان خواهش میکنم که نظرات خودشون رو اعلام کنن...
دوست عزیز هیچ میدونی حقوق مخابرات چقده؟:biggrin:زییییییییییییییاد

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره منم فکر میکنم نداره ولی تو کتاب پوران برای مقدار اولیه شرط گذاشته بالا تو عکس علامت زدم !!!

آره تو کتاب اشتباه نوشته!:smile: برای مقدار اولیه هیچ شرطی نیاز نداریم
در ضمن نمیدونم بحث قبلیتون سر چی بود ولی تو مقدار اولیه مقدار 0+ رو میده بهمون
مثلا تابع پله رو در نظر بگیرید که مقدار اولیش میشه 1 که همون 0+ تابع پله ست

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
اره منم فکر میکنم نداره ولی تو کتاب پوران برای مقدار اولیه شرط گذاشته بالا تو عکس علامت زدم !!!

آره تو کتاب اشتباه نوشته!:smile: برای مقدار اولیه هیچ شرطی نیاز نداریم

دوستان عزیز ، ببخشینا توی بحثتون مداخله می کنما !!

این که گفته باید S F(S) پایدار باشه ، دلیلش اصلن ربطی به مدار نداره !!یعنی شما باید به چشم ریاضی بهش نگاه کنی !!

بنا به قضیه ی وجود لاپلاس ، شرط لازم و نه کافی برای وجود تبدیل لاپلاس تابع f(t) اینه که :
الف :

1. تابع fتو بازه ی t>O قطعه قطعه پیوسته باشه
  2. 2. تابع هم مرتبه نمایی باشد.
حالا
ب :.هرگاه f توی بازه ی t>0 قطعه قطعه پیوسته و نمایی باشه اون وقت :اگه تبدیل لاپلاس داشتیم میشه نتیجه ی زیر رو گرفت !که
Lim F (S) =0 وقتی S بره به بی نهایت !

ج.وهرگاه هم f بر t>0 قطعه قطعه پیوسته وهم مرتبه نمایی باشه ، انگاه وقتی که S بره به بی نهایت ، S F (S) کرانداره ! یا همون پایداره !

از روضه های بالا معلوم میشه که اگر LimF (s) مخالف صفر شه ( وقتی s بره بی نهایت ) و یا اگه S F (S) بی کران باشه (ناپایدار ) در این صورت f(t) نمی تونه یه تابع قطعه قطعه پیوسته یا هم مرتبه نمایی باشه !! و تابع نمی تونه تبدیل لاپلاس داشته باشه !لذا شرط پایدار بودن SF(S) واسه اینه و هیچ ربطی به درس شیرین مدار نداره !!

;)

Muhammad1986

عضو جدید
سلام
زبان اصلی می خوای یا با زیرنویس فارسی .دی

فقط یک مجموع فیلم اموزشی وجود داره اون هم مال باغستانی . محمد یک پیشتهاد بهت میدم : برو موسسه بینش جزوه اماده باغستانی رو اونجا می فروشند . ویس کلاس ها رو هم از یکی بگیر

سلام

زبان اصلی میخوام چیکار!!؟

:)
اما توی نت یه فیلم آموزشی هم دیدم واسه الکترومغناطیس فک کنم ماله مولف کتاب پوران پژوهش باشه.

یه نگاهی اینجا بندازین:

کسی از دوستان این فیلم آموزشی رو دیده!؟بدرد میخوره!!؟

http://www.meratshop.com/product/11/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D8%BA%D9%86%D8%A7%D8%B7%DB%8C%D8%B3/

آخرین ویرایش:

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز ، ببخشینا توی بحثتون مداخله می کنما !!

این که گفته باید S F(S) پایدار باشه ، دلیلش اصلن ربطی به مدار نداره !!یعنی شما باید به چشم ریاضی بهش نگاه کنی !!

بنا به قضیه ی وجود لاپلاس ، شرط لازم و نه کافی برای وجود تبدیل لاپلاس تابع f(t) اینه که :
الف :

1. تابع fتو بازه ی t>O قطعه قطعه پیوسته باشه
  2. 2. تابع هم مرتبه نمایی باشد.
حالا
ب :.هرگاه f توی بازه ی t>0 قطعه قطعه پیوسته و نمایی باشه اون وقت :اگه تبدیل لاپلاس داشتیم میشه نتیجه ی زیر رو گرفت !که
Lim F (S) =0 وقتی S بره به بی نهایت !

ج.وهرگاه هم f بر t>0 قطعه قطعه پیوسته وهم مرتبه نمایی باشه ، انگاه وقتی که S بره به بی نهایت ، S F (S) کرانداره ! یا همون پایداره !

از روضه های بالا معلوم میشه که اگر LimF (s) مخالف صفر شه ( وقتی s بره بی نهایت ) و یا اگه S F (S) بی کران باشه (ناپایدار ) در این صورت f(t) نمی تونه یه تابع قطعه قطعه پیوسته یا هم مرتبه نمایی باشه !! و تابع نمی تونه تبدیل لاپلاس داشته باشه !لذا شرط پایدار بودن SF(S) واسه اینه و هیچ ربطی به درس شیرین مدار نداره !!

;)

ممنون بابت توضیحاتت دوست عزیز، اما ماهم در حوزه مدار برسی کردیم و گفتیم نیازی به اون شرط نیست;)

omid-power

عضو جدید
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید
پیشاپیش از همه ممنونم:gol:
همراه با درس خوندن تست هم میزنم(بسته به منبعی که میخونم ممکنه تستهای منتخب 5-6 سال اخیر باشه یا کل تستهای 10 -15 سال اخیر یا منتخبی از تستهای برق 5-6 سال اخیر) .
حالا بنظرتون بعداز اینا آزمونهای آزمایشی را بزنم یا مثلا علاوه بر تستهای 5-6 سال اخیر برق تستهای 10-15 سال همه رشته ها را بزنم؟

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید
پیشاپیش از همه ممنونم:gol:
همراه با درس خوندن تست هم میزنم(بسته به منبعی که میخونم ممکنه تستهای منتخب 5-6 سال اخیر باشه یا کل تستهای 10 -15 سال اخیر یا منتخبی از تستهای برق 5-6 سال اخیر) .
حالا بنظرتون بعداز اینا آزمونهای آزمایشی را بزنم یا مثلا علاوه بر تستهای 5-6 سال اخیر برق تستهای 10-15 سال همه رشته ها را بزنم؟

سلام دوست گرامی
به نظر من !شما به تست های کتابی که می خونی اکتفا کن (نیازم نیس همه ی تست هاشو بخونی )!بعد از اتمام کتاب ، روی سه جلدی مجموعه سوالات ارشد انتشارات دانشگاه تهران کار کن !!نه یه دور ...نه دو دور ....هرچند دور که می تونی !!! هیچی رو هم از قلم ننداز !!...اون وقت اگه وقت اضاف اوردی ، تست های دیگر رشته و یا آزمون ازمایش ها رو هم کارکن !! این نظر منه !
موفقیت همه ، آرزوی منه

آخرین ویرایش:

BalroG

عضو جدید
دوست عزیز هیچ میدونی حقوق مخابرات چقده؟:biggrin:زییییییییییییییاد

اگه شما به 1.200.000 تومن میگین زیاد، قبول! زیاده!
ولی آیا با این پول میتونی تو تهران کاری بکنی؟ میدونی اجاره خونه چقدره تو تهران؟
همین الآن 3تا از دوستام که دارن تو تهران کار میکنن، یه خونه 50متری اجاره کردن، 40.000.000 پول پیش دادن، با ماهی 500.000 اجاره خونه! باورتون میشه؟ تازه اونم به زور و با واسطه پیدا کردن! میگن این 6ماهه اخیر، اجاره خونه تو تهران نجومی رفته بالا!
این 3نفر از سال 88 رفتن تهران دارن کار میکنن، ماهیانه هرکدوم تقریبا 1.600.000 درمیارن، ولی میگن تا همین الآن نتونستیم یه پول درست و حسابی پس انداز کنیم! تا اونجایی که من میشناسمشون اهل ولخرجی و عیاشی هم نیستن!

ansari1404

عضو جدید
موفق باشی
Untitled.jpgدوست عزیز نگاهی به ظرفیت قبولی در این رشته کردی ؟ فقط 12 نفر دانشگاه صنعت نفت میخواد و محل تحصیل اهوازه و البته دانشگاه شیراز هم 60 نفر بصورت مجازی پذیرش داره . به نظر خودت اگه توان قبولی تو این رشته رو داری و البته علاقه مند هم هستی معطلش نکن و برو

BalroG

عضو جدید
مشاهده پیوست 121823دوست عزیز نگاهی به ظرفیت قبولی در این رشته کردی ؟ فقط 12 نفر دانشگاه صنعت نفت میخواد و محل تحصیل اهوازه و البته دانشگاه شیراز هم 60 نفر بصورت مجازی پذیرش داره . به نظر خودت اگه توان قبولی تو این رشته رو داری و البته علاقه مند هم هستی معطلش نکن و برو

اگه میدونستم که وقتی جذب شرکت نفت شدم، میتونم انتقالی بگیرم برای تهران یا شهر خودمون، اصلا درنگ نمی کردم! ولی میگن انتقالی گرفتن خیلی سخته! حتی میگن این چندسال اخیر دیگه محال شده و باید یه پارتی کلفت برای این کار داشته باشی! و باید همون عسلویه یا مناطق عملیاتی دیگه بمونی! درسته با این که اونجا میمونی حقوقت بالاست، ولی باید همون جا موندگار بشی! و این خیلی بده! خیلی بد...

hoomif

عضو جدید
آقا تبریک...:Dدیگه از جنگ خبری نیست...:Dحالا دیگه با خیال راحت میتونم درس خوندن رو شروع کنم...:twisted:

وضعیت
موضوع بسته شده است.