دوستان سلام
یه سوالی میخاستم بپرسم ولی میدونم خیلی میان میگن ای بابا بازم این سوال !!!!
در مورد یه منبع خوب واسه ریاضی مهندسی
میدونم زیاد در مورد منابه بحث شده ولی یه لطفی کنین یه بار دیگه بگین ، خودم چندین صفحه رو تو این تاپیک زیر رو کردم ولی خوب تعداد پست ها خیلی زیاد بود
حالا اگه میشه بگین چی خوبه واسه ریاضی مهندسی ؟
خودم پارسه رو دارم یه سری از دوستان خیلی تعریفشو کرده بودن ولی وقتی میخام تستاشو بزنم معمولن ایده ای برای حلش ندارم ، نمیدونم بقیه کتابا رو اگه خوندین فرقشو با این پارسه بگین ؟ پارسه که حدود 1000 صفحه حالا شاید کمتر میشه . بقیشون چند صفحه هستن ؟
در مورد کتاب کریمی و کتاب حاجی جمشیدی و کتابای معروف دیگه هم اگه خوندین یه راهنمایی بهم بدین ممنون میشم![]()
کجا نوشته اینا طراحن!!!!!بالاخره طراحای سوالای آزمونهای سنجش هم مشخص شد!
اینم لینکش
سلام
بهترین کتاب ، کتاب مهندس مومن زاده هست
مهندس برو مدرسان بخون.کتاب پارسه زیادی به سمت جزئیات رفته و آدمو خسته میکنه(البته این نظر منه)مدرسان درسنامه خیلی خوب و روانی داره . در ضمن آخر هر فصل کلی تست داره.
مهندس شما چیزی از رشته کارشناسی ارشد سیستمهای هدایت و کنترل در دانشگاه مالک اشتر میدونید؟
ممنون از راهنماییت
میشه بگی نویسنده ش کیه ؟
و راجع به سوالت شرمنده اطلاعی ندارم
آقاجان همشون خوبن! انقدر حساس نیاشید روی کتابا، شما فکر میکنی وقتی کسی میگه فلان کتاب بهترینه، نشسته 5 تا کتاب رو خورده و مقایسه کرده و آخرش به این نتیجه رسیده که اون کتاب بهترینه؟؟؟بین مدرسان و نصیر کریمی و مومن زاده کدومش درس نامه قوی تری داره ؟ و کدوم واسه تست خوبه ؟
اقا مهران احسنت به این ظرز فکرت واقعا گل گفتیآقاجان همشون خوبن! انقدر حساس نیاشید روی کتابا، شما فکر میکنی وقتی کسی میگه فلان کتاب بهترینه، نشسته 5 تا کتاب رو خورده و مقایسه کرده و آخرش به این نتیجه رسیده که اون کتاب بهترینه؟؟؟
خیر، بعضیا فقط تبلیغ میکنن، بعضیا از روی تعصب حرف میزنن، بعضیا هم شنیدههای دیگران رو میگن.
به این نصیحت بنده گوش کنید و اینجوری نباشید که تا نفر گفت فلان کتاب به درد نمیخوره و اون یکی بهتره، سریع ناامید شید و کتاب رو بندازید دور!
کریمی، معتقدی، مومن زاده هر سه کتاب خوبی هستن، رتبه 1 کریمی خونده، رتبه 2 مومن زاده، رتبه 3 معتقدی ...
امیدوارم دوستان امروز که 6 مهر هست دیگه بحث منابع رو تموم کنن و یه کتاب انتخاب کنن و بخونن!!![]()
آریاز کتاب قدیمیای هست و 5 یا 6 سال میشه که تغییری نکرده و فقط سئوالات کنکورهای هر سال بهش اضافه میشه. نویسندش هم که چند سالی هست خارج از ایران تشریف دارن. درسنامه اون ضعیفه اما من حل سئوالات اون رو قبول دارم.اقا مهران احسنت به این ظرز فکرت واقعا گل گفتی
اقا مهران میشه برا کسی که پایش ضعیفه بگی کنترل چی خوبه بخونیم؟اریاز یا پوران؟
اقا مهران احسنت به این ظرز فکرت واقعا گل گفتی
اقا مهران میشه برا کسی که پایش ضعیفه بگی کنترل چی خوبه بخونیم؟اریاز یا پوران؟
محمد خجالتی بکش برو درست رو بخون بدبخت . هر روز با یک اسم می یای می گی مدار مدرسان کتاب خوبیه یا نه پوران نمودنم چه .. . کنرل پوران ... الکترونیک ناصح .......خودت احمقی یا ما رو احمق فرض کردی حداقل طرز سوال پرسیدنت رو عوض کن . اصلا برو قلم چی .![]()
کتاب کنترل پوران الان بهترین کتاب تو این زمینه هست با توجه به اینکه مخصوصا در قسمت نایکوییست که اکثر کتابها ناتوان نشون دادن این کتاب خیلی بهتر توضیح داده. و کاملا هم از صفر شروع کرده.[/QUOTEممنونم اقا مسعود لطف کردین راهنمایی کردین
قصد دخالت نداشتم فقط هدفم کمک کردن بود.
سلام
من از اسفند روی کنترل و سیگنال کار کردم چند تا کتاب کنترل رو هم نصف و نیمه خوندم ولی هیچ کدوم بدردم نخورد ولی سیگنال رو تا فصل 7 پیش رفتم خیلی کتاب خوبی بود کتاب راهیان
کنترل قراره تهران کلاس استاد شیرین آبادی رو برم.
قصد توهین بهت رو ندارم و برای آگاه کردنت میگم نه تحقیر کردنت واقعا برات متاسفم! با این ادبیات کوچه بازاریت!
خیر سرت مهندس برقی بچه ی میدون تره بار که نیستی !
اما در مورد قلم چی
همیشه توی زندگیت یاد بگیر وقتی با یکی هماهنگ شدی به جای دست انداختن و مسخره کردنش یه باری رو از روی دوشش ور داری اونوقت به خودت بگو مرد!
گیرم من یه درد دلی از قلم چی کردم شما باید منو مسخره کنی؟؟
امام علی علیه السلام:
-مبادا کسی را به تمسخر بگیری چه بسا روزگار بدتر از آن را برایت در آستین داشته باشد
-منافقان همان انسان هایی هستند که به هنگام فشار پرده دری میکنند
اینجا همه با هم دوستیم! پس به جای کمک کردن به همدیگه نباید مثل خروس جنگی روی سر کول هم بپریم
من اینجا از بعضی از دوستان مثل:
ایدین-احسان-یونس-علی- مهران و..خیلی چیزا یاد گرفتم و از همشون ممنونم
موفق باشید
خدانگهدار
سلام دوست گرامی اپنهایم مرجع است اما برا فهم بهتر یا کتاب مومن زاده یا تقدسی رو بگیر هردو بسیار عالی هستند و از صفر درس دادنسلام دوستان. این ترم سیگنال و سیستم دارم. استادمون کتاب اپنهایم رو معرفی کرده و از رو اون داره درس میده. نظر شما چیه به جایکتاب اپنهایم کتاب مومن زاده راهیان ارشد رو بخونم. ممنون
سلام کتاب اپنهایم از هر لحاظی که فکر کنی الان بیشترین کمک رو به شما میکنه چون خیلی کتاب کاملی هست شما اگه واسه کنکور هم روی اپنهایم مسلط باشی به کتاب دیگه ای نیازی نداری.سلام دوستان. این ترم سیگنال و سیستم دارم. استادمون کتاب اپنهایم رو معرفی کرده و از رو اون داره درس میده. نظر شما چیه به جایکتاب اپنهایم کتاب مومن زاده راهیان ارشد رو بخونم. ممنون
آقاجان همشون خوبن! انقدر حساس نیاشید روی کتابا، شما فکر میکنی وقتی کسی میگه فلان کتاب بهترینه، نشسته 5 تا کتاب رو خورده و مقایسه کرده و آخرش به این نتیجه رسیده که اون کتاب بهترینه؟؟؟
خیر، بعضیا فقط تبلیغ میکنن، بعضیا از روی تعصب حرف میزنن، بعضیا هم شنیدههای دیگران رو میگن.
به این نصیحت بنده گوش کنید و اینجوری نباشید که تا نفر گفت فلان کتاب به درد نمیخوره و اون یکی بهتره، سریع ناامید شید و کتاب رو بندازید دور!
کریمی، معتقدی، مومن زاده هر سه کتاب خوبی هستن، رتبه 1 کریمی خونده، رتبه 2 مومن زاده، رتبه 3 معتقدی ...
امیدوارم دوستان امروز که 6 مهر هست دیگه بحث منابع رو تموم کنن و یه کتاب انتخاب کنن و بخونن!!![]()
یه مورد دیگه ای که سوال داشتم اینه که سال پیش که تعداد سوالا کم شده بود از هر کدوم از درسای معادلات ، آمار و ریاضی مهندسی چند تا تست اومده بود ؟
قبلن که آمار 2 یا 3 تا میومد .
سلام دوستان. این ترم سیگنال و سیستم دارم. استادمون کتاب اپنهایم رو معرفی کرده و از رو اون داره درس میده. نظر شما چیه به جایکتاب اپنهایم کتاب مومن زاده راهیان ارشد رو بخونم. ممنون
اوپنهایم خیلی قدیمی شده فقط بدرد آزاد میخوره من 4 تا از سوالو رو حتی بصورت سوالم نگاه نکردم گزینه درست زدم حتی اعدادم عوض نشده یود
برای سراسری اوپنهایم وقت تلف کردنه
ریاضی مهندسیم مدرسان به نظر من تعریفی نداره واقعیتش متن شم زیاد روان نیست شاید شما یا ریاضیتون خیلی خوبه یا کتابهای دیگه رو ندیدن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5656 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 |