تو خریدن کتاب اسلام پناه شک نکن یعنی دیدی بهت میده که کلا اکثر سوالات رو بدون هیچ فرمولی حل میکنی فقط دیودش ضعیف هست. ودرسنامش کامل نیست مدل حل سوالاش فوق العادسسلام دوستان
من الکترونیکو از دکتر لطیفی چاپ 89 خوندم . خیلی خوب بود
و سوالات کنکور تا 89 حل کردم مشکل نداشتم اما کنکور دو سال اخیر احتیاج به تمرینات بیشتره
اگه بخوام بهتر به این درس مسلط بشم چکار کنم
من کتاب اسلام پنارو ندیدم چه جوری به نظر شما اونو سفارش بدم
یا حل تمرینات دکتر رضوی
لطفا کمکم کنید ولی مثل مدار پوران پژوهش نباشه که ازش تعریف میکردن
خوب شد دیدمش در حد صفر بود
در ضمن فردا سوالات سیگنالو براتون میزارم
؟؟تو خریدن کتاب اسلام پناه شک نکن یعنی دیدی بهت میده که کلا اکثر سوالات رو بدون هیچ فرمولی حل میکنی فقط دیودش ضعیف هست. ودرسنامش کامل نیست مدل حل سوالاش فوق العادس
؟؟
اقای ارشد 1367 یعنی کسی که پایش ضعیفه با توجه به اینکه میگی درسنامه اسلام پناه کامل نیست باید چی بخونه؟خوبه قبلش ناصح بخونه؟درمورد کنترل چی اطلاع داری چی خوبه میگن رضایی زیاد غلظ داره
بنظر من اصلا کتاب اسلام پناه پایه خاصی تو الکترونیک نمیخواد بیشتر تحلیل مداریه!!! البته یه سری مقدمات الکترونیک باید بلد باشی... اگه پایتون خوب نیست میتونید ناصح بخونید .لی من نخوندمش دوستان توصیه میکنند. من لطیفی رو هم خوندم متاسفانه کار هرکسی نیست این کتاب و کامل بگیره ...؟؟
اقای ارشد 1367 یعنی کسی که پایش ضعیفه با توجه به اینکه میگی درسنامه اسلام پناه کامل نیست باید چی بخونه؟خوبه قبلش ناصح بخونه؟درمورد کنترل چی اطلاع داری چی خوبه میگن رضایی زیاد غلظ داره
اولی امکانش تقریبا صفره چون قطعا زودتر اینجور چیزا رو خبر میدن.1 روزه شدن کنکور در کیفیت و کمیت مطالعه تاثیر نمیذاشت که دیر گفتن اما حذف یک درس یا 1 ماه زودتر برگزار شدن دیگه واقعا بعیده.
سلام
اتفاقا اصلا بعید نیست
هیچ وقت یادم نمیره سال 1387 که ارشد دادم تا سر جلسه نشستیم دیدیم سولات 15 تا شده بود و زبان عمومی به درسها اضافه شده بود. حتی یه هفته قبل هم اعلام نکردن
پس عجیب نیست که کنکور یک ماه زودتر برگزار بشه
چون کنکور دکتری قراره اسفند (شایدم بهمن) برگزار بشه پس احتمالش هست که کنکور ارشد یک ماه زودتر برگزار بشه تا امکانات برگزاری دو کنکور پشت سر هم فراهم بشه
در ضمن ، امسال به احتمال خیلی زیاد کنکور دانشگاه آزاد و دولتی تجمیع میشه و دیگه نمیشه به یه ماه خوندن راحت دانشگاه آزاد قبول شد
سلام
اتفاقا اصلا بعید نیست
هیچ وقت یادم نمیره سال 1387 که ارشد دادم تا سر جلسه نشستیم دیدیم سولات 15 تا شده بود و زبان عمومی به درسها اضافه شده بود. حتی یه هفته قبل هم اعلام نکردن
چون کنکور دکتری قراره اسفند (شایدم بهمن) برگزار بشه پس احتمالش هست که کنکور ارشد یک ماه زودتر برگزار بشه تا امکانات برگزاری دو کنکور پشت سر هم فراهم بشه
در ضمن ، امسال به احتمال خیلی زیاد کنکور دانشگاه آزاد و دولتی تجمیع میشه و دیگه نمیشه به یه ماه خوندن راحت دانشگاه آزاد قبول شد
تو خریدن کتاب اسلام پناه شک نکن یعنی دیدی بهت میده که کلا اکثر سوالات رو بدون هیچ فرمولی حل میکنی فقط دیودش ضعیف هست. ودرسنامش کامل نیست مدل حل سوالاش فوق العادس
دوستان پارسال شایعه شده که کنکور یه روزه میشه و شد!
دو تا شایعه جدید شنیدم که شاید بهتر باشه بدونید:
1- کنکور ممکنه یک ماه زودتر برگزار شه (منبع:شیرینآبادی)
2- آمار ممکنه حذف بشه.
من شخصاً احتمال خیلی کمی میدم که درست باشن، اما خودم رو آماده کردم که اگه درست بودن جا نخورم!!![]()
سلام
اتفاقا اصلا بعید نیست
پوران کتابی خوبیه اما بهتراز اون مدرسانه
اما من خودم اوگاتا با کتاب جاهد مطلق رو انتخاب کردم بعد میرم سراغ تست ها
چون کنترل باید مفهومی خونده بشه شاید بچه ها خودشون هزار بار گفتن باید مفهومی خونده بشه
دوست عزیز کتاب آقای سجادیان (برخلاف شخصیت برجسته علمی که داارن) 2 زار نمیارزه ! من واقعا تعجب میکنم ازاین نظر شما!!!این کتاب اصلا درسنامه درست حسابی نداره چطور میگید از پوران بهتره؟؟
من 2 بار کل کتاب پوران و 3 بار بخش نایکوییست این کتاب رو کاویدم!!!!!!! تنها کتابی که در حال حاضر با اختلاف خیلی زیادی از بقیه کتب کنترل جلوتره همین کتابه عزیز جان.من نمیفهمم چرا این غلطهای املایی رو دارید اینقد گندش میکنید واقعا؟؟
در مورد کتاب جاهد هم حرف نزنم واقعا واقعا بهتره!کتاب پارسه ایشون حتی فهرست نداشت!!!!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5656 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 |