+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

EECi

مدیر بازنشسته
الان علیه من روزه سکوت گرفتید؟!:biggrin::)
باشه ، یکی تاپیکش رو بزنه
ولی با این قوانین:
1-قرار دادن کتاب های ایرانی ممنوع!
2-قرار دادن جزوات کنکوری بدون اجازه استاد مربوطه ممنوع!

موفق باشید:gol:

dars

عضو جدید
داش گلم اینجا ایرونه اگه قانون نباشه ....حلال حروم که سرمون میشه.
البته داش گلم ببخشید که من جواب دادم , ولی هدف یه چیز دیگس .کنکور وسیلس.

دمه همه بچه محلامون گرم.

خیلی ببخشیدا اما اینکه یه سری از بچه ها که تو تهران زندگی میکنن و میتونن برن کلاس استادایی که کی میدونه که خودشون طراح سوالای کنکور باشن و در لابلای نکته ها چیزایی رو میگن که مستقیما میتونه اون عده رو برای رسیدن به هدف که همون تست های کنکور هست کمک کنه به نظر شما انصافه؟ اصلا این روش بالا اومدن با این طرز فکری که شما دارین حلاله؟ ما هایی که استادای اطرافمون یکی از یکی بدتره و خودت سر کلاسشون میتونی ایراداشون رو بهشون بگی و جوابی هم ازشون نشنوی با چه امیدی باید به فکر رتبه های خیلی خوب باشیم؟ غیر از اینه که امیدمون باید به کتاب ها و جزوه های همون استادا باشه؟

Muhammad1986

عضو جدید
سلام

کتاب الکترونیک راهیان ارشد مهدی ناصح تموم مطالب رو به صورت درسنامه ای گفته یعنی درسنامه ی خیلی خوبه داره !
از داوطلبان کنکور سالهای قبل هم شنیدم که خوبه

به نظرم اگه با کتاب الکترونیک مهندس اسلام پناه خونده بشه نتیجه ی خوبی میده!
:)

آخرین ویرایش:

EECi

مدیر بازنشسته

خیلی ببخشیدا اما اینکه یه سری از بچه ها که تو تهران زندگی میکنن و میتونن برن کلاس استادایی که کی میدونه که خودشون طراح سوالای کنکور باشن و در لابلای نکته ها چیزایی رو میگن که مستقیما میتونه اون عده رو برای رسیدن به هدف که همون تست های کنکور هست کمک کنه به نظر شما انصافه؟ اصلا این روش بالا اومدن با این طرز فکری که شما دارین حلاله؟ ما هایی که استادای اطرافمون یکی از یکی بدتره و خودت سر کلاسشون میتونی ایراداشون رو بهشون بگی و جوابی هم ازشون نشنوی با چه امیدی باید به فکر رتبه های خیلی خوب باشیم؟ غیر از اینه که امیدمون باید به کتاب ها و جزوه های همون استادا باشه؟
امید شما باید کتاب های خوب ، تلاش خودتان و برنامه ریزی و روش مطالعه درست باشه
در جزوات اکثر این اساتید چیز خاصی وجود نداره و کتاب ، خیلی بهتره به شرط داشتن حوصله و اراده

رفتن به کلاس می تونه کمک کنه ولی شرط لازم نیست! بلکه یک کاتالیزور است که می شود انرابا کاتالیزور تلاش خودتان جبران کنید
این افکار مخرب رو رها کنید دوست من
موفق باشید

rezaei2191

عضو جدید
سلام به دوست عزیز نوید
ممنون از راهنمایی هات بابت موسساتی که آزمون برگزار میکنند ، خیلی سازنده بود
یه مشکلی واسم پیش اومده ، شما که TA بودی چطور کنترل رو حدود 31 درصد زدی ، من هم خودم بودم و میدونم چقدر باید به درس مسلط باشی تا تو سوالای دانشجو ها گیر نکنی ، دانشگاه تهران هم که دیگه جز بهترین دانشگاه های ایرانه ، کسی هم که کنترل میخونه حداقعل کنترل خطی و مدرن و دیجیتالو میخونه تو آز کنترل خطی هم که دیگه باید ترکونده باشه دیگه باید خطی رو بخوره ، نه جددا چطور شد حدود 31 زدی؟؟؟؟

navid_r

کاربر فعال تالار برق , کنکور و تحصیلات تکمیلی
سلام به دوست عزیز نوید
یه مشکلی واسم پیش اومده ، شما که TA بودی چطور کنترل رو حدود 31 درصد زدی ، من هم خودم بودم و میدونم چقدر باید به درس مسلط باشی تا تو سوالای دانشجو ها گیر نکنی ، دانشگاه تهران هم که دیگه جز بهترین دانشگاه های ایرانه ، کسی هم که کنترل میخونه حداقعل کنترل خطی و مدرن و دیجیتالو میخونه تو آز کنترل خطی هم که دیگه باید ترکونده باشه دیگه باید خطی رو بخوره ، نه جددا چطور شد حدود 31 زدی؟؟؟؟

سلام به دوست عزیز نوید
سلام خواهش می کنم
راستش من غافل گیر شدم با سوال ها!یعنی با توجه به شناختی که از خودم داشتم امیدم بر این بود لااقل 60 درصد بزنم و واقعا هم کنترلو خورده بودم!فک کن من هم از اوگاتا نشستم سوال حل کردم هم درسو با نمره خوب از کتاب بنجامین کو پاس کردم کلی هم تست و دیگه خلاصه پیر کنترل تو دانشگاه محسوب می شدم!ولی سختی ناگهانی سوال ها شیرازه ذهنیمو بهم زد.یادمه سوال اول میسون بود که این بحث مسخره ترین بحث کنکوره حالا سر جلسه هر چی حل می کردم به جواب نمی رسیدم شاید حدود 8 تا 10 دقیقه وقت تلف کردم(که البته اخرش معلوم شد جواب درست در گزینه ها نیست!لعنت به این شانس)سوال 2 هم طراحی کنترل کننده بود ولی نوعش جدید بود منم غرور منو فرا گرفت که بزنم و بعد وقت زیاد اخرشم غلط شد!سوال نایکوییست هم به خاطر دارم نمودارش خیلی بد خط بود و کلی سر این اعصابم خورد شد!!!سوا مکان ریشه هم از یه طرف در میاوردم نا پایداره از یه طرف حد بهره براش در می اوردم!
می تونم بگم با توجه به زده هام که کمک نبود اگه اونایی که شک داشتم نمی زدم 50 درصدو زده بودم . ولی حماقت کردم دوست عزیز :(
بله حق با شماست فک کن کنترل خطی و کنترل دیجیتال دکتر جبه دار درس دادن به من کنترل مدرن هم دکتر خاکی صدیق (استاد بی نظیر) استادم بود . انتظار نمی رفت 31 درصد بزنم .بهونه هم منطقی نیست بیارم ولی خب از درسی که امید می رفت برام کمک باشه نشد
دوست عزیز در کل نظرم راجع به کنکور 91 اینه که میزان سختی در کنترل و سیگنال و زبان افزایش زیادی داشت با این وجود اگه کنکور در دو روز برگزار می شد مطمئن باش میانگین درصد ها بره بچه ها بالاتر میومد وگرنه زبان و مدار و ماشین و ریاضی (هرچند که نخوندم ماشین ولی بچه ها میگن) فرقی نداشت با سال های پیش تقریبا
یه نکته دیگه بگم من اگه الان جای شما بودم و دوباره کنکور می خواستم بدم کارای زیرو از الان شروع می کردم
با این فرض که در دانشگاه درسارو نسبتا خوب فهمیده باشی(لزوما به این معنی نیست که با نمره بالا پاس کرده باشی درسارو)
1-از الان تا اخر تابستون با روزی 6 ساعت دروس مدارهای الکتریکی از کتاب جبه سیگنال و سیستم از کتاب جبه(اپنهایم) و ماشین الکتریکی لسانی (بیم بهارا) به نحو روزی 2 درس 3 ساعته یا سه درس 2 ساعته با تاکید اکید بر حل کردن کامل این فصل ها
مدار : دو قطبی فرکانس های طبیعی مدار درجه یک و درجه 2 پاسخ حالت دائم سینوسی
ماشین : ترانس اصول تبدیل انرژی مکانیکی ماشین های DC
سیگنال : خواص سیستم ها سیستم های خطی سری و تبدیل فوریه گسسته و پیوسته (دقت کن مسائل تعمیمی لزومی به حل نداره ولی پیشرفته و پایش چرا)
برای تابستون و گرایش کنترل این سه کار لازم و کافی هست
امید وارم مفید واقع شده باشه اگر خواستید باز هم در خدمت هستم (خصوصا برای بعد تابستون)

یونس313

عضو جدید
سلام

انقدر شایعه زیاد شده که میگن جواب ها رو امشب می دن

بچه های 91 اخرین دعا ها رو بکنین امشب شب اخره یا به ما جهنمی ها ( پشت کنکوری ها ) ملحق میشین یا میرین بهشت :w37:

اگر رفتین بهشت خوشا به سعادت تون . نیاین بعدا بگین شما اهل درس و تلاش نبودین .:king:
وای می شه ای خدا قبول شم ......:w42:

milad mansoury

عضو جدید
سلام

انقدر شایعه زیاد شده که میگن جواب ها رو امشب می دن

بچه های 91 اخرین دعا ها رو بکنین امشب شب اخره یا به ما جهنمی ها ( پشت کنکوری ها ) ملحق میشین یا میرین بهشت :w37:

اگر رفتین بهشت خوشا به سعادت تون . نیاین بعدا بگین شما اهل درس و تلاش نبودین .:king:
وای می شه ای خدا قبول شم ......:w42:

احتمال خیلی زیاد میدن،توی خود سنجش به تاریخ امروز نوشته واسه جوابا میتونن به سایت سنجش برن و خبری از جوابا نیست.

Muhammad1986

عضو جدید
سلام

سلام

سلام

خلاصه اگه راهی بهشت هم شدین یه سری به این جهنم (پشت کنکور) بزنید و هادی ما باشید توی این وادی!!:cry:

آخرین ویرایش:

EECi

مدیر بازنشسته
نتایج اومد

.
.
دوستان سوال کردم ، خب !

کسی نمی خواد تاپیک جزوات رو بزنه؟ محمد خودت بزن

یونس313

عضو جدید
نتایج اومد

.
.
دوستان سوال کردم ، خب !
این سنجش خوشو گرفته هاااااااااااااااا:w26:
دل تو دلمن نیست چکار کردیم هی داره زجرمون میده
یا باید با این تالار خداحافظی کنیم یا باید یک سال دیگه هم بگیم این کتاب خوبه اون استاد بده و.....
چه خبرتونه؟؟؟؟:w39:
یه جوابه دیگه ، یا مجاز میشید و بعدشم قبول:w40::w11: ،یا خدایی نکرده زبونم لال غیر مجاز:w09:
فقط دعا کنید هر چی به خیر و صلاحتون هست همون اتفاق بیوفته

Muhammad1986

عضو جدید
سلام

سلام

دوستان کسی لینک حل المسائل کتاب الکترونیک پروفسور رضوی رو داره؟

naribazi

عضو جدید
سلامانقدر شایعه زیاد شده که میگن جواب ها رو امشب می دن بچه های 91 اخرین دعا ها رو بکنین امشب شب اخره یا به ما جهنمی ها ( پشت کنکوری ها ) ملحق میشین یا میرین بهشت :w37:اگر رفتین بهشت خوشا به سعادت تون . نیاین بعدا بگین شما اهل درس و تلاش نبودین .:king: وای می شه ای خدا قبول شم ......:w42:
احتمال خیلی زیاد میدن،توی خود سنجش به تاریخ امروز نوشته واسه جوابا میتونن به سایت سنجش برن و خبری از جوابا نیست.
نتایج اومد
..دوستان سوال کردم ، خب !
کسی نمی خواد تاپیک جزوات رو بزنه؟ محمد خودت بزن
دوستان عزیزفک نکنم امشب بزنه ها !!!!!توی سایت اطلاعیه جدید داده که شنبه دفترچه ها رو میزنه و از دوشنبه انتخاب رشته هستاینم لینکشhttp://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=2&id=351

amin_amini

عضو جدید
سلام به همهی بچه های کنکوری و غیر کنکوری.
دوستان یک کتاب سیستمهای کنترل خطی میخوام برای یادگیری وتثبیت درس که دارای مسایل حل کرده باشه.
اگاتا رو دیدم ولی نمیدونم حل المسایل داره یا نه؟
کتاب آریاز برادرانی کیگن مثال زیاد داره اون چطوره؟
من این کتابها رو برای پاس کردن امتحان میخوام.و فعلا" کنکوری نیستم.
لطفا" راهنمایی کنید.

naribazi

عضو جدید
سلام به همهی بچه های کنکوری و غیر کنکوری.
دوستان یک کتاب سیستمهای کنترل خطی میخوام برای یادگیری وتثبیت درس که دارای مسایل حل کرده باشه.
اگاتا رو دیدم ولی نمیدونم حل المسایل داره یا نه؟
کتاب آریاز برادرانی کیگن مثال زیاد داره اون چطوره؟
من این کتابها رو برای پاس کردن امتحان میخوام.و فعلا" کنکوری نیستم.
لطفا" راهنمایی کنید.

آریاز برای امتحان بدرد نمیخوره

حل المسائل کتاب اوگاتا هست و میتونی اونو بگیری

naribazi

عضو جدید
لیله الرغائب

لیله الرغائب

بچه امشب لیله الرغائب است. برای سربلندی و موفقیت خودتون به درگاه تنها شنوای بینا دعا کنید که او تنها کسیه که ما رو میفهمه.:gol::gol::gol:

khkh

عضو جدید
نوشته اصلي بوسيله khkh

سلام

چند تا سوال داشتم ممنون مي شم كمكم كنيد

1. يه مهندس قدرت و همچنين يه مهندس كنترل دقيقا چه مدل كارايي رو

انجام مي دن؟طراحي ، نظارت،تعمير و يا ...؟ ( البته منظورم نوع كارشون توي ايران هست)

2.ابزار دقيق دقيقا چيه و چقدر توي كار يه مهندس كنترل نقش داره؟

3.اينكه ميگن گرايش قدرت زياد مناسب خانم ها نيست، نوع كارش بيشتر مناسب اقايونه ،محيط كارش معمولا خارج از شهره و ... ايا صحت داره؟

سلام
در مورد کنترل نظری ندارم . اما در مورد قدرت من خودم شاهدم که 99 درصد نصاب هستند . اصلا بین ارشد و کارشناسی هم فرق نمی کنه .
البته اگر بتونی طراحی کنی خوب پولی می شه در بیاری که این نیاز به تجربه در کنار سواد دانشگاهی داره .
واقعا اگر از من بپرسند خانم ها بدرد قدرت نمی خورند . بهتره برن همون الکترونیک و مخابرات رو بخونن . محیط کلا مردانه است طرف باید انقدر خودش حرفه ای و کار کرده باشه که خدایی نکرده برای افراد زیر دستش هیچ اتفاقی نیفته . اصلا کسی که که کار عملی نتونه بکونه فقط سواد تئوری داشته باشه باید بره بمیره چون این علم بدرد نمی خوره و کشور هم پیشرفت نمی کنه .

موفق باشید
بقيه نظري ندارن ؟
من چون رشته كارشناسيم برق نبوده اينقد سوالام ابتدائيه!
تو فاز انتخابم،لطفا كمك!

آخرین ویرایش:

mo_ha

عضو جدید
بقيه نظري ندارن ؟
تو فاز انتخابم،لطفا كمك!
بقيه نظري ندارن ؟
تو فاز انتخابم،لطفا كمك!

البته بسته به گرایش های قدرت (سیستم- ماشین و....) فرق میکنه
طراحی ماشین ما تو ایران نداریم(در حد ژنراتور) یا خیلی ضعیفه
در گرایش سیستم ما بیشتر رو سیستم قدرت کار میکنیم(پایداریش و ...)
بسته به سطح تحصیلات هم کار عملی هست(کاردانی و کارشناسی) هم کار طراحی هست(ارشد و دکترا)
به نظر منم گرایش قدرت یه کم برا یه خانوم سخته(نه اینکه نتونه!)
منظورم محیط کاریشه نه درسش:)
البته همیشه بیرون شهر نیست(فقط در محل پست ها و بعضی نیروگاههاو...)
موفق باشید

mo_ha

عضو جدید
پیشنهادی داشتم
به نظرم یک تاپیکی بزنیم با کمک هم و در اون تمام جزواتی که در نت وجود دارند که از کلاس های کنکوری هست و منابعی که خواندنشون برای کنکور لازمه رو ، قرار بدیم
هر یک از دوستان هم می تونند با رضایت استاد مربوطه ، جزوه رو در اون تاپیک قرار بدن
موافقید؟
جانا سخن از زبان ما میگویی!
آقا من شدیدا موافق این کارم:)

Muhammad1986

عضو جدید
جانا سخن از زبان ما میگویی! آقا من شدیدا موافق این کارم:)

سلام

خدایی دوستان بیاید این تاپیک رو بزنیم تا همه بتونن استفاده کنن!

مهندس آیدین شما خودتون آستین بالا بزنید!

منتظریم

آخرین ویرایش:

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام

چند تا سوال داشتم ممنون مي شم كمكم كنيد

1. يه مهندس قدرت و همچنين يه مهندس كنترل دقيقا چه مدل كارايي رو

انجام مي دن؟طراحي ، نظارت،تعمير و يا ...؟ ( البته منظورم نوع كارشون توي ايران هست)

2.ابزار دقيق دقيقا چيه و چقدر توي كار يه مهندس كنترل نقش داره؟

3.اينكه ميگن گرايش قدرت زياد مناسب خانم ها نيست، نوع كارش بيشتر مناسب اقايونه ،محيط كارش معمولا خارج از شهره و ... ايا صحت داره؟
سلام،
1- کاملاً بستگی به محل کار داره. برای مثال توی یه کارخونه کار اصلی مهندس قدرت نحوه توزیع برق به داخل یه کارخونه یا محوطه است. مهندس کنترل هم بیشتر کارایی مثل کنترل موتورهای کارخونه با استفاده از ابزارایی مثل PLC رو انجام میده (که اینها فقط یه مثال کوچیک بودن)
2- ابزار دقیق یکی از پایه‌های اصلی مهندسی کنترل هست و کاربرد خیلی زیادی توی کارخونه‌ها داره. نحوه کار با ابزارهایی مثل فشارسنج، دماسنج، Load Cell، PID، کنترل سطح مایعات و ... به ابزار دقیق برمیگرده.
3- بله تقریباً. کارای قدرتی اکثراً توی مکان‌هایی مثل کارخونه‌ها و نیروگاه‌ها هستند که بودن در اونجا واسه آقایون خیلی طاقت فرساست، چه برسه به خانمها!

Muhammad1986

عضو جدید
سلام

دوستان یه موضوع مهم رو میخوام باهاتون در میان بزارم دوس دارم و خواهش میکنم همتون توی این بحث شرکت کنید.

همون طور که میدونید تمام کسانی که رتبه های خوب توی کنکور میارن تمام درصدهاشون متعادله و همه ی درسها رو بلا استثنا خوندن حتی دیده میشه درصدهای خیلی بالایی هم توی هر کدوم از درسها نزدن فک کنم قدیما بهش میگفتن قضیه ی کلاف پیچه!

حالا میخوام بدونم شما در روز چند تا درس میخونید؟(یا چند تا درس میخواید بخونید؟؟) با این فرض که مثلا بخواید تمام درسها رو بصورت موازی و با هم پیش ببریم.
میشه هر کسی ارنج و ترتیب درس خوندنش رو در یه روز بگه چون به نظرم خیلی موضوع مهمیه. چون کسی که تموم درسها رو با هم و به صورت موازی پیش ببره خیلی بهتر از کسیکه مثلا 3ماه 3 تا کتاب رو بخونه و 3 ماه بعدش 3تا کتاب دیگه رو بخونه چون اگه یه فلش بک بزنه و برگرده عقب میبینه خیلی از مباحث اون 3ما اولی از یادش رفته
خلاصه بیاین توی این بحث شرکت کنیم تا در مورد منابع و جزوه و...
یه دوستی داشتم الان ارشد تهرانه بهم میگفت:

توی کنکور مخ ها یکسانه (حالا فوقش چند اپسیلون با هم فرق داره!!) نحوه ی خوندن داوطلب هاست که اونا رو توی رتبه آوردن عقب و جلو میندازه!

لطف کنید ترتیب خوندن موازی درس هاتون رو در یک هفته بگید.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.