+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

FAEZEH_EE

عضو جدید
اگر پایه درسیتون خوب هست ( معدل بالای 17 و یا خوب خوندن دروس در طول ترم های دانشگاه ) باید تا اخر تابستون یکبار دروس رو در حد سوالات کنکور برق بخونید و برای بعضی دروس حتی سوالات تالیفی هم حل کنید مثل مدار
اگر سطح متوسط یا ضعیف دارید ، باید تا اخر مهر ماه همین کاری که گفتم برای تمام دروس انجام بدید

این صحیتی هم که کردید کاملا درسته ، نگه داشتن درس برای بعد تابستون ریسکه و فرصت رو برای تثبیت و تست زدن از بچه ها میگیره

امار هم درس مهمیه اگر مخابرات باشید چون در گرایش سیستم مخابرات بسیار کاربرد داره
بله من امار رو می خونم ، 5 روز هم برای دور اول در نظر گرفتم
در این دور فقط درسنامه پارسه رو می خونم و مثال های متنش رو حل می کنم

امار درس اسونیه ، من قبلا حدود 60% این کتاب رو خوندم ، راه که بیفتید سرعتتون خیلی زیاد میشه و خیلی زود این کتابو تموم می کنید!:)
دو تا سوال خیلی ارزش داره ، مثلا در رتبه 100 با نرم افزار تخمین رتبه امتحان کردم ، رتبه رو از 100 اورد به 70:warn:

پس من که دسته دومم باید تا آخر مهر تموم کنم.
100 که با 70 خیلی فرق نداره!!!!!!!!!!!!!:D

ممنونم سعی میکنم همه درسا رو با هم تموم کنم ولی از اون طرف خسته شدن بعد از 4 ماه هم تجربه بدیه که من داشتم

به امید خدا....

EECi

مدیر بازنشسته
پس من که دسته دومم باید تا آخر مهر تموم کنم.
100 که با 70 خیلی فرق نداره!!!!!!!!!!!!!:D

ممنونم سعی میکنم همه درسا رو با هم تموم کنم ولی از اون طرف خسته شدن بعد از 4 ماه هم تجربه بدیه که من داشتم

به امید خدا....
البته شما که سال دومتون هست ، باید حتما تا اخر تابستون تموم کنید! شما یه پیشینه ذهنی از مطالب در ذهنتون هست که خیلی ارزشمنده ...

ان شالله همگی بچه هایی که زحمت میکشن موفق باشن
:gol:

دوستان تو رو خدا يكي جواب منو بده خيلي واسم حياتيه!
دوست خوبم اگر کسی بدونه حتما کمکتون می کنه
اطلاعات من در این زمینه دقیق نیست و کمکی به شما نمی کنه

SHR776

عضو جدید
سلام مهندس آیدین.این کتاب تست های تالیفی مدار دکتر زرگر کتاب خوبی هستش؟ ارزش خوندن داره؟یا اینکه اگه اگه وقت شد آدم تمرینای جبه دارو بخونه؟

Muhammad1986

عضو جدید
سلام.

تغيير رشته توي مقطع دكترا امكانش هست ؟
مثلا ارشد نرم افزار باشي واسه دكترا بري يكي از گرايشاي برق؟
يه سوال ديگه: طول دوره دكترا چند ساله؟واسه همه رشته ها طول دوره يكيه؟

سلام

من توی سایت کلوب یکی از دوستام ارشد نرم افزار بوده الان دکترای الکترونیک دانشگاه تهران میخونه
طول دوره ی دکترای برق فک کنم بین 3 تا 5 سال باشه
طول دوره ی دکترای همه ی رشته ها نمیدونم!

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: khkh

khkh

عضو جدید
جايي قانون نوشته اي وجود نداره كه ببينيم چه گرايشايي رو مجازيم واسه دكترا ادامه بديم؟؟!

Dashpot

عضو جدید
سلام و خداقوت خدمت دوستان عزیز،من برای درس کنترل تو انتخاب کتاب راهیان ارشد(تقوی) و پوران(رضایی)موندم.در صورت امکان راهنماییم کنین.سپاس

HassanRouhi

عضو جدید
سلام دوستان
من برای چند تا درس برای انتخاب کتاب دو دلم.اگه میشه کمکم کنین
برای ریاضی مهندسی: کتاب کریمی یا معتقدی یا مومن زاده
برای معادلات دیفرانسیل: کتاب معتقدی یا کریمی یا آقاسی
برای الکترومغناطیس: کتاب جهش یا پارسه(عبدالعالی)
به ظنرتون برای الکترومغناطیس اول از جهش و بعدش از کتاب تست راهیان استفاده کنم خوبه؟البته اینم اضافه کنم پیش اقای باغستانی هم کلاس خواهم رفت

یونس313

عضو جدید
سلام و خداقوت خدمت دوستان عزیز،من برای درس کنترل تو انتخاب کتاب راهیان ارشد(تقوی) و پوران(رضایی)موندم.در صورت امکان راهنماییم کنین.سپاس
سلام
من کتاب مهندس تقوی رو دارم از فصل سوم به بعد شما باید کنترل قبلا خوب بلد باشید تا فقط از روابط خلاصه شده ان استفاده کنید . البته یکی از بدی های کتاب ( ببخشید استاد ) ان هست که در اخر هر فصل فقط سوالات مهندسی برق اورده شده .

یونس313

عضو جدید
سلام دوستان
به ظنرتون برای الکترومغناطیس اول از جهش و بعدش از کتاب تست راهیان استفاده کنم خوبه؟البته اینم اضافه کنم پیش اقای باغستانی هم کلاس خواهم رفت
سلام
سعی کن برای ریاضی مهندسی از دو کتاب کریمی و مومن زاده استفاده کنی . کتاب کریمی حل تست کنکور سال های قبل رو نداره
معادلات کریمی من خودم دارم مطالعه می کنم خیلی عالی هست ولی حجمش بالاست و اون هم بخاطر حل تست های کنکور چندین رشته هست
موفق باشید

Dashpot

عضو جدید
سلام دوستان
سلام خدمت شما دوست عزیز؛
ریاضی مهندسی کتاب پارسه
معادلات راهیان ارشد دکتر خدایی
الکترومغناطیس پارسه
موفق و پیروز باشین:D

mo_ha

عضو جدید
ریاضی مهندسی کتاب پارسه

من اصلا کتاب ریاضی مهندسی معتقدی رو توصیه نمیکنم
دلیل آن هم این است که علاوه بر تست هایی که داخل هر فصل در ضمن تدریس حل کرده که روش معمول همه کتاباس
تست های آخر فصلشو نگو.....:cry:
جلوی گزینه درست هر تست علامت زده دیگه نمیشه از تستاش استفاده کرد....:w09:
کتاب به این خوبی رو حیف کرده....:w06:
من توصیه میکنم اگه این کتابو دارین(مث من) برا تست یه کتاب دیگه(مثلا مدرسان) رو بگیرید
اگه کتاب کریمی رو دارین همون کافیه....

naribazi

عضو جدید
سلام دوستان
سلام
برای ریاضی مهندسی مومن زاده و معتقدی رو بخون و به هیچ وجه سراغ کریمی نرو ( که هم وقت هدر دادن هست و هم پول هدر دادن )

برای معادلات هم فقط معتقدی رو بخون

Dashpot

عضو جدید
سلام
برای ریاضی مهندسی مومن زاده و معتقدی رو بخون و به هیچ وجه سراغ کریمی نرو ( که هم وقت هدر دادن هست و هم پول هدر دادن )

برای معادلات هم فقط معتقدی رو بخون
سلام.شما معادلات راهیان ارشد دکتر خدایی رو دیدین؟

ramincybran

عضو جدید
دوستان من میخوام این کلاس ها رو برم - نظرتون چیه؟؟

مدار : کارو زرگر

سیگنا و کنترل : شیرین ابادی

ماشین : حلم زاده

کلا بیخیال مغناطیس و الکترونیک فعلا هستم - ایا راه درست رو پیش میرم - چون خیلی بعید میدونم توی اون 2 تا درس نتیجه بگیرم

از دوستان استدعا میکنم راهنمایی کنن

آخرین ویرایش:

3tare_87

عضو جدید
بنظرشما این شعار معروف گاج (با دخل وتصرف) که میگه به جای اینکه چندین کتاب بخوانید یه کتاب رو چندین بار بخونید درسته؟؟ تا چه حد؟؟

Muhammad1986

عضو جدید
بنظرشما این شعار معروف گاج (با دخل وتصرف) که میگه به جای اینکه چندین کتاب بخوانید یه کتاب رو چندین بار بخونید درسته؟؟ تا چه حد؟؟

سلام

بستگی به این داره کتابه چی باشه! مثلا توی ارشد به نظرم فقط کتاب سیگنال مومن زاده این شرط رو داره

arshad1367

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من میخوام این کلاس ها رو برم - نظرتون چیه؟؟

مدار : کارو زرگر

سیگنا و کنترل : شیرین ابادی

ماشین : حلم زاده

کلا بیخیال مغناطیس و الکترونیک فعلا هستم - ایا راه درست رو پیش میرم - چون خیلی بعید میدونم توی اون 2 تا درس نتیجه بگیرم

از دوستان استدعا میکنم راهنمایی کنن

اگه اساتيدي كه انتخاب كردي با تحقيق بوده كه هيچ اگه همين جوري انتخاب كردي بهتره رو سيگنال و مدار بيشتر تحقيق كنيد

mo_ha

عضو جدید

به نظر من اگه یه کتاب باشه که پاسخگوی تمام نیازها باشه این حرف کاملا درسته....;)
البته تو شرایط فعلی کمتر کتابی وجود داره که این شرایطو داشته باشه(در معدودی از دروس):(
بیشتر باید به صورت ترکیبی از دو کتاب استفاده کرد

ali_511

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه دلیلشو بگین؟:surprised:
یه کمم در مورد کتاب مومن زاده توضیح بدین؟ :smile:
(چه امتیازایی داره چه نقاط ضعفی داره؟)

شاید بخاطر درسنامه حجیم و اینکه برای همه رشته ها نوشته شده و همچنین تست کم.

یه روز خوب میاد مطمئنم (برای همین تاپیک)

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان

سلام
برای ریاضی مهندسی فقط مومن زاده جوابگو هست،این و من 3 هزار بار توی این تاپیک گفتم به خدا.این کتاب محشره
برای معادلات کریمی و معتقدی در یک سطح هستن ولی کریمی تست تالیفی کم داره و تست کنکور زیاد و معتقدی تست تالیفی زیاد داره و تست کنکور کم !

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه دلیلشو بگین؟:surprised:
یه کمم در مورد کتاب مومن زاده توضیح بدین؟ :smile:
(چه امتیازایی داره چه نقاط ضعفی داره؟)

کتاب مهندس مومن زاده نقاط ضعفش بسیار کمتر هست نسبت به کتابهای دیگه.ببینید اساسا ریاضیات مهندسی درس ساده ای نیست و نباید انتظار داشت با 1 بار مطالعه کتاب ایشون به مرجله خدایی برسید!! اگر حس میکنید این کتاب بیان سنگینی داره(برای من که اینطور نبوده) به این خاطره که اسم این کتاب ریاضیات مهندسی برق هست.ما باید به خودمون ببالیم که کتابی ویژه برق داریم و خیالمون بابتش راحت باشه

ramincybran

عضو جدید
اگه اساتيدي كه انتخاب كردي با تحقيق بوده كه هيچ اگه همين جوري انتخاب كردي بهتره رو سيگنال و مدار بيشتر تحقيق كنيد

خوب توی مشهد فقط برای اینها انتخاب دیگه ای وجود نداره -برای سیگنال و کنترل 1 استاد - برای مدار هم چون کتاب های کاروزرگر رو گرفتم گفتم کلاس هم با ایشون برم

درمورد الکترومغناطیس و الکترونیک نظر دوستان چیه ؟؟

کلا بیخیال مغناطیس و الکترونیک فعلا هستم - ایا راه درست رو پیش میرم - چون خیلی بعید میدونم توی اون 2 تا درس نتیجه بگیرم؟؟؟؟؟؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ali_511

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب توی مشهد فقط برای اینها انتخاب دیگه ای وجود نداره -برای سیگنال و کنترل 1 استاد - برای مدار هم چون کتاب های کاروزرگر رو گرفتم گفتم کلاس هم با ایشون برم

درمورد الکترومغناطیس و الکترونیک نظر دوستان چیه ؟؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلا بیخیال شدن رو بزار کنار
اگه شده فقط یه تست بزنی بخون

EECi

مدیر بازنشسته
سلام مهندس آیدین.این کتاب تست های تالیفی مدار دکتر زرگر کتاب خوبی هستش؟ ارزش خوندن داره؟یا اینکه اگه اگه وقت شد آدم تمرینای جبه دارو بخونه؟
سلام
سوالات تالیفی هست دیگه ، بعضی سوالات ضعیف هستند بعضی ها خوب و اموزنده
اکثر سوالاتش از منابع و مراجع مثل دسور و رهیافت انتخاب شدند( گلچین اونها)
در کل من که یکم از این کتاب رو خوندم ، لذت بردم
نظر نهایی رو میشه زمانی داد که حداقل 50% کتاب رو خوند

وضعیت
موضوع بسته شده است.