+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مهربان2000

عضو جدید
خوبه که
من هنوز به تستای جامع نرسیدم،فعلا دور امتحانات دانشگاهم
الانم دیگه زدم به سیم آخر درسو ول کردم
بچه ها همه فارغ التحصیلین؟

3tare_87

عضو جدید
خوبه که
منم خسته شدم اصن نمیتونم بیشتر از 7 ساعت درس بخونم با این وضعیت امیدی ندارم!!

مهربان2000

عضو جدید
طبیعیه
مثل الان من،ولی همش به خودت بگو فقط یک ماهه،بگذره بعد همش میرم گردشو تفریح
از خودت راضی هستی؟

3tare_87

عضو جدید
نه! چون دو ماه بین خوندنم وقفه افتاد! جوری شد که میخواستم قید امسالو بزنم اما یکی از دوستای خوبم بهم امید و انرژی داد!!البته بنظر من یک ماه خیلی وقت زیادی همه چیز میتونه تغییر کنه!

mohsen067

عضو جدید
حیفم میاد!! وقتشو ندارم کلا دوباره بخونمش !فقط فصل مشتقات جزیی رو ازش میخونم روش های خیلی جالبی داره بیشتر تست ها با نگاه کردن حل میشه!! اگر کسی میخواد بگه تا بزارم!
تست های همه ی رشته ها هم داره! هی

من کتاب ریاضی مهندسی مدرسان (مهندس نامی) دو سال پیش مدرسان دارم نمیدونم ویرایش جدیدش چطوریه ، اما اگر زیاد عوض نشده باشه به نظر من ضعیفترین فصل کتاب ، همین فصل مشتفات جزئی است .
چرا ؟ چون همش خواسته که کلی فرمول بدون هیچ منطقی بکنه تو مغز ادم ، که این کار را بسیار سخت میکنه.
روشهای حل این فصل هم ، در خیلی از جاها ابتکاری است و با کنترل شرایط مرزی و ... حل میشود
و فکر نمیکنم روشهای گفته شده فرق انچنان زیادی با کتابهای نظیر خود داشته باشد.

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
حیفم میاد!! وقتشو ندارم کلا دوباره بخونمش !فقط فصل مشتقات جزیی رو ازش میخونم روش های خیلی جالبی داره بیشتر تست ها با نگاه کردن حل میشه!! اگر کسی میخواد بگه تا بزارم!
تست های همه ی رشته ها هم داره! هی

خب هر کتابی رو نگاه کنی یه سری موارد خاص داره که آدمو وسوسه میکنه، اگه فقط مشتقات جزئی رو بخوای بخونی خوبه مشکلی نداره اما تستهای رشته های دیگه رو از اون کتاب بزن هم روشها رو یاد میگیری هم وقتت هدر نمیره
مگه تا حالا از چه کتابی میخوندی؟ کتاب معتقدی؟

mohsen067

عضو جدید

نا امید نباش، تمام تلاشت بکن که یه بازنده نباشی
چون هیچ کس یه بازنده رو دوست ندارد حتی اگر لایقتش باخت نباشد
یه بازنده ، یه بازنده است. !!!
پس تمام تلاشت بکن.

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به میبینم که جمع همه دوستان برقی جمعه:gol:
آره منم خسته شدم اصلا نمیدونم چیکار کنم چی بخونم !!! اما هرگز ناامید نشو
خوبه که
بیشتر به درس دانشگاهت بها بده معدلتو بکش بالا چون تو کنکور به شدت کمکت میکنه خودتم مات و مبهوت میشی که 20 درصد تاثیر معدل چجوری اینقدر تاثیر گذاشته مثل من نباش که باید با معدل 13 کنکور بدم
اما بازم ناامید نباید بود، دوستم سال 90 رتبه 13 برق قدرت آورد 51 کنترل که الان کنترل دانشگاه تهران میخونه، دانشگاه آزاد علی آباد خون کارشناسی رو! میگفت تو دانشگاه همه درسام 13 بود معدلشم 13 شد رتبش هم 13 شد میگفت حرف مرد یک کلمه ست:lol:
من کتاب ریاضی مهندسی مدرسان (مهندس نامی) دو سال پیش مدرسان دارم نمیدونم ویرایش جدیدش چطوریه ، اما اگر زیاد عوض نشده باشه به نظر من ضعیفترین فصل کتاب ، همین فصل مشتفات جزئی است .
چرا ؟ چون همش خواسته که کلی فرمول بدون هیچ منطقی بکنه تو مغز ادم ، که این کار را بسیار سخت میکنه.
روشهای حل این فصل هم ، در خیلی از جاها ابتکاری است و با کنترل شرایط مرزی و ... حل میشود
آره مومن زاده هم میگفت تو این کتاب خیلی فرمول بندی شده کار کرده، به نظرم کتاب مومن زاده عالیه واسه مشتقات جزئی بعد که راه افتادی روشهای کتاب کریمی هم خوبه که یه نگاه بندازی

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز

3tare_87

عضو جدید
شما درست میگید اما من همیشه عجیب بودم از روش هایی که همه باهاش مشکل دارن بیشتر میفهمم!!
خب هر کتابی رو نگاه کنی یه سری موارد خاص داره که آدمو وسوسه میکنه، اگه فقط مشتقات جزئی رو بخوای بخونی خوبه مشکلی نداره اما تستهای رشته های دیگه رو از اون کتاب بزن هم روشها رو یاد میگیری هم وقتت هدر نمیره
مگه تا حالا از چه کتابی میخوندی؟ کتاب معتقدی؟
کتاب مومن زاده! خدایی کتاب خوبیه ها اما وقتی آزمون دادم فهمیدم ریاضی مهندسیم میلنگه اینه که رفتم دنبال یه کتاب مکمل!
نا امید نباش، تمام تلاشت بکن که یه بازنده نباشی
چون هیچ کس یه بازنده رو دوست ندارد حتی اگر لایقتش باخت نباشد
یه بازنده ، یه بازنده است. !!!
پس تمام تلاشت بکن.
ممنون از حرفهای قشنگ و روحیه ده! اگه اینجا نبود من خیلی وقت پیش جا زده بودم!

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما درست میگید اما من همیشه عجیب بودم از روش هایی که همه باهاش مشکل دارن بیشتر میفهمم!!

کتاب مومن زاده! خدایی کتاب خوبیه ها اما وقتی آزمون دادم فهمیدم ریاضی مهندسیم میلنگه اینه که رفتم دنبال یه کتاب مکمل!
کتاب مومن زاده که خیلی خوبه البته به جز قسمت سری های مختلط
ولی بازم خود دانی، اگه با حفظ فرمول مشکل نداری حفظ کن، این جدولا تو کتاب محمود کریمی و معتقدی هم هست که خیلی زیاده
اگه آزمون پارسه شرکت میکنی طبیعیه، ریاضی پارسه یه جورایی تخصه( یا شایدم تخسه یا تخثه !! نمیدونم:D حالا مهم نیست) آخه طراحش معتقدیه اونم مکانیکیه سوالاتش هم یه سبک یه جوری ای داره:D

3tare_87

عضو جدید
کتاب مومن زاده که خیلی خوبه البته به جز قسمت سری های مختلط
ولی بازم خود دانی، اگه با حفظ فرمول مشکل نداری حفظ کن، این جدولا تو کتاب محمود کریمی و معتقدی هم هست که خیلی زیاده
اگه آزمون پارسه شرکت میکنی طبیعیه، ریاضی پارسه یه جورایی تخصه( یا شایدم تخسه یا تخثه !! نمیدونم:D حالا مهم نیست) آخه طراحش معتقدیه اونم مکانیکیه سوالاتش هم یه سبک یه جوری ای داره:D
میگم من عجیبم!!!! :biggrin:من از کتاب مومن راده یکی فوریه یکی سری رو دوس دارم!!!

mostafa.bahriny

عضو جدید
سلام
اين روزا خيلي حوصله ام سر ميره ؟
شما هم همينطوريد؟؟
چكار كنم؟
خواهشا ايندفعه زود جواب بديد نذاريد مثل اون دفعه بشه .....!!!

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
اين روزا خيلي حوصله ام سر ميره ؟
شما هم همينطوريد؟؟
چكار كنم؟
خواهشا ايندفعه زود جواب بديد نذاريد مثل اون دفعه بشه .....!!!
چشم شما فقط به تنبه بدنی متوسل نشو ما جواب میدیم، اون دفعه هم به خاطر گفتن آغا جواب نگرفتی یه نگاه به فرهنگ لغت بنداز میفهمی کلمه آغا توهینه حالا نمیدونم نادانسته اینو گفتی یا دانسته بگزریم
در مورد حوصله سر رفتن منم همینطورم بقیه رو نمیدونم، انگار بیماریهای این دوره از کنکور همه گیره!:D

آخرین ویرایش:

afba

عضو جدید
من یه ورقی زدم این چند صفحه اخرو.همش حرف از خستگی و بیحالی و خواب بود .درست تو روزائی که همه تخته گاز دارن میخونن حتی اونائی که تا حالا نمیخوندن چه معنی داره که تا یکی میاد میگه بچه ها من خسته شدم بقیه بجای سرحال اوردنش میگن تحمل کن مام مثله توئیم فقط یه ماه دیگه.....
بخاطر زحمتائی که تا الان کشیدیم برای به بار نشستنشون باید الان مازاد تلاش کنیم.لطفا ......
من فضای حالته کنترلم مونده دارم میرم به امید خدا تا صب بلکه تمومش کنم.

BalroG

عضو جدید
sلام بچه ها کسی از arash-uzarsif
خبر نداره فک کنم برنامه ش اینقدر مرگ بار هستش دیگه وقت نمی کنه سر بزنه یا خدای نکرده......
25%چهروم سیگنال نصیر
http://mtsignal.blogsky.com/1391/10/19/post-146/

هستم اگر نیستم
گر نروم می روم :D

- دوستان خسته نباشید! خب چه خبر؟ همه خوبین؟ سلامتین؟
:)
- بله!
:w32:
- خب خدا رو شکر! بچه ها دیگه چیزی نمونده! باید بیشتر تلاش کنید ها! حرف از افسردگی و این حرفا هم نزنید! هرکسی میاد به این تاپیک و این پست ها رو می بینه، بدتر دپرس میشه!
:w45:

آرزوی موفقیت میکنم برای تک تک شما دوستان مجازی و دلگرمی دهندگان حقیقی: یوسف، سیگما، شادمان، مهران که از منم کمرنگ تر شده و همه دوستانی که نمیشه گفت کمرنگ، دیگه محو شدن! محو شدن در این تاپیک ها اشکالی نداره، از خدا میخوام که در صحنه زندگی هیچ وقت محو نشین و همیشه پررنگ باشین!
:w36:

برای حقیر سرا پا تقصیر هم دعا کنید که بسیار فراوان نیازمند دعای شما بزرگواران هستم...
:gol:

مهربان2000

عضو جدید
سه نفر میرن ایستگاه قطار،میبینن قطار داره میره،دونفرشون میدون و سوار قطار میشن، اما سومی قش قش میخنده
میگن چرا میخندی؟
میگه آخه اون دوتا برا بدرقه من اومده بودن....................

مهربان2000

عضو جدید
دونفر براهم کلاس میذارن
اولی میگه وقتی سگ من میخواد بیاد تو خونه با پاش به در میکوبه
دومی میگه ا مگه سگ شما کلید نداره

مهربان2000

عضو جدید
پسر: کجایی عزیز دلم؟

دختر: واااای همین الان رسیدم دارم از خستگی مــیمــیرم،

میرم بخوابم کم کم… تو چیکار میکنی عزیزم؟

پسر: من توی مهمونی ام، پشت سرت ایستادم!

مهربان2000

عضو جدید
غضنفر میره دم مغازه میگه آقا ریکا دارین؟
مغازه دار میگه گلی خوبه؟
غضنفر میگه خوبه سلام میرسونه

مهربان2000

عضو جدید
رفتم دم مغازه به فروشنده می گم قرص پشه داری؟

می گه واسه کشتنش می خوای؟

پـَـ نه پَــ، برای سردردش می خوام!

• Like
واکنش ها: afba

مهربان2000

عضو جدید
پسر داییم تو کنکور ۱۰۰تا مونده به آخر شده

بعد داییم شیرینی پخش کرده

به داییم میگم چرا خوشحالی حالا؟

گف آخه فک نمیکردم ۱۰۰نفر از این خنگ تر باشن !

مهربان2000

عضو جدید
مناجات حیف نون :

خدایا می شه ما رو امتحان کنی

ببینی جنبه پولدار شدنو داریم یا نه !؟

• Like

مهربان2000

عضو جدید
از راهنمایی های حیف نون به بچه اش

با هرکس به اندازه ی شعورش برخورد کن

نه به اندازه ی شعورت !

مهربان2000

عضو جدید
یکی از آشناها تلوزیون ال سی دی خریده بود

بهش گفتم مبارک باشه ال سی دیه یا ال ای دی ؟

گفت برو بابا ال جیه الجـــــــــــــــــی !

خسیسه به زنش میگه امروز جون یه نفر رو نجات دادم

زنش میگه مگه چیکار کردی ؟

میگه به 1 فقیر ده هزار تومان دادم

دیدم داره از خوشحالی میمیره ازش گرفتم !

• Like

مهربان2000

عضو جدید
به طرف میگن: یه موجود نام ببر
میگه: یخ!…
میگن یخ که موجود نیست؟!
میگه: چرا نیست؟! آخه همه جا نوشته: یخ موجود است!!!

قاضی: چرا دست کردی تو جیب این آقا
طرف: جناب قاضی خیال کردم جیب خودمه
قاضی: پس چرا پول هاش رو برداشتی
طرف: یعنی اختیار جیب خودم رو هم ندارم

به غضنفر میگن: خبر داری پسرت رکورد شکسته؟! ترکه میگه: ای خاک بر سرش . گفته باشم……من یه ریال هم خسارت نمیدم !!!!

• Like
واکنش ها: Ti8

مهربان2000

عضو جدید
دختر : یه سوال داشتم ازت ....
پسر : بپرس ...
- تو سیگار میکشی ؟؟
- نه !
- مشروب میخوری ؟؟
- نه !
- دختر بازی میکنی ؟؟
- نه !