گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navidba

عضو جدید
زیر 300؟؟
خوب زدن یعنی چند درصد؟؟

شما از آبان شروع کردی رتبتون چند شد؟؟
من تو دانشگاه درسارو خوب نخوندم ینی از پایه مشکل دارم اول فک کنم طول بکشه یاد بگیرم بعد تست بزنم
دوستای خودم پارسال از تابستون شروع کردن آزمونای سنجشو مدرسانم میرفتن ولی رتبشون 3000- 4000 شد:-(
ممنونم همچنین

زبان و صفر بزن...ریاضی و مدار و کنترل و بررسی 50 بزن ،ماشین 10 بزن و مغناطیسم 20 بزنی زیر 100 میاری....آزمونا سنجشم اصلا جالب نیست...نری بهتره ...هرچی زودتر شروع کنین بهتره..سعی کنین از اول مرداد شروع کنین که تا آخر تابستون به یه جایی برسونین..

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

زبان و صفر بزن...ریاضی و مدار و کنترل و بررسی 50 بزن ،ماشین 10 بزن و مغناطیسم 20 بزنی زیر 100 میاری....آزمونا سنجشم اصلا جالب نیست...نری بهتره ...هرچی زودتر شروع کنین بهتره..سعی کنین از اول مرداد شروع کنین که تا آخر تابستون به یه جایی برسونین..
دوست عزیز شما ک تو کار اماروارقامین :Dمیشه لطف کنین ی حساب سر انگشتی درصدی هم برا ما بزنی ببینیم در چ وضعیتی هستیم..
گرایش الک و مخابرات حدود رتبه بین 800تا 1000
دوستان دیگه هم اگه تجربه ای در این زمینه دارن کمک کنن..;)
در ضمن مغناطیس هم حذف کردم و برا زبان هم هنوز تصمیم قطعی نگرفتم..

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

navidba

عضو جدید
دوست عزیز شما ک تو کار اماروارقامین :Dمیشه لطف کنین ی حساب سر انگشتی درصدی هم برا ما بزنی ببینیم در چ وضعیتی هستیم..

برای الکترونیک رو اطلاعی ندارم...سعی کن مغناطیس و حذف نکنی به جاش زبان رو حذف کنی....

navidba

عضو جدید
نوید جان پیشنهادت واسه ماشین و کنترل چیه؟ منبع خوب کدوم هست؟

ماشین که من پارسه خوندم ، ولی اگه وقتتون زیاده پوران حلم زاده خوبه ولی حجیمه....واسه کنترل هم که کتاب راهیان تقوی کنی عالی بود و فقط با همین کتاب بالا زدم...البته برای پایه متوسط و متوسط به بالا خوبه که درسنامه زیاد نخواد ، چون درسنامش زیاد نیست...مختصر و مفیده....

pause1991

عضو جدید

گرایش الکترونیک

این آماری که میدم نمیدونم کارنامه کدوم ساله ولی باید واسه همین یکی دو سال پیش باشه .
معدلزبانریاضیمدارالکترونیککنترلمغناطیسسیگنالرتبه
15.96035.937.7826.1940.4811.1128.89808
18.78-2.2121.4342.2259.524000855
16.91047.6246.672.3823.8126.6715.56911
15.8113.3330.9528.8931.1135.7133.338.89952
13.670068.8957.7845.24011.11979

alk1370

کاربر بیش فعال
سلام دوستان لطفا همه بخونیم و بهش عمل کنیم (داخل پرانتز ها برداشت شخصی خودم هست که یه جورایی این هفت اصل رو به کنکور ارشد ربط دادم:D)

هفت اصل سعادت انسان از حضرت علی (ع):

• از کسی بدت نیاید هرچند در حق تو اشتباه کرده. (برداشت من:طراح سوالات کنکور ارشد برق رو دوست داشته باش مخصوصا طراح سوالات کنترل رو از اعماق وجودت دوست داشته باش:D هر چند سوالات خیلی سختی طرح کنه امسال)
  • نگران نباش هرچند که ناراحتی هایت به اوج رسیده باشد.( نگران نباش درسته تا الان خوب نخوندی اما دوستان سالهای قبل این سایت ثابت کردند که با هر پایه علمی و از هر زمانی میشه به هدف رسید )
  • ساده زندگی کن هرچند که به مقام بالا رسیدی.(انشالله وقتی که ارشد قبول شدی اگه کسی از دوستات ، آشناهات یا اصلا یه غریبه سوالی داشت از رشته ات و بدونی یا کاری ازت بر بیاد دریغ نکن که البته ناگفته پیداست که دریغ نمی کنی چون از همین سایت معلومه که میای تجربیاتت رو صادقانه در اختیار دوستان میزاری:gol:)
  • انتظار خبر خوش داشته باش هرچند که بلاها فراوان شد.( بعد کنکور همین که پاتو از حوزه امتحانیت بزاری بیرون حرف و حدیث ها شروع میشه که فلان سوال گزینه یک میشد یا فلان سوال اشتباه بود و ... حتی یک درصد هم به این حرفها بها نده البته درسته سخته ولی تمام تلاشت رو بکن اگه خوب خونده باشی که قطعا نتیجه اش رو می بینی اگر هم که خوب نخونده باشی که دیگه اصلا نباید استرس داشته باشی )
  • دست به خیر داشته باش حتی اگر خود در تنگنایی.(بعضا تو دوران مطالعه برا کنکور پیش میاد که یکی از دوستان ممکنه بعضی از منابعت رو لازم داشته باشه یا اینکه اگه کلاس شرکت کنی جزوه ات رو در اختیارش بزاری یا آزمون شرکت کردی در اختیارش قرار بدی کلا هر چیزی که علم تو رو زیاد کنه رو در اختیار دوستانت بزار تا زکات علم رو پرداخت کرده باشی)
  • لبخند بزن حتی اگر قلبی پر از خون داری.(دوران مطالعه برا کنکور دورانی هست که هم می تونه خیلی سخت بگذره هم خیلی خوب مثلا من چون خودم عاشق کتاب و رشته ام هستم در حد لالیگا! از لحظه به لحظه مطالعه ام لذت می برم (با وجود مشکلات بسیار زیاد )جوری که اگه کمد کتابهام رو از من بگیرن انگار جونم رو ازم گرفتن جدی میگم اینو باور کنید پس همیشه به زندگی لبخند بزن به کنکورت لبخند بزن و باور کن که هر جوری که بگیری می گذره خواه مثبت خواه منفی! این خندیدن و آرامش تو کنکور از هر چیزی مهم تره البته نه فقط تو کنکور تو همه زندگی)
  • برادر مسلمانت را از دعای خیرت به سبب غیابش محروم نکن.(دعایت می کنم ، دعایم کن)

در نهایت یه روزی میاد که همه این چیزا خاطره میشه پس یه جوری این روزها رو تموم کنیم که فرداها که خاطرات کنکورمون رو برای اولادمون!!! بگیم ببینن پدر و مادرشون چجوری درس خوندن و به چه موفقیت هایی رسیدن چون به نظر من (البته صد در صد ممکنه اشتباه باشه!) اگه ماها سواد بالا در حد دکتری نداشته باشیم احتمالا فردا ها نخواهیم تونست به بچه مون بگیم که بابایی (مامانی!!) درس بخون چون میپره وسط حرف و میگه اگه درس خوندن خوب بود خودت می خوندی نسل بعد احتمالا دورانی نباشه که مثل الان از یه خانواده روستایی که همشون بی سواد باشند ممکنه یکی از فرزندانشون دکتر باشه خوب خیلی حرف زدم! به امید موفقیت همه مون

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من کنترلیم کنترلو و ریاضیو مدارو خوب بزنم ینی در حد 30 -40 و الکترونیکو و ماشینو در حد 10 درصد رتبم خوب میشه؟

Armin-Z

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من کنترلیم کنترلو و ریاضیو مدارو خوب بزنم ینی در حد 30 -40 و الکترونیکو و ماشینو در حد 10 درصد رتبم خوب میشه؟

سیگنال چی؟! از الکترونیک و ماشین هم باید یکیش رو خوب بزنی

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زیر 300؟؟
خوب زدن یعنی چند درصد؟؟

شما از آبان شروع کردی رتبتون چند شد؟؟
من تو دانشگاه درسارو خوب نخوندم ینی از پایه مشکل دارم اول فک کنم طول بکشه یاد بگیرم بعد تست بزنم
دوستای خودم پارسال از تابستون شروع کردن آزمونای سنجشو مدرسانم میرفتن ولی رتبشون 3000- 4000 شد:-(
ممنونم همچنین

من پشت کنکور بودم دقیق یک سال از درس دور بودم تو دانشگاه هم متوسط (شب امتحانی)بودم.215شدم خداروشکر
هیچ ازمون هم شرکت نکردم ولی در عوض بچه های اینجا رو داشتم و امید

الکتریکالر

عضو جدید
ارشد

ارشد

سلام عزیزان من ازالان میخام برای ارشدبرق بخونم بنظرتون میشه خوند؟الته تااول یازده سربازم

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اگه ماها سواد بالا در حد دکتری نداشته باشیم احتمالا فردا ها نخواهیم تونست به بچه مون بگیم که بابایی (مامانی!!) درس بخون چون میپره وسط حرف و میگه اگه درس خوندن خوب بود خودت می خوندی
من با وجود اینکه اون واژه ی احتمالا رو گفتید باز اینطوریم:surprised: اگه کسی به خاطر سواد پدر مادرش میخاد درس بخونه اصلا نخونه بهتره. والاع.
راستی دوستان من ام برخلاف تصورات رویاییم برای درس خوندن تو ماه رمضون به جایی راه نبردم و اندرخم یه کوچم. انقد بگم که امروز مثلا میخاستم کولاک کنم از ده خوندم تا یک بعدش فشارم افتاد و یه کم استراحتو بعدش ترجیج دادم آشپزی کنم!!! واقعا تو ماه رمضون سخته. البته تواناییا متفاوته. اینکه من فکر میکردم تنبلی میکنم خ عذابم میده و میداد اما خب به نظرم بعد ماه رمضون با یه کم تلاش بیشتر جبران میشه. اونا که سال اولشونه میخان کنکور بدن و قصدم ندارن کلاس برن هواسشون باشه که تابستونو از دست ندن. اینکه من از آبان خوندم خانوم ملودی خودشم گفتش که پشت کنکوری بوده. پس بجنبید. اونایی ام که مثه من سال دومین گول اینکه حالا من جلوترم از بقیه رو نخورن. به جرئت میتونم بگم این عین غلطه. خودم هی این تو فکرمه و کمی ازش میترسم و فک میکنم همش که اووووه خ وقت دارم و اینا. ولی یادتون باشه یه سال از عمرتونه پس به بازی نگیرینش . اول با خودم بودم بعدشم با بقیه.

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام دوستان.صحبت از ماه رمضان شد و.. خواستم نظر ندم ولی گفتم بگم

پارسال ماه رمضان من روزی بیش از سه ساعت نتونستم بخونم و خیلی هم بهم سخت میگذشت و الان که میبینم عاملی که بیش تر منو عذاب میداد و امسال هم برام تجربه شد این بود چون خیلی مطالب توی ذهنم نبود و باید خیلی با تمرکز درس میخوندم و .. خیلی زود جوش می اوردم(منظورم اعصاب نیست منظورم ذهن هستش) خب هوا گرم باشه و روزه باشی و ترم تابستونی هم داشته باشی !! اونم درس تربیت 2 !! و بخوای درس بخونی کلا خیلی سخت میشه

اما امسال هم این اتفاق داشت برام می افتاد ..من امسال هم از نظر ساعتی بیش تر از پارسال نخوندم ولی مطمئن هستم سه برابر پارسال بازده داشت برام !! چون که

1- درسایی که برام جدید بود رو توی این ماه نخوندم یا خیلی کم خوندم و بیش تر درسایی رو خوندم که پایه ی خوبی داشتم و این طوری زیاد خسته نمیشدم از طرفی هی سرعتم خوب بود انرژی می گرفتم====>> پس توصیه میکنم هر چند یه هفته مونده ولی اینو بدونید یه روز هم یه روزه (مخصوصا اون دوستانی که هی کنکور میندازند سال بعد کلا از این وسوسه ها خودتون رو دور کنید و همیشه تحت هر شرایطی سخت ترین تلاشتون رو بکنید و فکر این که چی بشه نشه رو نکنید این طوری الان رو از دست می دید)

2-توی این یه هفته درسایی رو بخونید که بهشون علاقه ی خیلی شدیدی هم دارید .. مثلا من عاشق مدارم !! هر وقت احساس پوچی میکنم و فکر میکنم از زندگی خسته شدم و امید به زندگیم صفر میشه مدار میخونم خیلی انرژی میگیرم اگه درسایی که بهش علاقه دارید شامل بند 1 هم بشه عالی میشه و اگه دوستانی هستید که کلا شامل بند یک نمیشید و تازه شروع کردید پس حتما درسی رو بخونید این یه هفته که خیلی از خوندنش لذت می برید و زیاد باهاش تنش ندارید

یه چیز دیگه هم هست ببنید خیلی خوبه سیستماتیک درس بخونیم... و ساعت خوابمون مشخص باشه من خودم توی اولویت هام هست بعد ماه رمضان اینو درستش کنم دقیق انشالله به امید خدا !!
ولی چاره نیست این یه ماه شرایط خاص خودشو داره..من این یه ماه اصلا این طوری نگفتم که از سحر به بعد بخونم قبل افطار نخونم و.. توی این یه هفته هر موقع حسش بود درس بخونید واقعا میشه در روز 4 تا 6 ساعت که هم حسشو داشته باشید درس بخونید و هم انرژی داشته باشید من خودم چند روز پیش اصلا از سحر تا موقع افطار بی حوصله بودم ولی دیگه بعد افطار تا سحر خیلی خوب انرژی داشتم..امروز کلا خوب بود.. دیروز کلا بد بود..ولی میانگینش راضی هستم و خدا رو شکر به برنامه ای که داشتم رسیدم..الان بی حالید استراحت کنید هر موقع بیدار شدید سریع درس بخونید..خلاصه این یه هفته بگید روزی این قدر مطالعه با کیفیت بکنم خوبه حالا میخواد هر ساعت از روز باشه مهم این هست انرژِ باشه با روحیه

به هر حال این که شما برنامه دارید و طبق برنامه پیش نرفتید یعنی بیدار هستید !! و اصلا نباید غصه بخوریم و زمانو از دست بدیم از شیوه ازمون و خطا استفاده نکنیم از شیوه ی ازمون و توفیق استفاده کنیم بدین صورت که باشه من برنامه نوشتم نتونستم عملیش کنم باشه ماه رمضان هم بود ولی ایا نمیشد کاری یا راه کاری بزارم این طوری نشه ؟؟ نمیشد از برنامه ی تلوزیونم میزدم ..از فلان کار دیگه موقعی که انرژِ بیش تر داشتم به جاش درس میخوندم و..قطعا میشه.اگه به این سوالا جواب بدیم و از همه مهم تر عمل کنیم قطعا میشه.من که از خدامه هر چه زودتر دوستان وارد گود بشید تاپیک های رفع اشکال بره توی اوج.پارسال یادش بخیر اخرای پاییز و دی تاپیک ها رسیده بود به اوج خودش با سوال های مفهومی که پرسیده میشد.من اون ماه اخر میگفتم کاش فقط کاش این اتفاق چند ماه زودتر افتاده بود !!!

سلام.من تازه وارد هستم.از همه کسایی که برای کمک وقت میذارن ممنونم.یه خواهشی داشتم از کسایی که نتیجه خوبی از کنکور کارشناسی ارشد داشتن.میخواشتم راهنماییم کنید.خیلی سر در گم شدم.نمیدونم چه موسسه ای واسه آزمون خوبه؟ آزمون اینترنتی هم شرکت کنم با فقط حضوری؟ و اینکه تازه الان یادم افتاده واسه کنکور بخونم و وقت کم باعث شده از ترس دارم سکته میکنم.ممنون میشم جواب بدید.موفق باشید.

دوست عزیز شما هنوز نیومده حریف برای مبارزه طلب میکنید ؟؟
ازمون هنوز وقت هست بهش فکر کنید..

برای خوندن دروس هم به تاپیک منابع رجوع کنید یکم وقت بزارید بخونید و.. بعدش بیاید از دوستان سوال بپرسید حالا مثلا مونید کدوم کتابو بخرید تا دوستان توصیه کنند بهتون..هر چند همین تاپیک رو از اولش وقت بزارید یه روز بخونید قول میدم بیش از 80 درصد سوالای ذهنتون رو جواب میگیرید.

سلام عزیزان من ازالان میخام برای ارشدبرق بخونم بنظرتون میشه خوند؟الته تااول یازده سربازم

سلام.شما هم همین طور .چرا که نشه.بستگی به خود شما داره.تلاش کنید به امید خدا.اگه واقعا توی رسیدن به این هدفتون ایمان دارید.

mahboobeh

عضو جدید
دوستان میدونید شهریه ی شبانه چنده؟؟؟؟
واسه همه شهرا و همه یونی ها یکیه؟

Armin-Z

کاربر ممتاز
دوستان میدونید شهریه ی شبانه چنده؟؟؟؟
واسه همه شهرا و همه یونی ها یکیه؟

واسه برق میانگین تقریبا ترمی 2.5 در میاد
آره یکیه مگه اینکه خود دانشگاه جداگانه اعلام کنه که شهریه اش متفاوته، مثلا امسال همه 25% اضافه کردن، دانشگاه تهران 20% اضافه کرده

Joe_Bel

کاربر ممتاز

بستگی به جای هست که سربازی مثلا اگر صدا سیما باشی از 7 صبح تا 10 شب وقت داری بخونی یا اگر راننده نیروی انتظامی هستی وقت نمی کنی سرتو شونه کنی (اگر مو داشته باشی) پس باید بیخیال بشی ... منظورم اینه بستگی بجا و انگیزه خودت داره .... من سرباز بودم ... راننده نیرو انتظامی ... برا کنکور آزاد خوندم ... رتبه ام 29 شد علوم تحقیقات تهران قبول شدم !!!! می دونی چرا چون خیلی انگیزه داشتم

M@HY@R93

عضو جدید
سلام.من تازه وارد هستم.از همه کسایی که برای کمک وقت میذارن ممنونم.یه خواهشی داشتم از کسایی که نتیجه خوبی از کنکور کارشناسی ارشد داشتن.میخواشتم راهنماییم کنید.خیلی سر در گم شدم.نمیدونم چه موسسه ای واسه آزمون خوبه؟ آزمون اینترنتی هم شرکت کنم با فقط حضوری؟ و اینکه تازه الان یادم افتاده واسه کنکور بخونم و وقت کم باعث شده از ترس دارم سکته میکنم.ممنون میشم جواب بدید.موفق باشید.

به نظرم شما با یه مشاور مشورت کنی بهتر راهنماییت میکنن چون سطح درسیتو هیچکدوم از ما نمیدونیم ولی در کل آزمونی شرکت کن که بتونی خودتو خوب بسنجی و جامعه آماریش بالا باشه منو چندتا از دوستام مدرسان شریف ثبت نام کردیم نسبت به بقیه جامعه اماری خوبی داره ظاهرا با این حجم وسیع تبلیغات موسسات باید خوب تحقیق کنی تا سرت کلاه نره و اینکه اگه تلاش کنی و اراده ات خوب باشه هیچم دیر نیست همینکه داری شروع میکنی به خوندن یعنی ارادت خوبه خیلی از ما ها تو ماه رمضون برناممون بهم ریخت و نخوندیم پس اصلا نگران نباش به زودتر و دیرتر خوندن نیست دوست من به خوب و با اراده خوندنه . موفق باشی

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آقای paydar91 نوش دارویو بعد از مرگ سهراب آمدی... کاش زودتر میگفتین. من هی میخاستم بیام بپرسما ولی هی گفتم واسه همه همینه لابد. من دقیقا درسایی رو که به زور حتی پاسشون کردم رو گذاشته بودم تو ماه رمضون:( خندم گرفت یه ذره به کار خودم. ولی خوب این یه هفتم یه هفتست. جبران میشه ایشالا. حرفاتون خ خوب بود. مرسی

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز رفتم کتابخونه عضو شدم.وقتی رفتم تو سالن مطالعه دیدم کولر نداره کولر داشت اما بادی نداشت:(.20 دقیقه درس خوندممممم

دیدم واقعا نمیشه درس خوند.کتابخونه ای که کولر نداشته باشه باید درشو گل گرفت.سریع برگشتم خونه

amirhosein20

اخراجی موقت
امروز رفتم کتابخونه عضو شدم.وقتی رفتم تو سالن مطالعه دیدم کولر نداره کولر داشت اما بادی نداشت:(.20 دقیقه درس خوندممممم

دیدم واقعا نمیشه درس خوند.کتابخونه ای که کولر نداشته باشه باید درشو گل گرفت.سریع برگشتم خونه
متاسفانه اکثر کتابخونه ها اینجورین بخصوص اگه جنوب کشور باشی هم هوا خیلی گرمه و کولر ها نمیکشن و هم امکانات ضعیفه

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

منم ثبت نام کردم. رفتم دیدم کولر داره منتها تا ساعت 2 اینا روشن نمیکنن چون بودجه ندارن پول برقو اینارو بدن!!! دیگه نرفتم . البته من قصدم اینه که اگه خونه خوندم که هیچی اگه نشد صبحا خونه بخونم ظهرها برم. :(

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم ثبت نام کردم. رفتم دیدم کولر داره منتها تا ساعت 2 اینا روشن نمیکنن چون بودجه ندارن پول برقو اینارو بدن!!! دیگه نرفتم . البته من قصدم اینه که اگه خونه خوندم که هیچی اگه نشد صبحا خونه بخونم ظهرها برم. :(

هیچ جا خونه خود آدم نمیشه.لم میدی جلو کولر:D.با خیال راحت درس میخونی.من امروز از کتابخونه برگشتم نصف فصل اول سیگنال رو خوندمم

ولی 5500 که حق عضویتم بوود پرید.عمرا پامو بذارم کتابخونه دیگه:biggrin:

alk1370

کاربر بیش فعال

من نزدیک خونمون (پنج دقیقه راهه!) کتابخونه هست که حدودا هشت ماهی میشه تاسیس شده محیطش خوبه سرد هم هست فقط یه مشکل داره (که البته شاید هم مشکل نباشه!) اینه که اعضاش خیلی کم هستن من رفتم سالن مطالعه اش دیدم کلا چهار تا پسر بودند و هر چهارتاشون هم فکر کنم برا کنکور سراسری می خوندن این که خلوته یه مزیتیه که دیگه از سر و صدا و این چیزا خبری نیست اما یه مشکلی که داره اینه که چون اعضاش کم هستند آدم خوابش میگیره یعنی ارشدی نیست که آدم اونجا حس رقابت بهش دست بده!! کتابخونه های دیگه شهر هست ولی اونها بعضا دورترن یا زیادی شلوغ ان!به نظر شما برم این کتابخونه یا نه؟

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نزدیک خونمون (پنج دقیقه راهه!) کتابخونه هست که حدودا هشت ماهی میشه تاسیس شده محیطش خوبه سرد هم هست فقط یه مشکل داره (که البته شاید هم مشکل نباشه!) اینه که اعضاش خیلی کم هستن من رفتم سالن مطالعه اش دیدم کلا چهار تا پسر بودند و هر چهارتاشون هم فکر کنم برا کنکور سراسری می خوندن این که خلوته یه مزیتیه که دیگه از سر و صدا و این چیزا خبری نیست اما یه مشکلی که داره اینه که چون اعضاش کم هستند آدم خوابش میگیره یعنی ارشدی نیست که آدم اونجا حس رقابت بهش دست بده!! کتابخونه های دیگه شهر هست ولی اونها بعضا دورترن یا زیادی شلوغ ان!به نظر شما برم این کتابخونه یا نه؟

اگه 5 دقیقه راهه و محیطش که سرده دیگه چی از این بهتر.اگه هم مشکلت حس رقابته.اکثر آدمای اینجا تنهایی درس میخونند

ولی هر روز به سایت سر بزن.چون بچه های اینجا واقعا به آدم انگیزه میدن

M@HY@R93

عضو جدید
منکه اصلا نمیتونم کتابخونه درس بخونم باید تو خونه باشم لباس راحت جلو باد کولر هرزگاهی به خودم استراحت بدم برم سر یخچالو یه ابمیوه ایی هندونه ایی بستنی بخورم خشک و خالی که نمیشه درس خوند :D

f.babaei

عضو جدید
واسم جالب بود چندتا پست خوندم اینجوری:surprised: شدم وبعدش اینجوری:biggrin:

بابا چرا اینقدر ناز میکنید واسه درس خوندن یکی کتابخونه بدش میاد یکی باید میوه بخوره یکی باید بخوابه یکی سرش درد میکنه یکی.........................الکی الکی دارید خودتون رو تو شرایط بدی قرار میدید که انگار میخواید کوه بکنید یه کم خودتون فکرشو بکنید فقط میخوای چند صفحه نوشته رو تمرین وتکرار کنی همین والسلام چرا اینقدر وسواس بخرج میدید همه این محدودیتها ساخته ذهن خودتونه حالا خود دانید اینجوری بخوایید بکنید پس دوماه مونده به کنکور از استرس غش میکنید:confused:

موفق وپاینده باشید

آخرین ویرایش:

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

آقای paydar91 نوش دارویو بعد از مرگ سهراب آمدی... کاش زودتر میگفتین. من هی میخاستم بیام بپرسما ولی هی گفتم واسه همه همینه لابد. من دقیقا درسایی رو که به زور حتی پاسشون کردم رو گذاشته بودم تو ماه رمضون:( خندم گرفت یه ذره به کار خودم. ولی خوب این یه هفتم یه هفتست. جبران میشه ایشالا. حرفاتون خ خوب بود. مرسی
اتفاقا منم حرصم گرفت چرا این یک ماهو مثلا فقط به دوتا درس اختصاص ندادم ک بیشتر باهاشون حال میکنم و فارغ از برنامه و فشار زیاد.. البته من با برنامه استاد تقدسی از 14تیر سیگنالو شروع کردم ک خیلی بهم کمک کرد و تنها درسی بود تونستم حسابی بهش برسم و از خوندنش لذت ببرم.. ی زمانی سیگنال برام کابوس بود اما الان برام شیرین شده ..خوشحالم ک حداقل نصف ماهو از دست ندادم و یه فصل از سیگنالو خوندم..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا