سلام دوستان.صحبت از ماه رمضان شد و.. خواستم نظر ندم ولی گفتم بگم
پارسال ماه رمضان من روزی بیش از سه ساعت نتونستم بخونم و خیلی هم بهم سخت میگذشت و الان که میبینم عاملی که بیش تر منو عذاب میداد و امسال هم برام تجربه شد این بود چون خیلی مطالب توی ذهنم نبود و باید خیلی با تمرکز درس میخوندم و .. خیلی زود جوش می اوردم(منظورم اعصاب نیست منظورم ذهن هستش) خب هوا گرم باشه و روزه باشی و ترم تابستونی هم داشته باشی !! اونم درس تربیت 2 !! و بخوای درس بخونی کلا خیلی سخت میشه
اما امسال هم این اتفاق داشت برام می افتاد ..من امسال هم از نظر ساعتی بیش تر از پارسال نخوندم ولی مطمئن هستم سه برابر پارسال بازده داشت برام !!
چون که
1- درسایی که برام جدید بود رو توی این ماه نخوندم یا خیلی کم خوندم و بیش تر درسایی رو خوندم که پایه ی خوبی داشتم و این طوری زیاد خسته نمیشدم از طرفی هی سرعتم خوب بود انرژی می گرفتم
====>> پس توصیه میکنم هر چند یه هفته مونده ولی اینو بدونید یه روز هم یه روزه (مخصوصا اون دوستانی که هی کنکور میندازند سال بعد کلا از این وسوسه ها خودتون رو دور کنید و همیشه تحت هر شرایطی سخت ترین تلاشتون رو بکنید و فکر این که چی بشه نشه رو نکنید این طوری الان رو از دست می دید)
2-توی این یه هفته درسایی رو بخونید که بهشون علاقه ی خیلی شدیدی هم دارید .. مثلا من عاشق مدارم !! هر وقت احساس پوچی میکنم و فکر میکنم از زندگی خسته شدم و امید به زندگیم صفر میشه مدار میخونم خیلی انرژی میگیرم اگه درسایی که بهش علاقه دارید شامل بند 1 هم بشه عالی میشه و اگه دوستانی هستید که کلا شامل بند یک نمیشید و تازه شروع کردید پس حتما درسی رو بخونید این یه هفته که خیلی از خوندنش لذت می برید و زیاد باهاش تنش ندارید
یه چیز دیگه هم هست ببنید خیلی خوبه سیستماتیک درس بخونیم... و ساعت خوابمون مشخص باشه من خودم توی اولویت هام هست بعد ماه رمضان اینو درستش کنم دقیق انشالله به امید خدا !!
ولی چاره نیست این یه ماه شرایط خاص خودشو داره..من این یه ماه اصلا این طوری نگفتم که از سحر به بعد بخونم قبل افطار نخونم و.. توی این یه هفته هر موقع حسش بود درس بخونید واقعا میشه در روز 4 تا 6 ساعت که هم حسشو داشته باشید درس بخونید و هم انرژی داشته باشید من خودم چند روز پیش اصلا از سحر تا موقع افطار بی حوصله بودم ولی دیگه بعد افطار تا سحر خیلی خوب انرژی داشتم..امروز کلا خوب بود.. دیروز کلا بد بود..ولی میانگینش راضی هستم و خدا رو شکر به برنامه ای که داشتم رسیدم..الان بی حالید استراحت کنید هر موقع بیدار شدید سریع درس بخونید..خلاصه این یه هفته بگید روزی این قدر مطالعه با کیفیت بکنم خوبه حالا میخواد هر ساعت از روز باشه مهم این هست انرژِ باشه با روحیه
به هر حال این که شما برنامه دارید و
طبق برنامه پیش نرفتید یعنی بیدار هستید !! و اصلا نباید غصه بخوریم و زمانو از دست بدیم از شیوه ازمون و خطا استفاده نکنیم از
شیوه ی ازمون و توفیق استفاده کنیم بدین صورت که باشه من برنامه نوشتم نتونستم عملیش کنم باشه ماه رمضان هم بود ولی ایا نمیشد کاری یا راه کاری بزارم این طوری نشه ؟؟ نمیشد از برنامه ی تلوزیونم میزدم ..از فلان کار دیگه موقعی که انرژِ بیش تر داشتم به جاش درس میخوندم و..قطعا میشه.اگه به این سوالا جواب بدیم و از همه مهم تر عمل کنیم قطعا میشه.من که از خدامه هر چه زودتر دوستان وارد گود بشید تاپیک های رفع اشکال بره توی اوج.پارسال یادش بخیر اخرای پاییز و دی تاپیک ها رسیده بود به اوج خودش با سوال های مفهومی که پرسیده میشد.من اون ماه اخر میگفتم کاش فقط کاش این اتفاق چند ماه زودتر افتاده بود !!!
سلام.من تازه وارد هستم.از همه کسایی که برای کمک وقت میذارن ممنونم.یه خواهشی داشتم از کسایی که نتیجه خوبی از کنکور کارشناسی ارشد داشتن.میخواشتم راهنماییم کنید.خیلی سر در گم شدم.نمیدونم چه موسسه ای واسه آزمون خوبه؟ آزمون اینترنتی هم شرکت کنم با فقط حضوری؟ و اینکه تازه الان یادم افتاده واسه کنکور بخونم و وقت کم باعث شده از ترس دارم سکته میکنم.ممنون میشم جواب بدید.موفق باشید.
دوست عزیز شما هنوز نیومده حریف برای مبارزه طلب میکنید ؟؟
ازمون هنوز وقت هست بهش فکر کنید..
برای خوندن دروس هم به تاپیک منابع رجوع کنید یکم وقت بزارید بخونید و.. بعدش بیاید از دوستان سوال بپرسید حالا مثلا مونید کدوم کتابو بخرید تا دوستان توصیه کنند بهتون..هر چند همین تاپیک رو از اولش وقت بزارید یه روز بخونید قول میدم بیش از 80 درصد سوالای ذهنتون رو جواب میگیرید.
سلام عزیزان من ازالان میخام برای ارشدبرق بخونم بنظرتون میشه خوند؟الته تااول یازده سربازم
سلام.شما هم همین طور .چرا که نشه.بستگی به خود شما داره.تلاش کنید به امید خدا.اگه واقعا توی رسیدن به این هدفتون ایمان دارید.