گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

xzsawq21

عضو جدید
سلام
1-ببخشید کسی سوالهای داخل جزوه کنترل شیرین آبادی داره؟ توی جزوه شماره سوال گفته جوابش نوشته
2-کتاب مجموعه کنکورهای انتشارات دانشگاه تهران تا آخرین کنکور هم داره؟ یا معمولا ممکنه تا کی چاپ جدیدش بیاد؟
3-میخوام کنکور آزمایشی پارسه ثبت نام کنم از کجا ثبت نام کنم؟ (توی سایتش راه به جایی نبردم!) در تمام استانها برگزار میشه؟

با تشکر

آخرین ویرایش:

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
به نظرتون با توجه به این سوالای اخیر کنترل ، کلاس با چه استادی بریم خوبه ؟
بعد ریاضی بین معتقدی و کریمی کدوم بهتره ؟
ممنون میشم جواب بدید

سلام..به نظرم ریاضی و معادلات در کل خیلی نیاز به کلاس ندارن..کتاب آقاسی برای معادلات به نظرم عالیه..
همینطور کریمی هم برای ریاضی مهندسی خوب گفته

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام...
یک توصیه برادرانه داشتم به بچه های گلی که میخوان برای ارشد 94 آماده بشن..
خواهشا سر خودتونو مملو از کتاب و جزوات رنگارنگ نکنید..یک مدت کوتاهی وقت بذارید و منابع مناسب رو پیدا کنید بعدشم با توکل به خدا شروع کنید..
اما در مورد کلاس رفتن یا نرفتن:
در این مورد زیاد دستپاچه نشید..مخصوصا دوستان خوبی که در تهران سکونت ندارن ، خیلی زود استرس میگیرن برای کلاس و این خیلی مضر هست..با توجه به میزان تواناییتون در هر درس ، تنها برای یک بار ، خوب فکر کنید و ببینید برای کدوم درس نیاز به کلاس دارید و اگر خودتون بخواید مطالعه کنید از عهدش بر نمیاید..تصمیمتونو بگیرید و اگه واقعا نیاز بود برید و اگر نیازی ندید دیگه فکرشو نکنید و دوباره پس از چند روز با دیدن یک سری مطالب از جاهای مختلف(اعم از تعریف کردن از یک استاد یا کلاس یا...)هوایی نشید که باعث بشه آرامشتونو از دست بدید و استرس بگیرید..یادتون نره که یکی از چند فاکتور موفقیت در کنکور، داشتن آرامشه....قاطغانه تصمیم بگیرید..
از تجربه کنکور امسال خودم این بود که به نظرم باید تنها یک کلاس میرفتم اون هم برای درس کنترل خطی بود..که نرفتم..البته من هیچ کلاسی نرفتم..
به امید موفقیت همه دوستان;)

xzsawq21

عضو جدید
علاوه بر سوالهای قبلیم یک سوال دیگه هم دارم. بخش گراف و کات ست و اینا تو جزوه های ارشد ندیدم و یک سوال تو کنکور ازش میاد! اگر نزنم درصدم میشه نود درصد! :-D میشه برای این بخش چیزی معرفی کنید با تشکرات فراوان

Sent from my C6602 using Tapatalk

alk1370

کاربر بیش فعال
دوستان ببخشید هر کسی در مورد المپیاد دانشجویی مهندسی برق چیزی می دونه یه توضیحی بده خیلی حیاتیه تو سایت المپیاد رفتم اما می خوام نظر دوستان رو بدونم ممنون

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
علاوه بر سوالهای قبلیم یک سوال دیگه هم دارم. بخش گراف و کات ست و اینا تو جزوه های ارشد ندیدم و یک سوال تو کنکور ازش میاد! اگر نزنم درصدم میشه نود درصد! :-D میشه برای این بخش چیزی معرفی کنید با تشکرات فراوان

Sent from my C6602 using Tapatalk
درصدتون میشه 91/67 ..
اکثر کتایای کنکوری این مبحث رو هم دارن..مبحث ساده ایه ..چیز خاصی نداره..با یکم تمرین کاملا مسلط میشید..ولی حتما بخونید..یعنی نگید ممکنه نیاد..تو کنکور هر چیزی ممکنه...

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال شما بین کتاب ریاضی مهندسی کریمی و مومن زاده کدوم رو پیشنهاد میدید.

اگه میشه مزیت و عیب هاشونم بگید

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
به نظرتون با توجه به این سوالای اخیر کنترل ، کلاس با چه استادی بریم خوبه ؟
بعد ریاضی بین معتقدی و کریمی کدوم بهتره ؟
ممنون میشم جواب بدید

بنظرم واسه 3تا سوال ارزش نداره بری کلاس.کتابشو بخونی کفایت میکنه.منظورم کتاب کریمیه

البته اگه بودجه داری ریاضی مهندسی بری عالیه.اما معادلات به صرفه نیست

mahdi_ml

عضو جدید
به نظرتون اگه کسی دسترسی نداشت به کلاسای استادای خوبه که دیگه الن همه میشناسن .بهتره باز به بعضی از کلاسا بره یا نه؟ (منظورم استاداها وآموزشگاه هایی که تو شهرستانها هستند )یا خودش بخونه؟
ویکی هم این که آیا همه اونایی که میرن به این کلاسا موفق میشن چند درصد؟:question:

اصلا کلاس ملاک موفقیت نیست من خودم با یکی از اساتید خوبی که شهرمون میومد رفتم مشاوره(رایگان بود!!!) اولا فقط حرف از اومدن کلاس میزدن تو هر درسی دوما من به خود ایشون گفتم چه تضمینی هست کسایی که کلاس شما را میان نتیجه بگیرن؟ ایشون میگفتن افرادی که کلاسای منو میان درصداشون از منفی 30 تا 100 ممکنه تغییر کنه!!
هیچ قانونی وجود نداره که شما اگه کلاس فلان استاد را رفتین مثلا70 به بالا بزنی...این موضوع برای کتابا هم صادقه بعضا همین جا هم گفته میشه که اگه کتابxرا بخونی30 میزنی واگه کتابy رو بخونی 60 میزنی ...البته من شنیدم که اساتید کنکور تو کلاساشون چنین حرفایی برای جزواتشون میزنن...دوست خود من 3میلیون خرج کلاس کرد بهار..تابستان...پاییز...ولی مجاز هم نشد!!! دلیلش هم اعتماد به نفس کاذبی که پیدا کرده بود،بود... چون شیوه تدریس برخی از اساتید به نحوی هست که میان سوالای دکتری(ترجیها آسوناش)را تو جزوشون میگن...همین دوست من رو دو سه درسش بالای 60 سرمایه گذاری کرده بود (تازه 3سالم پشت کنکور بود)و....
حالا مواظب باشین به سرنوشت اون دچار نشین از ما گفتن....

bigworm

عضو جدید

سلام
اولا شما نگفتید واسه کدوم گرایش میخواین شرکت کنید و امتحان بدید.
اینکه هدفتون کجاست میخواین کجا قبول شید؟کدوم شهر درس بخونید

لزومی به خوندن کتاب و جزوه این حرفا نیستش.درسته که مایی که الان دانشجو هستیم و میخوایم واسه ارشد بخونیم خیلیامون درسارو شب امتحان پاس کردیم! ویژگی خوندن شب امتحانم اینه که روز بعد امتحان هیچی یادت نمیاد مثل فیلم hangover ! واسه همین فرق منو شما شاید میتونه توی مفاهیم ساده ابتدایی باشه که شما ممکنه فراموش کرده باشید که کتابهای کنکوری که توی بازار هستند کفایت میکنه.
اگه هدفتون رتبه بین 700 تا 1600 اینا باشه که بیخودی وقتتونو تلف نکنید بخونید حتما نتیجه میگیرید و با این رتبه توی گرایش مخابرات الکترونیک میشه دانشگاه های تبریز و ارومیه و خیلی شهرهای دیگه قبول شد.حتی مالک تهران و ... اگه خب قدرتی هستید که کار سخته چون ضرایب امتحانی این گرایش با بقیه گرایشها فرق میکنه و کسیکه مثلا رتبش میشه 100 یعنی بیش از 960 نفر قبلش همشون میخوان قدرت برن!
مرسی از لطفت
من میخوام گرایش قدرت شرکت کنم ولی به خاطر شرایط کاری قید دانشگاه های خوب رو زدم و فقط می خوام تو شهر خودم بخونم اونم دانشگاه ملایر.نمیدونم رنج رتبش چنده.البته خوبی شغلم اینه که مباحث پایه تقریبا یادمه چون دارم تو هنرستان برق تدریس می کنم.بحثم اینه که از جزوه شروع کنم یا از کتاب یا کتابهای تست؟کسی میدونه برای قبولی تو روزانه ملایر باید رتبه چند آورد؟آیا لازمه همه درس ها رو بخونم؟

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از لطفت
من میخوام گرایش قدرت شرکت کنم ولی به خاطر شرایط کاری قید دانشگاه های خوب رو زدم و فقط می خوام تو شهر خودم بخونم اونم دانشگاه ملایر.نمیدونم رنج رتبش چنده.البته خوبی شغلم اینه که مباحث پایه تقریبا یادمه چون دارم تو هنرستان برق تدریس می کنم.بحثم اینه که از جزوه شروع کنم یا از کتاب یا کتابهای تست؟کسی میدونه برای قبولی تو روزانه ملایر باید رتبه چند آورد؟آیا لازمه همه درس ها رو بخونم؟
فک کنم تا 1500 بتونی قبول شی اونجا..اگه فقط میخوای اینجور دانشگاههارو قبول شی و به قولی فقط یک مدرک داشته باشی ، اگر مغناطیس و زبان پایه خوبی نداری ،بذارش کنار..میمونه 5 تا درس ریاضی و مدار و کنترل و بررسی و ماشین..که همرو باید بزنی..اگر تو ی درس خیلی پایت ضعیفه سعی کن یکم از روی رفرنس بخونی بعدش برو سراغ کتاب های تست..
این کارنامه یکی هست که سال 92 شده 1529 قدرت:
ریاضی: 30.56 مدار: 5.55- ماشین:44.44 کنترل:21.21 بررسی:27.78 بقیه هم سفید
معدلش هم:15.93

• Like
واکنش ها: 0192

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
مرسی از لطفت

از کتابهای کنکوری شروع کن! منظور اون کتابهایی که آموزش به همراه تست دارن.
شما که هدفتون دانشگاه شهر خودتون هستش فکر میکنم تا 1500 هم بتونید همونجا درس بخونید
شما میتونید چندتا درسو حذف کنید.
شما بتونید دو تا درسو 40 بزنید حتما میارید اون رتبه مد نظرتونو. مغناطیسو حذف کنید. ماشین و بررسی زیاد بخونید اگه توی این دروس بتونید یدونه 50 یدونه 30 بیارید بقیه هم درحد 10 درصد باشه قبولید

• Like
واکنش ها: 0192

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
سلام..یه سوالی پرسیده بودم دوستان کسی جواب نداد متاسفانه..میخواستم بدونم حالا که بحث در مورد رتبه و درصدو اینجور چیزاس برا رتبه حدودا800تا 1000 گرایش الک میانگین درسها تو دروس مختلف ب غیر از مغناطیس که حذفش کردم چقدری باید باشه؟ البته من ب لطف استاد خوبی که تو دوره کارشناسی داشتم پایه الکترونیکم در حد خوب و تقریبا قوی ای هست و به راحتی مفاهیم الک رو متوجه میشم اما متاسفانه درسی متل ریاضی مهندسی رو اصلا برنداشتم و الان در حد صفر هستم اما کتاب کریمی رو تهیه کردم و دارم میخونم ..مدار هم پایه متوسطی داشتم تو کارشناسی ..برا سیگنال هم کتاب مهندس تقدسی واقعا تا اینجا که عالیه و خیلی نکات کنکوری داره و خوب توضیح داده برا منی که بصورت ناپلئونی پاسش کردم..با این پیش زمینه ای که از خودم گفتم اگه بتونم بر فرض الک و سیگنال رو رو ک دو تا درس تخصصی هستن زیر 50 نزنم و بیش از سایردروس رو این دوتا سرمایه گذاری کنم ایا کارم درسته؟؟ برا دروسی هم مث مدار و ریاضی و کنترل نهایتا بتونم در حد 20 بزنم.. البته اینم بگم من الان دارم طبق برنامه ریزی تمام درسارو با هم پیش میبرم در یک سطح و اصلا نمیخوام از حالا با این جور افکار درس خوندنمو پیش ببرم و مطمعنا با درصد بازیو از پیش تعیین کردن کار ب جایی نمیرسه.. این سوالم صرفا رو لحاظ این بود که ببینم برا رتبه ای که مد نظرمه چه درصدی از هر درس میتونه کارمو راحت تر کنه تا نگاه ویژه ای ب اون درس داشته باشم.. (بنا ب دلایلی هدفم یکی از دو دانشگاه شیراز یا صنعتی شیرازه).. ممنونم

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
از کتابهای کنکوری شروع کن! منظور اون کتابهایی که آموزش به همراه تست دارن.
شما که هدفتون دانشگاه شهر خودتون هستش فکر میکنم تا 1500 هم بتونید همونجا درس بخونید
شما میتونید چندتا درسو حذف کنید.
شما بتونید دو تا درسو 40 بزنید حتما میارید اون رتبه مد نظرتونو. مغناطیسو حذف کنید. ماشین و بررسی زیاد بخونید اگه توی این دروس بتونید یدونه 50 یدونه 30 بیارید بقیه هم درحد 10 درصد باشه قبولید

هلند دیشب اسپانیا رو آتیش زد.:D

llvll.asoud

کاربر ممتاز
هلند دیشب اسپانیا رو آتیش زد.:D

مطمئن بودم هلند میبره :D این حاج رضایی اومده میگه هلندو در قواره قهرمانی نمیبینم! فقط میخوام ببینم بعد بازی نظرش چیه! اومده میگه بازیکنان هلند جوونن! نمیدونه که مربیشون یه فرد با تجربه و فوق العاده مثل فن خاله!

deer

عضو جدید
دوستان کسی هستدر همایش های ارشد که موسسه ها برگذار میکنن شرکت کرده باشه؟ ایا مفید هم هستند؟
پارسال که امتحان دادم در هیچ ازمونی شرکت نکرده بودم به نظرتون شرکت کردن در ازمونها واقعا موثر هست یا فقط چندتای جامع رو ثبت نام کنم
بعد کدوم موسسه از همه بهتره؟ پارسه یا سنجش و دانش؟

chipset

عضو جدید
دوستان کسی هستدر همایش های ارشد که موسسه ها برگذار میکنن شرکت کرده باشه؟ ایا مفید هم هستند؟
پارسال که امتحان دادم در هیچ ازمونی شرکت نکرده بودم به نظرتون شرکت کردن در ازمونها واقعا موثر هست یا فقط چندتای جامع رو ثبت نام کنم
همایش ها خیلی خوب هستند. مثل یک مراسم میمونه که هم تفریحه و هم استفاده مفید داره . یه نفر استاد یا صاحبنظر هم میاد که توضیحات خوبی میده . شرکت در همایش ضرر نداره.
البته توش تبلیغ هم میکنن و میگن تخفیف میدیم و از این چیزا .....
اگه واقعا قصد داری درس بخونی و رتبه خوبی بیاری حتما باید آزمونا رو شرکت کنی . اگه هم قصد نداری شرکت نکنی بهتره . چون چیزی نخونی و بری سر جلسه فایده ای نداره .

LM741

عضو جدید
سلام..یه سوالی پرسیده بودم دوستان کسی جواب نداد متاسفانه..میخواستم بدونم حالا که بحث در مورد رتبه و درصدو اینجور چیزاس برا رتبه حدودا800تا 1000 گرایش الک میانگین درسها تو دروس مختلف ب غیر از مغناطیس که حذفش کردم چقدری باید باشه؟ البته من ب لطف استاد خوبی که تو دوره کارشناسی داشتم پایه الکترونیکم در حد خوب و تقریبا قوی ای هست و به راحتی مفاهیم الک رو متوجه میشم اما متاسفانه درسی متل ریاضی مهندسی رو اصلا برنداشتم و الان در حد صفر هستم اما کتاب کریمی رو تهیه کردم و دارم میخونم ..مدار هم پایه متوسطی داشتم تو کارشناسی ..برا سیگنال هم کتاب مهندس تقدسی واقعا تا اینجا که عالیه و خیلی نکات کنکوری داره و خوب توضیح داده برا منی که بصورت ناپلئونی پاسش کردم..با این پیش زمینه ای که از خودم گفتم اگه بتونم بر فرض الک و سیگنال رو رو ک دو تا درس تخصصی هستن زیر 50 نزنم و بیش از سایردروس رو این دوتا سرمایه گذاری کنم ایا کارم درسته؟؟ برا دروسی هم مث مدار و ریاضی و کنترل نهایتا بتونم در حد 20 بزنم.. البته اینم بگم من الان دارم طبق برنامه ریزی تمام درسارو با هم پیش میبرم در یک سطح و اصلا نمیخوام از حالا با این جور افکار درس خوندنمو پیش ببرم و مطمعنا با درصد بازیو از پیش تعیین کردن کار ب جایی نمیرسه.. این سوالم صرفا رو لحاظ این بود که ببینم برا رتبه ای که مد نظرمه چه درصدی از هر درس میتونه کارمو راحت تر کنه تا نگاه ویژه ای ب اون درس داشته باشم.. (بنا ب دلایلی هدفم یکی از دو دانشگاه شیراز یا صنعتی شیرازه).. ممنونم

سلام
برای ریاضی اگر واقعا ضعیف هم باشید کتاب کریمی کتاب خوبیه . یک توصیه کنم : شما یکم ریاضیات بخونید کم کم رو غلطک می افتید . سعی کنید استرس در خودتون ایجاد نکنید . ریاضیات درس مهمی هست .
شما نباید هیچ موقع بگید من 20 درصد این درس رو می زنم و 50 به بالا اون درس . شما واقعا باید برای 100 بخونید تا یک درصد مطلوب بدست بیاورید .

به نظر من هم بر خلاف اساتید کنکور که معتقدند که باید با دو درس استارت بزنی و بقیه دروس رو کم کم اضافه کنی مخالفم . برای کسی که کلاس می ره مثلا بهار دو کلاس رفته تابستان هم دوکلاس قراره بره خوبه که دو درس دو درس بخونه . اما برای کسی که کلاس نمی ره از نظر من باید موازی هم دروس رو بخونه .
ان شاء الله موفق باشید .

LM741

عضو جدید

بیشتر جنبه تبلیغات داره . هدف از همایش که برای رضای خدا نیست برای پوله .

خوب اگر می تونی تموم ازمون ها رو شرکت کن . شاید سنجش چون ارزان تره بهتر باشه .
در مورد ازمون با هیچ استادی مشورت نکن .

LM741

عضو جدید
دوستان ببخشید بخش اول ریاضی مهندسی دکتر بخشی گلستانی که سری فوریه می شه رو کسی داره . لینک در سایتشون کار نمی کنه . دوستان اگر کسی داره لطف کنه اپلود کنه . تشکر

Paydar91

کاربر ممتاز

حتما ازمون شکرت کنید...حتما حتما حتما...25 درصد ها رو نخواستید دیگه از 50 درصد حتما...به شرطی که مطابق برنامه ی ازمون ها هم پیش برید...

ازمون من میرم پارسه نه این که سوالاش خیلی خوب باشه نسبت به حاهای دیگه !! نه چون اکثر دوستانی که رتبه های خوب میارند میرند پارسه و رقیب های اصلی توی پارسه هستند

ازمون بینش :سوالای کنترلشو حتما بررسی کنید
ازمون نصیر:سواب سیگنال و الکترونیکشو بررسی کنید.

ازمون سنجش :توش سوالای خوب پیدا میشه واقعا..
ازمون مدرسان:ندیدم..

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی از همایشهارو که رایگان برگزار میکنند..حالا به نظرتون برای چی رایگان برگزار میکنند؟؟!!!انشاالله که فقط برای رضای خدا باشه نه برای تبلیغ موسسشون..
اما جدا از این حرفا یک چیز خوبی که این همایشها داره ، اینه که باعث ایجاد انگیزه میشن..یعنی میشه گفت با دیدن اون جمعیت و صحبتهایی که میشه یک جورایی در فاز کنکور و ارشد و...قرار میگیری..از این بابت خوبه
در مورد آزمون هم ،به نظرم آزمونهای اول (به غیر جامع ها)فقط برای اینه که شمارو مجبور کنه تا با برنامه پیش بری و سرفصلهارو برسونی ..من خودم آزمونهای یک موسسه رو داشتم و خودم از رو برنامه میخوندم و به آزموناش میرسیدم و خودم از خودم ازمون میگرفتم و فقط جامع هاشو ثبت نام کردم..شما هم ببین اگه نمیتونی خودت سرفصلهارو جمع و جور کنی پس آزمونهای نخست رو هم ثبت نام کن که باعث بشه تلاشت رو بیشتر کنی ،چرا که مجبوری خودتو به سرفصل برسونی.. من خودم سه تا آزمون آخر (جامع) سنجش رو شرکت کردم و خیلی راضی بودم..سطح سوالاش خیلی خوب بود...

deer

عضو جدید
بیشتر جنبه تبلیغات داره . هدف از همایش که برای رضای خدا نیست برای پوله .

خوب اگر می تونی تموم ازمون ها رو شرکت کن . شاید سنجش چون ارزان تره بهتر باشه .
در مورد ازمون با هیچ استادی مشورت نکن .
ممنون چرا با هیچ استادی مشورت نکنم؟

deer

عضو جدید
بعضی از همایشهارو که رایگان برگزار میکنند..حالا به نظرتون برای چی رایگان برگزار میکنند؟؟!!!انشاالله که فقط برای رضای خدا باشه نه برای تبلیغ موسسشون..
اما جدا از این حرفا یک چیز خوبی که این همایشها داره ، اینه که باعث ایجاد انگیزه میشن..یعنی میشه گفت با دیدن اون جمعیت و صحبتهایی که میشه یک جورایی در فاز کنکور و ارشد و...قرار میگیری..از این بابت خوبه
در مورد آزمون هم ،به نظرم آزمونهای اول (به غیر جامع ها)فقط برای اینه که شمارو مجبور کنه تا با برنامه پیش بری و سرفصلهارو برسونی ..من خودم آزمونهای یک موسسه رو داشتم و خودم از رو برنامه میخوندم و به آزموناش میرسیدم و خودم از خودم ازمون میگرفتم و فقط جامع هاشو ثبت نام کردم..شما هم ببین اگه نمیتونی خودت سرفصلهارو جمع و جور کنی پس آزمونهای نخست رو هم ثبت نام کن که باعث بشه تلاشت رو بیشتر کنی ،چرا که مجبوری خودتو به سرفصل برسونی.. من خودم سه تا آزمون آخر (جامع) سنجش رو شرکت کردم و خیلی راضی بودم..سطح سوالاش خیلی خوب بود...

ممنون دوست عزیز از انجایی که سال دومی هست کنکور میدم میتونم سر فصلها رو برسونم اما هنوز دو دلم که ایا ازمونها رو بنویسم یا دانلود کنم خودم کار کنم
درسته همایش ها تبلیغاتی هستند گفتم شاید نکنه های خوبی توشون گفته بشه و بشه ازشون استفاده کرد

ازمون بینش :سوالای کنترلشو حتما بررسی کنید
ازمون نصیر:سواب سیگنال و الکترونیکشو بررسی کنید.

ازمون سنجش :توش سوالای خوب پیدا میشه واقعا..
ازمون مدرسان:ندیدم..
خوب اگر قرار باشه ازمونهای دیگه رو هم برسی کنیم بهتر ه نیست ثبت نام نکنم و همه ازمونها رو بگیرم و خودم توی خونه بزنم؟

LM741

عضو جدید
ممنون چرا با هیچ استادی مشورت نکنم؟

با استاد موسسه x صحبت کنی می گه موسسه x خوبه بقیه بدن و ......
با استاد موسسه y صحبت کنی می گه موسسه yخوبه و بقیه...... ....
با استاد موسسه z صحبت کنی می گه موسسه zخوبه و بقیه . .....
.
.

deer

عضو جدید
با استاد موسسه x صحبت کنی می گه موسسه x خوبه بقیه بدن و ......
با استاد موسسه y صحبت کنی می گه موسسه yخوبه و بقیه...... ....
با استاد موسسه z صحبت کنی می گه موسسه zخوبه و بقیه . .....
.
.
اگر مال هیچ موسسه ای نباشه میشه باهاش مشورت کرد

Reza82N

عضو جدید
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

سلام در مورد قسمت دوم پست شما:نظر شما فارغ از دنبال کردن برنامه ، در مورد میزان تاثیر جوٓ اون سالن امتحان بر کاهش استرسی که ممکنه تو آزمون نهایی وجود داشته باشه چیه؟

• Like
واکنش ها: deer

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون دوست عزیز از انجایی که سال دومی هست کنکور میدم میتونم سر فصلها رو برسونم اما هنوز دو دلم که ایا ازمونها رو بنویسم یا دانلود کنم خودم کار کنم
درسته همایش ها تبلیغاتی هستند گفتم شاید نکنه های خوبی توشون گفته بشه و بشه ازشون استفاده کرد

خوب اگر قرار باشه ازمونهای دیگه رو هم برسی کنیم بهتر ه نیست ثبت نام نکنم و همه ازمونها رو بگیرم و خودم توی خونه بزنم؟

ببینید آزمونهای جامع رو که حتما باید بنویسید..در اون شکی نیست..در مورد این که آزمونهای کدوم موسسه رو هم انتخاب کنید ، زمان کوتاهی وقت بذارید و نظر چند نفرو بپرسید و به یک جمع بندیه مناسب برسید..من خودم از سنجش راضی بودم از هر لحاظ..
اما اینکه آزمونهای نخست یعنی غیر از جامع ها رو هم ثبت نام کنید یا نه ، باید بگم بستگی به خودتون داره..من خودم به چند دلیل ننوشتم..
1:یکم برام ایجاد استرس میکرد و آرامشمو به هم میزد..از این بابت که یه خورده میترسیدم نه کنه نتونم فلان مبحثو دقیق نرسونم و...و برای خودم یکم استرس ایجاد میکرد
2: میدونستم که بدون آزمون های اولیه خیلی راحت و بدون استرس میتونم سرفصلهارو برسونم
3:تفاوتی که آزمونها دارن با آزمونهایی که خودمون از خودمون میگیریم فقط در دو چیزه..یکیش شرایط و جو آزمونهاس که شرایط و جو کنکورو بهمون میدن..دومیش اینکه تو این ازمونها با توجه به رتبه ای که به ما میده میتونیم بفهمیم که با خودمون چند چندیم و بین سایر داوطلبین در چه مرحله ای قرار داریم..
من خودم دیدم که این شرایط تو همون سه تا آزمون آخر و جامع برام کافیه و بقیرو ننوشتم

در مورد همایشها:
بله امکانش هست در همایشها نکته های خوبی هم گفته بشه..ولی در صورتی که تحت تاثیر تبلیغات قرار نگیرید اعم از کلاس و آزمونهای اون موسسه و ....و باعث نشه آرامشتونو از دست بدین و استرس بگیرین و وقتتون هم زیاد گرفته نشه ، بله شرکت بفرمایید و استفاده کنید..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا