خب قبل از هرچیزی باید بگم اینو میدونم و مطمئنم همه کسانی که اینجا صحبت و اظهار نظر میکنند قصدشون خیر و کمک به اطرافیانشونه
به نظرم اگه هدفت از درس خوندن فقط و فقط پول درآوردن هست، بیخیال شی بری سراغ کار
پیدا کردن بهتر نتیجه میگیری... دیگه همه میدونن الان تحصیل راه خوبی واسه کسب درآمد نیست متاسفانه!
اما نه اگه به تحصیل علاقه داری و میخوای از لحاظ علمی هم پیشرفت داشته باشی، بهترین کار اینه که بری سراغ علاقه ات، حالا شاید گرایشا یکم بازارشون با هم تفاوت داشته باشه، ولی اگه به رشته علاقه نداشته باشی، بهترین بازار کارم داشته باشه موفقیتی بدست نمیاری و برعکسش اگه علاقه داشته باشی و بازار کارش خوب نباشه، قطعا از حالت قبلی بهتر نتیجه میگیری...
من با نظر شما تحت شرایط خاص موافقم (میدونیم که مدرک پایه لیسانس که یه زمانی یعنی وقتی دوره راهنمایی بودم 6قدیم یا سیکل بود پایه بود..."جل الخالق تفاوت را احساس کنید" )
1- جنسیت: مرد 2_ درصورت جنسیت زن با تلاش زیاااااااااااد تازه با سرمایه گذاری بتونی شرکت یا جایی تاسیس کنی(و این قسمت بخاطر سن جوان وقتی میان باهات قرارداد ببندن میگن خب رئیس کیه؟ که باز اینجا اگر مرد باشی با یکم اعتماد بنفس و دروغ که ایشون ماموریت تشریف دارن میتونی کار کنی ... یعنی عدم اعتماد و خیلی مسائل دیگه که اینجا جاش نیست ... )
دوتا کارخونه رفتم و چند وقتی بودم / هم فولاد مبارکه (کارآموزی) هم ذوب آهن
مهندسین این کارخونه ها و رئیس دانشگاهم(ایشون 15 سال آمریکا تحصیل و تدریس داشتن) و باهاشون راجب افکارو برنامه ریزیم برای آینده صحبت میکردم(من مثل شما فکر میکردم یعنی تا حدودی مسیری که میگینو رفتم)
همه متفق القول بودن در ایران از 100 نفر 5نفر منصرف از تحصیل ان(بعد لیسانس) باتوجه به شرایط کار و در خارج از ایران بالعکس/اونجا میگن کسی ادامه تحصیل میده که تا مقطع لیسانس به درک کافی از این رشته نرسیده و نیاز داره بشتر مطالعه کنه (البته مطالعات و تحقیقات اونها با ما متفاوته)
من رو کنترل کننده ها کار کردم و سیستماشو تو فولاد از نزدیک دیدم(تو یه کارخونه خصوصی که یه نفر از انگلیس و آلمان با نت کنترلش میکردن ) و تو مصاحبه هایی که با من شد سوالی نپرسیدن یا از لوازم کاریشون که من ندونم یا نشناسم حتی بند پ یعنی رییس دادگستری هم معرف من بود اما گفتن اینجا مدیر فنی مخالف حضور ایشونن و ما تو فاز دوم حتما از ایشون استفاده میکنیم - یعنی چنین خصومتهایی هم وجود داره... الان اوضاع کار افتضاحه کسانی که تو کارن زیر پای همو خالی میکنن چه برسه با تازه وارده پر انرژی اوه اوه بیچاره میشه طرف ...
یه کارخونه تو شهرای اطراف اصفهان نیاز به یه پی ال سی گر داشت که یه مهندس تو ذوب آهن منو معرفی کرد اما حاضر نشد روی یه خانوم سرمایه گذاری کنه بازم بخاطر عدم اعتماد و خانم بودنم و گفتن اینجا همه مردن یه خانوم هم نباید تو سایت باشه ...

یه کارخونه دیگه تو اصفهان با من مصاحبه کرد به تمام سوالاش جواب دادم و اونم ...
من متوجهم مسلما قدرت جسمانی یک آقا از خانوم به مراتب بیشتر / اما ما میدونیم که خیلی موانع رو با افکارمون میتونیم برداریم
و از مغزمون مث یه اهرم استفاده کنیم /
علاقه به علم به تحصیلات آکادمیک و به دانشگاه ختم نمیشه ...
یکی از هم مدرسه ای های دوره دبیرستانم الان وزارت دفاع کار میکنه باهاش که حرف میزدم گفت ببین منم از یه دانشگاه روزانه لیسانس گرفتم اما برای کار فقط ارشد که شاید تا چند سال دیگه ارشد به دکتری برسه - البته کسایی که بالای 30 سال سن دارن امیدی هست خوداشتغال زایی کنن
منم برای هر 5سال آیندم برنامه ریخته بودم که افتادن بعد از ارشد به همین سادگی (البته تو دوره ارشدم برنامه دارم که نیاز به هیچ نهادی نیست)
ضمنا من حدود 3 سال رو این فکر شما پافشاری کردم و الان کار بلدم البته تا حدودی چون تو صنعت به خانوم اجازه ورود نمی دهند...
قصد دارم کارخانه ای تاسیس کنم که همه پرسنل مهندسش خانم باشن
به امید پیروزی
کلام آخر : در شرایط کنونی نیاز به پول به اندازه نیاز به هوا ضرورت داره
البته بازم حرف واسه گفتن دارم به اندازه این چند سال دلم پره پره پره

هرجا که فکرشو هم نکنین یه گریزی زدم من ...
(حتی به رفتن به عسلویه یا ماهشهر .. هم فکر کردم البته اونجاها یه مرد بود که از آشناهمون بود و میتونست هوامو داشته باشه و میخواستم با شرکتای پیمانکاری کار کنم ... )
خدایا به من صبر بده...آمین
***اینم تجربه من***