گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

controlqueen

عضو جدید
بچه ها من توالکترونیک خیلی ضعیفم میخواستم بدونم زدن الکترونیک واسه گرایش کنترل چقدرمهمه؟ تاثیرش ازمثلا ماشین بیشتره یا نه؟ چه جزوه ای روپیشنهادمیکنید؟

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها من توالکترونیک خیلی ضعیفم میخواستم بدونم زدن الکترونیک واسه گرایش کنترل چقدرمهمه؟ تاثیرش ازمثلا ماشین بیشتره یا نه؟ چه جزوه ای روپیشنهادمیکنید؟
منم الکترونیکم خیلی ضعیف بود. کلاس رفتم. اگر تهران هستید کلاس مهندس باغستانی رو پیشنهاد میکنم. من ی جزوه ی اولشو اونم تو فرصتی که ی هفته کنکور عقب افتاد جدی خوندمش و 33 درصد زدم تو کنکور. به نظرم خیلی عالی بود. چون کنترلی نیستم دیگه بقیشو نیدونم. برای تاثیرش ولی فک کنم ضریب هر درس تو هر گرایش کاملا روشن کنه که چقد مهمه دیگ. البته بعضی از دوستام کنار جزوه برای حل سوالات بیشتر ی کتاب کمک آموزشی هم داشتن که من فک نمکنم نیاز باشه.

controlqueen

عضو جدید
منم الکترونیکم خیلی ضعیف بود. کلاس رفتم. اگر تهران هستید کلاس مهندس باغستانی رو پیشنهاد میکنم. من ی جزوه ی اولشو اونم تو فرصتی که ی هفته کنکور عقب افتاد جدی خوندمش و 33 درصد زدم تو کنکور. به نظرم خیلی عالی بود. چون کنترلی نیستم دیگه بقیشو نیدونم. برای تاثیرش ولی فک کنم ضریب هر درس تو هر گرایش کاملا روشن کنه که چقد مهمه دیگ. البته بعضی از دوستام کنار جزوه برای حل سوالات بیشتر ی کتاب کمک آموزشی هم داشتن که من فک نمکنم نیاز باشه.
متاسفانه تهران نیستم .شماجزوشوندارید ؟اگه ممکنه اینجابگذارید.. بله میدونم ضریبش 3هست ولی مثلاماشین هم ضریبش 3هست اما ماشین تاثیرش رورتبه بیشترازالکترونیکه برای ما از این جهت پرسیدم

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
متاسفانه تهران نیستم .شماجزوشوندارید ؟اگه ممکنه اینجابگذارید.. بله میدونم ضریبش 3هست ولی مثلاماشین هم ضریبش 3هست اما ماشین تاثیرش رورتبه بیشترازالکترونیکه برای ما از این جهت پرسیدم

من اسکنرندارم و خوب حجم جزوه هم خ زیاده.روی سایت خود مهندس باغستانی جزوش هست. میتونی دانلود کنی از اونجا.

a.n.a

عضو جدید
سلام به همگی
نمیدونم چون اسم تاپیک تحصیلات تکمیلیه فکر کردم اینجا سوالمو مطرح کنم
ممنون میشم جواب بدین
در مورد 2تا دانشگاه برای ارشد برق مخابرات گرایش میدان سوال داشتم، کدومش بهتره؟
و از چه لحاظ؟
علم و صنعت یا تربیت مدرس
1سوال دیگه سیستم بهتره یا میدان

chipset

عضو جدید
مگه مدیر مریضه که به هر چیزی گیر بده ;) . درسته eca هم سایت خوبی هست ولی نمیشه با اینجا مقایسه کرد.

علی الخصوص بعضی بخشها مثل قدرت و تحصیلات تکمیلی رو، خیلی از فرومهای مهندسی و... الگوبرداری اولیه تالارهاشون از ما بوده و یا با کپی کردن تاپیک های ما راه افتادن.
همینکه مولتی یوزرها اینهمه به جان تالار ما افتادن نشان از مخاطب زیاد تالارهای ما داره، در ضمن در بین تالارهای مهندسی تالار برق دومین تالار پرمخاطب انجمن مهندسان هست.
ECA هم یه سایت هست که گرداننده اون تو تبریز هست و با شما همشهری هستش . بیشتر هم تو کار فروش هستند تا مسائل فنی .
اکثر اعضاء رو که اینجا میبینم تازه عضو شدن . بعدشم خیلی از سوالا رو تو تاپیکهای اینجا میبینم که بدون جواب میمونه . اگه مخاطب زیاد بود که اینجور نمیشد.
خو خیلیا سرچ میکنن و یه سر به شما میزنن . بعدشم واسه دانلود میان . بعدشم اینکه بدون قانون و ضابطه هر کس سریع میتونه عضو بشه و بیاد تو ، نشون میده که هدف جواب دادن سوالات نیست. بلکه میخاهید همه بیان و از یه طرف آمار رو ببرید بالا و از طرف دیگه درآمد از محل تبلیغ زیاد بشه .
شما تبلیغات زیاد دارید و کیفیت رو فدای کمیت کردید. ;)

آخرین ویرایش:

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
بله میدونم اونودانلودکردم اماکیفیت نداره اصلا. واسه همین جزوه دست نویس میخواستم

چرا هی دنبال دست نویس هستید به نظر من ،کتاب خیلی مفید تر و جامعتر است ... کتاب باغستانی در انتشارت فرهنگ چاپ شده که کتاب خوبی هست ... من کتاب اسلام پناه رو هم خوندم و اون رو می پسندم ... اختیار با خودتان است هر دو کتاب خوبی هستند

ashkan 56789

اخراجی موقت
انتخاب رشته 61 هزار داوطلب کارشناسی ارشد، تا صبح امروز شنبه 27 اردیبهشت
[FONT=BNazanin !important]مشاورعالی سازمان سنجش از انتخاب رشته 61 هزار داوطلب مجاز کارشناسی ارشد خبر داد.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با بیان اینکه کلیه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون ورودی کارشناسی ارشد حداکثر تا پایان روز یکشنبه (فردا) 28 اردیبهشت ماه فرصت دارند که با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به ثبت کد رشته محل تحصیل اقدام کنند، گفت: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده کلیه داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 93 شده‌اند بایستی ضمن دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته تحصیلی از سایت سازمان و مطالعه دقیق آن و اطلاعیه‌های منتشر شده در این رابطه، نسبت به انتخاب حداکثر 100 کدرشته محل از میان کد رشته‌های محل تحصیل مورد علاقه خود اقدام کنند.

وی با بیان اینکه داوطلبان مجاز بایستی کد رشته‌های محل انتخابی را به ترتیب اولویت علاقه مرتب و پس از درج آن در پیش نویس فرم انتخاب رشته نسبت به کنترل نهایی آن اقدام کنند، ادامه داد: این افراد حداکثر تا پایان روز یکشنبه (فردا) 28 اردیبهشت ماه امسال فرصت دارند تا با مراجعه به سایت سنجش نسبت به انجام این مهم اقدام کنند.

به گفته توکلی پس از ثبت نهایی فرم توسط داوطلب شماره رمز 15 رقمی توسط سیستم به عنوان رسید در اختیار داوطلب قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه اصلاحات و تغییرات نهایی احتمالی دفترچه راهنمای انتخاب رشته تحصیلی در روز یکشنبه بر روی سایت سازمان قرار خواهد گرفت، گفت: داوطلبان می‌توانند با توجه به اصلاحات مذکور در صورت نیاز نسبت به اصلاح فرم تکمیل شده خود اقدام کنند.

توکلی افزود: تا ساعت هشت صبح امروز (شنبه) 61 هزار نفر نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته اینترنتی کارشناسی ارشد سال 93 خود اقدام کرده‌اند.

توکلی در پایان به کلیه داوطلبان مجازی که تا کنون نسبت به انتخاب رشته و کد انتخابی خود اقدام نکرده‌اند، توصیه کرد: تنها تا پایان وقت اداری فردا یکشنبه فرصت دارند تا نسبت به انجام این مهم اقدام کنند.
[/FONT]
[h=6]منبع : ایسنا[/h]

yagmur

عضو جدید
سلام دوستان از قرار معلوم منم اینجایی م
امیدوارم بتونیم کمک هم باشیم
;)

• Like
واکنش ها: deer

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
ECA هم یه سایت هست که گرداننده اون تو تبریز هست و با شما همشهری هستش . بیشتر هم تو کار فروش هستند تا مسائل فنی .
اکثر اعضاء رو که اینجا میبینم تازه عضو شدن . بعدشم خیلی از سوالا رو تو تاپیکهای اینجا میبینم که بدون جواب میمونه . اگه مخاطب زیاد بود که اینجور نمیشد.
خو خیلیا سرچ میکنن و یه سر به شما میزنن . بعدشم واسه دانلود میان . بعدشم اینکه بدون قانون و ضابطه هر کس سریع میتونه عضو بشه و بیاد تو ، نشون میده که هدف جواب دادن سوالات نیست. بلکه میخاهید همه بیان و از یه طرف آمار رو ببرید بالا و از طرف دیگه درآمد از محل تبلیغ زیاد بشه .
شما تبلیغات زیاد دارید و کیفیت رو فدای کمیت کردید. ;)
الان شما کمتر سوالی رو مثلا تو تالار قدرت پیدا میکنید که بدون جواب مونده باشه. وهمچنین تالارهای دیگه

اگه در تالاری سوال کمتری هم جواب داده بشه (مثلا کنترل) این به کم کاری بچه های کنترل بر میگرده.

البته یه موردی هم هست که سوال باید سوال باشه، بعضی ها انتظار دارن دوستان براشون لقمه رو بجوند بزارن دهن طرف. در حال حاضر کاربرها در اکثر سایتها (نه فقط در سایت ما) تمایل به مصرف دارند تا تولید.

الان خود شما در سه ماه عضویتتون 9 تا پست دادین، یعنی در ماه 3 پست، این 9 پست هم سوال و اخبار بودن.
(البته به کسی مربوط نیست کاربر چند پست و چه چیزی ارسال میکنه، هدف نشان دادن تمایل به مصرف تا تولید در اکثر کاربران هست)

بحث های تبلیغات، نحوه عضویت و... به سیاست های کلی تالار مربوط میشه و ربطی به تالار برق نداره ولی همونطور که گفتم مخاطبان ما هم برامون کاملا مشخص هستن.

farhad1371

عضو جدید
الان شما کمتر سوالی رو مثلا تو تالار قدرت پیدا میکنید که بدون جواب مونده باشه. وهمچنین تالارهای دیگه

اگه در تالاری سوال کمتری هم جواب داده بشه (مثلا کنترل) این به کم کاری بچه های کنترل بر میگرده.

البته یه موردی هم هست که سوال باید سوال باشه، بعضی ها انتظار دارن دوستان براشون لقمه رو بجوند بزارن دهن طرف. در حال حاضر کاربرها در اکثر سایتها (نه فقط در سایت ما) تمایل به مصرف دارند تا تولید.

الان خود شما در سه ماه عضویتتون 9 تا پست دادین، یعنی در ماه 3 پست، این 9 پست هم سوال و اخبار بودن.
(البته به کسی مربوط نیست کاربر چند پست و چه چیزی ارسال میکنه، هدف نشان دادن تمایل به مصرف تا تولید در اکثر کاربران هست)

بحث های تبلیغات، نحوه عضویت و... به سیاست های کلی تالار مربوط میشه و ربطی به تالار برق نداره ولی همونطور که گفتم مخاطبان ما هم برامون کاملا مشخص هستن.
امیدوارم همین اعضای جدید بتونن کم کم فعال تر ظاهر شن که کیفیت موشکی بره بالا و سوالی بی جواب باقی ن مونه

سلام دوستان .از دوستان یه سوال داشتم ،خواستم بدونم توی تهران بهترین کلاس الکترونیک (کنکور)کدام استاد هست .لطفاً پیام خصوصی بدهید

mostafa.honary

عضو جدید
سلام به همه ی کنکوریهای عزیز
من پارسال 3 ماه خوندم رتبم شد 5000 میخوام امسال درست بشینم بخونم
اگه میشه لطف کنید 2تا منبع خوب واسه کنترل و تجزیه و تحلیل سیگنال ها وسیستم ها به من معرفی کنید
ایشالا که امسال همه موفق بشیم

ashkan 56789

اخراجی موقت
اگه میشه لطف کنید 2تا منبع خوب واسه کنترل و تجزیه و تحلیل سیگنال ها وسیستم ها به من معرفی کنید

من کتاب کنترل دکترسجادیان رو بهت پیشنهاد میدم چون حجمه نسبتآ قابل قبولی داره و روش های تستی هم زیاد داره

آخرین ویرایش:

f.babaei

عضو جدید
من کتاب کنترل دکترسجادیان رو بهت پیشنهاد میدم چون حجمه نسبتآ قابل قبولی داره و روش های تستی هم زیاد داره
این منبعی که شما گفتید رو من دارم درسنامش خیلی خلاصه هست وبدرد کسایی میخوره که توی کنترل قوی هستند اگه حتی متوسط هم هستید من پیشنهاد نمیکنم

nobel97

عضو جدید
سلام
دوستان من برای ریاضیات مهندسی واقعا به مشکل بر خوردم این درس پایه ام ضعیفه به نظرتون چیکار کنم؟
کتاب مومن زاده رو با کریمی بخونم یا پارسه؟
به نظرتون سعی کنم برا خوندن کل مطالب رو پوشش بدم؟ یا اینکه خوب خوندن ومسلط شدن مهم باشه وتا هر جا که رسیدم؟ چون
کنکور ریاضیات معمولا ترکیبی سوال نمیدن...

enstien

عضو جدید

سلام واسه سيگنال تقدسي و كهن و مومن زاده رو معرفي ميكنن . البته الان بيشتر تقدسي رو بورسه . واسه تسلط پيدا كردن بانك تست مومن زاده هم زياد تعريفشو ميكنن .
واسه كنترل كتاب آقاي رضايي پوران ، تقوي راهيان ارشد ، سجاديان مدرسان شريف ، آرياز برادراني بازهم راهيان ارشد هست منتها ميگن رضايي واسه كسي خوبه كه ميخواد از پايه شروع كنه ، تقوي واسه تسلط پيدا كردنه و روشهاي حل تستش خيلي خوبه ،آرياز ميگن تا چند سال پيش خيلي خوب بوده ولي چون سوالاي كنترل هر سال تغيير ميكنن ديگه جوابگو نيشتش

آخرین ویرایش:

juvefans

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام
دوستان من برای ریاضیات مهندسی واقعا به مشکل بر خوردم این درس پایه ام ضعیفه به نظرتون چیکار کنم؟
به نظرتون سعی کنم برا خوندن کل مطالب رو پوشش بدم؟ یا اینکه خوب خوندن ومسلط شدن مهم باشه وتا هر جا که رسیدم؟ چون

من برای کسی که پایه ضعیفی داره معمولا کریمی رو مناسب میدونم . کریمی خیلی روان توضیح داده .

navidba

عضو جدید
سلام
برای فصل های مربوط به اعداد مختلط کتاب نیکوکار خیلی خوبه ...واسه باقیش هم منابع فرق اون چنانی با هم ندارند

MisaghSepehr

عضو جدید

سلام.
من امسال 15 کنترل شدم (برا کنترل خوندم): برا اینکه تاثیر الکترونیک رو بدونی درصدام رو میگذارم:
زبان :66.67
ریاضی: 33.34
مدار : 41.67
کنترل:36.11
سیگنال : 22.11
الکترونیک: 81.82
ماشین: 38.39

رتبه هام:
الکترونیک : 52
قدرت :96
مخابرات:73
کنترل:15
مهندسی پزشکی:40
مکاترونیک:5

الکترونیک رو از روی کتاب اشرفیان خوندم اما یه نقطه ضعف بزرگش اینه که برا همه چیز طولانی ترین راه رو انتخاب کرده. خدا خواست توی ماه آخر توی حل سوالای 92 که از سایت پارسه دانلود کردم خانم رویا کوچک خان ( چون این روش رو اولین بار از حل ایشون یاد گرفتم و توی کنکور امسال 3-4 تا از تستای الکترونیک رو با این روش حل کردم اسمشون رو هیچ وقت فراموش نمیکنم-خدا خیرشون بده) یه سوال FET فیدبک دار بود (که اتفاقا توی کنکور امسال سوالای فیدبک زیاد بودن نسبت به هر سال) که اشرفیان از طریق فیدبک حل کرده بود اما خانم کوچک خان از KCL حل کرده بودن خیلی راحت تر!!! خدا خواست که اون روش رو یادبگیرم که بتونم سوالای فیدبک امسال رو سریع بزنم. تحقیق کن ببین چه کتابی خوبه. مطمئنم که از کتاب اشرفیان بهتر هم پیدا میشه.

البته زبان رو هم حذف نکنید. oخیلی تراز میده.مثلا در مورد خودم:
زبان 30 تا سوال داره و این 66.67 درصدی که من زدم یعنی 20 تا سوال. ضریب زبان با ضریب ماشین برا کنترل برابره.پس انگار که زبان رو سفید گذاشته باشم و 20 تا سوال ماشین زده باشم!!! خیلی تراز میده بهتون. حذفش نکنید. (درسته که برا زبان خیلی وقت گذاشتم اما ارزشش رو داشت)

آخرین ویرایش:

MisaghSepehr

عضو جدید

برا کنترل بدترین کتابی که میتونی پیدا کنی کتاب سجادیانه!!! من از روش خوندم و ضرر کردم!!! از آبان ماه به بعد مجبور شدم رو بیارم به اوگاتا!!!
هرگز اشتباه نکن. حیف پولی که دادم برا اون کتاب!!!
تعریف امین رضایی رو شنیدم. اما خیلی خوب تحقیق کن!!! کنترل درسی نیست که بشه با یه ذره تسلط مثلا 20 درصد بزنی!!! تازه اگر خیلی خیلی مسلط باشی 50 تا 60 درصد میتونی بزنی!!! (سوالای کنترل رو خیلی مفهومی و سخت میدن)

آخرین ویرایش:

0192

عضو جدید
سلام.من امسال 15 کنترل شدم (برا کنترل خوندم): برا اینکه تاثیر الکترونیک رو بدونی درصدام رو میگذارم:زبان :66.67ریاضی: 33.34مدار : 41.67کنترل:36.11سیگنال : 22.11الکترونیک: 81.82ماشین: 38.39رتبه هام: الکترونیک : 52قدرت :96مخابرات:73کنترل:15مهندسی پزشکی:40مکاترونیک:5الکترونیک رو از روی کتاب اشرفیان خوندم اما یه نقطه ضعف بزرگش اینه که برا همه چیز طولانی ترین راه رو انتخاب کرده. خدا خواست توی ماه آخر توی حل سوالای 92 که از سایت پارسه دانلود کردم خانم رویا کوچک خان ( چون این روش رو اولین بار از حل ایشون یاد گرفتم و توی کنکور امسال 3-4 تا از تستای الکترونیک رو با این روش حل کردم اسمشون رو هیچ وقت فراموش نمیکنم-خدا خیرشون بده) یه سوال FET فیدبک دار بود (که اتفاقا توی کنکور امسال سوالای فیدبک زیاد بودن نسبت به هر سال) که اشرفیان از طریق فیدبک حل کرده بود اما خانم کوچک خان از KCL حل کرده بودن خیلی راحت تر!!! خدا خواست که اون روش رو یادبگیرم که بتونم سوالای فیدبک امسال رو سریع بزنم. تحقیق کن ببین چه کتابی خوبه. مطمئنم که از کتاب اشرفیان بهتر هم پیدا میشه.البته زبان رو هم حذف نکنید. oخیلی تراز میده.مثلا در مورد خودم:زبان 30 تا سوال داره و این 66.67 درصدی که من زدم یعنی 20 تا سوال. ضریب زبان با ضریب ماشین برا کنترل برابره.پس انگار که زبان رو سفید گذاشته باشم و 20 تا سوال ماشین زده باشم!!! خیلی تراز میده بهتون. حذفش نکنید. (درسته که برا زبان خیلی وقت گذاشتم اما ارزشش رو داشت)

من قصد دارم الکترونک رو درصد بالایی بزنم خانم رویا کوچک خان تما قسمتهای الکترونیک رو صریح توضیح داده؟

و ممکنه جزواتی که از ایشون قابل دانلود در اختیار دارید برای ما هم قرار بدید؟

آخرین ویرایش:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال.افراد نظامی میتونند تو کنکور ارشد شرکت کنند.و اگه قبول بشن میتونند تو هر دانشگاهی تحصیل کنند؟

farhad1371

عضو جدید
بچه ها یک سوال.افراد نظامی میتونند تو کنکور ارشد شرکت کنند.و اگه قبول بشن میتونند تو هر دانشگاهی تحصیل کنند؟

اگه منظورتون از افراد نظامی سربازه آره اگه کنکور قبول شن می تونند مرخصی بگیرن دانشگاشم فرقی نمی کنه اینم لینکش:http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&siteid=25&pageid=3220

farhad1371

عضو جدید
اگه منظورتون از افراد نظامی سربازه آره اگه کنکور قبول شن می تونند مرخصی بگیرن دانشگاشم فرقی نمی کنه اینم لینکش:http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&siteid=25&pageid=3220

ولی اگه منظورتون خود استخدامی های نیروهای مسلح( اعم از سپاه و ارتش و غیره ) فکر نکنم تو هر رشته ای که دلشون بخواد بتونن تحصیل کنند باید اون رشته به درد سازمان مربوطه بخوره تا سازمان با تحصیلشون موافقت کنه اگه فرد شرایط رو (از نظر تحصیلی)داشته باشه بعید نیست حتی بورسشم(داخل) کنند

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی اگه منظورتون خود استخدامی های نیروهای مسلح( اعم از سپاه و ارتش و غیره ) فکر نکنم تو هر رشته ای که دلشون بخواد بتونن تحصیل کنند باید اون رشته به درد سازمان مربوطه بخوره تا سازمان با تحصیلشون موافقت کنه اگه فرد شرایط رو (از نظر تحصیلی)داشته باشه بعید نیست حتی بورسشم(داخل) کنند
نه اگه استخدام باشه تو نیروهای مسلح

I amir

عضو جدید
مگه هر چی پرفروش هست خوبه؟
مدرسان تنها کتاب خوبش ماشین هست و واقعا اگر همه کتاباش و آزمونش خوب مطمئن باشید این حجم تبلیغات رو نداشت!

farhad1371

عضو جدید
مگه هر چی پرفروش هست خوبه؟
مدرسان تنها کتاب خوبش ماشین هست و واقعا اگر همه کتاباش و آزمونش خوب مطمئن باشید این حجم تبلیغات رو نداشت!

آزمون رو نمی دونم(امسال آزمایشیشو می دادم آخه از طرف دانشگاه که ثبت نام کرده بودیم به جای 700 تومن باید160تومن می دادم (صرفا چون مفت بود اگه موسسه دیگه ای هم این قدر با انجمن علمی راه می یومد حتما اونجا می رفتم) ولی خوب کلا تو 3-4 تا از آزمون هاش بیشتر شرکت نکردم نمی تونم با قطعیت نظر بدم) ولی کتاب های خوبی دیگه ای هم داره من مدارش رو دیدم دو جلدیه بدم به نظر نمی رسه بررسیشم خوبه، در مورد تبلیغات که الآن کدوم موسسه هست تبلیغ نکنه ! امسال تو نمایشگاه رفته بودم کتاب بررسی از انتشارات پرد... رو بگیرم غرفه اش 2- 3 برابر غرفه نصیر بود بعضی از کتاباش واسه ارشد توی چاپ 89 مونده بود!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا