arsalan.ZN
عضو جدید
بعد از آمدن کلید اولیه و محاسبه تقریبی درصدهام 

تنها کاری که میتونم بکنم اینه که خودمو به بی خیالی بزنم
.

سلام بچه ها این دوتا رتبه هاشون چنده؟!![]()
الک33 ریاضی19 مدار33 سیگنال 5!
الک40 ریاضی 25 مدار 45 سیگنال 25 زبان11
رفیقادرچه حالیدکدومش درصدای خودتونه؟؟
چند وقت دیگه چاپ جدیدش میاد دو جلدی میشه. اون موقع بگیرینرفیقادرچه حالید
.میخواستم کتاب سیگنال تقدسی رو بخرم گفتم بزار ببینم از بچه های باشگاه کسی داره یه جورایی تحریمارو دور بزنیم؟!
من دارم حاجی اگر امسال نتیجه میگرفتم الان همه کتابامو با قیمت زیر بازار میدادمرفیقادرچه حالید
.میخواستم کتاب سیگنال تقدسی رو بخرم گفتم بزار ببینم از بچه های باشگاه کسی داره یه جورایی تحریمارو دور بزنیم؟!
یه نگاه هم به کهن بنداز من تقدسی داشتم به خاطر فونت خیلی ریزش نتونستم بخونم الان کهن گرفتم عالیه یعنی من که سیگنالم ۰ هست خیلی حال میکنم با سبک نگارش و مثالهاش .رفیقادرچه حالید
سه چهار ماه دیگه ...خیلی دیره برا همین آزمون وزارت بهداشت میخواستم آماده بشم اگه کتابی هست برا سیگنال معرفی میکنید باعرض پوزش وخسته نباشید.مرسیمن دارم حاجی اگر امسال نتیجه میگرفتم الان همه کتابامو با قیمت زیر بازار میدادم
البته مهندس تقدسی تو سایتشون گفتن ک قراره تا سه چهار ماه دیگه کتاب ویرایش جدیدشون ک دوجلدی هم هست وارد بازار بشه.. جلد اولش ک همون درسنامه هست ک کمی هم خلاصه تره و جلد دوم سوالات تالیفی و تمرین داره. ب نظرم صبر کن و دوجلد رو باهم بگیر
بستگی ب پایت داره دوست عزیز و اینکه چقد از سیگنال میدونی.. من قصد تبلیغی ندارم اما خودم از کتاب تقدسی خوندم و با پایه صفر واقعا برام مفید بود و حض کردم.. منابع دیگه ای هم هست مثل کتاب مهندس کهن ک شنیدم خیلی سطحش بالاتره و برا شروع از صفر شاید مناسب نباشه ب اون صورت..کتاب اقای مومن زاده هم هست ک دوجلدیه و من ندیدمش نظری در موردش ندارم.. اما اگر پایت ضعیفه من کتاب تقدسی رو پیشنهاد میکنم. موفق باشیسه چهار ماه دیگه ...خیلی دیره برا همین آزمون وزارت بهداشت میخواستم آماده بشم اگه کتابی هست برا سیگنال معرفی میکنید باعرض پوزش وخسته نباشید.مرسی
بستگی ب پایت داره دوست عزیز و اینکه چقد از سیگنال میدونی.. من قصد تبلیغی ندارم اما خودم از کتاب تقدسی خوندم و با پایه صفر واقعا برام مفید بود و حض کردم.. منابع دیگه ای هم هست مثل کتاب مهندس کهن ک شنیدم خیلی سطحش بالاتره و برا شروع از صفر شاید مناسب نباشه ب اون صورت..کتاب اقای مومن زاده هم هست ک دوجلدیه و من ندیدمش نظری در موردش ندارم.. اما اگر پایت ضعیفه من کتاب تقدسی رو پیشنهاد میکنم. موفق باشی
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
جنرال جان حرفت درسته من منظورم این بود ک شاید چون مهندس تقدسی کمی با حوصله تر و ریز تر ب تشریح نکات پرداخته اینجور استنباط میشه ک ممکنه پایه ای تر باشه و افراد ضعیف تر بهتر بتونن با سیگنال ارتباط برقرار کنن وگرنه ک اصولا تمام کتب کنکوری همه مباحث رو پوشش میدن و کامل هستن..در تکمیل فرمایشات دوست خوبم باید بگم این خیلی تفکر اشتباهی هست که میگن کتاب کهن سطحش بالاتره و .... ، باور کنید کتاب مهندس تقدسی برای هر دانشجویی با هر سطحی کارایی داره و کامل کامله !!! سبک نگارش مهندس تفاوت داره واسه همینم فک میکنید سطحش بالاتره.
عاشق همتونم .دم همتون گرمجنرال جان حرفت درسته من منظورم این بود ک شاید چون مهندس تقدسی کمی با حوصله تر و ریز تر ب تشریح نکات پرداخته اینجور استنباط میشه ک ممکنه پایه ای تر باشه و افراد ضعیف تر بهتر بتونن با سیگنال ارتباط برقرار کنن وگرنه ک اصولا تمام کتب کنکوری همه مباحث رو پوشش میدن و کامل هستن..
سه چهار ماه دیگه ...خیلی دیره برا همین آزمون وزارت بهداشت میخواستم آماده بشم اگه کتابی هست برا سیگنال معرفی میکنید باعرض پوزش وخسته نباشید.مرسی
سلام دوستان
با کلید سنجش درصدام اینجوریه
ریاضی 27
مدار۳۳
الک ۴۷
سیگنال ۶۱
معدل ۱۴.۹ امیدی هست زیر ۱۰۰۰ بشم؟
۳ تا سوال ۵۰ ۵۰زده بودم که یادم نمیاد دقیق کدوم گزینه هارو زدم واسه این درصدام همرو غلط در نظر گرفتم , امیدوارم یکی دوتاش درست باشه![]()
به احتمال 90 درصد رتبتون زیر 1000 هستش
دوستان وزارت بهداشتی!!! من موقع ثبت نام اصلا مدارک دانشگاه اسکن نکردم و فقط اسکن عکس و شناسنامه و کارت ملی داشت تو سایت سنجش پزشکی هم سوالات رایجش نوشته که از امسال مدارک دانشگاهی بعد قبولی نیازه نه موقع ثبت نام.اینم لینکش!همون سوال اوله!!!
http://www.sanjeshp.ir/arshad/94/soalaterayej.pdf
تو دفترچه هم گفته بود که امسال نیازی به اسکن مدارک نیست حالا کسی نمیدونه عوض شده قانونش؟چون من اوایل بهمن ثبت نام کردم!!!
سلام.ببخشید میشه بگین مغناطیس از چی خوندین؟سلام یکی به من بگه با این درصد ها رتبم چن میشه؟
ریاضی20
مدار 11
کنترل 11
سیگنال 33
الک39
ماشین 8
مغناطیس51
سلام علی جان عوض نشده.. نیازی ب اسکن مدارک دانشگاهی نیست.دوستان وزارت بهداشتی!!! من موقع ثبت نام اصلا مدارک دانشگاه اسکن نکردم و فقط اسکن عکس و شناسنامه و کارت ملی داشت تو سایت سنجش پزشکی هم سوالات رایجش نوشته که از امسال مدارک دانشگاهی بعد قبولی نیازه نه موقع ثبت نام.اینم لینکش!همون سوال اوله!!!
http://www.sanjeshp.ir/arshad/94/soalaterayej.pdf
تو دفترچه هم گفته بود که امسال نیازی به اسکن مدارک نیست حالا کسی نمیدونه عوض شده قانونش؟چون من اوایل بهمن ثبت نام کردم!!!
سلام.ببخشید میشه بگین مغناطیس از چی خوندین؟
فعلا همگی تو دوران ریکاوری هستن..دوستان اینجا چقدر خلوته کجایین ؟
دوران نقاهت !!!! من فعلا بین زمین و هوا معلقم !!! کلا منگم !!فعلا همگی تو دوران ریکاوری هستن..
منگ تر از من کسی نیست دی جی جون.. چند روزیه ک دارم دنیارو با بیخیالی تی میکنم.. از بس سر هیچوپوچ حرص و جوش زدم الان سرگذاشتم ب دیوانگی..دوران نقاهت !!!! من فعلا بین زمین و هوا معلقم !!! کلا منگم !!![]()
فعلا همگی تو دوران ریکاوری هستن..
دنبال کار موقت میگردم
چرا هیچی نیس؟
الان چه وقته کاره دم عیدی برو یه مدت استراحتو تفریح حسابی که رفرش شدی بعد بگرد دنباله کار .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 | |
![]() |
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر! | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5832 |