به نام آنکه مارازندگی داد وزان بس مژده پایندگی داد
سلام دوستان عزیز
من همیشه پست های شما رو .....
جنابPaydar91که واقعا بی نظیر هستن از همه لحاظ .من همیشه هر پستی که گذاشتن رو خوندم و همه ی نوشته هاش از روی صداقت و دلسوزی نوشته شده واقعا به ادم حس ارامش میده و خیلی از توصیه ها هم که کردن به درد بخور بوده .ایشون خیلی به من کمک کردن در همه ی سوالام ....امیدوارم که هر جا هست نه نتها در کنکور 94 به ارزوش برسه بلکه هر جا هست سلامت و شاد و موفق باشه ......
... دوستان در این تایپک که در این مدت گرمی این تالار رو نگه داشتن کمال تشکر رو دارم و آرزوی بهترین ها رو براتون میکنم..عذر خواهی میکنم که نام تعداد محدودی را نوشتم ...
مارو هم در دعاتون بی نصیب نکنید .ان شالا که همتون امسال بهترین جایی که خداوند صلاح میدونه قبول بشید ..
ای بابا همه ک دارن غزل خدافظی سر میدن.. امیدوارم ک خداحافظی هاتون تحت تاثیر فضای هندی امشب باشه و بازم چشمون ب جمالتون روشن بشه اینجا.. منم هستم در خدمت دوستان ۹۵ ای اگه خدا بخواد

ی تشکر ویژه هم از دوست عزیزو با معرفتم جناب پایدار گل ک واقعا ادم گاهی شک میکنه ک میتونه تو فضای مجازی با ی همچین ادمای بامرامو معرفتی اشنا بشه ک حتی تو دنیای حقیقی کمتر ب چشم دیده... امیدوارم امسال هم ایشون رو در کنارمون داشته باشیم.. برای همگی ارزگی موفقیت و سلامتی دارم..یاحق
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
سلام خدمت دوستای خوبم
ra1372 و وحید اقا... اول از از لطف شما تشکر میکنم...باور کنید من فقط انجام وظیفه می کردم..یا از روی علاقه..هیچ وقت واسه چیزی غیر این کاری نکردم...ولی شما ها منو حسابی شرمنده کردید... این جا هم از شما و هم از دوستانی که روز های اخیر با پیام های خصوصی که بهم دادند و منو مورد لطف و محبت خودشون قرار دادند مراتب تشکر و قدر دانی رو به جا میارم... واقعا حرف های شما مرهمی بود بر دل خستم... ما خیلی ادم هایی خوب و قدر شناسی دورو برمون داریم...یه وقتایی که به مسیری که رفتی شک میکنی یه چیزایی باعث میشه امیدت بهت برگرده و بفهمی نه اشتباه نکردی... ممنون که بهم این حس قشنگو دادید

..... یه بار دیگه دو سال پیش یه چنین اتفاق مشابه ای برام افتاد و یه رفتار مشابه از جنس ادمای خوبی مثل شماها.. این باعث شد بفهمم راهو اشتباه نرفتم..یاد حس و روزای خوب اون روز هم افتادم...واقعا یادش بخیر... میگم دوران خوبم درسته خوبه ولی بعد یادواری اون روز های خوب یه حس غریب داره..بگزریم..... بازم از همه ی شما تشکر میکنم.
و اما دوستان شاید بخواید بدونید من چه تصمیمی راجب اینده گرفتم... به هر حال اکثر ما هم سن هستیم..و شرایط مشابه و دغدغه های مشابه داریم... من روزی که عضو باشگاه مهندسان شدم کلا بار اولی بود که با یک فروم اینترنتی اشنا میشدم نمی دونم چی شد این جا شد مثل یه خونه برام و مثل خیلی از شما ها واسه کنکور اصلا نبود با این فروم اشنا شدم...واقعا یادش بخیر.....هیچ فرومی دیگه هیچ جا جز این جا عضو نشدم حتی هیچ وقت به سرمم نزده ببینم چطوری هست و... ولی از این جا همیشه راضی بودم... به این زودی ها هم قصد رفتن از این جا رو ندارم...مگه اتفاق پیش بینی نشده ای بیفته..این جا دوستان زیادی داشتم که اومدن و رفتن و خاطره هاشون مونده..یه جورایی خداحافظی بقیه برام شده عادت..یه عادت شاید کمی تلخ..به هر حال دیگه همینه..شرایط کاری و روحی و.من طوری هستش که باید این طوری عادت کنم بنا به دلایلی...اگه از دوستان امسالی هم جمعی جدا شدند هر جا هستند منم براشون ارزوی موفقیت و سلامتی دارم. منم از امروز به امید خدا استارت کار رو برای سال بعد زدم... اگه امسال رتبم خوب شه و قبول شم چیزی رو از دست ندادم...اگه هم قبول نشم بازم زمانو از دست ندادم... البته من با یه شرایط خاصی میخوام پیش برم.یه زمانی من ازدواج توی سن پایین رو خیلی می پسندیدم و ارزوم بود و قطعا اگه کنکور امسال به نتیجه ی مطلوب می رسیدم یا برسم اقداماتی می کردم..ولی اگه نشه حتما صلاح چیز دیگه ای هستش.... من برای ارشد خیلی زود شروع کردم ولی فکر نمی کردم این طوری بشه... به هر حال هر کی یه روزی و قسمتی داره... این روزا حس میکنم فاصلم با خدا زیاد شده و این بیش از هر چیزی منو رنج میده... روز اخر کنکور میگفتم چقدر خوبه ما ادما نمی دونیم دقیقا روز مرگمون کی هستش چون از دونستن همون جون به لب می شدیم..وقتی بدونی داره زمانت تموم میشه...امتحان کنکور که بین امتحان های خدا یه چیزه بسیار کوچیکه... نمی دونم شاید امسال هم توی هر دو امتحان باز شرمنده ی خدا شدم...ولی امید به خودش و بزرگیش باعث میشه دلسرد نشم و ادامه بدم... و دست از تلاش بر نمی دارم...
دوستانی که هم برای سال بعد این جا هستند بهتون یه مژده بدم...ان شالله اگه خدا عمری بده با همکاری دوستان یه اتفاق خیلی خاصی بعد اعلام نتایج می افته (به دور از هر تبلیغ الکی و جو سازی و... )
برای اولین بار در این جا ...مطمئن باشید اون ایده خیلی بهتون ایده میده از نحوه ی درس خوندن تا کنکور دادن.... اگه حتی اون سبب بشه یه نفر متوجه بشه راه درست چیه به نظرم اون هدف مورد نظر می رسیم...دیگه هر چی بیش تر چه بهتر...
راستش من چون میخوام کار هم بکنم و درس هم بخونم نمیتونم این جا زیاد مثل قبل بنویسم علی الرغم میل باطنیم... و گر نه خیلی دوست داشتم انالیز کتاب های مختلف رو بهتون بگم... من پیشنهاد میکنم به دوستانی که از الان میخوان شروع کنند این هستش که با دروس و کتاب هایی شروع کنند که امتحانشو پس داده...مثل سیگنال اقای تقدسی...گفتم اقای تقدسی جا داره از ایشون این جا یادی کنم کسانی که ایشون رو میشناسند نیازی به حرفای من نیست..ولی کسانی که ایشونو نمی شناسند بدونند ایشون یکی از الگوهای من هستند توی زندگی.. .هر کی با ایشون اشنا بشه متوجه میشه توی وادی کنکور که قطعا هیچکسی مثل ایشون نیست توی غیر کنکور هم به ندرت میشه چنین ادم هایی دید(به قول خودشون)
شاید... دوستانی که سیگنال دارند فعلا تا اردیبهشت با سیگنال و یه درس دیگه شروع کنند بعدش بعد اعلام نتایج مطمئن باشید هم درصد ها معلمومه..هم دوستان خوشحالند و خستگی کنکور رو ندارند و.. کامل و خیلی بهتر می تونند کمکتون کنند.
با ارزوی موفیت برای همه ی دوستان.التماس دعای فراوان.