گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

keyhan386

عضو جدید
سلام دوستان یه سوال داشتم اگه اطلاعی دارین ممنون میشم کمکم کنید .
میخواستم ببینم موضوع پروژه پایانی کارشناسیمون تو آینده ارشدمون تاثیرگذاره؟ برا مسائل مختلف مثل استاد راهنما گرفتن و ... منظورمه.یا نه اهمیت زیادی نداره؟ مثلا فرض کنید ارشد سیستم یا پزشکی بخونیم ولی پروژمون الکترونیک قدرت باشه .
سلام دوست عزیز
موضوعات برق خیلی وسیعه و یک استاد نمیتونه توی همه زمینه ها کار کنه بخاطر همین بیشتر استاد ها توی یک زمینه خاص کار میکنند و یک یا دو زمینه دیگر هم به صورت موازی با زمینه اصلیشون دنبال میکنند که بی ربط با زمینه اصلیشون نیست حالا اگر دانشجویی بخواد با استادی کارکنه لاجرم یکی از زمینه هایی که استاد داره دنبال میکنه رو بهش میده و توی زمینه کاری دیگه زیاد وارد نمیشه مگر اینکه دانشجو زمینه جالبی مد نظرش باشه و به زمینه استاد نزدیک باشه . اگر دانشجویی توی کارشناسی زمینه ای را دنبال کرده که به زمین استادش نزدیک باشه و جای کار داشته باشه ( مقاله خوب و ازاین جور حرفا بتونه بده) با صلاح دید استاد
میتونه پرژه کارشناسیشو دنبال کنه خب اینکار سبب راحتی کار دانشجو و استاد میشه . درضمن توی ارشد استاد موضوع را تایید میکنه دیگه زیاد باهات کاری نداره شاید فقط هر چند وقت ازت گزارش بخوادبقیه کارهارو خود خودت به تنهایی باید انجام بدی

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان یه سوال داشتم اگه اطلاعی دارین ممنون میشم کمکم کنید .
میخواستم ببینم موضوع پروژه پایانی کارشناسیمون تو آینده ارشدمون تاثیرگذاره؟ برا مسائل مختلف مثل استاد راهنما گرفتن و ... منظورمه.یا نه اهمیت زیادی نداره؟ مثلا فرض کنید ارشد سیستم یا پزشکی بخونیم ولی پروژمون الکترونیک قدرت باشه .

اره حتمن مهمه.واسه استاد راحت تره که با کسی کار کنه که قبلن تو زمینه مشابهش کار کرده باشه
سعی کن پروژت خوب باشه سرسری نگیرش

sanup2006

عضو جدید
از دوستانی که اینجا راهنمایی می کنند ممنونم من کتاب سیگنال استاد تقدسی را گرفتم تا اینجا که فصل اولشو خوندم خیلی خوب بود و متوجه هم می شدم
نمی دونم با خوندن این کتاب می شه سوال های کنکور هم راحت حل کرد یا نه نظر دوستان چیه؟

برای الکترونیک هم کتاب آقای اسلام پناه رو گرفتم فصل اولش چنگی بدلم نزد خیلی کم بود شاید به خاطر اینکه از بخش دیود یک سوال میاد و همین مقدار را کافی دونسته
کتاب انتشارات سری برق هم دارم اون کامل تر گفته اونم می خوام بخونم پیشنهاد دوستان چیه؟

برای مدار هم کتاب آقای زرگر رو می خونم ولی خیلی کند پیش می رم نمی دونم شاید برای همه سنگینه ، فکر کنم باید خیلی سوال توی مدار حل کرد به جز این کتاب دیگه از کجا تمریم حل کنم؟
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان:gol:

اگر پایه مدارت خوب نیست و وقت نداری رو فصل 2 سرمایه گداری کن. "نقل از دکتر زرگر"

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
این فرکانس طبیعی عجب فصل رو مخیه:cry:

تست هاش رو هفته پیش زدم...الان باز یادم نیست:mad:

Army Of One

کاربر بیش فعال
سلام به همگی
دوستانی که سوالات سالهای قبل رو بررسی کردند لطفا جواب بدن:
واسه دروس الکترونیک و سیگنال معمولا چند تا سوال آسون هست؟
اگه یه تحلیل هم ارائه بدین که مثلا از چه فصل هایی هستن و واسه جواب دادن بهشون چه میزان تسلط به مبحث یا سوالات سالهای گذشته لازمه ممنون میشم.

Kaka_s

عضو جدید
سلام به همگی
اگه یه تحلیل هم ارائه بدین که مثلا از چه فصل هایی هستن و واسه جواب دادن بهشون چه میزان تسلط به مبحث یا سوالات سالهای گذشته لازمه ممنون میشم.

نظر شخصیمو میگم: الکترونیک پارسال برای کسی که مسلط بود 6 تا 8 سوال داشت که راحت میشد زد.
سیگنال هم چیزی شبیه به الکترونیک بود تقریبا. با این تفاوت که 2 تا سوال غلط داشت.
سیگنال تو یکی دو سال اخیر بخش تبدیل لاپلاس و Z رو نسبت به گذشته بیشتر سوال میدن. الکترونیکم منبع جریان، تفاضلی و فیدبک تقریبا نصف سوالاتشه!

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه سوال دارم...یکی از بچه ها که رتبه اش 87 شده بود..گفته بود که رتبه اش تو کنکور های آزمایشی 250 و اینا میشده

این یعنی رتبه معادل بوده یا نه رتبه اش بین اون شرکت کننده ها تو آزمون آزمایشی بوده؟/

m-royal

عضو جدید
سلام به مهندسین عزیز
دوستان می خواستم در مورد گرایش های ارشد برق قدرت بدونم. کدوم گرایش برق قدرت از لحاظ بازار کار و بقیه چیزا بهتره در کل اگه کسی اطلاعات دقیقی داره بگه آخه واسه انتخاب رشته آزمون آزاد می خوام.
و سوال دیگه اینکه ارشد کنترل بهتره یا قدرت؟
ممنون از همگی
موفق باشید

mahdi_ml

عضو جدید
سلام به همگی

سلام...
شما بهتره تاپیک 93 رو (قسمت بعد کنکور 93)ببینید متوجه میشید که سخت بوده یا آسون...سخت بودن یا آسون بودن درسی نسبی و بستگی بخود شخص داره اینکه حالا چون ان تاش آسون بوده منم میتونم ان تاش رو بزنم بنظرم خیلی اشتباهه ...اشتباهی که خود من کردم در همین الکترونیک بود که از رو جزوه ای که میخوندم مثلا 3 تا سوال دیود داشت سوال 4ام دیود کنکور 92 بود میدیدم راحت میتونم بزنم پس روش حساب میکردم تو سایت همون استادم که میرفتم میگفتن کافیه جزوه خودم میتونی باهاش 70 بزنی!!! در صورتیکه سر جلسه کنکور همون سوالا رو نمیدن و معمولا تو این دوتا درس یه کم سخت تر میشه ....
کلا تو سیگنال دنبال فصلایی برین که از هم ایزوله تر هستن همچنین برای اکترونیک که آپ امپ و دیود از سایر فصلا ایزوله هستن...شاید فیدبک و تفاضلی یکم سنگین باشه...

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان خوبم.

دوستانی که پیگیر تاپیک تجربه ها بودید.خدمتتون عرض کنم یکی از دوستان گلم به نام MehranVB رو قبل از هر چیز معرفی کنم ایشون کنکور 92 شرکت کردند و رتبشون و درصد هاشونو دقیق یادم نیست و توی تاپیک اعلام نتایج 92 موجود هست فکر میکنم دو رفمی بود... به هر حال این دوست خوبمون دانشجوی دانشگاه امیر کبیر گرایش ارشد قدرت هستند...

ایشون همواره توی خیلی از درس ها و سبک مطالعه به من کمک کردند و همیشه تجربه هاشون رو از روی دلسوزی و با وقت حوصله مینوشتند که خیلی هاش به کار من اومده و هنوز که هنوزه دارم استفاده میکنم.لذا از ایشون هم دعوت به عمل اومد که از تجربه هاشون واسه دوستان بگند و ایشون هم مثل همیشه با تمام مشغله هایی که داشتند و دارند منت سر ما گذاشتند و به زحمت افتادند و قبول فرمودند.گفتم بهتون اطلاع رسانی کنم تا نظرات ایشون رو خوندید بدونید نظرات چه کسی رو می خونید.

از دوست خوبم هم مجددا تشکر میکنم.براش ارزوی بهترین ها رو دارم.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان این روش آقای اسلام پناه رو بخوایم اجرا کنیم....همین که دوستان میگن...بنظرتون قبلش باید رو خلاصه ها مانور بدیم؟؟

nasrin1990

عضو جدید
1. سلام..اینو از تاپیک پارسالیا برداشتم)
بچه ها من الانا وقت های بیکاری هی میومدم اینجا برام واقعا جالب بود می دیدیم چقدر بچه ها هوای همو دارن و واقعا بدون هیچ چشم داشتی و به صورت رفاقتی به هم کمک می کردن .دم همتون گرم
اما صحبت های منو به نظرم گوش کنید براتون مفیده یه جورایی این مسیرو یه بار نه من دو بار رفتم .اونم بار اول با غرور گند زدم به همه چی و با رتبه کسب شده بهم شوک وارد شد ولی خودمو جمع کردم سال دیگه به هدفم عینا رسیدم .

الان دیگه تقریبا که چه عرض کنم دقیقا مطلب جدید کسی اصلا کار نکنه خیلی بهتره.حتی وقتی میشینید تست های سال های قبلو می زنید فقط سر نگاه کردن جواب ها وقت به اون هایی بدید که مطلبشو خوندید .مثلا میگم ماشین
DC اگه نخوندید الکی سرش وقت تلف نکنید

اگه کسی نرسیده خیلی از مباحث رو نخونده بد به دلش راه نده اصلا و ابدا!! کاملا جدی میگم! مدار 12 تا سواله مثلا .دیگه فک کنم صد بار همه گفتن 4 تا سوال جواب بدی هر درسو تهران قبولی و خودتون بهتر می دونید .یعنی هر درس 33 درصد .خب این کسی این کار رو کنه شاهکاره .اخه کنکور لیسانس نیست ادم بگه عربیه باید 90 بزنم! کنترل دیدید چه جوری سوال میدن دیگه؟من خودم
TA دکتر جبه دار بودم .کنترل رو با جبه دار با 17 پاس کردم تو ازمون های پارسه زیر 70 نداشتم اصلا محال بود .ولی زدم 33!! دوست من پارسه یکی دو بار صد شده بود کنترل رو! قشنگ یه جورایی پیر کنترل بود !چند زد؟40 اینا! (ما سال 91 کنکور دادیم یعنی من 90 رو خراب کردم ولی 91 رو نسبتا خیلی خوب دادم صحبت هایی که میشه 91 منظوره نه 90 )
شما اگه دیدی مغناطیس یه سوال دو سوالشو بلدید بدونید امروز روز شانس شماست!

اعتماد به نفس داشته باشید سر جلسه! اصلا بزار اینجوری بگم کاری که شما تا الان کردید شاید 60 درصد قضییه بوده .40 درصدش سر جلست و مدیریت شما .همین دوست من که گفتم 100 میزد کنترل رو .سوال های زبان رو دید یا سوال های ریاضی اینا رو و حتی سختی کنترل رو دید جا زد .یعنی می گفت حالم داشت بهم می خورد .چشام سیاهی می رفت ........
دوستم با هم دیگه رتبه هامون و تو ازمون ها مقایسه می کردی اکثرا از من بهتر بود .من اگه همیشه زیر 30 بودم اون زیر 20 بود .سنجش 4 شدم اون 1 شد ولی چی شد مال من خراب نشد؟(یعنی به نسبت )
اعتماد به نفس!یعنی دور اول من کنترل هیچی نزدم .یعنی یک دور خوندما کامل .حتی یک سوال هم نزدم به خدا .ولی خودمو نباختم .گفتم من با این شرایط اینطوری باشم ببین بقیه چه جورین !حتی یادمه می خندیدم!بعد می گفتم نوید خیالی نیست دوباره بزن .سر زبان من یادمه خودمو سرویس کرده بودم که خوب بخونم پارسه ها 70 به بالا می زدم زبانو .ولی سوال های زبان رو دیدم بازم خندم گرفته بود!من می دونستم چقدر سخت دادن زبانو و اتفاقا فقط نصف سوال های زبانو زدم اخرم شدم 45 50 اینا .ولی با خودم می گفتم نوید خوشحال باش که تو اینی مطمئن باش بیای بیرون از جلسه ملت صد مراتب بد تر از تو زبان زدن .درستم فک می کردم .بچه های خوف ما خیلی ها زبان صفر زده بودن صفر!!!!!
اگه سعی کنید 70 درصد خودتون رو اعمال کنید سر جلسه .یعنی خودتون باشید مطمئن باشید جواب میگیرید در حد تلاشی که انجام دادید اینو اصن شک نکنید .میدونید ولی کجا ادم می سوزه؟اونجا که از جلسه بیاید بیرون و بگید اه اه اه !اینو که بلد بودم اونو چرا نزدم!
نمیشه استرس نداشت مگه میشه ؟ نه نمیشه ولی میتونید استرس رو طوری کنترل کنید که شما رو بکشه بالا نه پایین .یعنی استرس میبینه باعث میشه حواست باشه وقت کمه یا با هوشیاری بیشتر جواب میدید.

نکته بعدی هم اینه که گیر ندیدید به یه سوال .بابا بعضی سوال ها دام هستن تا سوال!خاکی صدیق استاد ما بود و یکی از طراح های کنترل (در کنار بهرامی اینا ) خودش اومده بود می گفت سر کلاس که بچه ها سعی نکنید به همه سوال ها جواب بدید .بعضی از همکار ها سوال ها رو طوری طرح می کنن که ببینین کدوم دانشجو دور از جون شما اینقدر نا اگاه هست که داره میره طرف این سوال!مثلا یدونه داده سیگنال فلو گراف با شونصد تا حلقه های تو در تو !خوب اینو معلومه باید بوسید گذاشتش کنار دیگه!

اماده باشید که بعضی از این طراح های نادان کنکور شکل ها رو دستی بهتون بدن .یعنی این نباید اعصابتونو خورد کنه .ما حتی رفتیم اعتراض به دکتر بهرامی که اخه این چه وضعشه ؟چرا باید سوال ها رو یکی با دست بکشه شکل هاشو که اصن معلوم نباشه ؟مدار بدتر از اون .دیگه همینه که هست کاریش نمیشه کرد .نمی فهمن!

به خودتون در حل سوال ها اعتماد داشته باشید .هر سوال چقدره 1 دقیقه اینا دیگه درسته؟ دیگه شما وقت نداری یدور حل کنی بعد دوباره بر گردی از اول چک کنی که ایا درست حل کردم یا نه .اتفاقا بار ها شده بره من که وقتی دوباره حل کردم غلط زدم !یعنی نمیدونم به نظرم به ذهنتون دفعه اول اعتماد کنید .

اگه کنکور مثلا 91 رو زدید تو خونه دیدید اصن شاهکار شدید به خودتون غره نشید و اگه زدید دیدید گند زدید الکی خودتون رو ناراحت نکنید .کنکور 91 کنکور 92 مال گذشتست طراح هاش به یه چیز گیر داده بودن و کنکور امسال قطعا متفاوته .ممکنه از بخشی که قبلا ساده سوال دادن سخت بدن یا برعکس .هیچیش معلوم نیست

اینم بگم مثلا یه درس شما خوبه و زیر فلان درصد نداشتید نرید با این دید که حتما 70 به بالا می زنما!!!!! این خرابتون می کنه .اگه سوال هاش سخت باشه شما خیلی خیلی خیلی بیشتر ضربه می خورید از اونی که همچنین فکری بره این درس نداشته

تمام این حرف ها به کنار اقا جان این نیز بگذرد! یه روز میشه بره هممونا که وقتی به گذشته نگا میکنیم میبینیم چه استرس های الکی و بیخودی بره خودمون درست کردیم .
امیدوارم هر کس که کنکور میده سر جلسه خودش باشه که بتونه نتیجه تلاششو بگیره
ممنون یکم طولانی شد

nasrin1990

عضو جدید
1. سلام...اینم از تاپیک پارسالیا برداشتم
چندتا توصیه،نصیحت و خاطره دارم از دو باری که سر جلسه ارشد نشستم که ازتون میخوام اگر حوصله دارین بخونین.اینا تجربه هایی هستن که گیر کسایی میاد که سر جلسه نشستن پس اگه دفعه اولتونه حتما بخونید.

1 +++ قبلا هم گفتم باز هم تکرار میکنم...خواهشا غلط نزنید...غلط نزدن تو کنکور پارسال منو نجات داد.

2 +++ موقع امتحان حتما هر وقت احساس خستگی کردید سرتون رو بیارید بالا و به در و دیوار نگاه کنید...یه حساب سر انگشتی میگه شاید اینجوری نزدیک 3 دقیقه از کل زمان آزمونتون بره و این یعنی 1 تست اما تاثیر این استراحت خیلی بیشتر از یک تسته.

3 +++ لطفا فکر بیهوده نکنید...اگه دل پیچه گرفتم چیکار کنم!اگه دندونم درد بگیره بدبخت میشم!اگه سرم درد بگیره کارم تمومه!هیچکدوم از این اتفاقا قرار نیست بیفته.حساب کنید چندتا امتحان از اول عمرتون دادید و تو چندتاش این بلاها سرتون اومده و یه احتمال ازش بگیرید...فک کنم احتمالش زیر 0.1 درصده اما واسه اطمینان یه مسکن ببرید سر جلسه اما حواستون باشه مسکنها خواب آورند پس تحت شرایط اضطراری استفاده کنید.

4 +++ مواقعی که دارید تستها رو جواب میدید و احساس میکنید تازه مختون راه افتاده حتما از مواد قندی استفاده کنید تا سر جلسه مختون بکس و باد نکنه.

5 +++ استرس رو بریزید دور...قبلا هم گفتم سوالات امسال شبیه کنکورهای قبله با حداکثر 20% تغییر پس اگر خوب درس خوندید به خودتون اطمینان داشته باشید.

6 +++ سال اولی که کنکور دادم تو دفترچه دوم تقریبا حرفی برای گفتن نداشتم...جمع درصدهای دفترچه دومم به 40 نرسید اما تا آخر زمان آزمون امیدوار بودم و هر چی داشتم گذاشتم وسط با اینکه میدونستم این اونی که باید میشد نشد،پس حتی اگر دیدید از پس سوالا برنمیاد تا آخرش توانتون رو بذارید.

7 +++ در هر دوسالی که کنکور دادم وقتی از جلسه اومدم بیرون پیش بینی رتبم رو نمیکردم...سال اول فکر میکردم میشم 1500تا2000 اما شدم 891 و سال دوم تخمینم رو 350-400 بود که شدم 131 پس باز هم تاکید میکنم تا آخر جلسه روحیتون رو نبازید.

8 +++ از کارتتون 2تا پرینت بگیرید و ببرید سر جلسه...قبلش به مراقب اعلام کنید که میخواید از پشت کارتتون به عنوان چرکنویس استفاده کنید..وقتی اومدن کارت رو بگیرن فقط همون تیکه اطلاعات رو تحویل بدید اینجوری حدود 1برگ کامل
A4 چرکنویس خواهید داشت.

9 +++ مهمترین نکته ای که میخوام بگم : خواهشا لطفا درصد سازی نکنید...شما نمیتونید پیش بینی دقیقی از اونچه که دیگران دارن انجام میدن داشته باشید پس کار خودتون رو بکنید.من پارسال کنترل رو خوب نخونده بودم اما در اون حدی که خونده بودم میدونستم میتونم 3 تست رو جواب بدم...با استراتژی که برای خودم گذاشته بودم قرار بود تستهایی که سخت به نظر میرسن اما قابل حل هستن و براشون ایده دارم رو علامت گذاری کنم تا بعدا جواب بدم..نکته جالب اینکه با دوبار خوندن تستهای کنترل هیچ ایده ای برای حل سوالات نداشتم
و شاید خیلیا فکر کنن این اتفاق سر جلسه کنکور یعنی از دست رفتن یک سال تلاش...به هر زحمتی بود خودم رو جمع و جور کردم و بالاخره به یک تست حساسیت جواب دادم...دقیقا درست فکر میکنید...فقط با زدن یک تست کنترل تونستم جایی که میخوام قبول شم.اگر همچین حالتی سر کنکور داشتید یاد من بیفتید...بدونید که از همین بچه های انجمن کسی بوده که از یه درس با هزار بدبختی فقط یه تست زده اما قبول شده...اگر من تو ذهنم حساب نمیکردم که از هر درس چقد بزنم زودتر میتونستم برگردم به روال عادی.در مورد بقیه دروس فقط مدار با اون چیزی که فکر میکردم یکی شد.

ریاضی : درصدسازی خودم 60 نتیجه کنکور 40
مدار : درصدسازی خودم 60 نتیجه کنکور 60
کنترل : درصدسازی خودم 25 نتیجه کنکور 10
ماشین : درصدسازی خودم 40 نتیجه کنکور 65
بررسی : درصدسازی خودم 60 نتیجه کنکور 30
مغناطیس : درصدسازی خودم 50 نتیجه کنکور 35

شما پیدا کنید پرتغال فروش رو.

این پست رو دو سه بار دیگه میذارم تا همه بتونن ازش استفاده کنن.اگر نکته دیگه ای یادم اومد تو پستهای بعدی اضافه میکنم.

1. [*=right]سلام
    خوشید ان شالله ؟

توصیه های درسی رو که بقیه نوشتن
    من توصیه های خوردنی دارم !:دی
    با خودتون چند تا حبه قند ببرید و هر چند مدت یکی بندازید بالا ! البته کشمش هم خوبه . خرما با خودتون نبرید شیره اش ممکنه پاسخنامتنو خراب کنه

یه بطری اب معدنی کوچک بگیرید با خودتون ببرید . یک دونه هم بیسکوییت ( ترجیحا ساقه طلایی مینو !) بخرید با خودتون ببرید
    چند تا توصیه امتحانی هم دارم . پاک کن رو سوراخ کنید ! یه نخ ازش عبور بدید و بندازید دور گردنتون ( نخش یکم طولانی بشه که خفه تون نکنه :دی) هم خیالتون راحته، پاک کن هی نمیفته زمین و هم احتمال خیس شدن پاک کن توو کف دستتون از بین میره
    ( جان من ریز بینی رو حال می کنید :دی)
    با مداد نرم معمولی پاسخ نامه رو پر کنید . با اتود نرم فقط برای حل سوالات در اطراف دفترچه سوالات استفاده کنید که بعدا بتونید در صورت کمبود جا پاک کنید دوباره بنویسید

خدمت مبارک شما عرض کنم که ...
    قبل ازمون از جمع های منفی دوری کنید ، برید پیش دوستانی که مثبت صحبت می کنن و به شما استرس نمیدن یا اصلا خودتون میدون رو بدست بگیرید و با ارامش به دیگران انرژی بدید . مثلا در مورد اینکه بعد امتحان میخواید برید دربند ...
    ........بستنی قیفی بخورید!ههه

سر جلسه امتحان اول سوالای اسون رو پیدا کنید بزنید ، بعدش برید سراغ سوالایی که متوسط هستن و شما بلدید حل کنید و نهایتا اگر وقت بود برید سراغ سوالای سخت که بازم بلدید حل کنید !پس هرگز اینطور نباشه که بکوب بشنید از سوال یک الی اخر مثل تراختور هی بنویسید و بنویسید و... اولش سوالای اسون ! میخوایم روحیمون طول ازمون همیشه بالا باشه

اگر جاتون بد بود همون اول کار به مراقب بگید جاتون رو عوض کنه

تا اخرین لحظه با سوالات بجنگید و پوزشون رو به خاک بمالید این لعنتی های ... رو !!
    همین دیگه !

بعدش بیایید من در مورد رشته کنترل واستون بگم اگر عاشقش شدید انتخابش کنید
    تازه می تونم از سربازی هم بگم و فوت و فن آموزشی رو بهتون یاد بدم! :دی
    در مورد مقوله ی زن گرفتن و شوهر تور کردن (!) ، متاسفانه تجربه ای ندارم ! در این موارد اقا احسان(
    ehi( تجارب ارزشمندی دارند:دی
    سعی می کنم بیام اینجا تا موقع انتخاب رشته و کمکتون کنم
    راستی توکل بخدا هم از یادتون نره و با وضو برید سر امتحان

nasrin1990

عضو جدید
ارشد

ارشد

1. جوابی که میخواستم بدم رو سمین (یا ثمین؟) و یوسف دادن.
الان دیگه اهمیتی نداره که روزی چند ساعت بخونید، فقط سعی کنید هر کاری بکنید که روحیتون خوب بمونه.
تفریحی بخونید هر چقدر شد مهم نیست.

به جای اینکه فکر کنید روزی چند ساعت بخونید، به این فکر کنید که چقدر راحت میتونید کنکورتون رو خوب بدید.
اصلاً به این فکر نکنید که باید برید و رتبه یا تراز خوبی بیارید تا قبول شید.
در عوض به این فکر کنید که انگار دارید یه امتحان دانشگاهی میدید و کافیه 10 نمره سوال حل کنید تا قبول بشید!
فکر کنید دارید یه امتحان هوش میگیرن و بهتون میگن اگه بتونید فقط سوالایی که بلد هستید رو پیدا کنید و جواب بدید رتبتون یک میشه.
این مثال رو همیشه زدم که با میانگین 30% (یعنی میانگین 3 تا سوال صحیح در هر درس) میشه رتبه زیر 300 آورد. این جمله خودش نشون میده که چقدر کنکور آسونی پیش رو دارید!

میانگین درصدای رتبه 1 کنکور 50% هست. تا الان من با رتبه های تک رقمی و دو رقمی زیادی صحبت کردم، جالبه بدونید که رتبه های برتر اکثراً مهارت زیادی در نحوه کنکور دادن ندارن و فقط به معلومات خودشون اکتفا میکنن!
منظورم رو دقیقتر بگم، مثلاً کسی که میانگین درصداش 50 شده و رتبه تک رقمی آورده، با معلوماتی که داشته میتونسته پتانسیل اینکه میانگینش تا 70% هم بشه رو داره. اما چون معمولاً این افراد غرور زیادی دارن و از خودشون انتظار دارن که همه سوالات رو بلد باشن، میبینید که از 12 سوال به همه سوالا یا 10 11 تاش جواب میدن، و از این تعداد 3 4 تاش غلط درمیاد و درصدشون میشه 50 60. (البته همه این ارقام مثال بود)
اما شما این اشتباه رو نکنید و حرفه ای تر از رتبه 1 کنکور غمل کنید، غرور رو کنار بذارید و فقط سوالایی که بلد هستید رو جواب بدید.
یادمه پاسخنامه کنکور من سفید سفید بود! در حالی که یکی از دوستام بهم گفت که دیدم همه دور و بریام پاسخنامشون سیاه سیاه بود و من هم اعصابم به هم ریخت و یه سری سوالات رو که شک داشتم جواب دادم که متاسفانه غلط هم بودن و هر سوال غلط میدونید که چقدر تراز را پایین میکشه.
اینو از من داشته باشید، سر جلسه هر کس که دیدید پاسخنامش پر بود بدونید بازندست! مثالش رتبه 300 که فقط 30% سوالاش درسته، یعنی کمتر از یک سوم پاسخنامش.
پس با دیدن این افراد به جای ناراحت شدن، بیشتر خوشحال شید که اینها از دور مسابقه خارج میشن! (البته اگه من باشم سر جلسه اصلاً سرم رو از برگه بلند نمیکنم!

وقتی به این چیزا فکر کنیم میتونیم خیلی روحیه بگیریم و اصلاً به این فکر نکنیم که روی فلان مبحث کم وقت گذاشتیم، در عوض باید به این فکر کنیم اگه که روی مباحثی که وقت گذاشتیم جواب درست داده بدیم رتبمون هم دورقمی میشه.
2. سلام خدمت همه دوستان
خوندنیا رو خوندید...ایشالا که امتحان خوبی بدید...تو این چند روز باقی مونده 3تا اصل خیلی مهمه:
1-شما قراره 4 ساعت یه جا بشینید و فکر کنید....پس حتما خودتون رو برای این 4ساعت آماده کنید...گردن درد،کمردرد،سردرد،خشک شدن بدن همه سر جلسه قراره سراغتون بیاد و تمرکز رو ازتون بگیره مگر اینکه تمرین کرده باشید.البته اینایی ک گفتم به غیر از کاهش راندمان مغزه.پس این یه هفته وقت خوبیه که آمادگی روبرو شدن با این مسایل رو پیدا کنید.

2-حرفای مهران درسته...به فکر این باشید که غلط نزنید...من خودم پارسال از ترس غلط زدن 2 تا سوال کنترل و 1 سوال ماشین رو از دست دادم ولی از خودم راضیم چون تو مجموع دفترچه اول و دوم فقط 1 غلط داشتم...

3-مهمتر از همه روحیست...همه شما وقتی شروع کردید به خوندن پیش خودتون گفتید یه جوری میخونم روز کنکور طراح روبروی من لنگ بندازه اما الان خیلیاتون احتمالا به اون درجه نرسیدید و الان که به روز اولتون فکر میکنید ممکنه از خودتون ناامید بشید اما واقعیت اینه که خود من قبل از جلسه خدا خدا میکردم از فلان مبحث سوال ندن،اگر میدن فلان جوری ندن،اگه فلان جور میدن لاقل راحت باشه...یعنی من یا مهران که تونستیم رتبه خوبی بیاریم لزوما آدمای فوق باهوش یا خیلی باسواد نبودیم...استراتژی رو درست انتخاب کردیم...استراتژی غلط نزدن...مغرور نشدن...جوگیر نشدن...حفظ روحیه و .... مسلما شمایی که رتبه خوبی میارید اگر آخر جلسه برگتون رو ببینید سفیده...سفید بودن برگه به معنای بی سوادی یا یه کنکور بد نیست.

تلاش تقریبا یکسالتون رو با تصمیمات احساسی خراب نکنید.

ب نظر من توی 4-5 روز نمیشه معجزه کرد و قطعا ب دلیل استرس یا هر حس دیگ ای،نمیشه مثل قبل تمرکز و بازده داشت! این طبیعی هست!

پس پیشنهاد میکنم بجای دقیق شدن روی ساعت های مطالعه و بازده اون توی این روز ها،بیشتر روندی رو پیش بگیرید ک استرس شما رو کاهش بده!!

پس ب ساعت های مطالعه و... چیزهای اینچنینی زیاد اهمیت ندید و سعی کنید روند مرور نکات و فرمول ها رو ب هرشکلی ک فکر میکنید درست هست توی دستور کار قرار بدید
و با انجام کار های مفرح در کنارش شرایط رو طوری فراهم کنید و روز کنکور با بیشترین روحیه و انرژی و کمترین استرس سرجلسه حاضر بشید

با آرزوی بهترینها

التماس دعا
..

3. من پارسال این موقع ها خیلی نا امید بودم ناامیدی واقعا دشمن موفقیت شما است اگر 10 ثانیه هم از وقت آزمون مانده بود باز هم ناامید نشوید

Paydar91

کاربر ممتاز
ممنون نسرین خانم...

پست اولتون مطمئنم صحبت های دوست عزیزم جناب navid_r هستش... پست دومتون هم یه اقایی بودند قدرتی بودند اسمشون رو دقیق یادم نیست ولی اواتارشون یه مردی بود که کمرش خم بود و روی کمرش پاسخنامه کنکور بود :que:

خاطرات قدیمی برام زنده شد.یادش بخیر.ممنون.
.
.
.
دوستان عزیز یه درخواستی دارم .... اگه کسی چاپ جدید کتاب اقای کریمی رو داره که حل تست های ریاضی محض 92(مخصوصا معادلات) رو داره توی تاپیک جزوه ها اپ کنه ممنون میشم.

همچنین حل سوالات دکترای کنترل برق 92 و 93.

اگه کسی این کار رو انجام بده یه دنیا لطف کرده.با تشکر.

آخرین ویرایش:

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون نسرین خانم...

پست اولتون مطمئنم صحبت های دوست عزیزم جناب navid_r هستش... پست دومتون هم یه اقایی بودند قدرتی بودند اسمشون رو دقیق یادم نیست ولی اواتارشون یه مردی بود که کمرش خم بود و روی کمرش پاسخنامه کنکور بود :que:

خاطرات قدیمی برام زنده شد.یادش بخیر.ممنون.
.
.
.
دوستان عزیز یه درخواستی دارم .... اگه کسی چاپ جدید کتاب اقای کریمی رو داره که حل تست های ریاضی محض 92 رو داره توی تاپیک جزوه ها اپ کنه ممنون میشم.

همچنین حل سوالات دکترای کنترل برق 92 و 93.

اگه کسی این کار رو انجام بده یه دنیا لطف کرده.با تشکر.

سلام پایدار جان
سوالای ریاضی محض92 رو اپ کردم برراتون.و اگه کنترل 92 هم اگه گیر اوردم اپ میکنم و خبررسانی میکنم;)

آخرین ویرایش:

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام پایدار جان
سوالای ریاضی محض92 رو اپ کردم برراتون.و اگه کنترل 92 هم اگه گیر اوردم اپ میکنم و خبررسانی میکنم;)

سلام دوست خوبم...صبحتون بخیر و سلامتی باشه و ان شالله روز خوبی در پیش رو داشته باشید.اربعین حسینی رو هم بهتون تسلیت عرض میکنم و همچنین سایر دوستان.

بله دیدم... تشکر ویژه دارم ببخشید توی زحمت افتادید واقعا ممنونم... فقط یه چیزی من پستمو یه ویرایش جدید هم کردم خیلی گیر حل معادلات ریاضی محض 92 هستم اونم اگه دوستان داشته باشند یا خود شما لطف کنید بزارید واقعا منت سرم گذاشتید.

بابت کنترل هم ممنونم.

و همچنین بابت توجهتون به پستم.با تشکر.

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست خوبم...صبحتون بخیر و سلامتی باشه و ان شالله روز خوبی در پیش رو داشته باشید.اربعین حسینی رو هم بهتون تسلیت عرض میکنم و همچنین سایر دوستان.

بله دیدم... تشکر ویژه دارم ببخشید توی زحمت افتادید واقعا ممنونم... فقط یه چیزی من پستمو یه ویرایش جدید هم کردم خیلی گیر حل معادلات ریاضی محض 92 هستم اونم اگه دوستان داشته باشند یا خود شما لطف کنید بزارید واقعا منت سرم گذاشتید.

بابت کنترل هم ممنونم.

و همچنین بابت توجهتون به پستم.با تشکر.

ممنون از شما .
معادلات هم دارم سعی میکنم تا فردا براتون بزارم .

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

ممنون دوستان از راهنماییتون
کسی لینک دانلود کتاب رو نداره؟
منظورم کتاب الکترونیک اسلام پناه هست
فکر نکنم برای دانلود موجود باشه .
قیمتشم ۲ جلدش ۴۳۰۰۰ تومنه . زیاده ولی کتاب خیلی خوبیه . ۲۰۰۰ تا تست تالیفی خوبم داره

jeneral_dj

عضو جدید
سلام

آقا من دیگه پنچر شدم !! انگار وزنه بهم وصل کرده باشن:confused: !! سنگین و کرخت و بی انگیزه !!!! با کلی فکر ناجور و تردید و دو دلی !! کسی راهی بلده درمانی داره واسه حال زار من بگه :cry:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
این دوستی که سوالات بینش رو به من میداد غیب شده اصلا نیستش:crying2:

مهتاب 8797

عضو جدید
نه بابا ....باتری من که خالیه خالیه ...اصن خراب شده!لامصب به خاطر اینکه کل آبانو از دس دادم!!! خیلی استرسی شدم ....من خیلی خیلی کم تست زدم یه چیز تو مایه های 0!!اخه هنوز یه بخشایی از درسامم مونده امروز تستای فیدبکو زدم الکترونیک اشکم در اومد! به نظرتون تو دی ماه کلا فقط تست بزنم می تونم نتیجه خوبی بگیرم!راستی واسه درس ریاضی غیر برق تستای رشته دیگه هم بزنیم؟؟؟الویت با کدوم رشته هاس و از چه سالی؟؟؟؟

alk1370

کاربر بیش فعال
نه بابا ....باتری من که خالیه خالیه ...اصن خراب شده!لامصب به خاطر اینکه کل آبانو از دس دادم!!! خیلی استرسی شدم ....من خیلی خیلی کم تست زدم یه چیز تو مایه های 0!!اخه هنوز یه بخشایی از درسامم مونده امروز تستای فیدبکو زدم الکترونیک اشکم در اومد! به نظرتون تو دی ماه کلا فقط تست بزنم می تونم نتیجه خوبی بگیرم!راستی واسه درس ریاضی غیر برق تستای رشته دیگه هم بزنیم؟؟؟الویت با کدوم رشته هاس و از چه سالی؟؟؟؟

سلام.قسمت اول سوالت مشکل منم هست و شدید استرس گرفتم دیشب تا صبح قلبم درد می کرد! بعدش با خودم گفتم دیگه حالا هر چه بادا باد! در مورد تستهای ریاضی هم اکثرا توصیه می کنن که غیر برق تستهای مکانیک و مواد و ریاضی محض و اتوماسیون فکر کنم در اولویتن به خصوص ریاضی محض برای معادلات هم تستهای این رشته ها رو حتما بزنی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا