سلام پايدار جان دقيقا كدوم قسمت مشتقات جزيي منظورته؟! معادلات موج و گرما و ... اينارو ميگي ديكه
كتاب مدرسان شريف عاليه من به توصيه دوستم كه الان دانشجوي خواجه نصيره كتابو ازش گرفتم و خوندم واقعا خوب گفته،اگه كتابشو داري كه هيچ از روش بخون
اگه نداري خواستي من خلاصه هامو توي اين قسمت برات ميفرستم شايد بتونه كمكت كنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام پایدار جون چطوری؟؟؟اگه پیشنهاد منو میخوای کتاب مومن زاده رو بخون...خیلی خوب باز کرده این مبحث رو
جزوه مشتقات جزیی آقای بخشی یکی از بخش های قوی جزوشون است که فقط با رد گزینه میشه به راحتی تست ها رو زد. مدرسان هم خوب توزیع داده درضمن بیشتر وقتون رو روی معادلات موج گرما و لاپلاس بذارید
پایدار جان من کتابای زیادی رو توی ریاضیات خوندم و وقتی به تسلط رسیدم فهمیدم
تقریبا 90 در صد سوالات این فصل رو میشه با چشم جواب داد فقط بستگی به این موضوع داره که بفهمی
مشتق ابتدا یا انتها صفره یا شرایط اولیه ابتدا یا انتها
متاسفانه پشت نت نمیتونم توضیح بدم وگرنه یه ساعته میشه این فصل رو جمع کرد
ولی توی کتابای کنکور مومن زاده این فصل رو خوب گفته البته فقط بحث موج و گرما ولاپلاس رو
وگرنه بحث مشتق مرتبه دو و دالامبر رو آنچنان خوب نگفته
سلام پایدار جان.. راستش منم ب هیچ عنوان این قسمت و در ادمه معادلات موج گرما و لاپلاس رو از کریمی متوجه نشدم اما از مومن زاده ک خوندم معادلات موج گرما و لاپلاس رو خوب توضیح داده و هم خلاصه گفته ک چی ب چیه.. اگه سری فوریه و انتگرال فوریه رو مسلط باشی میتونی راحت معادلات گرما و لاپلاس رو یاد بگیری .
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
سلام مسعود جان و اقا سعید و اقا کیهان و جناب power4ever و وحید جان عزیز.ممنون بابت این که کمکم کردید...خیلی خوشحالم کردید...
مسعود جان همون طور که دوستمون اقا کیهان هم گفت من فقط گیرم روی سه معادله ی پر تست موج و لاپلاس و حرارت هستش و با سایر مباحث و مساله اشتورم لیویل کمی اشنایی دارم(و سایر مباحث که ازش معمولا تست نمیاد)... مسعود جان ببخشید نمی خوام زحمتت بدم ولی اگه لطف کنی خلاصه هاتو اپ کنی و اگه امکانش بود و زیاد وقتت گرفته نمیشد همین بخش هایی که میگی از کتاب مدرسان رو برام اپ کنی یه دنیا ازت ممنون میشم...
سعید اقا ممنونم... شکر خدا خوبم ممنونم..شما هم ان شالله خوب باشی... ببخشید شما میتونی همین قسمت کتاب اقای مومن زاده رو برام بفرستی ؟
البته بگم من چند وقت پیش رفتم کتاب خونه بگیرم کتاب اقای مومن زاده رو ولی برده بودنش الان هم برم یه نصف روز حداقل باید وقت بزارم و معلوم هم نیست باشه یا باز امانت باشه.. فکر نمی کنم واسه یکی دو فصل ارزش خریدن داشته باشند... امروز کل وقتمو گذاشتم روی منابعضی که گفتم اخرش هیچی نفهمیدم گفتم بیام از شما دوستای خوبم کمک بگیرم ..خلاصه اگه بتونید کمک کنید لطف بزرگی کردید... به حدی رسید خواستم این بحثو حذف کنم..با این که همه میگن اسونی و چشمی حل میشه..
ا
قا کیهان عزیز.... ممنونم اره یه حساب کتاب کردم دیدم حداقل 2 یا سه تا تست از مباحثی که شما میگی میاد... اتفاقا من توی فصل تحلیلی یه جا مشکل بزرگی داشتم دو صفحه از جزوه ی زنگی اقای بخشی کلی از مشکلاتمو حل کرد ولی اون جا چون مشکل پایه نداشتم کامل فهمیدم قضیه چیه... ولی جزوه ی اقای بخشی واسه من که پایم صفره هیچی متوجه نشدم..اولش باید راه بیفتم..فکر کنم همون مدرسان و مومن زاده باید بخونم...
جناب power4ever .... ممنونم اتفاقا اشاره کردم مشکل اصلی من در لاپلاس و موج و حرارت هستش و دالامبر... پس اقای مومن زاده فقط دالامبر رو خوب نگفته.. چقدر خوبه شما مسلطی.. اگه از روی همین مدرسان و اقای مومن زاده بخونم تست ها رو بزنم به تسلطی که شما مد نظرت هست می رسم؟
وحید جان... شما درست میگی اره سری فوریه و انتگرال فوریه و بسط دادن هاشو تقریبا بلدم..تازه معادله ی لاپلاس رو از مغناطیس هم باهاش اشنایی دارم ...اگه با هم ارتباط داشته باشند..همون نابلا و متخصات دکارتی و استوانه ای ...ولی همین طور که گفتیو میدونیاز کتاب اقای کریمی هیچی نمیشه فهمید... ازت ممنونم...
دوستان بازم از همتون تشکر میکنم..حسابی منو شرمنده ی محبت خودتون کردید...