من کتاب پوران چاپ 89 رو دارم. عزیزم به نظرت عوض شدهمنم کتاب پارسه ی دو سال پیش رو دارم جلدش مشکیه عوض نشده که؟؟![]()
من کتاب پوران چاپ 89 رو دارم. عزیزم به نظرت عوض شدهمنم کتاب پارسه ی دو سال پیش رو دارم جلدش مشکیه عوض نشده که؟؟![]()
من کتاب چاپ 90 پوران رو دارم با چاپ 91 هیچ فرقی نداره 89 رو نمیدونم... اگه دوستان میدونن اطلاع بدنمن کتاب پوران چاپ 89 رو دارم. به نظرت عوض شده
بالاترین درصدهای ارشد برق
در این پست بالاترین درصد هایی که از سوی داوطلبین کنکور ارشد برق 92 در سایت های مختلف اعلام شده بود رو جمع آوری کرده و برای مشاهده شما هم قرار دادم.دیدنش خالی از لطف نیست:
1-زبان بالاترین درصد اعلام شده 100
2-ریاضیات بالاترین درصد اعلام شده 75
3-مدار بالاترین درصد اعلام شده 81
4-کنترل خطی بالاترین درصد اعلام شده 91
5-سیگنال بالاترین درصد اعلام شده 100
6-الکترونیک بالاترین درصد اعلام شده 81
7-مغناطیس بالاترین درصد اعلام شده 85
8-ماشین بالاترین درصد اعلام شده 100
9-بررسی بالاترین درصد اعلام شده 53
مطمئنا در دروسی مثل مدار ، ریاضی و یا بررسی درصد های بالاتر از موارد گفته شده نیز وجود خواهد داشت!!! و زمانی هم که گفته می شود مثلا کنترل امسال سخت بوده، منظور برای میانگینی از کل بچه ها و نه این موارد استثنا...
منبع
بنظر من پشتکار(خرخونیاینا جزو ماها نیستن که
تا این حد خرخونننننننننننننننن
![]()
اینا جزو ماها نیستن که
تا این حد خرخونننننننننننننننن
![]()
بابا شوخی کردمخوب من بغل دستیم کل زمان دفترچه اول فقط نشست زبان جواب داد دفترچه دوم که رسید بعد 10 دقیقه رفت، بعضی ها هستن به یک درس جواب میدن و رو اون سرمایه گذاری میکنن!!! شاید طرف در یه درسی استاده، مثلا پارسال تقدسی سیگنال 100 زده بود.
گاها به قول شما فقط خرخونی جواب گو نیست یه اید ه های وجود دارد که چند سال رو اون درس سرمایه گذاری کردن و و راحتر میتونن درصد خوبی بزنن ، همین بچه های خودمون درصد 75 هم داریم فک کن یه سوال دیگه جواب میدادن همون آخرین درصد میشد
یه چیزه دیگه بگم بعضی هم دکترا دارن شرکت میکنن ، چرا؟ چند دلیل داره ، یکیش من اگه بخوام شهرستان خودم برم کلاس طبعن میگم کارنامه امسال ازش میخوام .... به استاد های تهران نیگا نکن اونا شناخته شده اند اما شهرهای کوچک یه جوری این حرکت مود شده.... یا یکی ریس دانشگاه برای استخدامیتون توجه زیادی به درصد درسی میکنه که شما ادعای بهترین دارین و میتونید تدریس کنید
خوب اکثرا بچه های که 10 دانشگاهای برتر درس خونده باشند (شاگرد اول) میتوند درصد بزنن اما واقعا تعداد شون کمه چون ما هم با ارده کنیم میتونیم مثلا پارسال رتبه 32، یا 39 فک کنم ماله کنترل بود دانشگاهش ، دانشگاه آزاد بود
یه چیز جدید بگم.... شاید باور نکنید
من تو اتوبوس بودم یکی از بچه ها امتحان اقتصاد یه چیزی تو همین مایه بود که یه نمونه سوالاتی از کیفش در آورد و نشونم داد گفت اینا بدون تغییر گزینه اومده بود گفتم از کجا اوردی گفت از یکی استادن تهران که درس میده بهم داد منم در حقش یه کاره دیگه کردم!!!!(کلا بهم ریخت اطلاعاتی که در مورد طرح شدن چند گانه کنکور میکرند انتخاب سوالو...)
نمی خوام ناامیدتون کنم شنیدم سنجش کلا خیلی سفت وسخت میگیرن، نیگران برقم نباشید استادهای طراح خیلی تند اند و به هیچ وجه نمیشه سوالاتو ازشون کند
یه چیز جدید بگم.... شاید باور نکنید
من تو اتوبوس بودم یکی از بچه ها امتحان اقتصاد یه چیزی تو همین مایه بود که یه نمونه سوالاتی از کیفش در آورد و نشونم داد گفت اینا بدون تغییر گزینه اومده بود گفتم از کجا اوردی گفت از یکی استادن تهران که درس میده بهم داد منم در حقش یه کاره دیگه کردم!!!!
سلام .
دوستان 93 می خوام مدار 1و 2 رو از فردا تا روز عید بخونم و 300 سوال مهندس کهن رو جواب بدم از دوستانی که تمایل دارن اعلام امادگی کنن . 16 روز وقت داریم .
خیلی عالیه .300 سوال مدار موافقم اما داوود جان اون سوالها هم به راحتی حل نمیشن چون اکثرا هم تمرینی هستند، خوب سعی کنیم تستی حلشون کنیم، راستی ماله من 290 هستش!!!!؟؟؟؟؟
خوب من یه ایده ای دارم؟؟؟؟...
یه تاپیک اوسش بزاریم یا همون تاپیک رفع اشکال مدار قرار بدیم بهتره باشه جون ایجا اسمش گفتگوی خودمانیه
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام دوستااااااااااااااان
طبق معمول میخواستم از راااااااااااهنماییهاتون استفاده کنم(البته قبلا از راهنماییهای یوسف جان استفاده کرده ام و متشکرم ازش)
میخواستم از دوستان خواهش کنم که لطف کنند و یک بحث مفصلی در مورد منابع الکترومغناطیس(چه کتب مرجع از جمله چنگ،کتاب احمد صفایی،کتاب میلفورد و ... و چه کتب تستی) داشته باشیم!!!!
طبق معمول راهنماییهاتون برا افرادی باشه که پایه ی صفر و یا حتی زیرصفر دارند(از کجا شروع کنند و برای شروع کتب مرجع رو چطوری می بینید؟!)
منتظرماااااااااااااااااااااااااااا!!!ضایم نکنید!!!!![]()
نکاتی که باید برای درس الکترومغناطیس درنظر گرفت:این درس، یکی از انرژی برترین درس های کنکور برق محسوب میشود که اگر به صورت صحیح مطالعه نشود، یکی از مرگبارترین آن ها محسوب خواهدشد!! تنها نکته مثبت این درس این است که با درصد کمی دراین درس، میتوان به تراز بالایی دست یافت که برای گرایش مخابرات چشم گیر خواهدبود! بنده برای این گفته خود، مثال بارزی دارم که براین حرف من صحه میگذارد: یکی از دوستان من، در کنکور سال 90، در درس الکترومغناطیس درصد 50 و در بقیه دروس، بطورمتوسط 15 الی 20 درصد کسب کرده بود و رتبه مخابرات ایشان، 400 شد!!! با این وجود، نباید از ابعاد منفی این درس غافل شد! اگر بصورت صحیح برای این درس سرمایه گذاری نشود، شما درصد منفی دراین درس کسب خواهیدکرد که افت چشم گیری در رتبه مخابرات شما خواهد داشت!!! بنابراین کسی که تصمیم دارد برای این درس وقت بگذارد، باید این دو نکته مهم را درنظر بگیرد تا خدای ناکرده، بعد از کنکور پشیمان نشود (یعنی این درس هم زمان بر میباشد و هم باید بصورت صحیح و عمیق مطالعه شود! ).
درحالت کلی، برای مطالعه این درس، باید ریسک های آن را نیز درنظر گرفت! برای منابع این درس، قبلا هم گفته ام، بار دیگر تأکید میکنم که ابتدا از کتاب آقای عبدالعالی (پارسه) شروع کنید، با خواندن این کتاب، با الکترومغناطیس آشتی خواهید کرد (جمله معروف همیشگی!!). سپس بروید سراغ کتاب آقای طاهری (جهش یا پردازش) و درنهایت از کتاب رهیافت، به هیچ عنوان غافل نشوید...
از اونجا که بررسی درس جدیدی هست، کتابی که کامل و جامع باشه هنوز پیدا نمیشه.دوستان مخصوصا دوستان قدرتی!! آآآآآآآآقا یکی واسه این درس نکبتیه بررسی سیستمها یه چیزی پیشنهاد بده دهن ما رو سرویس کرده یه چیزی که صفر تا صد درس داده باشه نکه یارو تو دلش توضیح داده باشه و دو خط تو کتاب نوشته باشه!!!
ممنان
تاپیک رفع اشکال بررسی نیست یا من پیدا نکردم؟از اونجا که بررسی درس جدیدی هست، کتابی که کامل و جامع باشه هنوز پیدا نمیشه.
من کتابای پردازش، پارسه و پوران (حلم زاده) رو خوندم. روون ترین و کامل ترین کتاب بررسی همون پوران هست.
چون چاپ اول هست غلط هم توش پیدا میشه، بعضیا این غلطا رو بهونه میکنن و میگن کتاب خوبی نیست، اما غلطاش اونقدر فاحش نیست که متوجه نشید، عوضش توضیحات و نحوه درس دادن اون رو هیچ کتابی نداره و کتابای دیگه خیلی بد درس دادن. میتونید تا چاپ بعدیش صبر کنید و یا اینکه یه کتاب مثل مدرسان رو بغل دستتون بذارید و مقایسه کنید.
از اونجایی که بررسی درس ساده ایه و کتاب مرجعش هم خیلی حجیم نیست، پیشنهاد میکنم کتاب هادی سعادت یا احد کاظمی یا استیونسون رو کنارتون داشته باشید و هر جا که به مشکل برخوردید از روی اون کتاب نگاه کنید.
مثلاً من خط بلند رو نمیفهمیدم، اثباتش رو از روی هادی سعادت فقط یک بار خوندم و تا همیشه توی ذهنم موند. (در حالی که اثبات خط بلند برای کنکور نیاز نیست بلد باشید)
اکثرن منتظر کتاب نصیر اشرفیان هستند احتمالن با توجه به تجربه خوبش کتاب خوبی باشه . البته من الان از روی کتاب نایفه می خونم و بسیار عالی است چون ریز تمام مفاهیمو داره و مسائل زیادی داره. فقط یکم وقت گیرهنکاتی که باید برای درس الکترومغناطیس درنظر گرفت:این درس، یکی از انرژی برترین درس های کنکور برق محسوب میشود که اگر به صورت صحیح مطالعه نشود، یکی از مرگبارترین آن ها محسوب خواهدشد!! تنها نکته مثبت این درس این است که با درصد کمی دراین درس، میتوان به تراز بالایی دست یافت که برای گرایش مخابرات چشم گیر خواهدبود! بنده برای این گفته خود، مثال بارزی دارم که براین حرف من صحه میگذارد: یکی از دوستان من، در کنکور سال 90، در درس الکترومغناطیس درصد 50 و در بقیه دروس، بطورمتوسط 15 الی 20 درصد کسب کرده بود و رتبه مخابرات ایشان، 400 شد!!! با این وجود، نباید از ابعاد منفی این درس غافل شد! اگر بصورت صحیح برای این درس سرمایه گذاری نشود، شما درصد منفی دراین درس کسب خواهیدکرد که افت چشم گیری در رتبه مخابرات شما خواهد داشت!!! بنابراین کسی که تصمیم دارد برای این درس وقت بگذارد، باید این دو نکته مهم را درنظر بگیرد تا خدای ناکرده، بعد از کنکور پشیمان نشود (یعنی این درس هم زمان بر میباشد و هم باید بصورت صحیح و عمیق مطالعه شود! ).
درحالت کلی، برای مطالعه این درس، باید ریسک های آن را نیز درنظر گرفت! برای منابع این درس، قبلا هم گفته ام، بار دیگر تأکید میکنم که ابتدا از کتاب آقای عبدالعالی (پارسه) شروع کنید، با خواندن این کتاب، با الکترومغناطیس آشتی خواهید کرد (جمله معروف همیشگی!!). سپس بروید سراغ کتاب آقای طاهری (جهش یا پردازش) و درنهایت از کتاب رهیافت، به هیچ عنوان غافل نشوید...
سلامسلام
مغناطیس بر عکس ظاهرش که درس خیلی سختی میزنه باطن خوبی داره!
مشکل اکثر کسایی که باهاش مشکل دارن اینه که خوب تدریس نشده براشون
به نظر من کتاب پارسه فقط برا شروع خوبه چون نحوه ی بیانش یکم جذابه و باعث میشه به مغناطیس علاقمند شی که واسه خوندنش داشتن این علاقه مهمه
ولی بعدش یه جزوه شبیه چنگ حتی تمرینای چنگ خیلی ادمو به مغناطیس امید وار میکنه و وقتی کتاب جهش اقای طاهری و به همراه مثالاش میخونی خیلی جا افتاده میشه برات و ذهنت کامل شکل میگیره
فقط فقط با مثالا و مساله ها باید بازی کرد و تحلیل کرد تا قدرت تحلیلمون تو این درس بره بالا چون درسیه که یکم هندسی هم شده و واسه همین خیلی متنوع تر از درسای صرفا فرمولی قابل طراحی سوال هست![]()
سوال دومسازمان سنجش کی سوالای حذف شده رو اعلام؟؟؟
اصلا هنوزم امکانش هست سوالی رو حذف کنند؟
----------------------------------------------------
دوستان یک سوال دیگه هم داشتم کسی که مثلا با استفاده از تخمین رتبه مدرسان 1200 میشه.چون این تخمین رتبه بر اساس درصدهای سال پیش هست به نظرتون رتبه واقعیش از این بالاتر میشه یا پایینتر؟
از اونجا که بررسی درس جدیدی هست، کتابی که کامل و جامع باشه هنوز پیدا نمیشه.
من کتابای پردازش، پارسه و پوران (حلم زاده) رو خوندم. روون ترین و کامل ترین کتاب بررسی همون پوران هست.
چون چاپ اول هست غلط هم توش پیدا میشه، بعضیا این غلطا رو بهونه میکنن و میگن کتاب خوبی نیست، اما غلطاش اونقدر فاحش نیست که متوجه نشید، عوضش توضیحات و نحوه درس دادن اون رو هیچ کتابی نداره و کتابای دیگه خیلی بد درس دادن. میتونید تا چاپ بعدیش صبر کنید و یا اینکه یه کتاب مثل مدرسان رو بغل دستتون بذارید و مقایسه کنید.
از اونجایی که بررسی درس ساده ایه و کتاب مرجعش هم خیلی حجیم نیست، پیشنهاد میکنم کتاب هادی سعادت یا احد کاظمی یا استیونسون رو کنارتون داشته باشید و هر جا که به مشکل برخوردید از روی اون کتاب نگاه کنید.
مثلاً من خط بلند رو نمیفهمیدم، اثباتش رو از روی هادی سعادت فقط یک بار خوندم و تا همیشه توی ذهنم موند. (در حالی که اثبات خط بلند برای کنکور نیاز نیست بلد باشید)
سوال دوم
من اصلا قبول ندارم چون شما دقیقا رتبه های پارسالو بزن اکثرا خیلی خطا داره ، استادا میگن رتبه من 2000 میشه تخمین پور کاظم میگه 3000 و مدرسان 4000!!!!!
توو این سایتم امتحان بکن www.rotbebargh89.blogfa.comتخمین رتبه پورکاظم برا رتبه های زیر 1000 ، که سنجش داده سال پیش یه 10 20تارو امتحان کردم 200الی300 تا بیشتر نشون میده ولی فک کنم این نرم افزار برا امسال تخمیناش دقیق تر باشه تا بقیه... مال منو 650 نشون میده پزشکی اساتید هم اکثرا میگن درین حدود میشه ولی مدرسان کلا پرته 300 نشون میده![]()
هیچ وقت اعلام نمیشه چه سوالاتی حذف شده یا دو گزینه صیحیح اعلام شده و....سازمان سنجش کی سوالای حذف شده رو اعلام؟؟؟
اصلا هنوزم امکانش هست سوالی رو حذف کنند؟
سلامسلام
چرا کتاب معادلات کریمی رو نمیشه اینترنتی خرید؟
کسی جزوه ایشون رو نداره؟![]()