++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق

وضعیت
موضوع بسته شده است.

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال
سلام

من که کتاب داخل بسته ی نصیر رو خوندم خیلی خیلی عالی بود و اصلا خودآموز بود
ولی بدون اون کتاب یا جزوه خود مهندس اسلام پناه یاد گرفتن از روی راهیان ارشد خیلی سخته
خدا رو شکر بالاخره یکی حرف منو تقریبا تایید کرد:lol:

sharifqc

عضو جدید
من انقد ضعیف بودم که حتی پایه های ترانزیستورم نمیدونستم چی به چیه:redface:
من bjt fet mosfet رو از اشرفیان خونده بودم و منابع جریان وتفاضلی و فیدبک رو از اسلام پناه.. سه سوال از مباحثی که تو کتاب اشرفیان یاد گرفته بودم زدم اما از اسلام پناه نه...شایدم تمرینم کم بود به اون خاطر

گرفتی مارو خواهر من بچه های ارومیه هیچی بلد نباشن الک و در حد تیم ملی بلدن اکثرا . شما شکسته بندی میفرمایید :d

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
من انقد ضعیف بودم که حتی پایه های ترانزیستورم نمیدونستم چی به چیه:redface:
من bjt fet mosfet رو از اشرفیان خونده بودم و منابع جریان وتفاضلی و فیدبک رو از اسلام پناه.. سه سوال از مباحثی که تو کتاب اشرفیان یاد گرفته بودم زدم اما از اسلام پناه نه...شایدم تمرینم کم بود به اون خاطر:w20:

من دانشجوی دکتر حدیدی نبودم آزاد خوندم:mad:
خب اگه واقعا در این حد هست آره اسلام پناه به دردتون نمیخوره، شما اگه هنوز مشکل پایه ای داری دوجلدی میرعشقی رو بخون و تمریناشو حل کن تا پایتو بسازه
اما چون پشت کنکور وقت رفرنس خونی نیست از الان بخون تا تابستون پایه هاتو محکم کن

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال
خب اگه واقعا در این حد هست آره اسلام پناه به دردتون نمیخوره، شما اگه هنوز مشکل پایه ای داری دوجلدی میرعشقی رو بخون و تمریناشو حل کن تا پایتو بسازه
نه دیگه پایه مو قوی کردم:w11:

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
دورود بر همه ی دوستان
این دی وی دی های مغناطیس باغستانی رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
چجوری هست ؟ فیلم از کلاسهاشونه ؟

اگه به پاریس کوچلوی ما نزدیکی برات رایت میکنم با ماشین میفرستم باید جزوه شم باشه حال میده، این کارو به خاطر مسی میکنم 777 (33).gif
خوب فیلم داخل کلاس نیست تنها واسه خودش درس میده البته تو کلاسه و کیفیت داره سرو صدا نیست فقط سرما خورده اون آخراش بنده خدا ] آها چند دانشجو نشون میده 3و 4 تصویره هی اونارو نشون میده یعنی اینا دارن گوش میدن الان حرکتشونو حفظم یه نیگا به جزوه شون کردم دیدم الکترونیک مینویسند سرکار گذاشتن هیچکی نیست
همون جزوه خودشه درس میده سوالاتش تا سال 88 پوشش داده

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: Ehi

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام:smile:
بچه هایی که میخوان بخونن اول از چه درسی شروع می کنید؟

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام:smile:
بچه هایی که میخوان بخونن اول از چه درسی شروع می کنید؟

اول از معادلات و مدار شروع کن چون معادلات تو همه درسا نیازه
مدارو هر روز کم کم کار کن(مثلا روزی 5-6 تا تستم کافیه) ولی پیوسته بخون

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه به پاریس کوچلوی ما نزدیکی برات رایت میکنم با ماشین میفرستم باید جزوه شم باشه حال میده، این کارو به خاطر مسی میکنم مشاهده پیوست 136430
تنها درسی که استاد باوجدان داشت همین بود من چنگ رو خوب بلدم پارسه رو هم خوندم ولی طاهری رو باید بعد از حداقل پارسه خوند
میشه یکم درباره دی وی دی باغستانی توضیح بدید؟:smile:
مغناطیس خیلی در رتبه تاثیر داره؟

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال
خب خدارو شکر، حالا که پایه هات قوی(البته پایه متوسط هم کفایت میکنه) شده دیگه شک نکن برو سراغ کتاب اسلام پناه
من که خودم اسلام پناه رو میخونم... به بچه هایی که پایه شون ضعیف بود اشرفیان رو میگفتم

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول از معادلات و مدار شروع کن چون معادلات تو همه درسا نیازه
مدارو هر روز کم کم کار کن(مثلا روزی 5-6 تا تستم کافیه) ولی پیوسته بخون
تشکر ندارم مرسی:redface:
همه ی قسمتای معادلات مهمه؟مثلا تابع بسل و اینا؟

sharifqc

عضو جدید
میرعشقی چرا برادر من؟؟؟؟ این کتاب واسه دهه 70 ااااااا
کسی که نمیدونه تو الک چن چنده حتما باید یه دور مبانی الک رضوی رو (البته فصلای مربوط به کنکورشو) بخونه تا بفهمه اصلا آنالوگ چیه . خیلی خیلی هم روون و خوبه (زبان اصلیش از ترجمش خیلیییی بهتره البته) بعد بیاید کتاب اسلام پناه و بخونید ببینید چقدر ساده و روون جلو میرید

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
تشکر ندارم مرسی:redface:
همه ی قسمتای معادلات مهمه؟مثلا تابع بسل و اینا؟

شما نیازی به تشکر نداری فاطیما خانم:smile:
نه دور اولو فقط معادلات مرتبه اول دوم(مهمه چون تو مدار و غیره نیازه) سری ها و لاپلاس(دیگه نیازی نیست بگم لاپلاس چقدر مهمه) رو بخون اینا باعث میشه تو مدار رونتر شی بعد اگه خواستی بسل و لژاندرو بخون
من لژاندرو بسلو نخوندم دیدم که امسال بعد از 20 سال ازش تست اومد:cry:

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی که نمیدونه تو الک چن چنده حتما باید یه دور مبانی الک رضوی رو (البته فصلای مربوط به کنکورشو) بخونه تا بفهمه اصلا آنالوگ چیه . خیلی خیلی هم روون و خوبه (زبان اصلیش از ترجمش خیلیییی بهتره البته) بعد بیاید کتاب اسلام پناه و بخونید ببینید چقدر ساده و روون جلو میرید
اره موافقم میر عشقی افتضاحه ولی الک رضوی خیلی خوبه:smile:

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز

آخه ندا گفت که من پایه های ترانزیستورو نمیدونستم که منم گفتم میر عشقی یا تقی شفیعی

controlqueen

عضو جدید

سلام من دارم سعی میکنم به توصیتون که گفتین روزی1ساعت واسه دل خودم شروع کنم بخونم عمل کنم....مرسی ازراهنماییتون

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه دور اولو فقط معادلات مرتبه اول دوم(مهمه چون تو مدار و غیره نیازه) سری ها و لاپلاس(دیگه نیازی نیست بگم لاپلاس چقدر مهمه) رو بخون اینا باعث میشه تو مدار رونتر شی بعد اگه خواستی بسل و لژاندرو بخون
مرسی
پس با همین قسمتا که گفتید شروع میکنم
از بسل ولژراند بیشتر اسمشون نمیذاره بخونمشون:cry:
جالبه همه ی درسا بهم ربط داره من کنترلی که خوندم بیتر میتونستم باهاش مدار حل کنم:w05:

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی
پس با همین قسمتا که گفتید شروع میکنم
از بسل ولژراند بیشتر اسمشون نمیذاره بخونمشون:cry:
جالبه همه ی درسا بهم ربط داره من کنترلی که خوندم بیتر میتونستم باهاش مدار حل کنم:w05:

آره دروس برق همانند رشته های زنجیر در هم تنیده هستند(چی گفتم فلسفی بود:D)
اگه با بسلو لژاندر راحت نیستی بیخیالش شو نهایتا 1 سوال بیاد دیگه(که البته بعیده) من هر وقت رفتم سمتشون هر دوتا زدن تو گوشم:cry:نامردا اصلا از من خوششون نمیاد!:redface:

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره دروس برق همانند رشته های زنجیر در هم تنیده هستند(چی گفتم فلسفی بود:D)
اگه با بسلو لژاندر راحت نیستی بیخیالش شو نهایتا 1 سوال بیاد دیگه(که البته بعیده) من هر وقت رفتم سمتشون هر دوتا زدن تو گوشم:cry:نامردا اصلا از من خوششون نمیاد!:redface:
اره منم محض احتیاط :)w13::d)نمی خونم

sharifqc

عضو جدید

کجای مدار ما به حل معادله دیفرانسیل احتیاج پیدا میکردیم؟خیلیییی کم اونم فقط لاپلاس نمایی و معادلات خطی که تو معادلات دیفرانسیل اصلا جزو مسائل حساب نمیشدن . اینکه میگن اول معادلات دیفرانسیل باید خونده شه تا اونکی درسا رو بفهمی همچین درست درست نیست :smile:

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
کجای مدار ما به حل معادله دیفرانسیل احتیاج پیدا میکردیم؟خیلیییی کم اونم فقط لاپلاس نمایی و معادلات خطی که تو معادلات دیفرانسیل اصلا جزو مسائل حساب نمیشدن . اینکه میگن اول معادلات دیفرانسیل باید خونده شه تا اونکی درسا رو بفهمی همچین درست درست نیست :smile:
من رو همین حساب پارسال نخوندم اونوقت 4تا سوال از خودش اومد:cry:

sharifqc

عضو جدید
اره منم محض احتیاط :)w13::d)نمی خونم
معادلات فقط باید یه جزوه ی مختصر مثل اون جزوه قدیمی معتقدی تو پارسه یا جزوه ی کلاسیشو پیدا کنی بخونی و بعدش فقط تست حل کنی از یه کتاب پر تست مثل کریمی یا آقاسی

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز

مدارات غیر خطی، مدارات مرتبه اول و مرتبه دوم، در ریاضی مهندسی فصل مشتفات جزئی

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
معادلات فقط باید یه جزوه ی مختصر مثل اون جزوه قدیمی معتقدی تو پارسه یا جزوه ی کلاسیشو پیدا کنی بخونی و بعدش فقط تست حل کنی از یه کتاب پر تست مثل کریمی یا آقاسی

اصلا از این معتقدی خوشم نمیاد نمیدونم چطور اینقدر تعریف میکنن ازش!!! سبک مذخرفی داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا