neda_elec_urmia
کاربر بیش فعال
خدا رو شکر بالاخره یکی حرف منو تقریبا تایید کردسلام
من که کتاب داخل بسته ی نصیر رو خوندم خیلی خیلی عالی بود و اصلا خودآموز بود
ولی بدون اون کتاب یا جزوه خود مهندس اسلام پناه یاد گرفتن از روی راهیان ارشد خیلی سخته
خدا رو شکر بالاخره یکی حرف منو تقریبا تایید کردسلام
من که کتاب داخل بسته ی نصیر رو خوندم خیلی خیلی عالی بود و اصلا خودآموز بود
ولی بدون اون کتاب یا جزوه خود مهندس اسلام پناه یاد گرفتن از روی راهیان ارشد خیلی سخته
من انقد ضعیف بودم که حتی پایه های ترانزیستورم نمیدونستم چی به چیه
من bjt fet mosfet رو از اشرفیان خونده بودم و منابع جریان وتفاضلی و فیدبک رو از اسلام پناه.. سه سوال از مباحثی که تو کتاب اشرفیان یاد گرفته بودم زدم اما از اسلام پناه نه...شایدم تمرینم کم بود به اون خاطر

من دانشجوی دکتر حدیدی نبودم آزاد خوندمگرفتی مارو خواهر من بچه های ارومیه هیچی بلد نباشن الک و در حد تیم ملی بلدن اکثرا . شما شکسته بندی میفرمایید![]()

من انقد ضعیف بودم که حتی پایه های ترانزیستورم نمیدونستم چی به چیه
من bjt fet mosfet رو از اشرفیان خونده بودم و منابع جریان وتفاضلی و فیدبک رو از اسلام پناه.. سه سوال از مباحثی که تو کتاب اشرفیان یاد گرفته بودم زدم اما از اسلام پناه نه...شایدم تمرینم کم بود به اون خاطر![]()
خب اگه واقعا در این حد هست آره اسلام پناه به دردتون نمیخوره، شما اگه هنوز مشکل پایه ای داری دوجلدی میرعشقی رو بخون و تمریناشو حل کن تا پایتو بسازهمن دانشجوی دکتر حدیدی نبودم آزاد خوندم![]()
من دانشجوی دکتر حدیدی نبودم آزاد خوندم![]()
نه دیگه پایه مو قوی کردمخب اگه واقعا در این حد هست آره اسلام پناه به دردتون نمیخوره، شما اگه هنوز مشکل پایه ای داری دوجلدی میرعشقی رو بخون و تمریناشو حل کن تا پایتو بسازه
اما چون پشت کنکور وقت رفرنس خونی نیست از الان بخون تا تابستون پایه هاتو محکم کن

دورود بر همه ی دوستان
این دی وی دی های مغناطیس باغستانی رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
چجوری هست ؟ فیلم از کلاسهاشونه ؟
نه دیگه پایه مو قوی کردم![]()
از دست خودمم عصبانی هستم که چرا کارشناسی زیاد نخوندم سراسری قبول شمبابا خب چرا عصبانی میشید![]()
سلام
بچه هایی که میخوان بخونن اول از چه درسی شروع می کنید؟
تنها درسی که استاد باوجدان داشت همین بود من چنگ رو خوب بلدم پارسه رو هم خوندم ولی طاهری رو باید بعد از حداقل پارسه خونداگه به پاریس کوچلوی ما نزدیکی برات رایت میکنم با ماشین میفرستم باید جزوه شم باشه حال میده، این کارو به خاطر مسی میکنم مشاهده پیوست 136430
من که خودم اسلام پناه رو میخونم... به بچه هایی که پایه شون ضعیف بود اشرفیان رو میگفتمخب خدارو شکر، حالا که پایه هات قوی(البته پایه متوسط هم کفایت میکنه) شده دیگه شک نکن برو سراغ کتاب اسلام پناه
تشکر ندارم مرسیاول از معادلات و مدار شروع کن چون معادلات تو همه درسا نیازه
مدارو هر روز کم کم کار کن(مثلا روزی 5-6 تا تستم کافیه) ولی پیوسته بخون
میرعشقی چرا برادر من؟؟؟؟ این کتاب واسه دهه 70 اااااااخب اگه واقعا در این حد هست آره اسلام پناه به دردتون نمیخوره، شما اگه هنوز مشکل پایه ای داری دوجلدی میرعشقی رو بخون و تمریناشو حل کن تا پایتو بسازه
اما چون پشت کنکور وقت رفرنس خونی نیست از الان بخون تا تابستون پایه هاتو محکم کن
تشکر ندارم مرسی
همه ی قسمتای معادلات مهمه؟مثلا تابع بسل و اینا؟

اره موافقم میر عشقی افتضاحه ولی الک رضوی خیلی خوبهمیرعشقی چرا برادر من؟؟؟؟ این کتاب واسه دهه 70 ااااااا
کسی که نمیدونه تو الک چن چنده حتما باید یه دور مبانی الک رضوی رو (البته فصلای مربوط به کنکورشو) بخونه تا بفهمه اصلا آنالوگ چیه . خیلی خیلی هم روون و خوبه (زبان اصلیش از ترجمش خیلیییی بهتره البته) بعد بیاید کتاب اسلام پناه و بخونید ببینید چقدر ساده و روون جلو میرید
نه دیگه پایه مو قوی کردم![]()
میرعشقی چرا برادر من؟؟؟؟ این کتاب واسه دهه 70 ااااااا
کسی که نمیدونه تو الک چن چنده حتما باید یه دور مبانی الک رضوی رو (البته فصلای مربوط به کنکورشو) بخونه تا بفهمه اصلا آنالوگ چیه . خیلی خیلی هم روون و خوبه (زبان اصلیش از ترجمش خیلیییی بهتره البته) بعد بیاید کتاب اسلام پناه و بخونید ببینید چقدر ساده و روون جلو میرید
میرعشقی چرا برادر من؟؟؟؟ این کتاب واسه دهه 70 ااااااا
مرسیشما نیازی به تشکر نداری فاطیما خانم
نه دور اولو فقط معادلات مرتبه اول دوم(مهمه چون تو مدار و غیره نیازه) سری ها و لاپلاس(دیگه نیازی نیست بگم لاپلاس چقدر مهمه) رو بخون اینا باعث میشه تو مدار رونتر شی بعد اگه خواستی بسل و لژاندرو بخون
من لژاندرو بسلو نخوندم دیدم که امسال بعد از 20 سال ازش تست اومد![]()

اره موافقم میر عشقی افتضاحه ولی الک رضوی خیلی خوبه![]()

مرسی
پس با همین قسمتا که گفتید شروع میکنم
از بسل ولژراند بیشتر اسمشون نمیذاره بخونمشون
جالبه همه ی درسا بهم ربط داره من کنترلی که خوندم بیتر میتونستم باهاش مدار حل کنم![]()
)
نامردا اصلا از من خوششون نمیاد!من از میر عشقی خاطره خوشی ندارمنه نگو، من میرعشقی رو خیلی دوست دارم تو کاردانی این کتاب پایه الکم رو ساخت اون زمان رضوی و این سوسولبازیها مد نبود![]()
با اینکه ه ما میر عشقی گفتناره منم محض احتیاطآره دروس برق همانند رشته های زنجیر در هم تنیده هستند(چی گفتم فلسفی بود)
اگه با بسلو لژاندر راحت نیستی بیخیالش شو نهایتا 1 سوال بیاد دیگه(که البته بعیده) من هر وقت رفتم سمتشون هر دوتا زدن تو گوشمنامردا اصلا از من خوششون نمیاد!
![]()
w13:
)نمی خونمشما نیازی به تشکر نداری فاطیما خانم
نه دور اولو فقط معادلات مرتبه اول دوم(مهمه چون تو مدار و غیره نیازه) سری ها و لاپلاس(دیگه نیازی نیست بگم لاپلاس چقدر مهمه) رو بخون اینا باعث میشه تو مدار رونتر شی بعد اگه خواستی بسل و لژاندرو بخون
من لژاندرو بسلو نخوندم دیدم که امسال بعد از 20 سال ازش تست اومد![]()
من رو همین حساب پارسال نخوندم اونوقت 4تا سوال از خودش اومدکجای مدار ما به حل معادله دیفرانسیل احتیاج پیدا میکردیم؟خیلیییی کم اونم فقط لاپلاس نمایی و معادلات خطی که تو معادلات دیفرانسیل اصلا جزو مسائل حساب نمیشدن . اینکه میگن اول معادلات دیفرانسیل باید خونده شه تا اونکی درسا رو بفهمی همچین درست درست نیست![]()

معادلات فقط باید یه جزوه ی مختصر مثل اون جزوه قدیمی معتقدی تو پارسه یا جزوه ی کلاسیشو پیدا کنی بخونی و بعدش فقط تست حل کنی از یه کتاب پر تست مثل کریمی یا آقاسیاره منم محض احتیاطw13:
)نمی خونم
کجای مدار ما به حل معادله دیفرانسیل احتیاج پیدا میکردیم؟خیلیییی کم اونم فقط لاپلاس نمایی و معادلات خطی که تو معادلات دیفرانسیل اصلا جزو مسائل حساب نمیشدن . اینکه میگن اول معادلات دیفرانسیل باید خونده شه تا اونکی درسا رو بفهمی همچین درست درست نیست![]()
معادلات فقط باید یه جزوه ی مختصر مثل اون جزوه قدیمی معتقدی تو پارسه یا جزوه ی کلاسیشو پیدا کنی بخونی و بعدش فقط تست حل کنی از یه کتاب پر تست مثل کریمی یا آقاسی