لطفا از طریق پیغام خصوصی این کارها رو انجام بدید
سلام دوست عزیز
من هم مثل شما امسال میخوام کنکور بدم
به نظر من مطالبی که کاربری به نام mass59 اینجا نوشته رو بخون
هر چند مال دو سال پیش هست ولی نکات فوق العاده عالی گفتند درباره برنامه ریزی و مطالعه دروس مخصوصا کنترل
ایشون رتبه تک رقمی توی کنکور 90 آورده
برنامه ریزی هم که برای مطالعه کرده به نظر من فوق العاده عالی هست هر چند که ممکن هست برخی منابع مطالعاتیشون الان قدیمی شده باشه
اونجوری که من فهمیدم تا اول مهر تمام دروس رو تموم کرده و از اون به بعد فقط جامع کار میکرده
یکی از دوستان خود من هم با همین روش رتبش 200 شد
در ضمن ، در مورد جواب ندادن بچه ها به سوالتون باید یک خرده صبر کنید . من هم 4 ساعت قبل از شما سوال پرسیدم ولی هنوز کسی جواب نداده ( سوالم هم فکر نمیکنم تکراری بوده باشه )
سلام.
سال پیش من از 26 اسفند حدودا شروع کردم مطالعم رو
تا 15 تیر ریاضیت مهندسی و معادلات و سیگنال رو کاملا با تستها تموم کردم و مدار رو فقط خوندم
تا آخر تابستون همه درسها با همه تستهاش تموم شده بود و بعضی درسها رو چند بار مطالعه کرده بودم
تا آخر آذر همه چی مطالعش تموم شده بود و از اوایل آذر مطالعه کتاب دکتر هدتنی رو شروع کرده بودم که ای کاش زودتر شروع میکردم
ماه آخر هم فقط تستهای سنوات قبل رو در همه دروس میزدم و رفع اشکال
دوست من شما هم پشت کنکوری هستین؟ بهتره وقتی میخواین دو نفره درس بخونید با فردی برنامه ریزی کنید که شرایطه شمارو داشته باشه وگرنه توی خوندن به مشکل برمیخورید.
1. هیچ کار
2. هیچ کار
3. از اخر تیر شروع کردم همه درسامو تا نصفه خوندم
4. با ازمونای پارسه پیش رفتم تا اخرش
برمیگشتم حد اقل از اول تابستون شروع میکردم چون به نظرم اخرش یه ماه کم اوردم![]()
احسان شما ترم بهار درس داشتی توی دانشگاه؟منکه خودم این ترم 16 واحد دارم الانم دارم ریاضی مهندسی میخونم.همین به زور بتونم ریاضی مهندسی و مدار1 رو اونم با نصفی از تستا تموم کنم!توی تابستون درسارو موازی میخونی؟ میشه توضیح بدی مثلا زوج فرد کرده درسارو؟اواخر احساس نمیکردی تست کم میاری که بزنی؟خب میگی تستای سال پیشو میزدی توی کتابام تستای سالهای قبل هستش!این باعث نمیشد وقتی تستارو برای بار 3 یا 4 در ماه آخر میزنی یه دروغ کاذبی ایجاد شه که یعنی مطالبو بلدی؟بهرحال تستارو قبلاحل کرده بودی
من بهار ترم داشتم و 17 واحد حدودا بود که البته فقط 3 واحد جبر خطی مهم بود بقیه عمومی و آزمایشگاه بود
بله موازی میخوندم سری خوندن که کلا وقت تلف کردنه و تابستون به اون قشنگی رو هدرش میده.
دروغ کاذب نمیده مسعود جان تسلط میده!
تست هم که ابدا کم نیست.من از اسفند شروع کردم ولی کلیه تستهای ریاضی معادلات گرایش های دیگه رو فقط یکبار فرصت کردم بزنم و تعدادیش رو هم نزدم
برای ریاضی معادلات خدا تا تست هست.کتاب معتقدی پر تستهای تاپه
برای مدار هم کتاب هدتنی کلی تمرین ناب داره.رهیافت هم هست.جبه دار هم هست پس میبینی که اصلا سوال کم نیست
شما ترم پاییز درس نداشتید؟فارغ التحصیل شده بودید؟ یعنی به نظرتون اگه از اول تابستون شروع میکردید میتونستید به هدفتون برسید؟
سلامسلام دوستای گلم
بچه ها میشه بیزحمت یکی که ماشینش خوبه این سوال و حل کنه واسم؟
یک ترانس تکفاز با قدرت نامی Sn=150 KVA و ولتاژ نامی اولیه به ثانویه 11KV/220V مفروض است که در ثانویه خود جریان نامی خود را به مصرف کننده ای تحت ضریب قدرت 0.7 پسفاز تحویل میدهد
ولتاژ اولیه ترانس مقدار نامیشه
اگر امپدانس سری ترانس در طرف فشار قوی Zeq=60+j80 باشد 1.ولتاژ ثانویه ترانس؟2.قدرت انتقالی به بار مصرفی؟3.توان اکتیو و راکتیو در ورودی ترانس؟4.رگولاسیون ولتاژ؟5.در چه زاویه باری رگولاسیون ولتاژ صفر میشود؟
مساله را برای ضریب قدرت 0.7 پیشفاز هم حل کنید
واقعا اگه لطف کنین یه دنیا ممنون میشم
سلام
مقدار امپدانس سری رو درست نوشتین؟!! اگه از شاخه موازی صرف نظر بشه حل میشه شما کجاش مشکل دارین؟ شروعش اینطوریه که توان نامی رو تقسیم بر ولتاژ نامی ثانویه کنین جریان نامی ثانویه بدست میاد امپدانس سری رو هم که دارین افت ولتاژ روی امپدانس سری رو حساب کنین از 220 کم کنین میشه ولتاژ ثانویه ترانس ...
سوالتون رو اینجا بزارین
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/197025-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D9%85%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF/page13?p=6073942#post6073942
مطالب مدار یک و دو رو با هم پوشش داده؟ توضیحم داره یا فقط سواله؟
در تاپیک سوالات قدرتی جوابتون رو دادم مشکلی بود همونجا بپرسینبله درسته همینو استادمون گفته من این ترم ماشین 2 دارم چیزیم نخوندم تا حالا :دی این سوالم نیم نمره داره
زیاد آشنا نبودم با تالار واسه همین اینجا گذاشتم...شرمنده
میشه حلش کنین لطفاااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟
قدرت انتقالی یعنی چی؟بعد توان هارو چی کنم؟
ببخشیدا
سپاس
من پارسال که کنکور دادم، يادمه واسه تابستون (تير به بعد) روزي 8 9 ساعت ميخوندم و تا آذر ماه به 13 14 ساعتم رسيد، ولي بعد از اون ديگه کمتر شد و يه ماه آخر هم که بيخيال شدم.اگه میشه دوستانی که امسال ارشد دادن بیان و بگن که تا این بازه های زمانی چیکارا میکردن و در چه وضعیتی بودن و به نظرشون اگه به اون دوران برمیگشتن چیکارا میکردن.
1. تا روز قبل عید
2. تا اول تابستون
3.تا آخر تابستون
4.تا آخر آذر
5.ماه آخر
ممنون میشم که امثال منی که امسال میخوان کنکور بدن بدونیم در چه وضعیتی هستیم و باید باشیم
من دیگه ازفردا میشینم میخونم فقط نت اینجا میومدم
چقد ذوق میکردم از اینجا انرژی میگرفتم
بچه های کنکوری
تلاش کنید تلاش!
ذهنتونو درگیر نکنید!
کل هدفتونرو فقط کنکور بذارید !
چیزیایی که در گیری فکریتون میشه رو دور کنید حتی نت و موبایل هر کی کارتون داره زنگ میزنه خونه!هیشکی جز خودتون مهم نیست این روزا!
جدا میگم مشغله فکری ذهن رو اشفته میکنه وتمرکز رو میاره پایین پس این چند ماه دور کنید از خودتون ایشالا از اسفند سال بعد با خیال راحت به کارایی که واجب نبوده الان برسید
جای سر گرمی های الکی ورزش کنید یا گاهی بزنید بیرون تا حال و هواتون عوض شه و خستگیتون بره و با انرزی شروعکنید دوباره
از ادمای نا امید که نمیشه و نمی تونم تیکه کلامشونه به شدت دوری کنید!!
هدفتونو بزرگ بزنید تو اتاقتون!!!
انرژی داشته باشید
توکل کنید نترسید و برید جلو
مطمئن باشید موفق میشیم!!1
امیدوارم انرزیمو بگیرید![]()
چه سریع صفحه ها رفت جلو....دوستان پارسال ظرفیت پذیرش گرایش کنترل خیلی کاهش داشت.مثلا خواجه نصیر و تهران هر کدوم سال 90 دقیقا 21 نفر میگرفت ولی سال 91 = 17 نفر پذیرش داشتن.
شریف هم از 12 به 10 کاهش داشت.
پیشبینی دوستان در مورد امسال چیه؟
باز هم کم میشه ظرفیت کنترلیا؟یا زیادتر میشه؟
اگه میشه دوستانی که امسال ارشد دادن بیان و بگن که تا این بازه های زمانی چیکارا میکردن و در چه وضعیتی بودن و به نظرشون اگه به اون دوران برمیگشتن چیکارا میکردن.
1. تا روز قبل عید
2. تا اول تابستون
3.تا آخر تابستون
4.تا آخر آذر
5.ماه آخر
ممنون میشم که امثال منی که امسال میخوان کنکور بدن بدونیم در چه وضعیتی هستیم و باید باشیم
دوستان یک سوال در مورد کتاب کنترل رضایی داشتم
یک غلط نامه در سایت پوران پژوهش برای این کتاب گذاشتند
اگر چاپ دوم این کتاب هم بگیریم باز هم باید از غلط نامه استفاده کنیم یا این فقط مال چاپ اول هست ؟
خودم هنوز نگرفتم . میخواستم ببینم دوم رو بخرم بهتره یا نه ؟ چون چاپ اول صد در صد ارزونتره
چه سریع صفحه ها رفت جلو....
نظرات دوستان مایه دلگرمی ماست![]()
جعبه لایتنر فیزیکیD) بهتره یا نرم افزار لایتنر؟من با نرم افزارش کار نکردم ولی جبعه هه بعضی وقتا ادمو کلافه میکنه
![]()
خیلی عالی نوشتید، فقط با اجازه من چند قسمت از صحبتهاتون رو اصلاح کنم و اون رو با زبان خودم بنویسم تا دیگران از تجربههای مشترک دو نفر استفاده کنن!
به نظر من اینکه بگیم با روزی چند ساعت چه درصدی میشه آورد درست نیست.
چون روزی چند ساعت خوندن بستگی به میزان سطح انگلیسی افراد داره، و چه درصدی آوردن هم کاملاً به سطح سئوالات وابسته هست (مثلاً 91 و 92 رو مقایسه کنید)
اما نظر شخصی من اینه که در ایام کنکور دو ساعت خیلی زیاده و ممکنه خسته کننده باشه.
در مورد لغت هم، مثلاً خود من بیشتر از نصف لغتای 504 و 450 رو بلد بودم و کلاً یکی دو ماه بیشتر روشون وقت نذاشتم، اما واقعاً 1100 رو نتونستم بخونم! همین الان که تصمیم دارم تمومش کنم، لغاتش انقدر سنگین هستن که واقعاً به سختی توی مغز میرن، به نظر من واسه کسی که سطح زبانش پایینتر از متوسط هست، خوندن 1100 غیرممکنه.
حتی اگه سئوالای آزمونای تاقل رو دیده باشید، تقریباً هم سطح کنکور هست، اما 1100 خیلی لغات عجیب و غریبی داره که توی تافل هم نمیاد و بیشتر به درد GRE میخوره.
اگه من بخوام توی این زمینه نظر بدم، میگم برای لغت بیشتر 504 و 450 وقت نذارید (تازه آخر کتاب 504 یه سری لغت خیلی سخت اضافی هم هست)، و اگه خواستید وقت بذارید کتاب Grammar in use و یه کتاب تست زبان اختصاصی (Reading) رو بخونید که هم وقت کمتری میگیره و هم با احتمال خیلی بیشتر میتونید 5تا سئوال گرامر و 15تا سئوال متن رو جواب بدید (به نسبت 10 سئوال لغت که معمولاً همش رو نمیشه جواب داد)
جعبه لایتنر هم حتماً فیزیکی نیاز نیست باشه، من از نرمافزارای آندروید استفاده کردم و لغات کاملاً توی ذهنم مونده. بعدش هم یه دور کتاب و مثالاش رو دوره کردم.
اگه میشه دوستانی که امسال ارشد دادن بیان و بگن که تا این بازه های زمانی چیکارا میکردن و در چه وضعیتی بودن و به نظرشون اگه به اون دوران برمیگشتن چیکارا میکردن.
1. تا روز قبل عید
2. تا اول تابستون
3.تا آخر تابستون
4.تا آخر آذر
5.ماه آخر
دقیقا همون pdf غلط نامه به انتهای کتاب اضافه شدهدوستان یک سوال در مورد کتاب کنترل رضایی داشتم
یک غلط نامه در سایت پوران پژوهش برای این کتاب گذاشتند
اگر چاپ دوم این کتاب هم بگیریم باز هم باید از غلط نامه استفاده کنیم یا این فقط مال چاپ اول هست ؟
خودم هنوز نگرفتم . میخواستم ببینم دوم رو بخرم بهتره یا نه ؟ چون چاپ اول صد در صد ارزونتره
بی زحمت یه نفر دروس درگیر در هر گرایش و ضرایب اونها رو بذاره نیاز دارم.ممنون از شما.
بی زحمت یه نفر دروس درگیر در هر گرایش و ضرایب اونها رو بذاره نیاز دارم.ممنون از شما.