سلام
چرا نمی شه تشکر کنم . راهنمایی بفرمایید .
فک کنم تموم هم میشه من الان باز نمی تونم تشکر کنمسلام چرا میشه که نیگاه من تشکر کردم !!
ولی فکر کنم وقتی نمیشه تشکر کرد که شما از محیط خارج شدید و خودتون خبر ندارید ، در این صورت شما می تونید یه بار دیگه وارد شید یا reload بزنید !!
البته دوستان اینقد خوبند که انتظار تشکر ندارند و بی منت تجارب خودشونو در اختیار دیگران قرار می دن ...مگه نه بچه ها !!![]()
سلام
حرفهای واقعا مهمی داره زده میشه که معلومه کاملا به درد ما و کنکور ما میخوره
حالا مرده زنده نشسته خوابیده چه فرقی برای کنکور ما میخوره اصلا مرده بود خوب اینجا گفتن داره اصلا
من پیشنهاد می کنم کسی که این تاپیک رو باز کرده بیاد تاپیکهای دیگه رو که واقعا روی اونها کار شده رو بیاد لینکشو بزاره اول تاپیک مثلا یکیش این
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/45808-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%8A-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF/page169?p=3980487&viewfull=1#post3980487
من از اقایان مهران ومپایر و ایدین و احسان و ... تشکر می کنم واقعا مطالبی که میزارن سودمنده
مدار ومعادلات میخونماره ندا جان
راستی منم پسورد اینجا و میلم سیو حتی رمز گوشیم و به ابجیم دادم محض احتیاط
ادم از فردای خودشم خبر نداره ولی خوب این اتفاق درست بعد از کنکور افتاد و خیلی بچه ها رو بهم ریخت
اگه سر کاری بود فک نکنم زیاد باعث شادی طرف میشد
جیا می خونی؟![]()
خیلی با این جمله قرمز شما موافقممیبینم که دوستان 93 ای با انگیزه و روحیه بالا شروع کردن به خوندن امیدوارم همه دوستان موفق بشن و رتبه ای در خور تلاششون بیارن
فقط یه چیزی که بارها و بارها گفتم چون شدیدا مهمه و خودم تجربه کردم و دوست ندارم دوستان هم خدایی نکرده این تجربه بد رو تکرار کنن
"تا آخرین روز تلاش کنید تست بزنید و تمرین کنید" من حدودا دوهفته قبل از کنکور کم کاری کردم و حس میکنم شدیدا درصدام تحت تاثیر این اشتباهم قرار کرفت![]()
لطفا حداقل به امضاتون عمل کنید(رفع اشکال دروس سیگنال ، کنترل ، مدار و الکترونیک)دوستان عزیز من و دیگر دوستانی که کنکور دادن ، نهایتا تا یکی دو ماه دیگه مهمون شما هستیم و در نهایت شما می مونید و این انجمن
اگر ازش مراقب نباشید خیلی سریع از دور خارج میشه و شما رو هم با خودش از دور خارج می کنه
اگر بعضی از کاربران قوانین رو رعایت نکنند اینجا میشه محلی برای اسپم و وقت تلف کنی
اینجا قرار نیست انرژی از شما بگیره ، اینجا برای این ایجاد شده که انرژی ایجاد کنه و راه صحیح رو نشونتون بده
برای من نوعی مثلا چه سود و زیانی داره که اینجا چه اتفاقی بیفته؟
در هر صورت موفق باشید![]()
شما بپرسید اگر بلد بودم جواب میدملطفا حداقل به امضاتون عمل کنید(رفع اشکال دروس سیگنال ، کنترل ، مدار و الکترونیک)
از همین الان برو پروفایل بیستمت رو بساز چون دستور اخراجت رو به مدیر دادم
سلام داش احسان تبریک دستیار مدیر شدی
دستیار شدی چقدر بداخلاقو جدی شدی؟؟!شبیه همه انسانهایی شدی که قدرت میگیرن
![]()
اره برادر منمن موندم واقعا اینا چیه میگن ... از ظهر به اینور هی میخوام یه حرفی بزنم 100 بار پاک کردم ... احساس میکنم که اینجا دیگه جای 92 ها نیست بحد کافی راهنمایی و تجربیات رو انتقال دادیم انشالله که موفق باشید
من موندم واقعا اینا چیه میگین ... از ظهر به اینور هی میخوام یه حرفی بزنم 100 بار پاک کردم ... احساس میکنم که اینجا دیگه جای 92 ها نیست بحد کافی راهنمایی و تجربیات رو انتقال دادیم انشالله که موفق باشید یاحق
شما بپرسید اگر بلد بودم جواب میدم
من به خیلی حداقل ها عمل کردم دوست گرامی و خوبم و هیچ انتظاری هم ندارم![]()
سلام کسی نظری در مورد مدار نداره؟؟
کتاب هدتنی حل المسائل نداره و سوالاش خیلی خیلی خوبه.
نظر تون نسبت به حل مسائل جبه دار چیه .می تونه دید کافی بده؟؟؟
چون اگه ادم زود تست زنی کنه و دید مداری نداشته باشه یکم سردرگم میشه چون ادم با حل مساله ی تشریحی درس رو خوب درک میکنه دیگه...
با تشکر فراوانجبه دار واست داستان میشه.خیلی تمرین داره همش و نمیشه حل کرد.پیشنهاد میکنم اول مدار رو از یه کتاب کنکوری خوب یاد بگیر که بتونی تست بزنی.بعدش حتما حتما متن کتاب هدتنی رو بخون و تمریناتش رو تا میتونی حل کن.اگه متنش رو نخونی حل تمریناتش واست سخت میشه
با تشکر فراوان
فقط یه چیز دیگه یعنی متن هدتنی که زیا توضیح داره و زیاد مثل کتاب های راهیان اینا حل مساله ای نیست می تونه کمکی واسه حل تمرین هایش کنه .
یعنی کسی که کلاس نرفته می تونه خود اموز ازش استفاده کنه؟؟؟؟ یا باید کتاب مرجع پیشش بخونه؟؟
یا بنظر شما من زیاد تو مفهوم درس نرفتم؟؟؟؟
کتاب من اوگاتا ترجمه سپید نام هست اونم مثل ترجمه دیانی تشریح سوالاش با متلبهیه پیشنهاد در رابطه با کنترل
برای خوندن کنترل حتما از matlab کمک بگیرین حتی هر تابع تبدیلی رو که خواستین تحلیل کنید برای یه مبحثی اونو با متلب رسم کنید و نوع های مختلفش رو امتحان کنید
چند روز پیش رفتم کتابخونه یه کتاب که اوگاتا نوشته(کتاب مرجع کنترل که معروف هست ، نیست) و دیانی ترجمه کرده بود رو دیدم که تحلیل کنترل با متلب بود این کتاب رو همراه با درس که پیش میرید یه نگاهی بهش بندازید
سر جلسه میبینید خیلی از تابع هایی که تحلیل کردین تو کنکور اومده