برای دروس بررسی سیستم های قدرت دوستان مطلع چه کتب و روشی را پیشنهاد می کنندمن الک صفر صفر صفر بودم با خوندن جزوه مهندس کهن این درس رو تو کنکور امسال50زدم و بنظرم میشد با اطلاعات این جزوه حتی100زد
آخرین ویرایش:
برای دروس بررسی سیستم های قدرت دوستان مطلع چه کتب و روشی را پیشنهاد می کنندمن الک صفر صفر صفر بودم با خوندن جزوه مهندس کهن این درس رو تو کنکور امسال50زدم و بنظرم میشد با اطلاعات این جزوه حتی100زد
برای درس کنترل چه کار کردیمن الک صفر صفر صفر بودم با خوندن جزوه مهندس کهن این درس رو تو کنکور امسال50زدم و بنظرم میشد با اطلاعات این جزوه حتی100زد
برای درس کنترل چه کار کردی
برای دروس بررسی سیستم های قدرت دوستان مطلع چه کتب و روشی را پیشنهاد می کنند
این جزوه رو از کجا میشه پیدا کرد ؟تو اینترنت هست؟میشه دانلود کرد؟من الک صفر صفر صفر بودم با خوندن جزوه مهندس کهن این درس رو تو کنکور امسال50زدم و بنظرم میشد با اطلاعات این جزوه حتی100زد
پس عزیزم میتونی در مورد الکترومغناطیس کمکم کنی.ممنونمن مخابراتی ام نمیدونم.شرمنده
خواهش میکنم
به نظر من بهتره که زبان تخصصی رو از الآن شروع نکنید! برای شروع زبان، فقط و فقط لغت بخونید و دامنه لغات خودتون رو افزایش بدین!
به همه دوستان توصیه میکنم که خیلی سریع سعی کنید به لغات 504، 405 و درنهایت 1100 مسلط بشید! سعی کنید این کار رو در یک پروسه شش ماهه انجام بدید! بعدش شروع کنید به خوندن زبان تخصصی و ریدینگ! ولی مرور لغات خونده شده رو به هیچ وجه کنار نگذارید! برای مرور کارت های لغت، اونارو به دسته های 50تایی تقسیم کنید، بعد هر روز یک یا دو دسته از این کارت ها رو برای مرور بردارید و در طول روز، و در ساعات مختلف و دربین مطالعه درس های تخصصی برق، خیلی سریع مرور کنید! کاری که من انجام میدادم و بسیار موثر بود!
برای زبان تخصصی، بنده کتاب آقای سعید مظفری (انتشارات پارسه) رو داشتم و از این کتاب راضی بودم! هرچند زیاد برای این کتاب وقت نگذاشتم...
کتاب های دیگه رو ندیدم، پس نظری هم درباره اونا ندارم!
پس عزیزم میتونی در مورد الکترومغناطیس کمکم کنی.ممنون
این جزوه رو از کجا میشه پیدا کرد ؟تو اینترنت هست؟میشه دانلود کرد؟
ازت ممنونم عزیزم. جزوش که گیر نمی یاد .منتظر کتابش از انتشارت نصیرم. قبلن گفته بودن اواخر پائیز منتشر میشه. الان اواخر زمستونه هنوز چاپ نشده.http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon9.gifهمه میگن اول پارسه و بعدش کتاب دکتر طاهری....البته جزوه ی دکتر اشرفیان هم خیلی خوبه ولی سطحش بالاست
ازت ممنونم عزیزم. جزوش که گیر نمی یاد .منتظر کتابش از انتشارت نصیرم. قبلن گفته بودن اواخر پائیز منتشر میشه. الان اواخر زمستونه هنوز چاپ نشده.http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon9.gif
مدار به این سادگی 50http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon9.gif دوست من یه طوری با اعتماد به نفس گفتی تست تالیفی بدرد نمیخوره من فکر کردم که 100 زدیhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/graduated.gif.اگه اینا که گفتی بهترینه پس چرا انقدر کم. امیدوارم دوستان مطلع که درصد بالا زده اند در مورد کیفیت کتب مدرسان شریف وجهش پاسخ دهند.با تشکر
شما هم همچین در مورد درصد ها نظر میدید که انگار خدای روان شناسی کنکور هستی
مرد حسابی آدم با %50 درصد مدار تک رقمی میاره
الان کافی همه درسا رو نزدیک به 50 بزنی میفهمی 50 زدن در کنکور یعنی چی
کتاب مدار مدرسان خیلی خوبه به شرطی که همه تست های داخل متن درس رو به ترتیب شماره ای که هست حل کنی
مثال های کلیه کتاب های مدرسان از سوالات کنکور سال های قبل از 75 هست
ولی بخش مدار های غیر خطی اش مثال های کافی نداره یعنی با اونا نمیتونی تست کنکور حل کنی
کلا من با این تجربه ای که دارم به این نتیجه رسیدم که با هیچ کتاب ارشدی نمیشه تست کنکور زد فقط باید سوالات کنکور های ارشد رو اونقدر بزنی که آمادگی ذهنیت سر جلسه بره بالا
سوالات خود آزمایی مدرسان هم بدک نیست اونم برای تسلط خوبه
از هر درسی 20 درصد تایمتونو بزارید برای متن و 80 درصدشو برای تست های ارشد
تا نشینی پاش نمیدونی ما چی میگیم
بله بنده اشتباه کردم و این به دلیل بی اطلاعیم بود .معذرت خواهی هم کردم امیدوارم اون دوستمون منو ببخشه. احتمالن برای مدار از همون توصیه های دوستان استفاده کنم. نظرت در مورد کتاب الکترومغناطیس مدرسان شریف چیه. با تشکرشما هم همچین در مورد درصد ها نظر میدید که انگار خدای روان شناسی کنکور هستی
مرد حسابی آدم با %50 درصد مدار تک رقمی میاره
الان کافی همه درسا رو نزدیک به 50 بزنی میفهمی 50 زدن در کنکور یعنی چی
کتاب مدار مدرسان خیلی خوبه به شرطی که همه تست های داخل متن درس رو به ترتیب شماره ای که هست حل کنی
مثال های کلیه کتاب های مدرسان از سوالات کنکور سال های قبل از 75 هست
ولی بخش مدار های غیر خطی اش مثال های کافی نداره یعنی با اونا نمیتونی تست کنکور حل کنی
کلا من با این تجربه ای که دارم به این نتیجه رسیدم که با هیچ کتاب ارشدی نمیشه تست کنکور زد فقط باید سوالات کنکور های ارشد رو اونقدر بزنی که آمادگی ذهنیت سر جلسه بره بالا
سوالات خود آزمایی مدرسان هم بدک نیست اونم برای تسلط خوبه
از هر درسی 20 درصد تایمتونو بزارید برای متن و 80 درصدشو برای تست های ارشد
تا نشینی پاش نمیدونی ما چی میگیم
در مورد کتاب مد ار جهش هیچکدوم از دوستان نظری نداد معلومه شناخته شده نیستبله بنده اشتباه کردم و این به دلیل بی اطلاعیم بود .معذرت خواهی هم کردم امیدوارم اون دوستمون منو ببخشه. احتمالن برای مدار از همون توصیه های دوستان استفاده کنم. نظرت در مورد کتاب الکترومغناطیس مدرسان شریف چیه. با تشکر
واسه مدار اگه مشکل درسی داری کتاب پوران واگه می خوای کتاب خوبی تو حل تست باشه راهیان بگیر چون هر سوال رو به چند روش حل کرده وزیاد حفظی نیست و خیلی هم خود اموزه ولی به نظر من باید کنار حل تست یکم مساله حل کرد تا ادم بتونه ذهنیت داشته باشه نسبت به مدار یعنی زودkvl,kcl نزن دید مداری باید داشت....در مورد کتاب مد ار جهش هیچکدوم از دوستان نظری نداد معلومه شناخته شده نیست
ممنون از راهنمائیت.کسی از دوستان فرق دو کتاب بررسی استیونسون و هادی سعادتو میدونهواسه مغناطیس از کتاب رهیافت هم میشه خوند کتاب خوب هستش.واسه هر فصل ۳۰ تا ۴۰ تا سوال داره خودشم هر سوال رو قشنگ واسش dsو RQP رو پیدا کرده{اکثرا با شکل} و انتگرال ها هم حل کرده. خوندنش خوبه.....
دوست من هنوز از من ناراحتی. امیدوارم منو بخشیده باشیواقعا متاسفام برای این طرز تفکر جنابعالی .... بنده همینجا این تاپیک و اهالی محترمشو بخدای بزر گ میسپارم و امیدوارم شما سال بعد 100 بزنی ... مطمئن باش شماهم در شرایط ازمون همین 50 هم بزور میزدی نشستی خونه فک میکنی 100 زدی شاهکار کردی بنده همونجام تو کنکور بالای 80 میزدم نیازی نداره دیگه بگم چرا نزدم در ضمن اگر کسی رو اینجا پیدا کردی که بالای 60 یا 70 زده حتما ازش راهنمایی بگیر در نهایت جمله پایین قرمز رنگ برای ادم های مثل شماس خوب روش فکر بکنید .... خدانگهدارتون برای همیشه
دوست من هنوز از من ناراحتی. امیدوارم منو بخشیده باشی
دوست عزیز ناراحت نباش منم دیگه ناراحت نیستمولی از ته دل آرزو دارم سال دیگه همین موقع درصد مدارت 100 باشه بنده هیچوقت به شما نگفتم تست تالیفی بدردنمیخوره بلکه گفتم تست تالیفی بدرد بخور به سبک طراح مدار این چند سال میخوای فقط 300 تست و ازمونهای کهن این ویژگی رو داره بقیه اکثرا kvl kcl هست بنده چبزی و که میدونم گفتم خواه پند گیر خواه ملال موفق باشی
بسیار ممنون.عذاب وجدانم بر طرف شد. البته دوستی گفت خودازمایی های مدار مهندسان شریف هم خوبه .به نظرت مهمترین دلیلی که درس کنترل و مغناطیس برای اکثرن سخته چیه. بحث معلوماته یا سرعت عمل و تسلط یا اینکه طراحا سوالارو خیلی میپیچونن.باز هم از راهنماییهات ممنونم دوست عزیزمدوست عزیز ناراحت نباش منم دیگه ناراحت نیستمولی از ته دل آرزو دارم سال دیگه همین موقع درصد مدارت 100 باشه بنده هیچوقت به شما نگفتم تست تالیفی بدردنمیخوره بلکه گفتم تست تالیفی بدرد بخور به سبک طراح مدار این چند سال میخوای فقط 300 تست و ازمونهای کهن این ویژگی رو داره بقیه اکثرا kvl kcl هست بنده چبزی و که میدونم گفتم خواه پند گیر خواه ملال موفق باشی
دلایلش زیاده ودر عین حال واضح :بسیار ممنون.عذاب وجدانم بر طرف شد. البته دوستی گفت خودازمایی های مدار مهندسان شریف هم خوبه .به نظرت مهمترین دلیلی که درس کنترل و مغناطیس برای اکثرن سخته چیه. بحث معلوماته یا سرعت عمل و تسلط یا اینکه طراحا سوالارو خیلی میپیچونن.باز هم از راهنماییهات ممنونم دوست عزیزم
1. طراحاش مرض دارن شدیدا
2. بیش از حد مفهومی اند
3. به جز عده ای معدودی... اکثرا پایه ی ضعیفی درین دروس داریم که برمیگرده به دانشگاه مقطع کارشناسی و اساتید محترم که میتدریسن
4. منابع خوب درین دروس کم هست خصوصا در درس کنترل مبحث پاسخ فرکانسی شدیداخلاء حس میشود
5. ودر نهایت خیلی از عوامل دیگر از تسلط بگیر تا نحوه خوندن و تنوع تستای که میزنیم و...
ولی من هنوزم اعتقاد دارم برای کسانی که امکانشو دارن این دروس رو کلاس برن بقیه رو نمیخواد اونایی که نمیتونن فقط عمیق بخونن و تستای متنوع حل کنن انشالله که نتیجه دلخواه بگیرن
درسته که کتاب نارنجی پوران تست های تالیفیش همون تستهای تالیفی و خودازمایی دو جلد ابیه.بین دو کتاب مدرسان و هش کدومشون تست های تالیفی بهتری داره. از نظر درسنامه کدومشون بهتره.خیلی ممنونتجربه مدار من هم بشنوید بد نیست.
من مدار پارسال رو که آسون بود 8 درصد زدم، و مدار امسال رو که از پارسال خیلی سخت تر بود 58 درصد. که اون هم چون زبان هم زدم وقت کم آوردم وگرنه دو تا سئوال دیگه مدار رو هم بلد بودم و یعنی درصدم 75 میشد.
این پیشرفت من توی مدار به هیچ وجه ربطی به منبعی که خوندم نداشته و فقط روش مطالعم رو عوض کردم که قبلاً هم خیلی تاکید کردم که درست خوندن خیلی مهمتر از زیاد خوندنه.
اول از همه بگم که پایه مدار من خیلی ضعیف بود و درس مدار رو سال 87 با نمره 10 فقط پاس(!) کردم.
در حالی که مدار مهمترین و مهمترین و مهمترین درس برق هست. پس کسایی که الان هنوز خیلی به کنکورشون مونده و مخصوصاً اگه این ترم مدار دارن، شدیداً توصیه میکنم که روی همه تمرینای جبه دار مسلط شید (که البته کار خیلی سختیه) با این کار مدار خودتون رو برای کنکور بیمه میکنید.
من برای کنکور الکترونیک نداشتم، اما میدونم مدار کاربرد خیلی زیادی توی این درس داره. همینطور خیلی از سوالای ماشین و بررسی رو با استفاده از مدار حل میکردم.
از اهمیت مدار بگذریم. چون میدونم خیلیا منبع واسشون مهمه، اول از همه بگم که منبع پارسال من کتاب پارسه بود و امسال هم فقط کتاب پوران رو خوندم. اگه بخوام نقدی روی کتاب پارسه داشته باشم، میگم که کتاب خیلی خوبیه و روشهای ابتکاری خوبی داره، اما به هیچ وجه کافی نیست و اگه به عنوان مرجع اون رو میخونید حتماً باید کتاب دیگه ای برای تمرین کنارش داشته باشید.
برای مثال کتابایی مثل پوران و مدرسان و جهش منبع تستی خوبی هستن. کتاب پوران یه جورایی مرجع کامل هست و همه تستای کنکور سراسری و آزاد و یه سری تالیفی داره و درسش هم کامل هست و البته شاید کمی کلاسیک توضیح داده باشه.
در هر صورت امسال من فقط پوران رو خوندم و تستاش رو سه بار حل کردم، طوری که بار سوم واقعاً احساس تسلط رو توی خودم حس میکردم و واسم آب خوردن شده بود.
شما میتونید همین کار رو با مدرسان یا جهش انجام بدید، اما در هر صورت اگه به توصیه هایی که براتون مینویسم گوش کنید نتیجه بهتری میگیرید:
1- مهمترین نکته مدار تمرین زیاد هست، اما اولویت رو باید بذارید روی تستای کنکور و تا زمانی که روی همه تستای کنکور مسلط نشدید سراغ تستای تالیفی نرید. مثلاً کتاب نارنجی پوران کتاب خوبیه، اما در صورتی که قبلش همه تستای کنکور رو خونده باشید، این چیزیه که خود زرگر خیلی روش تاکید داره.
2- فصل 1 مدار (مدارای مقاومتی) یکی از ساده ترین و مهمترین فصلا هست. پایه ای ترین فصل مدار همین فصله و بعد از پایان فصل باید بتونید از هر مداری معادل تونن یا مقاومت معادل بگیرید، معنی منابع وابسته رو بفهمید و ... اگه این فصل رو خوب یاد نگیرید، تا آخر به مشکل برمیخورید.
3- فصل 2 (مدار مرتبه 1) تقریباً سخت ترین فصل مدار1 هست و اگه اون رو خوب یاد بگیرید، مدار مرتبه 2 و سینوسی رو هم به راحتی یاد میگیرید چون مفاهیمشون به هم وابسته است.
4- توی کتاب مدار پوران لاپلاس خیلی خلاصه توضیح داده شده (تازه یک مقدارش هم در مورد کانولوشن توضیح داده که نیاز به خوندن نداره و دیگه ازش سئوال طرح نمیشه و بجاش توی سیگنال ازش استفاده میکنن)، در حالی که یکی از مهمترین فصلای مدار هست. به راحتی از روش نگذرید، وقتی فصل لاپلاس رو خوندید، دوباره به عقب برگرید و تمام تستای مدارای مرتبه 1 و 2 و سینوسی رو با لاپلاس حل کنید. این چیزی که بهتون میگم خیلی مهمه، توصیه اکید میکنم که همه تستا رو هم توی حوزه زمان حل کنید و هم حوزه فازور.
5- فرکانس طبیعی سخت ترین فصل مدار هست، اگه این فصل رو خوب یاد بگیرید، وقتی برای بار دوم میخواید تستای مدار1 رو حل کنید، خیلی راحت تر سئوالا رو حل میکنید و مثلاً با رد گزینه و پیدا کردن فرکانس مدار و ... میتونید راحت به جواب برسید. لاپلاس خیلی توی این فصل کاربرد داره. در ضمن معادلات حالت هم یه مقدار به فرکانسای طبیعی مربوط میشن.
6- فصل دوقطبی خیلی حفظی هست و کاملاً هم نمره بیار هست چون اصلاً به فصلای قبلی ربطی نداره. این قضیه در مورد گراف هم صادقه.
یکی از بزرگترین تجربه های درسی من به عنوان پشت کنکوری، این بود که مدار بیشترین تاثیر رو در بین همه درسا داره. وقتی به خیلی از کارنامه ها نگاه میکردم و درصدا رو مقایسه میکردم به این موضوع پی بردم. پس خوب بخونیدش و اشتباه سال اول من رو تکرار نکنید.
موفق باشید
تستای تالیفی کتاب آبی پوران با پاسخ تشریحی داخل کتاب نارنجی هست. البته تستای تالیفی دیگه ای هم داره.درسته که کتاب نارنجی پوران تست های تالیفیش همون تستهای تالیفی و خودازمایی دو جلد ابیه.بین دو کتاب مدرسان و هش کدومشون تست های تالیفی بهتری داره. از نظر درسنامه کدومشون بهتره.خیلی ممنون
تجربه مدار من هم بشنوید بد نیست.
من مدار پارسال رو که آسون بود 8 درصد زدم، و مدار امسال رو که از پارسال خیلی سخت تر بود 58 درصد. که اون هم چون زبان هم زدم وقت کم آوردم وگرنه دو تا سئوال دیگه مدار رو هم بلد بودم و یعنی درصدم 75 میشد.
این پیشرفت من توی مدار به هیچ وجه ربطی به منبعی که خوندم نداشته و فقط روش مطالعم رو عوض کردم که قبلاً هم خیلی تاکید کردم که درست خوندن خیلی مهمتر از زیاد خوندنه.
اول از همه بگم که پایه مدار من خیلی ضعیف بود و درس مدار رو سال 87 با نمره 10 فقط پاس(!) کردم.
در حالی که مدار مهمترین و مهمترین و مهمترین درس برق هست. پس کسایی که الان هنوز خیلی به کنکورشون مونده و مخصوصاً اگه این ترم مدار دارن، شدیداً توصیه میکنم که روی همه تمرینای جبه دار مسلط شید (که البته کار خیلی سختیه) با این کار مدار خودتون رو برای کنکور بیمه میکنید.
من برای کنکور الکترونیک نداشتم، اما میدونم مدار کاربرد خیلی زیادی توی این درس داره. همینطور خیلی از سوالای ماشین و بررسی رو با استفاده از مدار حل میکردم.
از اهمیت مدار بگذریم. چون میدونم خیلیا منبع واسشون مهمه، اول از همه بگم که منبع پارسال من کتاب پارسه بود و امسال هم فقط کتاب پوران رو خوندم. اگه بخوام نقدی روی کتاب پارسه داشته باشم، میگم که کتاب خیلی خوبیه و روشهای ابتکاری خوبی داره، اما به هیچ وجه کافی نیست و اگه به عنوان مرجع اون رو میخونید حتماً باید کتاب دیگه ای برای تمرین کنارش داشته باشید.
برای مثال کتابایی مثل پوران و مدرسان و جهش منبع تستی خوبی هستن. کتاب پوران یه جورایی مرجع کامل هست و همه تستای کنکور سراسری و آزاد و یه سری تالیفی داره و درسش هم کامل هست و البته شاید کمی کلاسیک توضیح داده باشه.
در هر صورت امسال من فقط پوران رو خوندم و تستاش رو سه بار حل کردم، طوری که بار سوم واقعاً احساس تسلط رو توی خودم حس میکردم و واسم آب خوردن شده بود.
شما میتونید همین کار رو با مدرسان یا جهش انجام بدید، اما در هر صورت اگه به توصیه هایی که براتون مینویسم گوش کنید نتیجه بهتری میگیرید:
1- مهمترین نکته مدار تمرین زیاد هست، اما اولویت رو باید بذارید روی تستای کنکور و تا زمانی که روی همه تستای کنکور مسلط نشدید سراغ تستای تالیفی نرید. مثلاً کتاب نارنجی پوران کتاب خوبیه، اما در صورتی که قبلش همه تستای کنکور رو خونده باشید، این چیزیه که خود زرگر خیلی روش تاکید داره.
2- فصل 1 مدار (مدارای مقاومتی) یکی از ساده ترین و مهمترین فصلا هست. پایه ای ترین فصل مدار همین فصله و بعد از پایان فصل باید بتونید از هر مداری معادل تونن یا مقاومت معادل بگیرید، معنی منابع وابسته رو بفهمید و ... اگه این فصل رو خوب یاد نگیرید، تا آخر به مشکل برمیخورید.
3- فصل 2 (مدار مرتبه 1) تقریباً سخت ترین فصل مدار1 هست و اگه اون رو خوب یاد بگیرید، مدار مرتبه 2 و سینوسی رو هم به راحتی یاد میگیرید چون مفاهیمشون به هم وابسته است.
4- توی کتاب مدار پوران لاپلاس خیلی خلاصه توضیح داده شده (تازه یک مقدارش هم در مورد کانولوشن توضیح داده که نیاز به خوندن نداره و دیگه ازش سئوال طرح نمیشه و بجاش توی سیگنال ازش استفاده میکنن)، در حالی که یکی از مهمترین فصلای مدار هست. به راحتی از روش نگذرید، وقتی فصل لاپلاس رو خوندید، دوباره به عقب برگرید و تمام تستای مدارای مرتبه 1 و 2 و سینوسی رو با لاپلاس حل کنید. این چیزی که بهتون میگم خیلی مهمه، توصیه اکید میکنم که همه تستا رو هم توی حوزه زمان حل کنید و هم حوزه لاپلاس.
5- فرکانس طبیعی سخت ترین فصل مدار هست، اگه این فصل رو خوب یاد بگیرید، وقتی برای بار دوم میخواید تستای مدار1 رو حل کنید، خیلی راحت تر سئوالا رو حل میکنید و مثلاً با رد گزینه و پیدا کردن فرکانس مدار و ... میتونید راحت به جواب برسید. لاپلاس خیلی توی این فصل کاربرد داره. در ضمن معادلات حالت هم یه مقدار به فرکانسای طبیعی مربوط میشن.
6- فصل دوقطبی خیلی حفظی هست و کاملاً هم نمره بیار هست چون اصلاً به فصلای قبلی ربطی نداره. این قضیه در مورد گراف هم صادقه.
یکی از بزرگترین تجربه های درسی من به عنوان پشت کنکوری، این بود که مدار بیشترین تاثیر رو در بین همه درسا داره. وقتی به خیلی از کارنامه ها نگاه میکردم و درصدا رو مقایسه میکردم به این موضوع پی بردم. پس خوب بخونیدش و اشتباه سال اول من رو تکرار نکنید.
موفق باشید
در مورد دروس الکترومغناطیس و ماشین و بررسی سیستم های قدرت نظرت چیهتجربه مدار من هم بشنوید بد نیست.
4- توی کتاب مدار پوران لاپلاس خیلی خلاصه توضیح داده شده (تازه یک مقدارش هم در مورد کانولوشن توضیح داده که نیاز به خوندن نداره و دیگه ازش سئوال طرح نمیشه و بجاش توی سیگنال ازش استفاده میکنن)، در حالی که یکی از مهمترین فصلای مدار هست. به راحتی از روش نگذرید، وقتی فصل لاپلاس رو خوندید، دوباره به عقب برگرید و تمام تستای مدارای مرتبه 1 و 2 و سینوسی رو با لاپلاس حل کنید. این چیزی که بهتون میگم خیلی مهمه، توصیه اکید میکنم که همه تستا رو هم توی حوزه زمان حل کنید و هم حوزه لاپلاس.
موفق باشید