من اوووووووووووووووووووووول
زبان و ریاضی و مدار بصورت مضحکی آسون بود که به شک انداختم
سیگنال و کنترل کمی نسبتا اسون تا قسمتی متوسط
الکترونیک عمیقا ر......دم(با اینکه قوی ترین درسم بود)(یا سخت بود یا من دسته کم گرفته بودمش) (سوالای پارسال الک هلو بودن خدایی)
خدا خیرشونم بده فضا برا محاسبات عاااااالی بود خدایی
همه برگه سوالا سفید بود
فقط دوستان جونه مادرتون دیگه تو فکر این نرین کدوم سوال کدوم گزینه میشد
ریلکس حال کنین تا نتیجه ها بیاد و اصلا بهش فک نکنید
و دیگر خلاااااااص
من دیگه برم به مدت یه هفته اینقد فیلم ببینم که منفجر بشم![]()
ریاضی اش برای من سخت بود واقعا کنکورمو افتضاح دادمفک کنم باید یه سال دیگه بخونم اصلا نمی خوام بدونم درصدام چی میشه تا یه ماه دیگه که نتایج بیاد ...
(((
چون قبل از کنکور تصمیم قطعیمو گرفتم اگه زیر پنجاه نیارم یا بهتره بگم مخابرات سیستم و الک دیجیتال شریف نیارم نمیرمپس چه جوری دفترچه اول براتون آسون بوده وقتی به احتمال 95 درصد میخواید بزارید برای سال بعد
خوشبحالتون برای منکه امروز توی حوزه امتحانی یک فاجعه رخ داد مجبور شدم کنکور رو به جای 8 ساعت 9:15 توی بدترین و پر سر وصداترین قسمت یعنی کنار پنجره با صدای مته بادی آسفالت کنی و قرقر کولر وباد شدیدش شروع کنم آخرش هم یه بنده خدایی سهوا پاسخنامه ام رو خیس کرد![]()
داستانش خیلی طولانیه اما امروز شانس با من اصلا یار نبود فکر کنم زحمت یه ساله به باد رفت ....
الانم به خاطر باد کولر سینوزیتم عود کرده دارم از گلو درد میمیرم![]()
چون قبل از کنکور تصمیم قطعیمو گرفتم اگه زیر پنجاه نیارم یا بهتره بگم مخابرات سیستم و الک دیجیتال شریف نیارم نمیرم
واسه ساله بعدم میخونم
حالا یا نتیجشو میگیرم یا دیگه خیالم راحت میشه زورمو زدم
بخدا دیگه حوصله ندارم دوسالم ارشد بخونم و بازم همین حایه امروزم باشم
داداش فدایه سرت
ایشالا که رتبت خوب بشه
اگم نشد اصلا ناراحت نباش
دوستانه پیشنهادم اینه اگه دانشگاه خوب نتونستی بیاری برو خدمت
بعد از خدمت از نو شروع کن با خیال راحت دوباره بخون
آفرین... مهم اینه که تسلیم نشی و به تلاشت ادامه بدی تا به هدفت برسی و البته از اشتباهاتت درس بگیری و بهتر عمل کنی..خیلی دوق کردم پس آدمایی هم هستن که تصمیماتشون مث من باشه منم 26 سالمه و بیکارم!!ینی داره جونم بالا میاد از بیکاری ...چون دخترم سر هر کار آزادی هم نمی تونم برم سال پیش الکی کنکور دادم امسال خوندم ولی دقیقا تصمیم گرفتم تال دانشگاه تاپ قبول نشم بازم برای سال بعد بخونم و چون نمی خوام این زندگی دوباره تکرار شه معدل لیسانسمم افتضاحهه همه امیدم ارشد خوندن و بعدم اپلای گرفتنه که اونم اولین شروطش واسه منی که پول هم ندارم دانشگاه خوب و جبران کم کاری لیسانسه منم مخابرات سیستم یا مهندسی پزشکی می خوامهر دو شو دوس دارم البته با شناخت اندکی که دارم.فک کنم منم باید جزو تاپیک بچه های 96 باشم
سلامیه سوال ترسناک!!
باید کد سری سوالو تو پاسخ برگ میزدیم؟؟؟؟؟؟
![]()
نه مشکلی نداره.یه سوال ترسناک!!
![]()
نه مشکلی نداره.
شما فقط تطبیق میدادی که کد سری سوالات با کدهای روی پاسخ نامه یکی باشه.
یه سوال ترسناک!!
![]()
بچه ها میشه برای منابع راهنمایی ام کنین مخصوصا کنترل و مدار و ریاضی مهندسی ؟
آره نگران نباش.سلام به همه
من اصن نگاه هم نکردم یعنی هیشکی نگفت باید چک بشه...
احتمالش خیلی خیلی ضعیفه ک یکی نباشن درسته؟؟؟؟
سلام
ریاضی16
مدار 16
ماشین 75
بررسی 30
حدودا چه رتبه ای میارم؟