گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام.دوستانی که درس میکروپروسسور پاس کردند این درس همون اصول میکرو کامپیوتر هست؟کلا در مورد چی هست؟برای گرایش کنترل هم اهمیت داره؟یه کتابی دیدم در مورد این درس تحت عنوان میکروپروسسور افن بک ترجمه دیانی می خواستم ببینم همین کتاب به عنوان مرجع اصلی استفاده میشه؟نرم افزاری که برای طراحی استفاه میشه تو این درس همون پروتوس تنهاست ا چیز دیگه هم هست؟!

اصول میکروکامپیوتر با میکروپروسسور فرق میکنه.
توی دانشگاه ما اینطوری بود که یا باید اصول میکرو کامپیوتر رو برمیداشتیم یا به جاش دو درس میکروپروسسور و معماری کامپیوتر رو برمیداشتیم که سه واحد اختیاری واسمون محسوب میشد اینطوری

respina_5966

عضو جدید
ارشدی های 95 کجان؟
خبری نیست ؟

کسی برای امسال برنامه ای نریخته؟؟؟؟

من برنامه ریزی کردم و می خوام امسال بخونم پارسال دست و پا شکسته خوندمو رفتم سر جلسه ...تو وبلاگم می نویسم چی می خوام بخونم و چطور بخونم توی امضام هست....

jeneral_dj

عضو جدید
با سلام و عرض خسته نباشید ،
دوستان گل بالاخره وقت خداحافظی منم رسید !!! البته دایمی نمیرم ، خدا بخواد زود بمیگردم ، واسم دعا کنید بعد از دوران آموزشی خدمت شهر خودم باشم ، که بتونم بیام تالار !!!!
اگه در این مدتی که بودم کسی رو رنجوندم ، حرف اشتباهی زدم ، گستاخی کردم ، پوزش میطلبم ، دعای خودم زیاد خریدار نداره چون بنده زیاد خوبی نیستم ، ولی شما منو از دعاهاتون بی نصیب نزارید !!! خیلی ممنونم از لطفتون !!

alk1370

کاربر بیش فعال
دوستان گل بالاخره وقت خداحافظی منم رسید !!! البته دایمی نمیرم ، خدا بخواد زود بمیگردم ، واسم دعا کنید بعد از دوران آموزشی خدمت شهر خودم باشم ، که بتونم بیام تالار !!!!
اگه در این مدتی که بودم کسی رو رنجوندم ، حرف اشتباهی زدم ، گستاخی کردم ، پوزش میطلبم ، دعای خودم زیاد خریدار نداره چون بنده زیاد خوبی نیستم ، ولی شما منو از دعاهاتون بی نصیب نزارید !!! خیلی ممنونم از لطفتون !!

سلام.ایشالله که دوران خدمتت جزو بهترین دوران عمرت باشه.ما هم دیر یا زود رفتنی هستیم!

خدا پشت و پناه همه سربازان ایرانی باشه ایشالله

ehsan0641

کاربر بیش فعال

علی یارت داداش، ایشالله واسه دانشگاه رفتن برمیگردی،تازه چندماه از خدمتت هم میگذرونی،من قول میدم بهت;)
ما یه مشت سربازیم جون به کف، عزرائیل با اکیپ ما جوره پس:cool:

amir3620

عضو جدید
1

1

سلام امیدوارم موفق باشی وانشاالله سربازی هم تموم میشه به یک چشم به هم زدن مثل این چهار سال دانشگاه که مثل برق وباد گذشت.

scrat_68

عضو جدید
سلام مهندسان برق عزیز
با اجازتون یه پیام بازرگانی اینجا بذارم .... میدونم که خوشتون میاد
حتما شده فکر کنید که ما انسانها چقدر موجودات کوچکی هستیم و تمام پول و مال و تحصیلات و زندگی ما توی یه کره زمین خلاصه میشه
که در مقایسه با بقیه دنیا هیچه
اما آیا تا حالا به این فکر کردید که در چشم کسی که از دوردست ها به کره زمین ما نگاه میکنه و اصلا خبری از آدم نداره بعد از این همه تحصیل و علم و پیشرفت و....
چه تغییری در کره زمین بوجود اومده ؟ که هوش و فراست ساکنانش رو نشون بده ؟

از زمان شروع تاریخ بشر (هزاران سال) تا حالا خیلی گروه ها کار های بزرگی کردن ...کسانی فاتح دنیا شدن یه عده پول دنیا رو بالا کشیدن یه عده ساختمونهای بزرگ ساختن یه عده سنگ های بزرگ رو تراش دادن که شاید دیده بشن ...خیلی ها عقیده ای رو رواج دادن اما هیچکدوم از اینها تغییر عمده ای بوجود نیاوردن که نتیجه فعالیتشون وفکرشون دیده بشه
پس چه نشونی هست که ثابت میکنه آدم ها هستن و فکر و هنر دارن
از هزاران سال پیش تا حالا تنها و تنها یک تغییر در زمین بوجود آمده که از هر فاصله دوری قابل رویت هست
تنها تغییر مثبتی که هوش و فراست و پیشرفت زمینی ها رو نشون بده
میدونستید تنها نتیجه تلاشها و فعالیت های مهندسان برق روی زمین هست که از همه دنیا دیده میشه

و از زمان آدم کسی نتونسته بود یه همچین تغییری که نشان عقل آدم باشه رو ایجاد کنه
و تازه این تنها توی حوزه نور مرئی نیست بلکه تو فرکانس های زیادی فرستنده داریم
و همه این تغییر رو که نابود نمیشه و هر روز به وسعتش اضافه میشه فقط و فقط کار مهندسان برق (مخصوصا قدرت )هست
برای همین همیشه افتخار میکنم مهندس برق هستم و اینو با هیچ چیزی عوض نمیکنم:)
قابل توجه کسایی که جرات میکنن رشته برق رو با رشته های دیگه مقایسه کنن ....:razz:
واقعا یه خسته نباشید اساسی به همه مهندسان برق

ستاد روحیه دهی به کنکوری ها
مداخله در برق به منظور کاهش تغییر رشته

آخرین ویرایش:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام علی جان.. خبر داری مدرک دانشگاهی رو باید تصویرش رو اسکن کنیم حین ثبت نام بفرستیم یا فعلا تا روز تطبیق مدارک نیاز ب تصویر مدرک نیست?
برا ازمون عمومی کتاب جامع و خوبی سراغ داری معرفی کنی?
شانس ما تمام کارشناسی های ک کرمان میگیره همشون قدرت هستن فقط یه دونه الکترونیک میگیره اصلا ایا امیدی هست اون یه نفر من باشم یا بیخیال شم? ;):D

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

سلامم آقا وحید چطوری...بنظرم بیخیال شو...اون یه نفر هم یه خانواده شهید یا جانباز بر میدارن...الکی پولتو حروم نکن.....

بزن تو کار آزاد.........من از وقتی کنکور تموم شد دربه در دنبال کارم...خیلی جاها رفتم رزومه دادم.....فایده نداشت......

یکماه رفتم تو یه شرکت....ازم کلی کار کشیدن....آخرشم پولمو خوردن....االانم باز بیکار تو خونه ام.....

alk1370

کاربر بیش فعال
سلام علی جان.. خبر داری مدرک دانشگاهی رو باید تصویرش رو اسکن کنیم حین ثبت نام بفرستیم یا فعلا تا روز تطبیق مدارک نیاز ب تصویر مدرک نیست?
برا ازمون عمومی کتاب جامع و خوبی سراغ داری معرفی کنی?
شانس ما تمام کارشناسی های ک کرمان میگیره همشون قدرت هستن فقط یه دونه الکترونیک میگیره اصلا ایا امیدی هست اون یه نفر من باشم یا بیخیال شم? ;):D

سلام وحید جان.تو قسمت ثبت نام دفترچه که چیزی نوشته نبود از اسکن مدارک و اونها رو موقع مصاحبه میخوان طبق گفته دفترچه!
والا من هنوز افتخار شرکت در هیچ آزمون اسخدامی نداشتم! به خاطر خدمت مقدس!!!
در مورد ظرفیت استخدام هم حتی اگه کرمان 1000 نفر مهندس الکترونیک بخواد 999 تاش از قبل مشخصه که کیا هستن!!!! و بازم باید برا همون یک نفر بجنگی!!

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
گفتگوی خودمانی ارشدی های 95

سلامم آقا وحید چطوری...بنظرم بیخیال شو...اون یه نفر هم یه خانواده شهید یا جانباز بر میدارن...الکی پولتو حروم نکن.....

بزن تو کار آزاد.........من از وقتی کنکور تموم شد دربه در دنبال کارم...خیلی جاها رفتم رزومه دادم.....فایده نداشت......

یکماه رفتم تو یه شرکت....ازم کلی کار کشیدن....آخرشم پولمو خوردن....االانم باز بیکار تو خونه ام.....
سلام سعید خان داداش گلم خوبی? راستش خودمم امیدی ندارم حالا معلوم نییت چکار کنم..
در مورد کار ازاد باهات موافقم بعد عیدهم پی کار بودم اما تا الان ک ب نتیجه ای نرسیدم ..مجبور شدم از پول تو جیبیم چند تایی کار ال ای دی بزنم و برا تبلیغ و بازاریابی با قیمت خیلی خیلی کم بدم نصب کنن تا شاید مشتری جذب کنم.. من اگه شرایط امروز رو میدونستم عمرا سمت درس نمیرفتم.. ی دوستی دارم یکسال ازم کوچیتره سه سال پیش با مدرک دیپلم رفت تو یه کارخونه فولاد سازی بدون ازمون بعنوان کارگر ساده ..والا من بهش میخندیدم و میگفتم اگه من باشم عمرا این کارو قبول کنم با این مدرک.. حالا اون دوستم ک یکسالی هست کارخونشنون ب مرحله تولید رسیده با ماهیانه اضافه کارو.... حدود ۱۸۰۰ پول میگیره و کارشم اینه ی ازمایشگاه کوچیک در اختیارشه هر چند ساعت یه بارفقط باید نمونه گیری کنه و بعد ساعتها بیکار بشینه کلش بازی کنه تا دوباره شیفتش شروع بشه.. ۸ ماهم هست ک ازدواج کرده و بچشم تو راهه.. حالا اون میاد ب من میخنده و میگه اگه تو هم سه سال پیش خودتو معطل درس نکرده بودی الان وضعت این نبود..
چی بگم والا نمیدونم وضعیت ما چی قراره بشه.. خدایا شکرت.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سعید خان داداش گلم خوبی? راستش خودمم امیدی ندارم حالا معلوم نییت چکار کنم..
در مورد کار ازاد باهات موافقم بعد عیدهم پی کار بودم اما تا الان ک ب نتیجه ای نرسیدم ..مجبور شدم از پول تو جیبیم چند تایی کار ال ای دی بزنم و برا تبلیغ و بازاریابی با قیمت خیلی خیلی کم بدم نصب کنن تا شاید مشتری جذب کنم.. من اگه شرایط امروز رو میدونستم عمرا سمت درس نمیرفتم.. ی دوستی دارم یکسال ازم کوچیتره سه سال پیش با مدرک دیپلم رفت تو یه کارخونه فولاد سازی بدون ازمون بعنوان کارگر ساده ..والا من بهش میخندیدم و میگفتم اگه من باشم عمرا این کارو قبول کنم با این مدرک.. حالا اون دوستم ک یکسالی هست کارخونشنون ب مرحله تولید رسیده با ماهیانه اضافه کارو.... حدود ۱۸۰۰ پول میگیره و کارشم اینه ی ازمایشگاه کوچیک در اختیارشه هر چند ساعت یه بارفقط باید نمونه گیری کنه و بعد ساعتها بیکار بشینه کلش بازی کنه تا دوباره شیفتش شروع بشه.. ۸ ماهم هست ک ازدواج کرده و بچشم تو راهه.. حالا اون میاد ب من میخنده و میگه اگه تو هم سه سال پیش خودتو معطل درس نکرده بودی الان وضعت این نبود..
چی بگم والا نمیدونم وضعیت ما چی قراره بشه.. خدایا شکرت.

حالا تهران وضعیتش اینه...خدا به داد استان های دیگه برسه.....واقعا لعنت به این سابقه کار...........

hts1369

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
بازم صحبت استخدام شد و یه عده میگن که نمیشه استخدام شد و پارتی میخاد و اینجور حرفها
من با همین ازمون(اخر سال 91) استخدام وزارت نیرو شدم یک نفر رو هم تو وزارت نیرو نمیشناختم. اینو نمیگم که پز بدم میگم که ناامید نباشید میشه قبول و استخدام شد.
البته از قبول شدن تا استخدام شدن راه طولانی داره-چنتا مصاحبه هم باید قبول بشید-
بنظر من ازمون دادن خیلی بهتر از ندادن هست.
یه مساله که خیلی ها بهش دقت ندارن اینه که "سوالهای اینجور ازمونها از کنکور راحت تر هست ولی تعداد قبولی چون خیلی کمتر از کنکوره قبول شدن سخت تر هست"
شما باید درصد خیلی زیادی از سوالهارو جواب بدین تا قبول بشید.
البته بگم من منکر نمیشم که خیلی ها از راهی جز ازمون استخدام میشن ولی برای امثال ما ازمون تنها راه قبولیه.
یه چیزه دیگه هم اینکه تعداد شرکت کننده تو این جور ازمونها خیلی زیادتر از چیزیه که فکرشو میکنید مثلا سال 91 تعداد شرکت کننده ها ازمون 107 هزار نفر بود.شما این عدد رو با 40 هزار نفر داوطلب ارشد مقایسه کنی میفهمی چرا خیلی ها قبول نمیشن.
موفق باشید و سربلند

alk1370

کاربر بیش فعال
بازم صحبت استخدام شد و یه عده میگن که نمیشه استخدام شد و پارتی میخاد و اینجور حرفها
من با همین ازمون(اخر سال 91) استخدام وزارت نیرو شدم یک نفر رو هم تو وزارت نیرو نمیشناختم. اینو نمیگم که پز بدم میگم که ناامید نباشید میشه قبول و استخدام شد.
البته از قبول شدن تا استخدام شدن راه طولانی داره-چنتا مصاحبه هم باید قبول بشید-
بنظر من ازمون دادن خیلی بهتر از ندادن هست.
یه مساله که خیلی ها بهش دقت ندارن اینه که "سوالهای اینجور ازمونها از کنکور راحت تر هست ولی تعداد قبولی چون خیلی کمتر از کنکوره قبول شدن سخت تر هست"
شما باید درصد خیلی زیادی از سوالهارو جواب بدین تا قبول بشید.
البته بگم من منکر نمیشم که خیلی ها از راهی جز ازمون استخدام میشن ولی برای امثال ما ازمون تنها راه قبولیه.
یه چیزه دیگه هم اینکه تعداد شرکت کننده تو این جور ازمونها خیلی زیادتر از چیزیه که فکرشو میکنید مثلا سال 91 تعداد شرکت کننده ها ازمون 107 هزار نفر بود.شما این عدد رو با 40 هزار نفر داوطلب ارشد مقایسه کنی میفهمی چرا خیلی ها قبول نمیشن.
موفق باشید و سربلند

شما کدوم بخش وزارت نیرو استخدام شدین؟ فکر کنم سال 91 شرکت برق منطقه ای پذیرش داشت فقط درسته؟
حرفتون درسته خیلیها بودن که حتی یک درصد هم امیدی به قبولی نداشتن و استخدام شدن ولی بحث اینه پارتی بازی ها که حالا حالا ها تمومی نداره خوب با این همه فارغ التحصیل مهندسی به خصوص مهندسی برق چرا میزنن یک نفر ظرفیت.خوب اون یه نفر که تابلو معلومه اگه شما همه شرایطو داشته باشی یهو سر و کله یه واجد شرایط!! پیدا شه خیلی راحت اونو استخدام می کنند.خوب لااقل ظرفیت پذیرشش رو بیشتر کنید اون وسط هم بخشی رو به پارتی بازی اختصاص بدین!!الان تو یه روستای دور افتاده که دو نفر جمعیت داره میشه با احتمال بالای 80 درصد گفت که یکیشون مهندسی برق خونده!بعدش میان تو یه شهر بزرگ میزن 1 نفر پذیرش!!
چی بگم والا باز دلمون خوش یه جایی هست که بعدا به این ناحقی ها رسیدگی بشه.

hts1369

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
شما کدوم بخش وزارت نیرو استخدام شدین؟ فکر کنم سال 91 شرکت برق منطقه ای پذیرش داشت فقط درسته؟
حرفتون درسته خیلیها بودن که حتی یک درصد هم امیدی به قبولی نداشتن و استخدام شدن ولی بحث اینه پارتی بازی ها که حالا حالا ها تمومی نداره خوب با این همه فارغ التحصیل مهندسی به خصوص مهندسی برق چرا میزنن یک نفر ظرفیت.خوب اون یه نفر که تابلو معلومه اگه شما همه شرایطو داشته باشی یهو سر و کله یه واجد شرایط!! پیدا شه خیلی راحت اونو استخدام می کنند.خوب لااقل ظرفیت پذیرشش رو بیشتر کنید اون وسط هم بخشی رو به پارتی بازی اختصاص بدین!!الان تو یه روستای دور افتاده که دو نفر جمعیت داره میشه با احتمال بالای 80 درصد گفت که یکیشون مهندسی برق خونده!بعدش میان تو یه شهر بزرگ میزن 1 نفر پذیرش!!
چی بگم والا باز دلمون خوش یه جایی هست که بعدا به این ناحقی ها رسیدگی بشه.

سال 91 وزارت نیرو دوتا استخدام داشت یکی برا نیروگاه ها که من ازمون قبول شدم ولی مصاحبه رد شدم
یکی برا برق منطقه ای که شکر خدا ازمون و مصاحبه هارو قبول شدم و استخدام شدم.
من نگفتم امید به قبولی نداشته باشید-اتفاقا امیدوار باشید-من با حالی که یکی رو تا استانه استخدام رفتم ولی رد شدم اصلا ناامید نشدم خدا کمکم کرد دومی رو قبول شدم.
خواهش میکنم بحث تعداد فارغ التحصیلها رو وسط نکشید چون هم من هم شما میدونیم که اکثریت قریب به اتفاق این فارغ التحصیلها چیزی بلد نیستن.اصلا منظورم این نیست که کار بلد نیستن.بیشتر اینها درسهای اساسی و مهم رشته خودشونم بلد نیستن.
من به جرات میگم بیشتر از نصف لیسانسهای برق ایران نمیتونن امتحان نهایی هنرستان قبول بشن و دیپلم بگیرن.حالا شرایط مملکت طوری شده که تو هر شهر ده تا دانشگاه ازاد و غیر انتفاعی و غیر دولتی و پیام نور و ... تاسیس شده و درشون بازه تا یه عده بیان دور هم خوش باشن اخرشم یه مدرکی بگیرن.
وگرنه سوادی ندارن.
بعد شما میگی ظرفیت رو زیاد کنن؟ من نمیفهمم چطور ظرفیت رو زیاد کنن.
شما یه کارگر ساختمونی لازم داشته باشی میری سه نفر رو بیاری؟
کارفرما با توجه به نیازش نیرو میگیره

3aber-sr

عضو جدید
سال 91 وزارت نیرو دوتا استخدام داشت یکی برا نیروگاه ها که من ازمون قبول شدم ولی مصاحبه رد شدم
من نگفتم امید به قبولی نداشته باشید-اتفاقا امیدوار باشید-من با حالی که یکی رو تا استانه استخدام رفتم ولی رد شدم اصلا ناامید نشدم خدا کمکم کرد دومی رو قبول شدم.
خواهش میکنم بحث تعداد فارغ التحصیلها رو وسط نکشید چون هم من هم شما میدونیم که اکثریت قریب به اتفاق این فارغ التحصیلها چیزی بلد نیستن.اصلا منظورم این نیست که کار بلد نیستن.بیشتر اینها درسهای اساسی و مهم رشته خودشونم بلد نیستن.
من به جرات میگم بیشتر از نصف لیسانسهای برق ایران نمیتونن امتحان نهایی هنرستان قبول بشن و دیپلم بگیرن.حالا شرایط مملکت طوری شده که تو هر شهر ده تا دانشگاه ازاد و غیر انتفاعی و غیر دولتی و پیام نور و ... تاسیس شده و درشون بازه تا یه عده بیان دور هم خوش باشن اخرشم یه مدرکی بگیرن.
وگرنه سوادی ندارن.

منم با نظر شما کاملا موافقم فارغ التحصیلامون که واقعا معلوم نیست چه جوری واحد پاس کردن و مدرک گرفتن پای تخصص که میاد وسط همگی صفرن البته توهین نباشه به دوستان ولی واقعیتش همینه . و متاسفانه هر روزم که میگذره بدتر میشه متاسفانه مدرک گرایی تو جامعه اپیدمی شده و کاریشم نمیشه کرد .
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/632794-

آخرین ویرایش:

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

منم با نظر شما کاملا موافقم فارغ التحصیلامون که واقعا معلوم نیست چه جوری واحد پاس کردن و مدرک گرفتن پای تخصص که میاد وسط همگی صفرن البته توهین نباشه به دوستان ولی واقعیتش همینه . و متاسفانه هر روزم که میگذره بدتر میشه متاسفانه مدرک گرایی تو جامعه اپیدمی شده و کاریشم نمیشه کرد .
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/632794-
من ک ب شخصه دانشکده دولتی و با کنکور سراسری قبول شدم وبا اساتیدی ک پشیزی نمره نمیدادن و خیلی هم سخت گیر بودن واحد پاس میکردم ..در حد ی لیسانس الک هم کار عملی انجام دادم و با نرم افزارها و... اشنایی دارم. لطفا همه رو یکی نکنید. البته منم در مورد وجود دانشگاهای بی دروپیکر ک همینجور هر کی هرکی دانشجو میپذیرن و اخر سر ی مشت بی سواد و افراد بی تخصص میریزن تو جامعه با شماها موافقم.

ali_gsm

عضو جدید
سلام.دوستانی که درس میکروپروسسور پاس کردند این درس همون اصول میکرو کامپیوتر هست؟کلا در مورد چی هست؟برای گرایش کنترل هم اهمیت داره؟یه کتابی دیدم در مورد این درس تحت عنوان میکروپروسسور افن بک ترجمه دیانی می خواستم ببینم همین کتاب به عنوان مرجع اصلی استفاده میشه؟نرم افزاری که برای طراحی استفاه میشه تو این درس همون پروتوس تنهاست ا چیز دیگه هم هست؟!

من آزاد میخونم.این ترم این درس(اصول میکروکامپیوتر) رو دارم.برای ورودی های همدوره ما این درس تلفیقی از معماری کامپیوتر و ریزپردازنده 1 هست ولی برای ورودی های بعد از ما مثل اینکه بخشنامه شده مثل گذشته باید اول معماری کامپیوتر بگذرونن بعدش ریزپردازنده 1.

مراجعش هم بستگی به سلیقه استاد داره.الان برای ما یک مرجع اصلی معرفی کرده به نام "منطق و اصول طراحی کامپیوتر نوشته مانو و کایم" که بدون ترجمه هست.

در درجه بعدی معماری کامپیوتر مانو،معماری پترسون و چندتا رفرنس مربوط به پردازنده اینتل 8086 و 8088 و یک بخش هم از کتاب مدار های واسط نوشته محمد علی مزیدی.

برخی مباحث رو از روی کتاب اولی میگه برخی هم از بقیه ولی توجهش بیشتر معطوف به کتاب اولی که معرفی کردم و کتاب معماری کامپیوتر مانو هست.

به نظر من درسیه که فقط بدرد الکترونیکی ها میخوره.من گرایشم مخابراته و خیلی ارتباطی بین این درس و گرایش خودم نمی بینم.استاد هم چندان روی درس تسلط نداره و خوب توضیح نمیده.درسش بیشتر مفاهیم تئوری و حفظی هست و پیش نیازش عمدتا برمیگرده به دانش شما در مورد ثبات ها و شمارنده ها و مدارهای ترتیبی از درس مدار منطقی.یه مقدار هم گریزی به مدارهای ترکیبی مثل مالکتی پلکسر و دیکودر و... و اینها میزنه.

کتابی که شما نام بردی هم جزو مراجع فرعی که معرفی کرده هست.از برنامه نویسی vhdl هم توی این درس استفاده میشه.

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام
برنامه های مورد نیاز این درس بسکام و پروتوس هست ....یه کتابی من داشتم بیسیار خوب بود ...اسمش: پروژه های عملی میکرو avr ...حسین طالبی ...هم توضیحش عالی بود ،هم کلی پروژه کار کرده بود و شماتیک و اصل برنامه هم به بسکام و یه چی دیه الان یادم نیست ....داشت ،برنامه هاش و پروژه هاش بدون خطا بودن ،..واقعا چیز عالی بود ....مثل آشپزی گام به گام بود :D

3aber-sr

عضو جدید
من ک ب شخصه دانشکده دولتی و با کنکور سراسری قبول شدم وبا اساتیدی ک پشیزی نمره نمیدادن و خیلی هم سخت گیر بودن واحد پاس میکردم ..در حد ی لیسانس الک هم کار عملی انجام دادم و با نرم افزارها و... اشنایی دارم. لطفا همه رو یکی نکنید. البته منم در مورد وجود دانشگاهای بی دروپیکر ک همینجور هر کی هرکی دانشجو میپذیرن و اخر سر ی مشت بی سواد و افراد بی تخصص میریزن تو جامعه با شماها موافقم.

دوست عزیز بنده روی صحبتم با شخص خاصی نبود بایته سوء تفاهمی که پیش اومد عذر خواهی میکنم .
موفق باشید

farzin20

عضو جدید
وگرنه سوادی ندارن.
سلام مهندس از کجا دروس تخصصی رو بخونم؟
واسه بررسی اگه جزوه خوب دارین لطف میکنین؟
مرسی ممنون

amir3620

عضو جدید
به نظر من که بهتره به جای افزایش ظرفیت کیفیت دانشگاهها روببرند بالاتر مثلا ازمایشگاه cncو طراحی وبرنامه نویسی انها - اشنایی با پستهای برق وتجهیزات ان بگذارند والله اگه ظرفیت روزیاد کنند ولی کیفیت رو تغییر ندهند چه فایده اخرش همین میشه دیگه (مهندس بی سواد)
تازه اونایی که همین دانشگاههای به درد نخور بودن شاید با پارتی توی استخدامیها قبول شندو..........

hts1369

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام مهندس از کجا دروس تخصصی رو بخونم؟
واسه بررسی اگه جزوه خوب دارین لطف میکنین؟
مرسی ممنون

سلام
مهندس, بنده مهندس نیستم
سوال اینجور ازمونها خیلی سخت نیست ولی باید سعی کنید تمام درسهارو خوب بزنید.
والا من برا بررسی جزوه ندارم ولی یه جزوه دانشگاهی کامل پیدا کنی کفایت میکنه.
برای چندمین بار میگم سعی کنید تمام دروس امتحان رو طوری بخونید که خوب بزنید.
موفق باشید

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
دوستان برای تمرین بیشتر تو الک میخوام از کتاب پرفسور رضوی استفاده کنم .
کتاب شو بگیرم یا فقط حل تمرین !?
چون فقط میخوام تمریناشو حل کنم و مسلط بشم

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
درود
دوستان برای تمرین بیشتر تو الک میخوام از کتاب پرفسور رضوی استفاده کنم .
کتاب شو بگیرم یا فقط حل تمرین !?
چون فقط میخوام تمریناشو حل کنم و مسلط بشم
سلام
همون کنکورای سال قبل و دکترا رو حل کنید بسه به نظرم
بیشتر به الگوریتم حل مسئله و دا م ها توجه کنید و صرفا حلتمرین زیا د همیشه جواب نمیده
جزوه استاد باغستانی هم جدیدش اگه باشه خوبه چنبار همونو بخونید

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام
همون کنکورای سال قبل و دکترا رو حل کنید بسه به نظرم
بیشتر به الگوریتم حل مسئله و دا م ها توجه کنید و صرفا حلتمرین زیا د همیشه جواب نمیده
جزوه استاد باغستانی هم جدیدش اگه باشه خوبه چنبار همونو بخونید
تو این ۲سال و ۲ تجربه کنکورم انقدر اینارو حل کردم که دیگه تکراریه برام . سوال جدید و تازه میخوام که جوابشو ندونم .

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

افرین به شما
خوب دیگه این درس بسه
برین رو درس های دیگه!
نه هنوز ضعف دارم . اگه کافی بود برام تو کنکور گند نمیزدم اینو :(
باید سوال جدید جلوم بزارم که خودمو محک بزنم . تمرکزم رو سوال جدید از دست ندم . همین بلایی که سر کنکور امسال سرم اومد تمرکزمو ناگهان از دست دادم :(

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نه هنوز ضعف دارم . اگه کافی بود برام تو کنکور گند نمیزدم اینو :(
باید سوال جدید جلوم بزارم که خودمو محک بزنم . تمرکزم رو سوال جدید از دست ندم . همین بلایی که سر کنکور امسال سرم اومد تمرکزمو ناگهان از دست دادم :(
قابل درک هست حرفتون
ولی مشکل از تکراری شدن سوالا نیست مشکل از بد خوندن شماست شما مگه حفظ کردین سوالارو؟
قشنگ زیر و بم سوال رو دربیارید و براش کلی داستان درست کنید سعی کنید راه حل های جدید ارائه بدید از جزوه خالی استفاده کنید و به قول یه استاد عزیزی پاسخنامه رو آتیش بزنید:دی در هر صورت یه دوماه دیگه کلا سوالایی که الان فکر میکنید تکراریه همه جدید میشه براتون من که اینطورم:دی حالا دور از شوخی به نظر من موقع حل سوال به سوال فکر نمیکردید بلکه همش انگار خواستید اون سوال رو حک کنیکد تو ذهنتون. سوال مهم نیست که داستانش مهمه!!! نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نع. در هرصورت سوال جدید کنکورای آزمایشی هم بد نیس.کتابای رفرنس روش حلشون کنکوری نیست البته بهتر شما مجبور میشید خودتون روش کنکوری براش پیدا کنید. موفق باشید.

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

قابل درک هست حرفتون
ولی مشکل از تکراری شدن سوالا نیست مشکل از بد خوندن شماست شما مگه حفظ کردین سوالارو؟
قشنگ زیر و بم سوال رو دربیارید و براش کلی داستان درست کنید سعی کنید راه حل های جدید ارائه بدید از جزوه خالی استفاده کنید و به قول یه استاد عزیزی پاسخنامه رو آتیش بزنید:دی در هر صورت یه دوماه دیگه کلا سوالایی که الان فکر میکنید تکراریه همه جدید میشه براتون من که اینطورم:دی حالا دور از شوخی به نظر من موقع حل سوال به سوال فکر نمیکردید بلکه همش انگار خواستید اون سوال رو حک کنیکد تو ذهنتون. سوال مهم نیست که داستانش مهمه!!! نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نع. در هرصورت سوال جدید کنکورای آزمایشی هم بد نیس.کتابای رفرنس روش حلشون کنکوری نیست البته بهتر شما مجبور میشید خودتون روش کنکوری براش پیدا کنید. موفق باشید.
نه حفظ نکردم . ولی چون چندین بار حل کردم تا سوالو میدیم میدونستم کدوم گزینه هست .
برای همین بعد از ۴ ۵ باز حل کردن دیگه زحمت حل کردن دوباره نمیدادم به خودم .
همین باعث شد اوضاعم خراب بشه

بازم سپاسگذارم بابت مشاوره ای که دادید

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نه حفظ نکردم . ولی چون چندین بار حل کردم تا سوالو میدیم میدونستم کدوم گزینه هست .
برای همین بعد از ۴ ۵ باز حل کردن دیگه زحمت حل کردن دوباره نمیدادم به خودم .
همین باعث شد اوضاعم خراب بشه

بازم سپاسگذارم بابت مشاوره ای که دادید
خواهش یه چیزی خوب گزینه هارو پاک کنید با غلط گیر و دنبال گزینه نباشید شروع کنید حل کردن فقط. بعدم اینو جدی میگم شما از زیادی خوندن ضربه خوردید. اصلا چرا باید 5بار حل بشه!!! یه بار حل کنید برای یادگیری بعد از مدتی دوباره شروع کنید به دوره اینبار خودتون حل کنید برای تثبیت. مغزتون نظمشو گم کرده بوده. البته اینا حدسیات منه.

بالا