درود به همه دوستان
قبل هر چیز اول بگم کیم اگه دیدید به درد می خورم حرفامو گوش بدید اگه دیدید نه که بزنید کانال ۳ فوتبال داره

))
من لیسانس ورودی کنترل ۸۵ دانشگاه تهران بودم با معدل ۱۳.۳ سال ۹۰ کنکور دادم رتبم سه چهار رقمی شد .نشستم سال دوم خوندم با درصدای زبان ۴۵ ریاضی ۴۵ ۵۰ مدار ۵۰ ۵۵ کنترل ۳۳ سیگنال ۵۰ الک ۱۱ ماشین صفر رتبم شد ۱۲۶ کنترل .رفتم شبانه همین دانشگاه تهران . الانم با معدل ۱۶.۳ و یه ژورنال تو الزویر applied mathematic .یک کنفرانس توی europian control conferance و اگه خدا بخواد یک ژورنال توی IEEE transaction on power system فارغ شدم .الانم سر کار میرم یه شرکت کنترلی که همه هم مثل من فوق لیسانس از شریفو خواجه و تهرانو اینان .
اولا اینو بگم اوضاع کار خرابه .دکترا هم بگیرید مگه شانس بیارید کار گیر بیارید کارم که لااقل اولش انتظار حقوق انچنانی نداشته باشید.
دوما من به نظرم حرف سعید خیلی درسته .ببینید جوگیر نشید از الان بگید فلان میکنم بلان میکنم .کنکور برنامه می خواد .اهسته ولی پیوسته کنکور لیسانس نیست بگید اگه عید رو هدر بدم کنکور پریده .
پیشنهاد من اینه که بر پایه برنامه خودم و یکی از دوستام که هفت قدرت شده بود هست :
ماکسیمم سه درس و مینیمم دو درس یا حتی یک درس که مدار و (یا) ریاضی حتما توشون باشه از سورس شروع کنید به خوندن و سوال حل کردن .یعنی بخوریدش .درس سوم هم درسی باشه که توش ضعف شدید دارید مثلا مثل من سیگنال که اون رو هم بخونید .الان زمان خیلی مشکل بزرگی نیست .مشکل مفهومه .روزی خیلی بخواید بخونید ماکسیمم ۳ ساعت تا ۴ ساعت .تا کی؟ تا اول تابستون : یعنی فکر کنید درس سیگنال دارید اونجوری براش وقت بزارید .بدون هیچ گونه فشاری . چون اگه ببرید اون اخرا خیلی بد میشه .یعنی کل زحمتی که کشید کلاغ پر میشه. خصوصا خیلی ها همین اولش خیلی با توپ پر شرو میکنند خوندن اخرش (یکی دوماه ) کم میارن دچار افسردگیو پوچی میشنو ول میکنن .این بده .خیلییی بده.
حالا تابستون دیگه شروع کنید همه درسا از کتاب های همین تستی کنکوری دیگه .بازم خیلی فشار نیارید رو خودتون ولی با برنامه ریزی میتونید کاری کنید که تا اخر تابستون همه درسارو یه دور خونده باشید .
مهر هم داستان خودش رو داره .ببینید شما اصلا نمیتونید مثل لیسانس روزی ۱۰ ۱۲ ساعت درس بخونید .اصلا مغز ادم نمیکشه .این همه مفهومی کار کنه
یکی بود از بچه ها خدای کنترل .کنترل پارسه زیر ۹۰ نمیزد ، حتی ۱۰۰ هم داشت .اما از من پایین تر زد . من خودمم کنترلم شاخ بود . دستیار اموزشی هم جبه دار بودم و هم خاکی صدیق . اما خراب کردم .چرا؟ چون نتونستم مدیریت کنم خودمو اون لحظه مخم میگفت عجب سوال های سختی . ولی باز خودمو نباختم .میگفتم نوید تو نتونی حل کنی وای به حال بقیه .دور اول دفترچه دومو که تموم کردم سیگنال رو صفر زدم !!!!! خندم گرفته بود !! ولی خودمو نباختم .ببینید این چیزا هم خیلی مهمه .
یه چیز دیگه هم که مهمه پر بازده یا کم بازده بودن درساست که این تیکرو الان بره شما نباید مهم باشه .این تیکه بره ایندگانه که مهر اینا این پست رو میبینن
من مثلا ماشین خنگم ! اقا خنگم دیگه شوخی ندارم . مگه خیلی وقت صرفش کنم از بقیه کار و زندگیم بزنم تا ماشین بخونم .یعنی بیام درس اسونی مثل زبان یا ریاضی که میدونی تست زیاد کار کنی جواب میدرو ول کنم بچسبم به درس پر ریسکی (برای من ) که حالا خوب بزنم . شما باید مدیریت کنید وقتتون رو .الان نه ها .الان بخونید .الان اصلا پیشنهادم اینه درسی که خنگید توش رو بخونید . وقت بزارید براش .چوون میتونید از روی سورس اصلی کار کنید خیلی استرس زمان اینا ندارید .اما بره کسی که مهر اینا می خواد شروع کنه میگم بزاره کنار.
یه چیز دیگه هم که مهمه زبانه .من یه ازمون پارسه ۵ شدم .رفتم یک تا چهار رو نگا کردم .یکی ریاضی ۱۰۰ .اون یکی مدار ۹۹ ،.... من خودم همه درسام رنج ۴۰ ۵۰ بود از جمله زبان .اما جالبه همشون زبان زیر ۱۰ و صفر .نقطه ضعف بقیه اگه بشه نقطه قوت شما خیلیی خووبه .
الانم برید از عیدتون لذت ببرید .من بیچاره که باید برم ماموریت test logic ه بیمارستان کوفتی تو عیدی
شرمنده اگه پیام خصوصی دادید من جواب نمیدم یا دیر جواب میدم چون سرم خیلی شلوغه .از ۶ صبح تا ۶ ۷ شب مشغولم
پاینده باشید