گفتگوی آزاد :کارهایی که قراره انجام بدیم!

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب درس بخونم تا یه ادم موفق تو رشته ای که دارم بشم...
تا وقتم رو الکی نگذرونم به اون چیزی که دوست دارم برسم...

نه ازدواج ربطی به درس نداره...
اگه ازدواج مانع ادامه تحصیلم نباشه و طرفم اونی باشه که میخوام ازدواج هم میکنم...
پس نره فردا بیاد ؟ بمونه؟مبارکه

mahshid m

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرمنده ولی دختر خانوما که متخصص اینکار هستند
البته اگه طرفت دختر باشه کارت یکمی سخت میشه

اتفاقا دخترا خیلی راحتترن راحت میشه با یه متلک درست وحسابی حسابی حالشونو گرفت چون شروع میکنن سریع گریه کردن ولی پسرا سخته چون اگه من متلک بگم اونم یکی دیگه جواب میده یه وقت دیدی خودم از کوره در رفتم واون جوری بد میشه چون خودم بازنده میشم وحال خودم گرفته میشه

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا دخترا خیلی راحتترن راحت میشه با یه متلک درست وحسابی حسابی حالشونو گرفت چون شروع میکنن سریع گریه کردن ولی پسرا سخته چون اگه من متلک بگم اونم یکی دیگه جواب میده یه وقت دیدی خودم از کوره در رفتم واون جوری بد میشه چون خودم بازنده میشم وحال خودم گرفته میشه

حالا پسره یا دختر؟

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شرمنده تو نمیتونی حالشو بگیری چون بیرون باشگاهه از بچه های دانشگامونه
هیچ نظری نداری چجوری حالشو بگیرم که بیشتر عصبانی بشه

خانم عزیز متخصص ضد حال در خدمت شماست. طراحی مشاوره اجراء. میتونم کمکتون کنم ؟ نیاز به اطلاعات اولیه دارم.

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس نره فردا بیاد ؟ بمونه؟مبارکه

کی؟؟؟ :surprised::surprised:

ولی من هیچ وقت گریه نمیکنم همیشه هم جواب میدم کم هم نمیارم...

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همین الان فهمیدم اصلا هدف ندارم!!!!!!!!!!!!!

mahshid m

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم عزیز متخصص ضد حال در خدمت شماست. طراحی مشاوره اجراء. میتونم کمکتون کنم ؟ نیاز به اطلاعات اولیه دارم.

عجب........ ببخشید میشه کارتتون رو ببینم ؟چند سال سابقه داری؟تضمینی کار میکنید؟

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتما جناب سرهنگ به تهتقاریش التفات ویژه ای داره
ولی شغل خطرناکیه تو این دوره زمونه

میگه سر سالم به گور نمی بری . التیماتوم داده اگه تغییر رشته بدم ساپورتم نمیکنه اونوقت خودم هم باید کار کنم و هم درس بخونم. اما موافقه از ایران برم و خارج همین رشته رو بخونم

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
این قضیه تو خلبانی خیلی حالگیریه
خلبان چی میخواستی بشی مگه؟

کلا هر چیزی که قابلیت سوار شدن داشته باشه :D

حامید بالا گیر وئرمه ایش پیسه چکیر

به منم ضد حال بزن دوست دارم :smile:

mahshid m

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگه سر سالم به گور نمی بری . التیماتوم داده اگه تغییر رشته بدم ساپورتم نمیکنه اونوقت خودم هم باید کار کنم و هم درس بخونم. اما موافقه از ایران برم و خارج همین رشته رو بخونم

خوب پری جون راست میگه عزیزم .اینجا برای این رشته ای که میگی هم کار زیادی نیست وهم یه کوچولو خطرناکه

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز

من جای تو بودم به حرفش گوش میدادم
ناسلامتی موهاشو تو اسیاب سفید نکرده که
از ایران برو تو اولین فرصت

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب پری جون راست میگه عزیزم .اینجا برای این رشته ای که میگی هم کار زیادی نیست وهم یه کوچولو خطرناکه

میگه روزنامه نگاری نخونده زبون دراز و بی کله هستی وای که روزنامه نگاری هم بخونی . کار که هست فقط باید تو سلول با لباس راه راه انجام بدی