mehrnaz_khalaji
عضو جدید
سلاام
یه راهنمایی
واسه ارشد کدوم کتاب سیالات مفیدتره ؟ استریتر، شیمز یا ....
منتظرم
هلند برا م.شیمی کتاب بدی نیست
مسئله های شیمز خیلی زیاده برا کسی خوبه که از همون موقع که اون درس رو داره هم زمان بخوندش
سلاام
یه راهنمایی
منتظرم
استریتر کتاب خوبیه.من خودم همون موقع که داشتم میخوندم.هلند برا م.شیمی کتاب بدی نیست
مسئله های شیمز خیلی زیاده برا کسی خوبه که از همون موقع که اون درس رو داره هم زمان بخوندش
اگر وقت داری استریتر کتاب خوبیه. اگر نه همون کتابای تست کافیه . راهیان پوران و ...سلاام
یه راهنمایی
منتظرم
2تا نوشتم محکم کاری کنم
خوب ميشي .ميتوني جزوات رو از دوستات بگيرياومدیم درس بخونیم
به حل المسایل رسیدیم
تکلیف دارم، باید قلم دست گرفت
آتل رو باز کردم، زیر دستمو گرمو نرم ساختم ( بانداژ اولیه بودا ) بعدش مدادم رو لمس کردم
بزور دست گرمتم
کاغذی با آن دستم گذاشتم زیر مدادم
و دستم را پیچاندم که قلم را صاف بنمایانم و بنویسم
اصلن فکرشو نمیکردم
میگفتم آسونه
خیلی درد گرفتم
خیلی دردناک بود، زودی آتل رو گذاشتم و دوباره دورش رو پیچوندم
آخه تا کی ؟ من میخوااام بنویییییییییییییییییییسم
راستي يه نكته ديگه هم هست آيا شما دوستان قبول داريد كه در جامعه ما مهندسي شيمي نسبت به مهندسي هاي ديگه مثل عمران مكانيك معماري وبرق و... يك جور بي كلاس تر هست !!!! نيست به هركي ميگم منم اينارو(عمران مكانيك معماري وبرق و...) هم نمريه قبوليشو آوردم بهم ميگن مگه ديووونه بودي رفتي مهندسي شيمي!!! اينا در كل تمام بد بختياي زندگي ما بود با تشكر كه خونديد لطفا نظراتتونو بگيد.وسلامو عليكم
آيا يك مهندس شيمي بايد بره توي مدرسه شيمي درس بده؟؟؟
من اين سوالو قبل از انتخاب رشته اينجا پرسيدم و به من جواب خير رو دادن ماهم رفتيم شيمي گازو زديم قبول شديم و...حالا دبير شيميمونو ديدم بهم مي گه آره منم مهندس شيمي صنايع معدني هستم تو هم 50-60% بايد بياي تو دبيرستانا تدريس كني!!!!!!!!! از اون روز من مريضي روحي گرفتم افتادم كنج اتاق آيا گفته هاي اين فرد صحت داره و چقدر ؟؟
با تشكر
راستي يه نكته ديگه هم هست آيا شما دوستان قبول داريد كه در جامعه ما مهندسي شيمي نسبت به مهندسي هاي ديگه مثل عمران مكانيك معماري وبرق و... يك جور بي كلاس تر هست !!!! نيست به هركي ميگم منم اينارو(عمران مكانيك معماري وبرق و...) هم نمريه قبوليشو آوردم بهم ميگن مگه ديووونه بودي رفتي مهندسي شيمي!!! اينا در كل تمام بد بختياي زندگي ما بود با تشكر كه خونديد لطفا نظراتتونو بگيد.وسلامو عليكم
در ضمن اینو بدون بالاترین دستمزد بین مهندسین تو امریکا مال مهندسین شیمیه
همونجور كه محمد جان جوابتونو دادن مهندسي شيمي فعلا جزو 3 رشته برتر و باكلاس ايرانه .آيا يك مهندس شيمي بايد بره توي مدرسه شيمي درس بده؟؟؟
من اين سوالو قبل از انتخاب رشته اينجا پرسيدم و به من جواب خير رو دادن ماهم رفتيم شيمي گازو زديم قبول شديم و...حالا دبير شيميمونو ديدم بهم مي گه آره منم مهندس شيمي صنايع معدني هستم تو هم 50-60% بايد بياي تو دبيرستانا تدريس كني!!!!!!!!! از اون روز من مريضي روحي گرفتم افتادم كنج اتاق آيا گفته هاي اين فرد صحت داره و چقدر ؟؟
با تشكر
سلام ممد جان . خوش گذشت آموزشي؟چرا اينجا اينقدر خلوته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس ببرو عراقي رو خبر كن بگو بيا پروژه رو تحويل بگير آمادس !يه جورايي...آره ديگه...نت بازي شروع شده....
پس ببرو عراقي رو خبر كن بگو بيا پروژه رو تحويل بگير آمادس !
فعلا كه كسي نيست . اگه دوستي چيزي داري بيار . به اون سرهنگ مرهنگا بگو بيان كمكراستي از پروژه چه خبر به كجا كشيد؟؟؟؟؟
من برم ديگه...شب همه بخير.....
ممد جون سلام...الان احتمالا" يا خوابي يا رفتي دنبال كاراي نوش جان كردن آش.اما خيلي خوشحال شدم پستت رو ديدم...خيلي مخلصيم..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |