سرمد جان تنها ميري؟!! معرف خودت رو زدم. اصلاً بخش پليمر نداشته باشه صفا نميده.
مهندسی شیمی هم نداشت درخواست دادم ایجاد کردند.
پلیمر زیر شاخه مهندسی شیمی شده ولی یکی میخواد اونجا استارتشو بزنه.
شما میتونید یه تاپیک واسه پلیمر ایجاد کنی
سرمد جان تنها ميري؟!! معرف خودت رو زدم. اصلاً بخش پليمر نداشته باشه صفا نميده.
شنبه هفته ديگه عازمم....
مي دونم دلتون برام خيلي تنگ ميشه....![]()
سرمد جان اتفاقاً مشتاقم استارت بزنم. سايت خوبي به نظر ميرسه. البته بعد از اين سايت! اميدوارم 2 تايي با هم بتركونيم. البته اگه بچه هاي ديگه هم ياري كنن. امضامون هم آدرس مهندسي شيمي اين سايت باشه.
اخی نازی ایشالا زود تموم میشه به قول مامان بزرگ خدا بیامورزم سربازی عمر دشمنه زود تموم میشه!
ولی خدایی دلمون برات تنگ میشه !
تاپیک هایسیس رو کی اداره کنه![]()
من كه به سايت خودمون وفا دار مي مونم....![]()
شک نکن رضا جان!!!يكي از استادام ميگفت رمانتيك ترين مهندسين، مهندسين شيمي هستن. حتا از آهنگ موبايلشون هم ميشه فهميد! من كه اعتقاد دارم. شماها رو نميدونم.
لطفا به آبادانی ها بی احترامی نکنید....خود من هم بچه آبادان هستم....شما آباداني ها عادت داريد كه تو توهم خارجي بودنتون بمونيد.لابد بقيه شهرهاي ايران از نظر شما دهاته. امضا.يك دهاتي
لطفا به آبادانی ها بی احترامی نکنید....خود من هم بچه آبادان هستم....
خیلی دوست دارم مهندس پیرجو
خیلی دوست دارن مهندس محمد
دمتون گرم حال کردم. آبادانی جماعت سینه سپر همه جا. نو جنگ! تو فیلم روز سوم! تو دانشگاه و همه جا.
ببینید من بهترین استادم مازندرانی بود. با سواد. و باسوادترین همکارام هم مازندرانی. ولی با تمام احترامی که واسه شما دارم اونا مثل یو زبون دراز نبودن!
عزيزي...دمت گرم...
ديشب طرفاي ساعت 9 شب سره چهار راه اميري نبودي؟؟؟
شک نکن... خودم هستم... من همیشه اینجا هستم عزیز زیر سایه شما... این حرف ها چیه عزیز. شما رو سر بنده جا داری.بهتاش؟!!! ÷یرجو همون بهتاش خودم؟!!!
وای افتادم. بهتاش کجایی؟ من بسته رو پست کردم. 18 فروردین برگشت خورد. دیگه تو سایت که ندیدمت منم بی خیال شدم. نگی بد قولم. اخه گفتی از سایت میرم.
جان من بکو بهتاشی؟ به خدا از خوشحالی دارم میمیرم.
باید حدس میزدم که دیگه به تاپیکای من سر نمیزدی. با معرفت کجایی![]()
سرمد جان من دايال آپ ميام بالا!. اونجا فعلاً يه تاپيك درست ميكنم با نام سوال و درخواست هاي پليمري. مطلب از اينجا انتقال بدم ميشه دزدي. ولي مالتي مدياي اون سايت ظاهراً بهتر از سايت ماست. از لحاظ علمي و مهندسي بهترين سايت اينجاست. تو هر قسمتي از اين سايت ميري... عكس و فيلم و... بچه هاي مهندسي شيمي نقش هاي بهتري دارند.
راستي يكي از استادام ميگفت رمانتيك ترين مهندسين، مهندسين شيمي هستن. حتا از آهنگ موبايلشون هم ميشه فهميد! من كه اعتقاد دارم. شماها رو نميدونم.
من چطوري از باشگاه دل بكنم؟؟؟؟؟؟![]()
ببین بچه برو سربازیت کارتو کن بیا! ول کن ما رو بابا!!!!!!من چطوري از باشگاه دل بكنم؟؟؟؟؟؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |