گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

mim-shimi

عضو جدید
کاربر ممتاز
;)به..محمد آقا
خوبین که؟داری کم کم وسایلو جمع می کنی؟

Excalibur

عضو جدید
محمد جون آخ آخ باید پا مرغی بری تا دم دیگ غذا بگیری!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی بده راهه فراریم نیست!
اما چشم به هم بزنی میگذره!
غصه نخوری ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Excalibur

عضو جدید
سالی جون مرسی زن داییم هم خوبن خدارو شکر الان اتفاقا اینجان! شما هم چند وقتیه سایه ات سنگین شده ها!

Excalibur

عضو جدید
نه بابا محمد جون من تازه 21 سالمه! کلی وقت مونده اما داداشم که اونم مثل تو اسمش محمده رفت 1سال و بعد دوباره دانشگاه قبول شد! ارتش بود! خیلی سخت بود الان چندین ماهه نمیره اما هم خدمتیهاش میان گاهی خونمون...آخه پادگانش همین اصفهان بود!

Excalibur

عضو جدید
یه سئوالی بچه ها من تو صفحه اول سایت روی ذخیره تیک زدم و همیشه این اسم عبور و رمزم رو سیستم هست چطوری باید لغوش کنم؟

mohammad_che_eng

عضو جدید
بچه ها فقط قول بدين من كه رفتم پشت سرم گريه نكنيداااااااااا...

آخه ميگن ....پشت سر مسافر گريه خوبييت نداره...:cry:

mim-shimi

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیالت راحت
حواسمون هست;)ولی حیف شد صندلی داغم نیستیا

mim-shimi

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی چی خفن؟
من سوالاشو می شناسم
اگه عوضش کنی.................;)

harire_abi

عضو جدید
بچه ها من کلی کتاب الکترونیک دارم(یعنی من و حامد- غر نزن حامد منو تو نداریم که داداش!) اما بلد نیستم چطوری بذاریمش تو سایت واسه استفاده ی سایر بچه ها! فکر کنم بیش از 4-5 گیگ باشه! راهنمایی میکنین؟

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
همه به جز سالی
ولی خواستین توی یقلوی های عزیزتون غذا بخورین ، یه کیسه فریزر بکشید توش که نیاز به شستن پیدا نکنید.

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
بچه ها من کلی کتاب الکترونیک دارم(یعنی من و حامد- غر نزن حامد منو تو نداریم که داداش!) اما بلد نیستم چطوری بذاریمش تو سایت واسه استفاده ی سایر بچه ها! فکر کنم بیش از 4-5 گیگ باشه! راهنمایی میکنین؟
توی رپید آپلودشون کن
ولی فکر کنم اگه یه نسخه برای هر کی بفرستی دردسرش کمتر از آپلود باشه.

harire_abi

عضو جدید
یعنی چی؟ یعنی هر کی خواست بهم بگه بعد واسش بفرستم؟ آره تعدادش زیاده شاید بد نباشه بغضیشو آپلود کنیم بعد هر کی چیزه دیگه ای خواست بهمون بگه واسش میل کنیم.... منظورتون همینه؟

harire_abi

عضو جدید
یه مشکل دیگه من که زیاد سر در نمیارم این کارا رو حامد بیشتر میکنه اما از رپید شیر بدش میاد میگه فیریش کمه! همیشه سرش هرس میخوره! تو دانشگاه چند بار خواستیم ازش دانلود کنیم نشد!!!!
غیر اون دیگه راهی هست؟ چون حامد نمیذاره رو رپیدشیر! میگه کاربردش کم میشه!
شما سایت بهتری سراغ ندارین؟

آخرین ویرایش:

phalagh

مدیر بازنشسته
یه مشکل دیگه من که زیاد سر در نمیارم این کارا رو حامد بیشتر میکنه اما از رپید شیر بدش میاد میگه فیریش کمه! همیشه سرش هرس میخوره! تو دانشگاه چند بار خواستیم ازش دانلود کنیم نشد!!!!
www.4shared.com هم هست.
البته اونم مشكلش اينه كه هر فايلت نبايدبيشتر از 100مگ باشه. (كه تو رپيد شير 200 مگه. ولي تو دانلود ادمو كفري ميكنه)ولي خب خيلي خوبه. مشكلي هم تو دانلود نداره.
www.easy-share.com هم هست.
انم مشكلش اينه كه يه خورده عكس ناجور ممكنه توش باشه. كه خب اگه جاي خاصي باشي(مثل من تو خوابگاه) باز كردنش يه جوريه..
ولي من خودم اگه بخوام فايلي اپلود كنم با www.4shared.com كار ميكنم.

آخرین ویرایش:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
من دیروز تصادف کردم
بد جور
تا الان تصادف نکرده بودم
هنوز دپرسم

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته

www.4shared.com هم هست.
البته اونم مشكلش اينه كه هر فايلت نبايدبيشتر از 100مگ باشه. (كه تو رپيد شير 200 مگه. ولي تو دانلود ادمو كفري ميكنه)ولي خب خيلي خوبه. مشكلي هم تو دانلود نداره.
www.easy-share.com هم هست.
انم مشكلش اينه كه يه خورده عكس ناجور ممكنه توش باشه. كه خب اگه جاي خاصي باشي(مثل من تو خوابگاه) باز كردنش يه جوريه..
ولي من خودم اگه بخوام فايلي اپلود كنم با www.4shared.com كار ميكنم.
رپید از همش بهتره

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
سلام بچه ها
من دیروز تصادف کردم
بد جور
تا الان تصادف نکرده بودم
هنوز دپرسم
به به

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز