گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
....مهندسای شیمی مگه چشونه یکم تعطیلن فقط چون از میون پیامبرا جرجیس رو انتخاب کردن:D

چشون نیست...ماشالا زیاد میزنن..شماهم که داری واسه ارشد میخونی پس یکم درصدت ازمابیشتره:biggrin:..اینا کاملا از پستات معلومه:w04:

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چشون نیست...ماشالا زیاد میزنن..شماهم که داری واسه ارشد میخونی پس یکم درصدت ازمابیشتره:biggrin:..اینا کاملا از پستات معلومه:w04:
...خواهر کوچولو شیطونی نکن تا تو رو هم مثل سینا نفرستادن تحقیق واسه پروزه لجن فعال وااسه تصفیه خونه ها:D

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
...یک پروزه مهم سینا واسه همین زیاد نمیاد دیگه درگیرشه:D
...ا مرد شدی یعنی خواهری؟؟:redface:

خب اینکه سخت نیست ...ببین اینجاست که ادمای باهوش مشخص میشن.:cool:..داداش سینا جونم درگیر میشه بعد به من تحویلش میده منم خیلی شیک ارایه ش میکنم..
نخیر:confused:اصطلاح بود....

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب اینکه سخت نیست ...ببین اینجاست که ادمای باهوش مشخص میشن.:cool:..داداش سینا جونم درگیر میشه بعد به من تحویلش میده منم خیلی شیک ارایه ش میکنم..
نخیر:confused:اصطلاح بود....
...تو نامردی هنوز :D
...داداش سینا ذهنش نمیکشه لجن فعال رو بفهمه که النازی:razz:

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
...تو نامردی هنوز :D
...داداش سینا ذهنش نمیکشه لجن فعال رو بفهمه که النازی:razz:
:razz:...
میفهمه خوبم میفهمه..غیبتشو نکن الان خوابای رنگیش سیاهوسفید میشه ها:D...خب پروژه تورو تحویل میدم ..داداش سینا هم به زحمت نمیفته:w16:

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداشی امیدوارم حالت خوب شه :w24:...سویچم من برمیدارم که بااین حالت بیرون نری چون یه وقت مثل اون دفعه تصادف میکنی ابرو مونو میبری...من رفتم بخوابم ...پروژه تم واسم اماده کن:cool:

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام . روزتون بخیر دوستای گلم.دوستون دارم.

???zendegi

عضو جدید
واای واای چه جای آشنایی.
:w36:

سلام به همه امیدوارم خوب وخوش باشید.
دلم کلی واستون تنگولیده بود

بالا