...نه همون که نوشتم..تازه اگه گلم باشی خارات زیادهاییییییییش....بجای گ ...خ گداشتی داداشم
...کاملا مشخصه درس زیاد خوندی
![]()

...نه همون که نوشتم..تازه اگه گلم باشی خارات زیادهاییییییییش....بجای گ ...خ گداشتی داداشم
...کاملا مشخصه درس زیاد خوندی
![]()
...نه همون که نوشتم..تازه اگه گلم باشی خارات زیاده![]()
....مهندسای شیمی مگه چشونه یکم تعطیلن فقط چون از میون پیامبرا جرجیس رو انتخاب کردنواقعا که...یعنی دیگه مشخص شد مهندس شیمی هستیا
![]()
....مهندسای شیمی مگه چشونه یکم تعطیلن فقط چون از میون پیامبرا جرجیس رو انتخاب کردن![]()
...خواهر کوچولو شیطونی نکن تا تو رو هم مثل سینا نفرستادن تحقیق واسه پروزه لجن فعال وااسه تصفیه خونه هاچشون نیست...ماشالا زیاد میزنن..شماهم که داری واسه ارشد میخونی پس یکم درصدت ازمابیشتره..اینا کاملا از پستات معلومه
![]()
...خواهر کوچولو شیطونی نکن تا تو رو هم مثل سینا نفرستادن تحقیق واسه پروزه لجن فعال وااسه تصفیه خونه ها![]()
...یک پروزه مهم سینا واسه همین زیاد نمیاد دیگه درگیرشهباکی نیست...من مرد روزای سختم....حالاچی هست؟من فعلا درجریانش نیستم
![]()
...یک پروزه مهم سینا واسه همین زیاد نمیاد دیگه درگیرشه
...ا مرد شدی یعنی خواهری؟؟![]()
...تو نامردی هنوزخب اینکه سخت نیست ...ببین اینجاست که ادمای باهوش مشخص میشن...داداش سینا جونم درگیر میشه بعد به من تحویلش میده منم خیلی شیک ارایه ش میکنم..
نخیراصطلاح بود....
...تو نامردی هنوز
...داداش سینا ذهنش نمیکشه لجن فعال رو بفهمه که النازی![]()
سلام مریمی خوبی؟
سلام سودیسلام . روزتون بخیر دوستای گلم.دوستون دارم.![]()
سلام.مرسی.تو چطوری؟سلام مریمی خوبی؟
بازم برگشتی سرهمون امضای قبلیت؟
خوبم مرسیسلام.مرسی.تو چطوری؟
آری![]()
نداااااااااااواای واای چه جای آشنایی.
![]()
سلام به همه امیدوارم خوب وخوش باشید.
دلم کلی واستون تنگولیده بود
همینجوری عزیزم.خوبم مرسی
چی شدکه جمله ی دومتوپاک کردی
سلام دوستیواای واای چه جای آشنایی.
![]()
سلام به همه امیدوارم خوب وخوش باشید.
دلم کلی واستون تنگولیده بود
سلام مرسی عزیزمسلام دوستی
خوش اومدی
فدای تو عزیزم چقدر اینجا سوت وکور.کجاست اون دود ودم قلیون وچای تازه دمندااااااااااا![]()
سلام عزیز دلم.خیلی خوش اومدی
ایشالا تو هم خوب و خوش باشی.بووووس
آره البته بعضی وقتا شلوغم میشهفدای تو عزیزم چقدر اینجا سوت وکور.کجاست اون دود ودم قلیون وچای تازه دم![]()
ای بابا پس هنوز کمپ ترک اعتیاد تالار و راه نداختید؟؟آره البته بعضی وقتا شلوغم میشه
اسم دود و دم نیار که الان صاحاباشون میان
اینا رو مگه میشه ترک داد؟؟؟رفته تو جونشونای بابا پس هنوز کمپ ترک اعتیاد تالار و راه نداختید؟؟![]()
بمیرم وقتم ندارم بیام کمکت.اینا رو مگه میشه ترک داد؟؟؟رفته تو جونشون
منم دس تنهام ندا جون![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |