....پروانه اتش میزنی تو اینچنین گریه نکن..ستاره پر پر میکنی ای شب نشین گریه نکن
نگو بامن حکایت گل و سبزه ی دیروز/نگو بامن شکایت دل از قصه ی امروز...
....پروانه اتش میزنی تو اینچنین گریه نکن..ستاره پر پر میکنی ای شب نشین گریه نکن
.....تازه شو تازه مثل همین ترانه..فکر جنگل باش اگه باغ تو سوخته..فکر شاعر گرسنه باش همون که حتی یک غزل به شیطون نفروخته...نگو بامن حکایت گل و سبزه ی دیروز/نگو بامن شکایت دل از قصه ی امروز...
ماندگارترین ترانه ها این سری اکثرا از ابی بود.دیدین؟....پروانه اتش میزنی تو اینچنین گریه نکن..ستاره پر پر میکنی ای شب نشین گریه نکن
مرسی.اهنگشو پشت سر هم دارم گوش میدمار بس خوش سلیقه ای هیچی برای گفتن ندارم..
ما گذشتیمو شکستیم پشت سر پلهای پیوند....
نگفتم همینجوری که...بازم خوبه که همینجوری دلت گرفته
....نوید و امید رو این اهنگ معروف کرد ولی اصلی که خود ابی تنها خونده یک چیز دیگسار بس خوش سلیقه ای هیچی برای گفتن ندارم..
ما گذشتیمو شکستیم پشت سر پلهای پیوند....
...با این که پارازیت زیاد داشتیم ولی اره 4 تایی بود انگار...به نظر من که خیلی از اهنگای ابی و داریوش ماندگارنماندگارترین ترانه ها این سری اکثرا از ابی بود.دیدین؟
مرسی.اهنگشو پشت سر هم دارم گوش میدم
اون دوتا لوسن.ولی بدم نیستن..لاقل اینو خوب خوندن....نوید و امید رو این اهنگ معروف کرد ولی اصلی که خود ابی تنها خونده یک چیز دیگس
5تا بود...موندم کدوم آهنگ رتبه یکهپ...با این که پارازیت زیاد داشتیم ولی اره 4 تایی بود انگار...به نظر من که خیلی از اهنگای ابی و داریوش ماندگارن
...احتمالا پارتی بازی کنن از گوگوش بذارن رتبه ا...از دید من که یکی از اهنگای ابی هستش5تا بود...موندم کدوم آهنگ رتبه یکه
ماندگارترین ترانه ها این سری اکثرا از ابی بود.دیدین؟
مرسی.اهنگشو پشت سر هم دارم گوش میدم
از ابی سیاوش قمیشی گوگوش هرکدوم اول بشن خوبه...دوسشون دارم......احتمالا پارتی بازی کنن از گوگوش بذارن رتبه ا...از دید من که یکی از اهنگای ابی هستش![]()
برنامه ماندگارترین ترانه ها شبکه من و تونه کجا اعلام کردن من ندیدم!؟
نگفتم همینجوری که...![]()
هیچی ینی بماند حالا...گفتین هیچی گفتم شاید همینجوری حالت گرفته!
....اهنگ نگو بدرودش خیلی لطیفه...کلا منم تو دهه 50 موندم...تو خارجی ها هم دهه 80 ...نمیدونم زیاد نتونستم با جدیدا خو بگیرماز ابی سیاوش قمیشی گوگوش هرکدوم اول بشن خوبه...دوسشون دارم...
به قول شما احتمال پارتی بازی زیاده...مخصوصا رو آهنگای آلبوم جدیدش...هرچند خیلی قشنگن
این آهنگ عالیه..هروقت گوش میدم چشام اشکی میشه.......اهنگ نگو بدرودش خیلی لطیفه...کلا منم تو دهه 50 موندم...تو خارجی ها هم دهه 80 ...نمیدونم زیاد نتونستم با جدیدا خو بگیرم![]()
شمارش معکوسه...فعلا 40تاشو گفتن...میخوام هر صدتاشو دان کنمبه نظر من ماندگارترین ترانه ها اینا میتونن باشن:
1-گل یخ از کورش یغمایی.
2-باران میبارد از امید.
3-صحنه از سیاوش شمس.
4-طلوع از معین.
5-یاور همیشه مومن از داریوش.
6-از ابی نمیشه یکی رو انتخاب کرد واقعا.ولی شاید بشه آهنگ شما رو از بین همه انتخاب کرد.
7-سلام از ستار.
8-بیا بنویسیم از مهستی.
و بازم هست...
شمارش معکوسه...فعلا 40تاشو گفتن...میخوام هر صدتاشو دان کنم
اگه بخوای لیستشونو برات میزارم اینجا9-بازیگر از قمیشی.
10-تقدیر از شادمهر.
11-غروب از شاهرخ.
12-اگه یه روز از اصلانی.
13-قوزک پا از فریدون فروغی.
14-مرد تنها از فرهاد.
15-خرچنگای مردابی از جبیب.
یه سریشون تا حالا بودن...منکه فک نکنم نیازی باشه دانلود کنم آخه اینقد موسیقی گوش میدم خودم بهترینارو میتونم انتخاب کنم...
قول میدم همه ی اینایی که نوشتم جزشون هستن...
اگه بذاری ممنون میشماگه بخوای لیستشونو برات میزارم اینجا
...نه خدایی وحید گل یخ اهنگ قشنگیه ولی در حد یک بودن نیست خوانندشاگه بذاری ممنون میشم
ولی به نظر من از همه بهتر گل یخ کورش یغمایی باشه...
با اینکه اینهمه ابی رو دوس دارم ولی من باشم به گل یخ رأی میدم.
گل یخ هم صد در صد جزو لیسته..اگه بذاری ممنون میشم
ولی به نظر من از همه بهتر گل یخ کورش یغمایی باشه...
با اینکه اینهمه ابی رو دوس دارم ولی من باشم به گل یخ رأی میدم.
لایکفقط 100 تا اهنگ ماندگار از ابی و داریوش و قمیشی میشه انتخاب کرد 100 تام بقیه خواننده ها!
...نه خدایی وحید گل یخ اهنگ قشنگیه ولی در حد یک بودن نیست خوانندش
گل یخ هم صد در صد جزو لیسته..
فردا میزارم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |