...............
جانم؟
شما در جریان مسائل شخص من نیستین آخه!
...............
...من درکش میکنم انا رو...خودمم تو همین وضعم...شرایط سخت شده واقعا...هر کاری میخوای بکنی انقدر ادم زیاده شانست میاد پایین
....اره انایی حرص نخور فرقی نمیکنه اگه واسه الان رفتن یا بهمن رفتن ناراحتی..اگه از ازاد رفتن دل خوشی نداری اون یک بحث دیگسیاعلی 1 آبان یعنی .......
همون که خودت میدونی.
فوقش اینه میفتم واسه بهمن به درک اصلا خوب بهمن میرم اه
...اره همین...اگه منم یک کار درست داشتم حداقل نیمه مرتبط هم بود به رشتم بیخیال میشدم شاید ارشد رو..مشکل اینه که همه جوره....به خدا دارم میترکم!
کار اینجوری
دانشگاه اینجور!
خوب بمیرم سنگین ترم به مولا
سلام عرض کردم اون بالا.سینا خودتو نشون بده کنترل نا محسوس شدی چرا؟؟![]()
...اره همین...اگه منم یک کار درست داشتم حداقل نیمه مرتبط هم بود به رشتم بیخیال میشدم شاید ارشد رو..مشکل اینه که همه جوره....![]()
درود...
....اره انایی حرص نخور فرقی نمیکنه اگه واسه الان رفتن یا بهمن رفتن ناراحتی..اگه از ازاد رفتن دل خوشی نداری اون یک بحث دیگس
...انا حرص نخور الان..فدای سرت....اگه دلت با خوندنش نیست نخون...منم اگه باز بدم نشه شاید قید ارشد رو بزنم....گاهی شاید گذروندن یک دوره یا یک تغییر تو زندگی خیلی به ادم بیشتر کمک کنهآره همه جوره تو اون روحشون نه میذارن بریم اونور اینور هم که هستیم ذجر کش!
نه میمیریم زنده هم که هستیم ذجر کش!اه
...سلام..چی شده درس ها سنگین شده؟سلام عرض کردم اون بالا.
...انا حرص نخور الان..فدای سرت....اگه دلت با خوندنش نیست نخون...منم اگه باز بدم نشه شاید قید ارشد رو بزنم....گاهی شاید گذروندن یک دوره یا یک تغییر تو زندگی خیلی به ادم بیشتر کمک کنه
توی مسیر درستی هستی، فقط یه ذره سرعت گیر داره مسیرت حالا، خدا موقعی بیخیالت میشه که ازت دل بریده باشه.سنگي که طاقت ضربه هاي تيشه را ندارد لايق تنديس شدن نيست
دقیقا همینه که تو میگی
من میگم خدا اصلا من رو بیخیال شو همین!
آره من نمیتونم همینه مشکل!
نه بابا از درس نیست من که عاشق یادگیری ام....سلام..چی شده درس ها سنگین شده؟![]()
چطور همه سرعت گیرا ماله منتوی مسیر درستی هستی، فقط یه ذره سرعت گیر داره مسیرت حالا، خدا موقعی بیخیالت میشه که ازت دل بریده باشه.
تو نمی خوای، نخواستن با نتونستن فرق می کنه.
...چی شده پسر پس؟تو که انرزی مثبت بودی بشی این وای به حال بقیه مانه بابا از درس نیست من که عاشق یادگیری ام.
...مال تو نیست بابا من الان 2 سال اقلا تو گل گیر کردم انایی...تو این شرایط فقط با ید امیدورا بود چون اگه بخوای نا امید شی دیگه خیلی سخت میشه شرایطچطور همه سرعت گیرا ماله من
همه دارن باسرعت میرم
من نخواستم این همه امتحان و توجه رو بابا!
میدونم.منم درکتون میکنم ولی خب چه میشه کرد....من درکش میکنم انا رو...خودمم تو همین وضعم...شرایط سخت شده واقعا...هر کاری میخوای بکنی انقدر ادم زیاده شانست میاد پایین
اوکی.موفق باشی.روزتون بخیرجانم؟
شما در جریان مسائل شخص من نیستین آخه!
...چی شده پسر پس؟تو که انرزی مثبت بودی بشی این وای به حال بقیه ما
...مال تو نیست بابا من الان 2 سال اقلا تو گل گیر کردم انایی...تو این شرایط فقط با ید امیدورا بود چون اگه بخوای نا امید شی دیگه خیلی سخت میشه شرایط
کی گفته فقط مال تو هست؟ چند وقت پیش بود بهت گفتم... سعی می کنم آدم شادی باشم ولی هیچ کدومتون توی این تالار بیشتر از من تحت فشار نبودین. اینقدر سختی کشیدم که خود خدا می دونه و خانوادم فقط...چطور همه سرعت گیرا ماله من
همه دارن باسرعت میرم
من نخواستم این همه امتحان و توجه رو بابا!
میدونم.منم درکتون میکنم ولی خب چه میشه کرد.
اوکی.موفق باشی.روزتون بخیر
کی گفته فقط مال تو هست؟ چند وقت پیش بود بهت گفتم... سعی می کنم آدم شادی باشم ولی هیچ کدومتون توی این تالار بیشتر از من تحت فشار نبودین. اینقدر سختی کشیدم که خود خدا می دونه و خانوادم فقط...
همه ش هم حل شد. یه زمانی نا امید تر از من توی هم سن و سالام وجود نداشت. الانه ولی بعد از اون همه سختی، تازه یه ریزه حالم بهتر شده اونم نه کامل.
الان اعصابت خورده، به خودت که بیای به این مسائل می خندی. اینا اصلا اسمش هم مشکل نیست چه برسه به وجودش...
...ببین پارسال منم مثل خودت ارشد رو از ابان خوندم با یک پایه متوسط...شرایطمون مثل هم بوده از نظر علمی....ولی خوب تلاشمون رو هم کردیم...ضعف ما نبود این رقابت مسخرس که باعث میشه هممون به حقمون نرسیمامیدوار به چی به باد هوا
پارسال این موقع من از همه شماها امیدوارتر بود دیدی امیدواری بیشتر تو گل منو فرو کرد!
ساعت 4.30 وقت دادم به ملت واسه مشاوره تا ساعت 8 سرکارم من اخه با کدوم روحیه به ملت امید قبولی بدم!
درست میشه. کار نشد نداره....چی شده پسر پس؟تو که انرزی مثبت بودی بشی این وای به حال بقیه ما
آخر همه همینه. پس همین الان کل 7 میلیارد آدم این کره باید خود کشی کنن. زنده بمونن واسه چی؟ همه که آخرش تنها میرن تو قبر...همه که دل بریدن خدام روش آخر باید تنها بریم تو قبر فرقی نداره!
امید درست نه واهی.امیدوار به چی به باد هوا
پارسال این موقع من از همه شماها امیدوارتر بود دیدی امیدواری بیشتر تو گل منو فرو کرد!
ساعت 4.30 وقت دادم به ملت واسه مشاوره تا ساعت 8 سرکارم من اخه با کدوم روحیه به ملت امید قبولی بدم!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |