سلام سارا جونی.سلام به دوستای گلم.خوبین؟
به سلام .نه واقعا که مرد تنهای شبیااااا....اره سودی جون ولی مهر خاموشی بر لبم نیست تا دلت بخواد حرف میزنم![]()
سلام سارا جونی.سلام به دوستای گلم.خوبین؟
به سلام .نه واقعا که مرد تنهای شبیااااا....اره سودی جون ولی مهر خاموشی بر لبم نیست تا دلت بخواد حرف میزنم![]()
سلام مریمی . نه دیدی نیست خیلی وقته باهاش نحرفیدم دلم تنگیده واسش.تو چطوری؟سلااااااااام ساراییی
آخی نیستی الان...
سلام عزیزم.خوبم سودا جون.تو چطوری؟سلام مریمی . نه دیدی نیست خیلی وقته باهاش نحرفیدم دلم تنگیده واسش.تو چطوری؟
قربونت مریمی بد نیستم .گفتم بیام ببینم کیا شب زنده دارن؟ دیدم نه خوبه اوضاع.سلام عزیزم.خوبم سودا جون.تو چطوری؟
شب زنده دارای پایه بیشتر اوقات من و سیاوش و محسنیم..بی خوابی میزنه به سرمونقربونت مریمی بد نیستم .گفتم بیام ببینم کیا شب زنده دارن؟ دیدم نه خوبه اوضاع.
هه هه دور از جون .جدی خواب بودی؟سرایه دار بیدار شده ببینه کی امده![]()
سلوم مش سیا...چطورییییییییییییی؟سرایه دار بیدار شده ببینه کی امده![]()
واسه موقع هایی که غصه صبح بیدار شدن نباشه خوبه.آرامشه شب واقعا خوبه.شب زنده دارای پایه بیشتر اوقات من و سیاوش و محسنیم..بی خوابی میزنه به سرمون
....نه بابا منو خواب؟هه هه دور از جون .جدی خواب بودی؟
....سلام مریم بهاری...خوشم میاد بیداریا همیشهسلوم مش سیا...چطورییییییییییییی؟![]()
واسه موقع هایی که غصه صبح بیدار شدن نباشه خوبه.آرامشه شب واقعا خوبه.
....سلام مریم بهاری...خوشم میاد بیداریا همیشه![]()
اما من صبح زود باید پاشم.اینقد بدم میاد صبح زود بیدار شم که نگوووووو....شب عجقه![]()
آره واقعا همینو بگو.....نه بابا منو خواب؟![]()
...منم فردا باید زود پاشم ولی حرف مرد یکیه شب بیداریاما من صبح زود باید پاشم.![]()
باید کم کم برم ببینم میشه خوابید یا نه.
...خوبه ولی واسه کنکور این عادت من کار دستم میده همیشهآره کلا دیر میخوابم...چند بار سعی کردمزود بخوابم ولی اینقد قل خوردم خسته شدم![]()
پس بجنب دختر الان صبح میشهاما من صبح زود باید پاشم.![]()
باید کم کم برم ببینم میشه خوابید یا نه.
...خوبه ولی واسه کنکور این عادت من کار دستم میده همیشه![]()
به سلامت عزیزمخب سیاوش و مریمی من برم بخوابم . دیگه اینجارو به شما میسپارم .محسنم اومد سلام برسونین.
شبتون بخیر![]()
...برو بخواب سودی جون به قول اون سینا خواب های رنگی ببینیخب سیاوش و مریمی من برم بخوابم . دیگه اینجارو به شما میسپارم .محسنم اومد سلام برسونین.
شبتون بخیر![]()
خوب طاقت میاریا ....منم فردا باید زود پاشم ولی حرف مرد یکیه شب بیداری![]()
بای بای مریمی.به سلامت عزیزم
خوب بخوابیییییی
بای بای
شکلکه آخرش منو کشته...برو بخواب سودی جون به قول اون سینا خواب های رنگی ببینی![]()
ئه چه حلال زاده .سلام محسن جان.سلام دوستان............
شب زیباتون بخیر.............
خوبین؟
شبت بخیر آبجی سودا............بای بای مریمی.
شکلکه آخرش منو کشتهما رفتیم.![]()
...به به اقا محسن...سلام...خوشحالیم بیداریسلام دوستان............
خوبین؟
...به به اقا محسن...سلام...خوشحالیم بیداری![]()
...قربونت...همون پالایش نفت رو میگی؟؟درس جالبیه فردا کارت راحتهسلام سیاوش جان خوبی؟
شبت بخیر..........
ب زنده داری چطوره؟
من صب زود کلاس مقدمات نفت دارم
ته تهش تا نیم ساعت دیگه در خدمتم![]()
سلامممممسلام دوستان............
خوبین؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |