من نمیدم خودش میخواد
احیانا یو کیت کت دوست نداری؟؟؟؟
وییییییییییییییییدا
من که با تو کاری ندارم
به شرط اینکه یه قرمه سبزی برام درس کنی

...به سلامتی سودی جون خوبه که خوشحالیسلام قربونت .ایشالله که اونم بی دردسر تموم شه .چارت بهتون دادن ببینی چی به چیه ؟
منم امروز فقط واسه خودم .کذت بودم شام و ناهار درست کردم مرتب کاری کردم.شاید آخر هفته برم خونه![]()

ایشالا.سلام قربونت .ایشالله که اونم بی دردسر تموم شه .چارت بهتون دادن ببینی چی به چیه ؟
منم امروز فقط واسه خودم .کذت بودم شام و ناهار درست کردم مرتب کاری کردم.شاید آخر هفته برم خونه![]()

سلام عزیزمسلام ویداییییی خوبی؟
سلام مریم جون.
نانینه، من فقط نانی می خورم!![]()

سلام سودی جونمسلام ویداییییی خوبی؟
سلام مریم جون.
چشم قورمه سبزی هم بهت میدم مریمیمن نمیدم خودش میخواد
احیانا یو کیت کت دوست نداری؟؟؟؟
وییییییییییییییییدا
من که با تو کاری ندارم
به شرط اینکه یه قرمه سبزی برام درس کنی
سلام قلبونت .آره تازه ریاضی کلی home work باحالم داده .فردا هم قراره ترمو تمرین بده بهمون. ولی امروز نخوندم......سلام سودی جون تو خوبی؟؟درس میخونی؟؟
....مگه نانی هم خوردنیه؟!هافبک منچستر یونایتد هستشنه، من فقط نانی می خورم!![]()

....اره از امروز جدیتر...میکرو یکم سخته واسم خوندش عادت ندارم بهش هنوز...تمرین ریاضی خوبهسلام قلبونت .آره تازه ریاضی کلی home work باحالم داده .فردا هم قراره ترمو تمرین بده بهمون. ولی امروز نخوندم.تو چی؟![]()

وای خطرناک شد! تو چی دوست نداری؟!سلام عزیزم
خوب درس میخونی یا نه؟
خوشی؟
نانی
آره بد نیست....
اونم دوس میدارم
مواظب خودت باش
شیرینی ام که ندادی![]()

مرسی بد نیستم آره شروع کردم که انبار نشه. درسا داره کم کم خودشو نشون میده .سلام عزیزم
خوب درس میخونی یا نه؟
خوشی؟
میسی خب چیتار کنم .سلام سودی جونم
خوبی عزیزم
کوزت نباش خو دلم کباب شد
آره افسردگی گرفتن.میرم خوشحالشون کنم.ایشالا.
نه چیزی ندادن. هیچی به غیر از سفته و رسید واریز پول!
حسابی خسته نباشی گل دخمل. وای خونه! چقدر که دلشون برات تنگ شده! الهی...![]()
مگه نمی دونی من cannibal هستم؟!؟!....مگه نانی هم خوردنیه؟!هافبک منچستر یونایتد هستش![]()

....اره با شراب شیراز میدی پایین لابد ملتومگه نمی دونی من cannibal هستم؟!؟!![]()

نه! آب معدنی فقط!....اره با شراب شیراز میدی پایین لابد ملتو![]()

سلام مهندس. ارادتمندم. خوبی شما؟سلام بچه ها خوبید؟
ایشالا! وای که چه لحظه قشنگیه!مرسی بد نیستم آره شروع کردم که انبار نشه. درسا داره کم کم خودشو نشون میده .
میسی خب چیتار کنم .
آره افسردگی گرفتن.میرم خوشحالشون کنم.![]()
رفتی خونه یه عالمه غذای خونگی بیارمرسی بد نیستم آره شروع کردم که انبار نشه. درسا داره کم کم خودشو نشون میده .
میسی خب چیتار کنم .
آره افسردگی گرفتن.میرم خوشحالشون کنم.![]()
سلامسلام بچه ها خوبید؟
سیابشششش....مگه نانی هم خوردنیه؟!هافبک منچستر یونایتد هستش![]()
آره خوندنه میکرو واسه اونایی که تجربی بودن خیلی راحته چون تو زیسته دبیرستانشون خوندن .اما ما تا راه بیفتیم ودرکش کنیم یکم طول میکشه ولی از درسای خودمون سختتر نیست .شدنیه......اره از امروز جدیتر...میکرو یکم سخته واسم خوندش عادت ندارم بهش هنوز...تمرین ریاضی خوبه![]()
....ریاضی مهندسی هستش یا عددی سودی؟؟عددی باشه راحتتره...اره بیوشیمی باز به ما بیشتر سازگاه...اره پدیده ای انتقال بیو رو پارسال 45 زدمم امسال میخوام بالاتر بزنمسیابشششش![]()
آره خوندنه میکرو واسه اونایی که تجربی بودن خیلی راحته چون تو زیسته دبیرستانشون خوندن .اما ما تا راه بیفتیم ودرکش کنیم یکم طول میکشه ولی از درسای خودمون سختتر نیست .شدنیه..
تمرینای ریاضی رو که دیگه نگو راحتاشو خودشون تو کلاس حل میکنن اونم فقط جوابه آخرو مینویسن.سختاشو میدن به ما![]()
باید ایندفعه کتاب جزوه لیسانسو بار بکشم بیارم نیاز میشه.
سلام شهرام جان. مرسی.ایشالله تو هم سر حال باشی.سلام بچه ها خوبید؟
اوهوم تامین ویتامین شروع میشهرفتی خونه یه عالمه غذای خونگی بیار
البته زیتون من فراموش نشده ها شودی.................آدرس خوابگاتوبده بیام سهممو بگیرم
(شوخی)
حتما میتونی سیا.....ریاضی مهندسی هستش یا عددی سودی؟؟عددی باشه راحتتره...اره بیوشیمی باز به ما بیشتر سازگاه...اره پدیده ای انتقال بیو رو پارسال 45 زدمم امسال میخوام بالاتر بزنم
سلام به همه..
شهرام رسید دستت ؟
حسابی بخورقوی بشیاااااااااااااااااااااااااااااااااااسلام شهرام جان. مرسی.ایشالله تو هم سر حال باشی.
اوهوم تامین ویتامین شروع میشهحتما میارم ایندفعه.اتفاقا یه دختر رشتی امروز از خونه زیتون پرورده آورده بود.خداااااااا.![]()
سلام اره دستت درد نکنه
چرا فردا نمیای؟
اگه نمایی بگو علی میخواد مارو ببره شیراز
ولی فردا شب که شبکارم کجاش خلوته؟دانشگاه چطوره؟
چرا اینجا باز خلوته؟
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |