...هر جا جز تهران جنوب!
سلام ..یعنی تهران جنوب خیلی بده؟؟؟!!!
...هر جا جز تهران جنوب!
سلام عزیزم.سلام خوگشل خانومییی
عشقه تهران جنوب ببین چیکارش کرده.....ارشد تو تهرا ن جنوب![]()
برو عزیزم به کارات برس.تا بعد.بچه ها من اگه برم الان میخواین بکشینم!؟!
من شرمندم بخدا!
شاید عصر یا ساعت 3 و4 بیام باز
سلام سینایی جمعت بخیر.بد نیستم خوبم.سلام! خوبــی؟![]()
بذار برسین، اونوقت اینقدر صدقه هم دیگه برین! ایییییییششششش!![]()
salamسلام ..یعنی تهران جنوب خیلی بده؟؟؟!!!
این چه حرفیه!!!ایشالا بهم میرسین![]()
از دست توی فینگیلی! هر کی ندونه چه فکرا که نمی کنه! 
خب بیا شیراز!...هر جا جز تهران جنوب!

آخی! مگه کی بیدار شدی که الان دای گردگیری می کنی؟!به جون خودم میام
همین جور که دارم گرد گیری میکنم جواب میدم
هستم همینجوری فعلا در خدمت بچه ها

.....I have always been interested in studing english but its been a long time that i havent studied english so i need time to accustomed speaking agian...your attitude towards chemical enginnering is ridiculuosI'm always suggesting brilliant ideas to your empty mind, but you would never listen! I missed my golden ages... that time while I was in my best mood!
what about you? are you still in the mood of this language?

...بیام شیراز که زنده نمیمونیخب بیا شیراز!![]()

از دست توی فینگیلی! هر کی ندونه چه فکرا که نمی کنه!
![]()
.....من لیسانسم اونجا بوده دوست ندارم فوق رو اونجا بخونم...ازین جهت گفتمsalam
ki gofte tehran 2 joob baade???!!!
نه بابا! این سیاوش مندش خیلی بالاس! به حرفاش توجه نکن! سیاوش یک انسان توتالیته کمال گرا هست! انتظاراتش زیادی زیاده!سلام ..یعنی تهران جنوب خیلی بده؟؟؟!!!
...سلام سودیییییی...فکن ادم به یونی عشق داشته باشهسلام عزیزم.
عشقه تهران جنوب ببین چیکارش کرده.
برو عزیزم به کارات برس.تا بعد.
سلام سینایی جمعت بخیر.بد نیستم خوبم.
![]()

آخی! مگه کی بیدار شدی که الان دای گردگیری می کنی؟!![]()
....یعنی یک بار تو عمرت درست گفته باشی همین بارهنه بابا! این سیاوش مندش خیلی بالاس! به حرفاش توجه نکن! سیاوش یک انسان توتالیته کمال گرا هست! انتظاراتش زیادی زیاده!

نه بابا! این سیاوش مندش خیلی بالاس! به حرفاش توجه نکن! سیاوش یک انسان توتالیته کمال گرا هست! انتظاراتش زیادی زیاده!
نه بابا! این سیاوش مندش خیلی بالاس! به حرفاش توجه نکن! سیاوش یک انسان توتالیته کمال گرا هست! انتظاراتش زیادی زیاده!
.....من لیسانسم اونجا بوده دوست ندارم فوق رو اونجا بخونم...ازین جهت گفتم

Just like me... I'm in the same way either. but with one li'le exception! I keep the moods by watching foreign movies in English of course! and also sometimes translating few chemical engineering articles which come in handy so much!.....I have always been interested in studing english but its been a long time that i havent studied english so i need time to accustomed speaking agian...your attitude towards chemical enginnering is ridiculuos![]()

....مرسی اناییهمه به چیزایی که داریم قانع نیستیم
ولی من حرف سیا رو قبول دارم!
حالا تو بیا، می خوام بهت بفمونم که جریان چیه!!!!...بیام شیراز که زنده نمیمونی![]()
مگه چیه عشقو غلاقه مگه فقط واسه انسان هاست!!!عاشق اون کتابی دیگه..

اه اه اه اه!.....من لیسانسم اونجا بوده دوست ندارم فوق رو اونجا بخونم...ازین جهت گفتم
.....you know sina!you are suffering from illusion!the reality is that chemical engineeinJust like me... I'm in the same way either. but with one li'le exception! I keep the moods by watching foreign movies in English of course! and also sometimes translating few chemical engineering articles which come in handy so much!
my attitude towards chemical Engineering is perfect!! you'll need many years to get accustomed with it! the best and highest value major field in the world!
shame on you!![]()
....اره بنز و پرایدم هر دو ماشینن!اه اه اه اه!ارشد ارشده! ایییییییشششش!
....من بیام هر روز میرم ارامگاه حافظ و سعدی و پاسارگاد فکر کردی میام با تو مهندسی شیمی میخونم اره؟حالا تو بیا، می خوام بهت بفمونم که جریان چیه!!!!![]()

که چی؟ که تهران جنوب بده؟!همه به چیزایی که داریم قانع نیستیم
ولی من حرف سیا رو قبول دارم!
.....ازادای تهران مثل همن تو لیسانس تو ارشد حالا علوم تفریحات بهتره
beine azada
baade oloom tafrihato teh markaz
teh 2 joobe dg

....مرسی انایی![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |