موافقم شدید!نه بابا من اگه میخواستم برم دنبال هنر الان صدا وسیمای اصفهان استخدام بودم ولش نمیکردم کا تو صدا وسیمارو
چند وقت دیگه هم جشنوارست!
پول نداره هنر که!
موافقم شدید!نه بابا من اگه میخواستم برم دنبال هنر الان صدا وسیمای اصفهان استخدام بودم ولش نمیکردم کا تو صدا وسیمارو
پول نداره هنر که!
...نیست حالا مهندسی شیمی خیلی پول داره توشنه بابا من اگه میخواستم برم دنبال هنر الان صدا وسیمای اصفهان استخدام بودم ولش نمیکردم کا تو صدا وسیمارو
پول نداره هنر که!
سیا جدی ارشد برو نانومواد. به کسی هم نگو. هم رشته ت رو تغییر دادی، هم اینکه داوطلباش کمن، هم اینکه به امید خدا صددرصد قبولی و هم اینکه رشته مهندسی شیمی از یک اپوزوسیون منافق خلاص میشه!...نه من کنترل رو بیشتر دوست داشتم..همینطور حرارت و ترمو رو..کلا درسهایی که اختصاصی مال مهندسی شیمی نبود خوب بود![]()
داره! چطور نداره؟!...نیست حالا مهندسی شیمی خیلی پول داره توش![]()
....نانو مواد نه بیو میخوان برمسیا جدی ارشد برو نانومواد. به کسی هم نگو. هم رشته ت رو تغییر دادی، هم اینکه داوطلباش کمن، هم اینکه به امید خدا صددرصد قبولی و هم اینکه رشته مهندسی شیمی از یک اپوزوسیون منافق خلاص میشه!![]()

.....اره کارش کو که حالا پولش باشه مهندس شیمی متوهمداره! چطور نداره؟!

رشته شناور! حالا جفتشو بده! بیو هم م.شیمیه دیگه!....نانو مواد نه بیو میخوان برم
....اه اره من که از خدامه![]()
میگم به خاطر سربازی سه تا کارم پرید، میگه کار نیست! من هنوز فارغ التحصیل نشده بودم 3تا پیشنهاد داشتم! هی میگه کار نیست!.....اره کارش کو که حالا پولش باشه مهندس شیمی متوهم![]()
آنا این عکست بالای لبات چه چیز سبز پیدا شده! بود یا شد؟!هی وصل میشه هی قطع میشه کلافه شدم![]()
...واسه تو که شیرازی نزدیک سایت هایی باز شانس بیشتره..واسه منم بود ولی من جنوب بیا نبودم و نیستم!میگم به خاطر سربازی سه تا کارم پرید، میگه کار نیست! من هنوز فارغ التحصیل نشده بودم 3تا پیشنهاد داشتم! هی میگه کار نیست!![]()
دیدی لینک منو؟ اون بالا!دلار 3450!..پوند 5400!! سکه:1 میلیون و 300!!
میگم به خاطر سربازی سه تا کارم پرید، میگه کار نیست! من هنوز فارغ التحصیل نشده بودم 3تا پیشنهاد داشتم! هی میگه کار نیست!![]()
دلار 3450!..پوند 5400!! سکه:1 میلیون و 300!!
نزن! به قول آنایی: پکید کله ت!
هوم....؟! یعنی چی؟!اون تویی این ماییم!
...واسه تو که شیرازی نزدیک سایت هایی باز شانس بیشتره..واسه منم بود ولی من جنوب بیا نبودم و نیستم!
یعنی شاید تو ارضه داری و ما نه!نزن! به قول آنایی: پکید کله ت!
هوم....؟! یعنی چی؟!

هان؟؟؟آنا این عکست بالای لبات چه چیز سبز پیدا شده! بود یا شد؟!
اشکال نداره، تازه شدی مثل من!
بابا من اصلا دنبال کار نبودم، خودشون میومدن اغفالم کنن! من فقط هدف درس بوده!یعنی شاید تو ارضه داری و ما نه!![]()
چرا ؟
من که دخترم میخواستم برم تو چرا نری؟
خیلی سوسولیااا سیاوش!
عکست، بالای لبت، سبز! نبود! من یادمه، نبود!هان؟؟؟
لینکو دیدی؟!وای خدا چه پول با ارزشی داریم!
....من 18.5 شدم تصفیه خونم اون ترم رفتیم ...تو هم محیط زیست میزنی انا دیگه![]()
بابا من اصلا دنبال کار نبودم، خودشون میومدن اغفالم کنن! من فقط هدف درس بوده!
عکست، بالای لبت، سبز! نبود! من یادمه، نبود!
فکر کنم دوباره هنگه لپتاپش!من محیط زیست الان واسه کجا بزنم؟
سیا چرا اومد ریاضی خوب پسر!
...پ ن پ طراحی راکتور های شیمیایی و کنترل جذاب بود!(محض رضای خدا یک درس اسون نداشت ادم دلش خوش باشه!

نبودم خب! جدی میگم! تو به دل و روده من چیکار داری!!! نبودم!هان؟
آره تو نبودی ارواح دل شیکمت!
ولی واقعا همینه!فکر کنم دوباره هنگه لپتاپش!
این ریاضیش خوبه، ولی بدش میاد!
ادبیاتش افتضاحه، ولی علاقه داره!
این جریان زندگیشه کلا!![]()

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |