...تابوت مبدع رشته مهندسی شیمی هستش که داره توسط تو حمل میشه
خب خوبهاره. مرسی!
آخی پروفسور نورتون خدابیامرز...!...تابوت مبدع رشته مهندسی شیمی هستش که داره توسط تو حمل میشه![]()
ولخرجی نکن دخمل! چی می خوای بخری؟!خب خوبه.![]()
میخوام برم بیرون ببینم میتونم کارتمو بتکونم یا نه.
من تا برم و برگردم قول میدین همدیگرو زنده بذارین؟...تابوت مبدع رشته مهندسی شیمی هستش که داره توسط تو حمل میشه![]()
...ای پاچه خوار نورتونآخی پروفسور نورتون خدابیامرز...!![]()
من تا برم و برگردم قول میدین همدیگرو زنده بذارین؟![]()
....اره سعی میکنیم با این که سختهمن تا برم و برگردم قول میدین همدیگرو زنده بذارین؟![]()
نه هواسم هست. دلم ازین مانتو پاییزی کبریتیا خواست. حالا 100%نیست میرم ببینم چه جوریه.شایدم نخریدم.خوردنی خریدم.ولخرجی نکن دخمل! چی می خوای بخری؟!![]()
یه سوال! تــــــــو چــــــــــرا اصـــــــــلا اومـــــــــــدی ایـــــــــــــــــن رشـــــــــتـــــــــــــه؟!...ای پاچه خوار نورتون![]()
مگه یه دونه خردلی نخریده بودی؟!نه هواسم هست. دلم ازین مانتو پاییزی کبریتیا خواست. حالا 100%نیست میرم ببینم چه جوریه.شایدم نخریدم.خوردنی خریدم.
....اخ دست رو دلم نذار...یک وقتا گاهی پیش میاد یک اشتباهییه سوال! تــــــــو چــــــــــرا اصـــــــــلا اومـــــــــــدی ایـــــــــــــــــن رشـــــــــتـــــــــــــه؟!![]()
![]()
...افرین سودی جون بهت میاد رنگشنه هواسم هست. دلم ازین مانتو پاییزی کبریتیا خواست. حالا 100%نیست میرم ببینم چه جوریه.شایدم نخریدم.خوردنی خریدم.
آره چیکار کنم تقصیره مامانمه اغفالم کرد گفت ببین اگه خوبه بخر.حالا شاید نخرم پولم تموم میشه خبمگه یه دونه خردلی نخریده بودی؟!حالا برو و بیا تا قانون 10+1 تامپسون رو بهت بگم...
منکه هنوز نخریدم رنگشو چه جوری دیدی ناقلاااا؟...افرین سودی جون بهت میاد رنگش![]()
یک کنجکاوی، الان مشغول کار در زمینه تحصیلیت هستی با اینکه جدا از زمینه تحصیلیته؟ ارشد می خونی یا کارشناسی رو تموم کردی دیگه بالاتر نرفتی؟....اخ دست رو دلم نذار...یک وقتا گاهی پیش میاد یک اشتباهی![]()
...تو کارخانه رنگرزی بودم بلتممنکه هنوز نخریدم رنگشو چه جوری دیدی ناقلاااا؟![]()
قانون خوشبختیه زندگیه! برو و بیا بعدا بهت میگم! اگه دیدی یادم رفت، خودت یادم بنداز! ضرر نمی کنی.آره چیکار کنم تقصیره مامانمه اغفالم کرد گفت ببین اگه خوبه بخر.حالا شاید نخرم پولم تموم میشه خباین قانونه چیه؟آدمایی که 2تا مانتو بخرنو دعوا میکنه؟![]()
![]()
...نه کارم تو ازمایشگاه هستش به مهندسی شیمی ربط نداره زیاد..تو دانشگاه زیاد باهاش مشکل نداشتم با معدل نزدیک 16 هم امدم بیرون.ولی نداشتن بازار کارش زد تو ذوقم...من باید عملی نتیجه تلاشمو ببینم وگرنه سرد میشمیک کنجکاوی، الان مشغول کار در زمینه تحصیلیت هستی با اینکه جدا از زمینه تحصیلیته؟ ارشد می خونی یا کارشناسی رو تموم کردی دیگه بالاتر نرفتی؟
کی فهمیدی که اشتباهه؟ چرا تغییر رشته ندادی؟
آهاااااا خوب بلتیااا....تو کارخانه رنگرزی بودم بلتم![]()
باشه یادم میمونه.قانون خوشبختیه زندگیه! برو و بیا بعدا بهت میگم! اگه دیدی یادم رفت، خودت یادم بنداز! ضرر نمی کنی.![]()
....سلام اناسلام به به خوب دور هم جمع میشین بدون ما!![]()
چرا ارشد نخوندی؟ مگه قبول نشدی؟...نه کارم تو ازمایشگاه هستش به مهندسی شیمی ربط نداره زیاد..تو دانشگاه زیاد باهاش مشکل نداشتم با معدل نزدیک 16 هم امدم بیرون.ولی نداشتن بازار کارش زد تو ذوقم...من باید عملی نتیجه تلاشمو ببینم وگرنه سرد میشم![]()
بای!آهاااااا خوب بلتیااا.
باشه یادم میمونه.
خب فهلا بای.
شلام آجی! شطوری؟!سلام به به خوب دور هم جمع میشین بدون ما!![]()
منم...من میخوام دیگه انتخاب رشته کنم خسته شدم
....شما 2 تا بشینین انتخاب کنید دیگه کشتین همرومنم...![]()
منم...![]()
چرا خب؟!....شما 2 تا بشینین انتخاب کنید دیگه کشتین همرو
....فقط یک مرد بود که اصلا ازاد نزد اونم من بودم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |